Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

son durumum: yine sözümü tutamadım ve deli gibi içki içtim... üzerine de yemek yedim, halt ettim...iyi geceler olsun hepimize..pazartesi olsun hayrolsun...

hep bi mucize beklemiştim oysa... başın sağolsun tatlım

Canim bizde hep bekledik ama mukadderat iste elden bisey gelmiyor bu arada tun gun aglamak ve uzuntuden perisan oldum Bogazim cok kotu oldu gozlerim kan canagi oldu neyse gecti iste hayat devam ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanım başın sağolsun, arkadaşının mekanı cennet olsun, kayıplarımızı hiç unutmuyoruz, ama acılarımız yaşlanıyor, alışıyoruz:-(

Bugünün içine ettim afedersiniz.
Bir saat öncesine kadar herşey güzeldi

Sabah: 1 yumurta 4 zeytin
Ara: minicik elma
Öğle: 1 kase çorba, yoğurt
Ara: yok
Akşam: 2 kaşık güveç

Yaklaşık 2 saat yürüyüş, su da tamam

Ama geç saatte şehir dışından gelen misafirlerimle maaile çiğköfte partisi, haddi hesabı yok köfte ve ayranın ;-)

Pişmanmıyım, hayır güzel bir akşamdı

İnş cuma günü de pişmanlık duymam

Kaptanım başınız saolsun. Bir mucize olur mu demiştim amasen de diyordun acı çekiyor diye daha da zordur ona öyle ..
Bende merak ediyorum canım bunu

Hakkaten sabah fena olmus. Telafi edersin yarin.üzülme.
Bence de telafi edilmeli .
ekmek, poğaça, salam, haaa browni... daha ne vardı??? canımın içi ; rahat mı için ??? hııı??? kilo mu verecektin??? zor gibi anca sen ve ben koruruz kiloları, haberin ola

Lucim valla hak ettim ne desen de. Öğlen yemedim akşam hafif yedim şimdi çok açım ama sabah dünyaları yedim. Ne zaman kahvaltıyı eşim hazırlasaböyle oluyor .

Sen se alkol kazanına düşmüşsün ama tabi senin hakkın ..

Başın sağolsun ölüm o kadar yakın ki kimi ne zaman yakalar bılınmıyor rabbım mekanını cennet etsın

eve yenı geldım bıraz geç oldu ama yatmadan bende yazayım
sabah:haşlanmış yumurta ve domates
akşam:yemeklerden 3 kaşık yedım bol yoğurtla
ama çaya hayır dıyemedım şekersın çay içtim su 3 litre yarım saat evde hareket yaptım
ama bugun zor geçti hep birşeyler yeme isteği vardı

Cumaya çok var. Halleedersin canım.

Menünün gayet hafif canım. İisteklerrinede dur demisin ne guzel. Ttebrikkler

Güunaydin arkadaslar. Bisey sorucam. Siz cumadan cumayami tartılıyorsunuz yksa hergünmu. Diyetisyenler herggun tartılmayin dylar. Nedenkii?

Güunaydin arkadaslar. Bisey sorucam. Siz cumadan cumayami tartılıyorsunuz yksa hergünmu. Diyetisyenler herggun tartılmayin dylar. Nedenkii?

Can benim belli bi gun yok hani kafama ne zaman eserse 2gunde bir 3 gunde bir. Denedim cunku 2 hafta kendimi tutamadim tartilmadan tartilmiyinca her seyi Salmis gibi hissettim. Tartida verdigimi gorunce seviniyorum motive oluyor bana. Bi de sabahlari tuvaletini yaptiktan sonra hafif kiyafetle ya da kiyafetsiz tartil ki o senin asil kilon. Oglen gunaralari aksam tartildiklarin senin gercek kilon olmaz morelinbozulur sadece

Diyetisyenlet günlük ödemden dolayı kilo değişiklikleri olduğundan moral bozmamak için söylüyorlar ama ben dayanamıyorum her gün tartılıyorum.

Kızlar bugünki menümü şimdiden yazayım.

Sabah special k light sütle

ara 12 kiraz

öğlen bir küçük kase yoğurt, 1 domates, 1 tabak noğut yemeği

Akşam da yemekten 3 yemek kaşığı yerim bir iki kaşık da yoğurt yerim

gene 1 ya da 1.5 saat yürüyüş

suu 3 liitre olur akşama kadar

Slm kızlarrr güzel bir pazar dilerim hepinize

Aslında zamanında ben de karatayı denedim o zamanlar indim 55e ama bazı şeylerden sıkılınca bıraktım mantığı çok doğru bence de ..

kesinlikle hayatımın sonuna kadar böyle besleneceğim cnmmm

Canim sos hazirr knorun feslegen ve kekikli sosu zeytinyagiyla haziiraniyor

Tesekkurler canim sanada basarilarrr

hmmmm işlenmiş gıda sokmuyorum eve zeynepcimmm zor bişey değilmiş evde de yapabilirsin tatlım

ama canım normalde de salatada yağı sevmem, varlığı bile midemi bulandırır

yağ yakmak için yağ yememiz gerkeli cnm tabiki sağlıklı yağlardan sevemmen kötü minimum miktar da olsa eklemeye çalış salatalarına bitanem

ödülün yemek olması fikrine karşıyım ödül olarak neden bir çanta bir toka bir biblo vs olmasın o ödüle baktıkça çabanı hatırlarsın hem

benmi zekiyimmmm nerden vardın bu kanıya kuzummm meyve suyuna hayırrr

Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4

3 günde müthiş bir rakam bence tbrkler cnm

durmak yok hedefe tam gaz

Bende bildirim yapayımda bitsin.

Tartım fazla göstermedi. Yolun sonuna geldik sanırım nazlaşıyoruzzz

Başlangıç : 64,5
Geçen Hafta :57.10
Bu hafta :57.0
Aradaki fark : 100 gram

bu hafta bende 100 gr verebilmişim cnmm yeme düzenim ve sprum aynı olmasına rağmen sanırım meyvenin etkisi 6 aydır yemeyince saldırdım birazcıkk ama kahvaltıda tabiki

ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum canım yaa :)

bak bakkk neler denemeyi düşünüyormuşşş detttt

tbrkler cnmmmmm

Lucim meyve suyu ve dondurma yemem ama haftaya sınavım var o yüzden kuş gibi de yemem muhtemelen ne olur ne olmaz o yüzden 84 dedim fazlası olursa da öper başıma koyarım artık. Takipte ol beni Lucim emi ?

sınavlarında başarılar tatlımmm hepimiz takipteyiz ona göreee birimizden kaçsa birimiz kesin yakalar

offf yaaaa, her şey, teknoloji, tıp bu kadar ilerlerken neden hala şu kanser illetine çare bulamamaktalar.. Allahım çok zor bi durum kuzuuum, Allah sabırlar versin ((

lucim aslında kanserin ilacı bulundu fakat ilaç stokları eriyene dek ilaç şirketleri piyasaya sürmeyecek

canımsın sana takılıyorum yahuu

meyvesuyu içmeyeliiii aylar oluyorrr ...

Şarköy Tekirdağa balı canım tekirdağdan 1.5 saat ileride bir yer

meyvesuyuout sebze suyu innnn diyoruzzz:129:

canımcımmm sevdiğin lezzetlerden ömür boyu mahrum kalmak elbette mümkün değil fakat yenilen cısların miktarı ve zamanı çok önemli buna dikkat edersen bir sorun olmaz tatlım

bitanemmm allah şifa versin yazacakken son mesajı gördüm başın sağolsun cnmm allah geride kalanlara sabır versinn

Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..

Eki Görüntüle 1149125

enişteye pes yaniii bu kaçamaklar 2 gününe mal olacak en az:26:

son durumum: yine sözümü tutamadım ve deli gibi içki içtim... üzerine de yemek yedim, halt ettim...iyi geceler olsun hepimize..pazartesi olsun hayrolsun...

küstümmmm

sadece bir gün tartılmak motivasyonu bozmama açısından iyi olur cnmm kilo güün içinde bile farklılıklar gösterebiliyor çünkü cumaları tartıl bitanem

Tesekkur ederim canım. Yeni başladığım icin bu kkadar vermisimdir.
Bende oyle cuma gunu tartılmak istiyorum ama bazen dayyanamiyorum

Cok hafif menünün canım tebrikler.

haftasonu bitsin artık işe başlamak istiyorum çalışırken herşey daha güzel gidiyor evde yapmakta zorlanıyorum
Bencedeeeeeee

Evet sabahlari oyle tartılıyorum. Hergün sabah tartılasim var:)))

Menum
Kahvalti
Yumurta
Peynir
Zeytin
Kuru kayisi
Ceviz
Maydonoz
Domates salatalık biber
Yesil cay

Aksam
Bir dilim pizza
Ayran

İki litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…