- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.161
Bende merak ediyorum canım bunu
Hakkaten sabah fena olmus. Telafi edersin yarin.üzülme.
keşke uygulayabilseydim...süpper göbek ve bel çevredi eritir devam canım
hep bi mucize beklemiştim oysa... başın sağolsun tatlım
Sen iradenle cok yol katetmiisin canım. Bunuda halledeceğini dusunuyorum..son durumum: yine sözümü tutamadım ve deli gibi içki içtim... üzerine de yemek yedim, halt ettim...iyi geceler olsun hepimize..pazartesi olsun hayrolsun...
Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de telafi edilmeli .Bende merak ediyorum canım bunu
Hakkaten sabah fena olmus. Telafi edersin yarin.üzülme.
ekmek, poğaça, salam, haaa browni... daha ne vardı??? canımın içi ; rahat mı için ??? hııı??? kilo mu verecektin??? zor gibi anca sen ve ben koruruz kiloları, haberin ola
Başın sağolsun ölüm o kadar yakın ki kimi ne zaman yakalar bılınmıyor rabbım mekanını cennet etsınKizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
Cumaya çok var. Halleedersin canım.Kaptanım başın sağolsun, arkadaşının mekanı cennet olsun, kayıplarımızı hiç unutmuyoruz, ama acılarımız yaşlanıyor, alışıyoruz:-(
Bugünün içine ettim afedersiniz.
Bir saat öncesine kadar herşey güzeldi
Sabah: 1 yumurta 4 zeytin
Ara: minicik elma
Öğle: 1 kase çorba, yoğurt
Ara: yok
Akşam: 2 kaşık güveç
Yaklaşık 2 saat yürüyüş, su da tamam
Ama geç saatte şehir dışından gelen misafirlerimle maaile çiğköfte partisi, haddi hesabı yok köfte ve ayranın ;-)
Pişmanmıyım, hayır güzel bir akşamdı
İnş cuma günü de pişmanlık duymam
Menünün gayet hafif canım. İisteklerrinede dur demisin ne guzel. Ttebrikklereve yenı geldım bıraz geç oldu ama yatmadan bende yazayım
sabah:haşlanmış yumurta ve domates
akşam:yemeklerden 3 kaşık yedım bol yoğurtla
ama çaya hayır dıyemedım şekersın çay içtim su 3 litre yarım saat evde hareket yaptım
ama bugun zor geçti hep birşeyler yeme isteği vardı
Güunaydin arkadaslar. Bisey sorucam. Siz cumadan cumayami tartılıyorsunuz yksa hergünmu. Diyetisyenler herggun tartılmayin dylar. Nedenkii?
Güunaydin arkadaslar. Bisey sorucam. Siz cumadan cumayami tartılıyorsunuz yksa hergünmu. Diyetisyenler herggun tartılmayin dylar. Nedenkii?
Aslında zamanında ben de karatayı denedim o zamanlar indim 55e ama bazı şeylerden sıkılınca bıraktım mantığı çok doğru bence de ..
Canim sos hazirr knorun feslegen ve kekikli sosu zeytinyagiyla haziiraniyor
Tesekkurler canim sanada basarilarrr
ama canım normalde de salatada yağı sevmem, varlığı bile midemi bulandırır
kızlar bugün tam 14.gün oldu diyetimin ve yürüyüşüm. Kendimi ödüllendirmek istiyorum çünkü 3 kilo verdim bu 2 haftalık süreçte. Ama diyorum ki tam 1 ay sonra yani bir 15gün sonra kendimi ödüllendireyim. Mesela bu bir sütlü tatlı olabilir. Çünkü felaket tatlı hastasıyım ve zerre ağzıma sürmedim bu diyet aşamasında.
sen var ya sen çok zekisin tatlıııım :) eee aklın yolu bir tabi meyve suyu da neymiş, mis gibi meyve varken..içi fesat bu zeynebin yedirip yedirip şişirecek biziyarın ben de mecburi olarak ne yesem acaba :) bu ne lo mecburiyetten börekler pizzalar...zeynebiiiim!!!!
Gunaydin kizlar.
Bende salidan beri burdayim uc gundur diyetteyim.
Baslangic 74.3
Bugun 72.9
Giden 1.4
Kızlar bugün takımda 5.günüm, ama normal diyetimde 15. günüm.
24 mayısta başladım ben diyete ve spora. başladığımda kilom 71.7 idi.
Gecen hafta 69.8di
Bu hafta ise 68.5 :) şuan tartıldım ve çok sevindim toplam 15 günde. 3.200 kg gitmiş :)))
Bende bildirim yapayımda bitsin.
Tartım fazla göstermedi. Yolun sonuna geldik sanırım nazlaşıyoruzzz
Başlangıç : 64,5
Geçen Hafta :57.10
Bu hafta :57.0
Aradaki fark : 100 gram
ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum canım yaa :)
Uyanamadım Lucim bir türlü. Eşim evde bugün işe giderken uyanıyorum gitmeyince uyanamıyorum ..
Bildirim yapayım ..
Eki Görüntüle 1146912
500 gram gitmiş ancak. Yüzdem de 0.58 bir geçmişe bakayım ..
Lucim meyve suyu ve dondurma yemem ama haftaya sınavım var o yüzden kuş gibi de yemem muhtemelen ne olur ne olmaz o yüzden 84 dedim fazlası olursa da öper başıma koyarım artık. Takipte ol beni Lucim emi ?
offf yaaaa, her şey, teknoloji, tıp bu kadar ilerlerken neden hala şu kanser illetine çare bulamamaktalar.. Allahım çok zor bi durum kuzuuum, Allah sabırlar versin((
canımsın sana takılıyorum yahuu
meyvesuyu içmeyeliiii aylar oluyorrr ...
Şarköy Tekirdağa balı canım tekirdağdan 1.5 saat ileride bir yer
kızlarr
sanırım ben birazda bundan dolayı kilo vermem yavas bilmiyorum ama ben sevdiğim tatlara tamamen elveda diyemiyorum
azda olsa yapıyorum ve azda olsa yiyorum belki beni tatmin etmiyor ancak bana kendimi ii hissettiriyor yoksa diyetler bana göre değil.
Belkide kilomun azlığına güveniyorum belkide kilodan cok vücudumu düşünüyorum bilemiyorum ama psikolojik olarak sevdiğim tatlardan ayrı almak beni mutsuz ediyor
e mutsuz oluncada diyete uzak kalıyorum.
Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..
Eki Görüntüle 1149125
son durumum: yine sözümü tutamadım ve deli gibi içki içtim... üzerine de yemek yedim, halt ettim...iyi geceler olsun hepimize..pazartesi olsun hayrolsun...
Tesekkur ederim canım. Yeni başladığım icin bu kkadar vermisimdir.3 günde müthiş bir rakam bence tbrkler cnm
sadece bir gün tartılmak motivasyonu bozmama açısından iyi olur cnmm kilo güün içinde bile farklılıklar gösterebiliyor çünkü cumaları tartıl bitanem
Cok hafif menünün canım tebrikler.Kızlar bugünki menümü şimdiden yazayım.
Sabah special k light sütle
ara 12 kiraz
öğlen bir küçük kase yoğurt, 1 domates, 1 tabak noğut yemeği
Akşam da yemekten 3 yemek kaşığı yerim bir iki kaşık da yoğurt yerim
gene 1 ya da 1.5 saat yürüyüş
suu 3 liitre olur akşama kadar
Bencedeeeeeeehaftasonu bitsin artık işe başlamak istiyorum çalışırken herşey daha güzel gidiyor evde yapmakta zorlanıyorum
Evet sabahlari oyle tartılıyorum. Hergün sabah tartılasim var:)))Can benim belli bi gun yok hani kafama ne zaman eserse 2gunde bir 3 gunde bir. Denedim cunku 2 hafta kendimi tutamadim tartilmadan tartilmiyinca her seyi Salmis gibi hissettim. Tartida verdigimi gorunce seviniyorum motive oluyor bana. Bi de sabahlari tuvaletini yaptiktan sonra hafif kiyafetle ya da kiyafetsiz tartil ki o senin asil kilon. Oglen gunaralari aksam tartildiklarin senin gercek kilon olmaz morelinbozulur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?