- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.221
Gecmis olsun canimGunaydin kizlar dun dr konyrolum vardi biraz idem yapmis odemi temizledi Canim cok yandi pek keyfim yok bu arada artik a sinifi isg uzmani oldum sonuclar belli oldu haber vereyim dedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Øòóooh missss.. ...Günaydın arkadaşlar umarım herkes için güzel bir gün olur. Henüz kahve keyfimi yapıyorum sonra kahvaltı ..
inş ulaşırsın cnmmm hedefine ulaşınca burdana kopacağını kim söyledikiii bak hepimiz burdayız
sağlıksız uyguladığın diyetlerin fazlasıyla geri döneceğini biliyorsun bitanemm
gittimmm iyi geceler hepinize
Gunaydin kizlar dun dr konyrolum vardi biraz idem yapmis odemi temizledi Canim cok yandi pek keyfim yok bu arada artik a sinifi isg uzmani oldum sonuclar belli oldu haber vereyim dedim
Gunaydin kızzkaaarrrr.. .
İki gündür karbonhidrat cok yeyip spor yapmayınca sabay tartılayim dedim sonuc vahim. Sabah yumurta yiyim o zaman dedim. Yahu bu haşlanmış yumurta yiyince içim kalkuo artik. Yağsız tavada yapımmm bari.
KIZLAR bugun sabah domates peynır ve zeytın yedım toplam kalorisi 73 dü
öğlen haşlanmış yumurta ile cacık yiyecektım onun kaloriside 200e yakındı ama ben ne yaptım 250 kalori olan lahmacunu mideme indirdim 1 tane yedım ama midem çok kötü ,ağır geldi bana .akıl verın akşam ne yesem kı öğlenı telafı ederım
Sabah : special k light sutle birlikte
ara : form corek otlu diyt biskuvi
akşam (saat5) 2 yumurtadan yapilmis cilbir ve 1 dilim kepek ekmek
Su 3litreyi bulur aksam bi de aksam 1.5saat tempolu yuruyus yapcam kizlar bugunki boylee iste
Gün bitirdim sayılır, menüm düne göre fena değil
Sabah: kahvaltıdan önce bir bardak kefir
Yumurta, 3 zeytin, biraz lor, domates, yeşillik
Öğle: 4 kaşık az yağlı kabak yemeği, bir kase yoğurt, 1 ince dilim karpuz
Ara: 2 bisküvi
Akşam: salata, yoğurt
21 gibi az da olsa meyve yiyorum, bir şeftali, bir k üzüm
Spor : sabah 45dk yürüyüş
canım akşam salata ve yogurt yiyebilirsin.
Sadece lahmacun olduğu için kalori olarak düşünüyorsan sorun değiYok canim midem tok surekli su ictgim icindir. Ben de cok severim cilbiri ama dedigin gibi ekmekle fena gidyor da ben en fazla 2 kepek ekmek yerim artik malum diyet :) çünkü 1 ana öğünün 350 kalori civarı olması gerekmektedir.
Daha öncede bu forumda aynı konu geçmişti çünküama miden kötüyse yogurt ii olur
normalde ekmek çok tüketmem ama çılbırla çıok ekmek yerdim
uzunnnnn zamandır nerden baksan 1 sened,r yemediğimden ekmek durumumu bilmiyorum
maşallah menün çok az kötü olmuyormusun böyle
canım bi kaç gündür kabak yemeği istiyor hemide yogurtla yapayım bari yarın için
menü güzel sekerim su yazmamıssın ama
canım akşam salata ve yogurt yiyebilirsin.
Sadece lahmacun olduğu için kalori olarak düşünüyorsan sorun değil çünkü 1 ana öğünün 350 kalori civarı olması gerekmektedir.
Daha öncede bu forumda aynı konu geçmişti çünküama miden kötüyse yogurt ii olur
normalde ekmek çok tüketmem ama çılbırla çıok ekmek yerdim
uzunnnnn zamandır nerden baksan 1 sened,r yemediğimden ekmek durumumu bilmiyorum
maşallah menün çok az kötü olmuyormusun böyle
canım bi kaç gündür kabak yemeği istiyor hemide yogurtla yapayım bari yarın için
menü güzel sekerim su yazmamıssın ama
Menünün gayet az ve hafif görünüyor canım. Sporda yapman super.Sabah : special k light sutle birlikte
Su 3litreyi bulur aksam bi de aksam 1.5saat tempolu yuruyus yapcam kizlar bugunki boylee iste
Salata yoğurt:))))).bende öglen lahma çûn yedim ama oturmadi mideme. Aksama corba yicem.KIZLAR bugun sabah domates peynır ve zeytın yedım toplam kalorisi 73 dü
öğlen haşlanmış yumurta ile cacık yiyecektım onun kaloriside 200e yakındı ama ben ne yaptım 250 kalori olan lahmacunu mideme indirdim 1 tane yedım ama midem çok kötü ,ağır geldi bana .akıl verın akşam ne yesem kı öğlenı telafı ederım
Haşlanmışina artik tahammyl etmiyor midem.Kaptancım boğazdaki ödem de acıtır çok hassastır şimdi umarım bir an önce geçer. Sınav işin de tebrik ederim ne güzel başarılı olmuşsun.
Yumurta zırt pırt yenildiğinde mideyi bulandırabiliyor gerçekten. Ben omleti genelde yağsız yaparım. Nane maydanoz kekik peynir hatta keten tohumu bile atabiliyorum değişiklik güzel olur ..
Meyveyi aksam değilde öncesinde yesen daha iyi olur diyecektim ama dün gece feci yattım bende kiraz yemiştim:))))Gün bitirdim sayılır, menüm düne göre fena değil
Sweetdimple canım tavsiyelerin için teşekkür ederim, senin tecrüben çok önemli, faydalanmak lazım. Evet menüm sağlıksız oldu, yarın örnek bir menü ile döneceğimbilinçaltının gücüne inanıyorum, şu anda 73 civarıyım sanki 70 bile olamayacağım gibime geliyor derhal beynime bir reset lazım, sevgiler canım
Tesekkur ederim canim benim insallah erkenden ulasirim hedefe
benım menüm sabah nescafe
öğlen 1 domates 2 yudum ayran
akşam 3yk çorba ve fasülye piyazı 2tane yaprak sarma
yarım saat yürüyüş 20 dakıka bisiklet 3litre su
O beni sabote ederse ben de yemem sweetcim kanmam öyle her zaman
Günaydın arkadaşlar umarım herkes için güzel bir gün olur. Henüz kahve keyfimi yapıyorum sonra kahvaltı ..
Gunaydin kizlar dun dr konyrolum vardi biraz idem yapmis odemi temizledi Canim cok yandi pek keyfim yok bu arada artik a sinifi isg uzmani oldum sonuclar belli oldu haber vereyim dedim
Gunaydin kızzkaaarrrr.. .
İki gündür karbonhidrat cok yeyip spor yapmayınca sabay tartılayim dedim sonuc vahim. Sabah yumurta yiyim o zaman dedim. Yahu bu haşlanmış yumurta yiyince içim kalkuo artik. Yağsız tavada yapımmm bari.
yok canım hedefime ulaşınca burdan kpmaya niyetim yok ama dediğim gibi mezun olmak istiyorum yaniii
evet tatlım sağlıksız diyetlerde tekrar geri alınıyor o nedenle o uygulamak istediğim diyete ekler yaptım kendime göre uyarladım işte
Kendimi aç bırakacak yada sağlıgımı bozacak birşey yapmam zaten ama uyarın için tesekkür ederim tatlım
KIZLAR bugun sabah domates peynır ve zeytın yedım toplam kalorisi 73 dü
Sabah : special k light sutle birlikte
Gün bitirdim sayılır, menüm düne göre fena değil
Menum
Kahvalti
Yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Salatalıktan domates biber
Kayisi
Yesil cay
Ogle
Lahmacun+ayran
Ara
Pogaca
Aksam
Corba
Su 1,5 litre henuz
Spor yok.
Onların yerine bunu yiyebilirim
Resim ekleyemedim neyse az bi yağsız salata yedim
İyi akşamlarrr ben geldim yine
rica ederim cnm benimmm bilgi paylaşınca güzel değilmiherşey bilinçaltında bitiyorr cnmmm hemen resetle
sağlıklı ve kalıcı bir şekilde inş bitanemm
menün çok sağlıksız aç geziyorsun resmendarılmaca yokk
iradene kuvvet o zaman:13:
benim için güzel bir gündü cnmmm
geçmiş olsun ve tebrikler hayırlı olsun yeni işin
yağsız yersen yumurtadaki vitaminleri nasıl alacaksın kuzummm:26: çılbır menemen bu şekilde tüketsenn
inş sağlıklı ve kalıcı şekilde mezun olursun cnmm
1 tane lahmacundan o kadar korkma cnmm akşam salata ve çorba tüketebilirsin
affına sığınarak light ve diyet ürünlere karşıyım bitanemmm afiyetolsun
afiyetolsun cnmmm beğendimmm akşam sonrası meyveyi öne alabilirsen mükemmel olur eğer canın sıkılıp birşeyler istersen ayran içebilirsin
harikasınnn
afiyetolsun cnmmm
tesekkur ederim tatlim daneden light urunlerin sakincasi mi var bilgi verirsen sevinirim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?