- 15 Nisan 2010
- 250
- 151
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.141
ya kendıme nazar değdirdim sanırım yememem gereken bir şey yedım geç saatte çok pişmanım bir an kendıme yenıldım demek kı bu şekılde kılo almışım
Spor süper, çok memnunum ve sıkılaşmayı hissediyorum. Ancak diyet istediğim gibi değil, kötü de değil ama daha iyi olabilir. Şimdi menü yazmaya başlayınca daha iyi olur.çok şükür, dön canım listemiz iyice azaldı, kuş kadar kaldık bu haftanasıl gidiyor diyet? spor?
Sormayin kizlar ilk ise Beraber baslamistik esi ile Ben tanistirmistim 2 cocugu var ama benle ayni yasta ne gunlerimiZ gecmisti cok zor cok Aci ama Su an yanindakiler artik daha fazla Aci cekmesin diye dua ediyorlarmis
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama zeyim doğru tespit mahrum kalmayınca inan daha zor gidiyor, şu an yaşadığım gibi..oysa irademin tavan yaptığı dönemler nasıl gidiyordu kilocuklar..istemenin sonu yok ki, şuan mantarlı tavuktan mahrum kalmayayım 2 saat geçiyor 1 avuç çekirdek beni mutlu eder, 3 saat geçiyor aman bi şey yemedim 1 kare bitter yutayım, 2 saat sonra aman 2 çilek atayım ağzıma...işte bunlar kilo vermenin önünde ciddi engeller, bizzat yaşadım biliyorum
kızlar bu diyet sayesınde insanın kafada bitirdiği zaman yapamayacağı hiç bir şey yokmuş normalde yemeden duramayan şuan kı halıme hayret ediyorum en sevdiğim şeylere bile hayır dıyorum ama acıkmıyorum şaka gibi regli dönemınde 4 kilo verdim haftaya cuma bakalım ne olacak
unutmadan yazayım ki şimdi benım ufaklık ağlar uyku vaktı geldi
sabah:sade nescafe yarım dilim kepek ekmeğine labne surup yedim
ara:türk kahve
öğlen:ayranla yarım kalan kepek ekmeği
akşam:2yk tarhana çorba salata
20 dakıka bisiklet yarım saat yürüyüş birazdan da evde hareket yapacağım su 3 litreyi geçiyor
artık değişimi etraftakılerde farketmeye başladı çok mutluyum
ne güzel eşinin sana destek vermesi benım eşim sankı zayıflamamı istemiyor gıbı hiç destek ve moral vermıyor buralar çok yağışlı yürüme havası yokGunaydin arkadaslar . Sabah sabah kalorili seyler hazırlayıp yiyesim vatdi. Esim durdurdu saolsun. Normal bi kahvalti yaptim.
Dün cok yagmur yağınca yarim saat ancak yürüyebilmistim. Semsiye olmasina ragmen.
Bugun ins daha cok yürüme fırsatım olur. Sanki yine olmaycak gibi ama bakalim..
Ne guzel canım menün bide yürümüşsun.Kizlar,
sabah special k light sutle 1 kase (saat 9da)
Ara diyet form kraker (saat11)
öğlen yağsız bir yumurta kırdım tuzsuz birazcik peynirle , 1 ufak kepek ekmek , yarim bardaktan da az seftali suyu(saat 2de)
Aksam olacak yemekten 2 3 yemek kasigi, minik kase yogurt
aksam 1 ya da 1.5 saat yuruyus
3litreden fazla su olacak sanirim aksama da bugunluk benden boyle kizlar :) annem ne yemek yapacagini bilemdigim icin aksam ne yemek cikarsa 2 3 kasikcik yiycem
ne güzel eşinin sana destek vermesi benım eşim sankı zayıflamamı istemiyor gıbı hiç destek ve moral vermıyor buralar çok yağışlı yürüme havası yok
Ne guzel canım menün bide yürümüşsun.
Ya canım her zaman olmuyor tabi destek cogunlukla oluyor diyim. Sorma bende yarim saat zar zor yürüdüm dışarda. Ya evde leslie falan yapiiim bari be bu gidişle havayi cok beklerim.
Gunaydin arkadaslar . Sabah sabah kalorili seyler hazırlayıp yiyesim vatdi. Esim durdurdu saolsun. Normal bi kahvalti yaptim.
Dün cok yagmur yağınca yarim saat ancak yürüyebilmistim. Semsiye olmasina ragmen.
Bugun ins daha cok yürüme fırsatım olur. Sanki yine olmaycak gibi ama bakalim..
Kizlar menumu yazayim insallah aksama bunun disinda ancak ayran falan olur baska biseyy olmaz
Kahvalti
Yumurta
Peynur
Zeytin
Salatalıktan domates biber
Kuru kayisi
Ceviz
Yesil cay
Ara
Ayran
Aksam
Kıymali taze fasulye(susuz az yagli az tuzlu)
Salata
Yogurt
Yarim saat yürüyüş.
Gec kalkınca ogle yemegi olmadi.
Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
Allah rahmet eylesin canım. Allah tum sevenlerine sabir versin. Cok üzüldüm.. ..Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
Tesekkur ederim canim
bugün bendensin
bende öyle sabah kendimi ii döndürdüm.
Benimde eşim bazen kaçırıdğım zaman elime vurur hafifçe bende anlarım zatenn
haftasonu menüleri gayet güzl kızlar tebrikler
:
Bende merak ediyorum canım bunuBir şey soracağım arkadaşlarım ablalarımmmm :) ben 100tane mekik çekiyorum günde, göbek eritiyor mu? zaten öyle aman aman göbeğim yok hatta dışarıdan hiç yok gibi ayva göbekli biriyim belim kalın hafif. bazı yerlerde eritmediğini kas yaptığını söylüyor da kafam karıştı. uygulayıp sonuç alanınız var mı???
Hakkaten sabah fena olmus. Telafi edersin yarin.üzülme.Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..
Eki Görüntüle 1149125
Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..
Eki Görüntüle 1149125
Bir şey soracağım arkadaşlarım ablalarımmmm :) ben 100tane mekik çekiyorum günde, göbek eritiyor mu? zaten öyle aman aman göbeğim yok hatta dışarıdan hiç yok gibi ayva göbekli biriyim belim kalın hafif. bazı yerlerde eritmediğini kas yaptığını söylüyor da kafam karıştı. uygulayıp sonuç alanınız var mı???
Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?