Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok şükür, dön canım listemiz iyice azaldı, kuş kadar kaldık bu hafta nasıl gidiyor diyet? spor?
Spor süper, çok memnunum ve sıkılaşmayı hissediyorum. Ancak diyet istediğim gibi değil, kötü de değil ama daha iyi olabilir. Şimdi menü yazmaya başlayınca daha iyi olur.

Allah hayırlısını versin Çok üzüldüm. İnşallah bir mucize olur.

Kızlar Günaydınnn

Haftasonu ancak ben yine çalışıyorummm

biliyorum tatalım yaaa dedim yaa vereceğim kilonun azlığıda bana bu rahatlığı veriyor.

Zayıflamak için belli bir zaman vermedim kendime sıkmadımda

biliyorsun girerken söyledim zaman kısıtlamam yok acelem yok diye. Amacım Allahım izin verirse bebiş gelirse istediğim vücutta olmak istiyorum

Benimde bir çok seye el çevirdğim oldu sende biliyorsun ama her zaman bunu yapmıyorum

aslında diyet adı altında hepimiz sağllıklı bir hayata merhaba diyorum canım
bu nedenle psikolojimiz buna hazırlıyor kendini. BAzende tam aksi o psikoloji tamamen yemek düşünmeni sağlıyor. Sende ii etki etmiş
bende hergün en az 1 çikolatasız günümü kapatmazdım şimdi ise haftada 1 kere belki yiyorum oda az az ve buna benzer bir çok sey daha
yukarıdada söylediğim gibi kendimi sevdiğim seylerden mahrum bırakmıyorum zaten öle körü körüne yemek yediğimde olmaz.
Senin kendini sağlıklı yaşama alıştırman ve bunu etrafındakilerin farketmesi harika özellikle insanların farketmesi harika.
Umarım hedef kilona ulaşırsın ve mutluluğun artar.
Bu hepimiz için geçerli.

Gunaydin arkadaslar . Sabah sabah kalorili seyler hazırlayıp yiyesim vatdi. Esim durdurdu saolsun. Normal bi kahvalti yaptim.
Dün cok yagmur yağınca yarim saat ancak yürüyebilmistim. Semsiye olmasina ragmen.
Bugun ins daha cok yürüme fırsatım olur. Sanki yine olmaycak gibi ama bakalim..

Kizlar,

sabah special k light sutle 1 kase (saat 9da)

Ara diyet form kraker (saat11)

öğlen yağsız bir yumurta kırdım tuzsuz birazcik peynirle , 1 ufak kepek ekmek , yarim bardaktan da az seftali suyu(saat 2de)

Aksam olacak yemekten 2 3 yemek kasigi, minik kase yogurt

aksam 1 ya da 1.5 saat yuruyus

3litreden fazla su olacak sanirim aksama da bugunluk benden boyle kizlar :) annem ne yemek yapacagini bilemdigim icin aksam ne yemek cikarsa 2 3 kasikcik yiycem

ne güzel eşinin sana destek vermesi benım eşim sankı zayıflamamı istemiyor gıbı hiç destek ve moral vermıyor buralar çok yağışlı yürüme havası yok

Ne guzel canım menün bide yürümüşsun.

ne güzel eşinin sana destek vermesi benım eşim sankı zayıflamamı istemiyor gıbı hiç destek ve moral vermıyor buralar çok yağışlı yürüme havası yok

Ya canım her zaman olmuyor tabi destek cogunlukla oluyor diyim. Sorma bende yarim saat zar zor yürüdüm dışarda. Ya evde leslie falan yapiiim bari be bu gidişle havayi cok beklerim.

Kizlar menumu yazayim insallah aksama bunun disinda ancak ayran falan olur baska biseyy olmaz
Kahvalti
Yumurta
Peynur
Zeytin
Salatalıktan domates biber
Kuru kayisi
Ceviz
Yesil cay

Ara
Ayran

Aksam
Kıymali taze fasulye(susuz az yagli az tuzlu)
Salata
Yogurt
Yarim saat yürüyüş.

Gec kalkınca ogle yemegi olmadi.

Kizlar selam haftasonu fazla cozutulmamis gorunuyor Ben dun gece arkadasimin vefat haberini aldim Sabah afyon a gittik simdi ankaraya donuyorum Canim cok sikkin moralim cok bozuk sevdiklerinizi uzmeyin kizlar hayat gercekten cok kisa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün bendensin

bende öyle sabah kendimi ii döndürdüm.

Benimde eşim bazen kaçırıdğım zaman elime vurur hafifçe bende anlarım zatenn

[QUOTE=GizemYst;35644609]Kizlar,

sabah special k light sutle 1 kase (saat 9da)

Ara diyet form kraker (saat11)

öğlen yağsız bir yumurta kırdım tuzsuz birazcik peynirle , 1 ufak kepek ekmek , yarim bardaktan da az seftali suyu(saat 2de)

Aksam olacak yemekten 2 3 yemek kasigi, minik kase yogurt

aksam 1 ya da 1.5 saat yuruyus

3litreden fazla su olacak sanirim aksama da bugunluk benden boyle kizlar :) annem ne yemek yapacagini bilemdigim icin aksam ne yemek cikarsa 2 3 kasikcik yiycem[/QUOTE]

haftasonu menüleri gayet güzl kızlar tebrikler

Kapnatncım Allah rahmet eylesin başın sağolsunn :105:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin canım. Allah tum sevenlerine sabir versin. Cok üzüldüm.. ..

bugün bendensin

bende öyle sabah kendimi ii döndürdüm.

Benimde eşim bazen kaçırıdğım zaman elime vurur hafifçe bende anlarım zatenn

haftasonu menüleri gayet güzl kızlar tebrikler

:
Tesekkur ederim canim

Eşimle kızım surekli karşımda meyve, abur çubur, çerez yiyolar. Bana da hadi ye diyip duruyolar. Allah im bu kadına diyetinibozdurtma)))))))

Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..

Bir şey soracağım arkadaşlarım ablalarımmmm :) ben 100tane mekik çekiyorum günde, göbek eritiyor mu? zaten öyle aman aman göbeğim yok hatta dışarıdan hiç yok gibi ayva göbekli biriyim belim kalın hafif. bazı yerlerde eritmediğini kas yaptığını söylüyor da kafam karıştı. uygulayıp sonuç alanınız var mı???

Bende merak ediyorum canım bunu

Kızlar malum hafta sonu pek fırsat bulamadım umarın iyisinizdir. Sabahımı eşim sabote rtti..

Eki Görüntüle 1149125
Hakkaten sabah fena olmus. Telafi edersin yarin.üzülme.

Eki Görüntüle 1149125

ekmek, poğaça, salam, haaa browni... daha ne vardı??? canımın içi ; rahat mı için ??? hııı??? kilo mu verecektin??? zor gibi anca sen ve ben koruruz kiloları, haberin ola

Son düzenleyen: Moderatör:

keşke uygulayabilseydim...süpper göbek ve bel çevredi eritir devam canım

hep bi mucize beklemiştim oysa... başın sağolsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…