Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazayım geç olmadan, haftasonu hiç istediğim gibi geçemedi diyet açısından neyse ki yürüyüş yaptım iki gün de bolca
Sabah: 1 yumurta
Ara: kahve
Öğlen:2 kaşık güveç, 1 bardak ayran
Akşam: 1 /2 saç böreği, 1/2 dilim karpuz

Bu saatten sonra da su, çay vs
Yürüyüş: çokça hareketli bir gündü, 1 saat de yürüdüm, belki akşam biraz da bantta yürürüm

sabah sadece 1 yumurta az olmamışmı cnmcımm:26: akşamla öğleyi yer değiştirseydin güzel bir menü olacakmış cnmm spor harika

sabah sadece 1 yumurta az olmamışmı cnmcımm:26: akşamla öğleyi yer değiştirseydin güzel bir menü olacakmış cnmm spor harika

Haklısın akşam kötü oldu, bu arada cumadan beri tartıda mütemadiyen artıyorum. İnanç çok önemli, ben 98 yılından beri yani 16 yıldır aynı kilodayım. Hani derler ya evlendiğimde şöyleydim böyleydim, ben liseyi bitirdiğimde de bu kilodaydım. 2 doğum yaptım 85e çıktığım oldu hamilelikte hep geldim geri 70e bazen takılıyorum kendime, herkesin ideal kilosu bir olmaz benimki 70 diye şimdi 73,74 olmak canımı sıktı ama nedense motivasyonum da düşüp duruyor tartıkdıkça, korkuyorum daha da almaktan...

Canım bende belli bir sure kilo aldigimi görmemek icin tartılmamistim bayaaaaaa bi almışımdır sonra gördüm. Sonra yine çareyi sık tartılmakta buldum. Otokontrol adina,.

Kızlar Günaydınnn

bugün eğitimim başlıyor ve 5 gün sürecek eskiler bilirler bu dönemde ben pek giremem.

Hatta suan sadece merhaba demek için girdim alıntı bile yapamayacagım .

Sabah 6 da kalktım ve 1 saatlik pilatesimşi yaptım.

Bu hafta olur mu bilmiyorum ama mezun olmak için hızlı bir diyet uyguluyorum sağlıksız biliyorum ama artık mezun olmakisitiyorum

Hedefim 2 kilo vermek bakalımmm :44:

Öpüyorum hepiniziii

sonunda sıkıyönetime tekrar başladım haftasonu iç açıcı değildi sabah kahvemı içitim diğer öğünlerde dikkat edeceğim cuma 6lı rakam görmek istiyorum bugun iş yerindekı ablalar börekle sarma getirmiş ama yemedım dur dedim eskıden olsaydı kımbılır nasıl yerdım şimdi hatalarımı görebılıyorum

Kolay gelsin canim

Tebrik ederim canim

Şimdiden kolay gelsin kaç kilo verdın de mezun oluyorsun darısı bana inş

Kolay gelsin canim

Tebrik ederim canim

Şimdiden kolay gelsin kaç kilo verdın de mezun oluyorsun darısı bana inş

kızlar tesekkür ederim

canım 64,5 la başladım suan 57 yim hedefim 55 ben bayadır buradayım 6. ayım olacak.

Ekip güzel olduğu için acele etmedim ama artık hedefime ulaşmamış olmak beni rahatsız ediyor.

Günaydın 5. takımın güzelleri
Uzun bir aradan sonra evimdeyim size selam vermek istedim
Yıllık izin almıştım ama burnumdan geldi o yüzden bir iki hafta kendime gelip yeniden aranıza dönmeyi planlıyorum
Kaptanım, luci, zeynep nasılsnız? Sevda, Gamze ve bir kişi daha mezun olmuştu sanırım ama diyetten uzak kalınca haliyle unutkanlık söz konusu
Geçenlerde dr kontrolüm vardı bu yıl aşırı halsiz olduğumdan kendimi iyi hissetmediğimden bahsettim Dr. da kansızlıktan olduğunu söyledi dedim " bu kadar etkiler mi bünyeyi" evet dedi. Kan ilacını sabah içiyordum şimdi sabah-akşam yaptık bakalım hayırlısıyla ben de yaz kapıdayken biraz kendimi gaza getirmek istiyorum.
Dün bir diyet kitabı daha aldım ama içerik olarak Ayça Kaya ile kişisel gelişim kitaplarının birleşimi gibi birşey yani hem beslenme şeklini hem de psikolojiyi aynı anda düzene koymanın yollarını anlatıyor (okumadım şöyle göz attığım kadarıyla aldığım izlenim bu)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizler de
Hepinizi öpüyorum sevgiler...

Hosbulduk canım. Sende hosgeldin. ..

Hosbulduk canım. Sende hosgeldin. ..
Hoşbulduk
Günaydın kızlar . Yepyeni düşüş gösteren kilolarimizla mutlu bir haftaya başlangıç olur insallah :))))
İnşallahhhh

kızlar rica etsem kendinizden bahseder misiniz ben uzun zamandır yoktum o yüzden tanışmadık
Ben 28 yaşında memurum bekarım tek yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ?

Swetvim sorma başım dertte benimkiyle. Dün de gitmiş cici donatlar almıl gelmiş ama dokunmadım. Ben kilo vermeyeyim diyr uğraşıyor

Lily gelmiş hoşgelmiş biz de bir kaç gün öncr kulallarınu çınlattık. Tatil neden kötü geçti ?

Dünkü menümden bahsedeyim.

Sabah : 1 yumurta lor peynir vr domates

Öğle : Yeşil Elma ve light süt

Akşam : miktar bilmiyorum normalde ölçüyorum ama mangal vardı kalkıp ölçmeyeyim dedim. Biraz tavuk az da sucuk yedim ayran ile ekmeğe dokunmadım.

Yarım saat kadar 6 hızı ile yürüdüm dizim acıyor diye korkuyorum yavaş yavaş takılıyorum. 40 mekik çektim. Biraz da ağırlık çalıştım.

Gecenin bir saatinde de dışarıdan resmen ağlama gibi bir ses geldi. Bir baktık kedi başka kediye saldırıyor. Hemen kovaladı saldıranı eşim. Diğeri pısmış kenara bizden bile nasıl korkuyor. İran kedisi gibiydi. Sonra izin verdi yaklaşmama sevdim. Aldjm balkona getirdi kutudan yuva yaptım süt verdim 1 2 saat sevdim nasıl sevimlilikler yaptı sonra uyudu kaldı kalktığımda ilk işim bakmaktı ama bulamadım ..

lilycim hoşgeldinnnn

bizler bıraaktığın gibiyiz kilo vermeye devamm

donatlara dokunmamanı tebrik ediyorum sekerim

bu hafta tam gaz devamızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…