Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben 20 yasindayim izmi karsiyakada yaisyorum. Universite ogrencisiyim. Mayis 16sinda eve geldim tstil icin. Tabi yurt yemekleri malum o yuzdenhep dışarda yemekten kilo almistim. 23mayista diyete basladim basladigimda kilom 71.7 idi. Bugun sabah tartildigimda 67.7 ciktim. 4 kilo verdim 2.5haftada :) eylul kadar izmirde evimdeyim. 55 olmak istiyorum hergun yruuyus yapiyorum tempolu 2 yada 1
5saat. Cikolata benim icin askti ama hepsinden vazgectim ekmek maksrna her sey. spor salonuna yazilacagim yakin zamanda da. Eylulun basinda tam 55 kilo olmak istiyorum :))

lilycim hoşgeldinnnn

bizler bıraaktığın gibiyiz kilo vermeye devamm

donatlara dokunmamanı tebrik ediyorum sekerim

bu hafta tam gaz devamızzz

Devam Zeynepcim tam gaz umarım güzel sonuçlar görürüz. Ben cums cumartesiyi telafi edebilmişim dün ..

hoşgeldin lily, geçenlerde kulaklarını çınlattık, merak ettik seni ama ailenin yanındaymışsın,sorun olmamasına sevindim... kolaylıklar dilerim...

kızlar merhaba...umarım hepiniz iyisinizdir... haftasonu cozutmalarını toparlamaya çalışmakla geçecek bu hafta yine... herkese kolaylıklar dilerim..ben işlerden ötürü bi süre pek randmanlı giremeyebilirim, merakta kalmayınız... öptüm hepinizi

kızlar bugün yediklerim :

Sabah 2 yumurtadan yapılmış tuzsuz peynirli omlet ( peynir çok az vardı)

Ara 3 tane kremalı bisküvi

akşam 4kaşık bulgur pilavı bir bardak ayran

akşam 1.5 saat yürüyüş

su : 3lt oldu şuan akşama kadar daha da olur

Bugün takım pek sessiz.
Ben sabah 2 dilim tam buğday ekmeğinin arasına lor ve marul ile sandwich yaptım.
öğlen 1 bardak light süt 1 elma 1 kayısı. Tuvalet konusunda sıkıntım var da bugünlerde.
Ders çalışıyorum o yüzden eşim gelirken birşeyler alacak akşam da abartmadan yer günü tamamlarım.

Menümü geçeyim dostlar
Sabah: 1 yumurta 3 zeytin 3 cherry domates
Öğle mi akşam mı bilmem
Saat 15:30 da 1 kase makarna salatası, 1 ince dikim light kek

İlerleyen saatlerde sanırım biraz karpuz yerim, spor : bantta 30 dk 6.0 hızında

Kizlar izmirde felaket bir yağmur ve gokgurultusu var. Uzulerek doyluorum ki bugun yuruyus yapamayacsim. Ama step aletim vsr 1 saat onda yapsam ardinda biraz egzersiz yapsam gunu kurtarir miyim

Kizlar izmirde felaket bir yağmur ve gokgurultusu var. Uzulerek doyluorum ki bugun yuruyus yapamayacsim. Ama step aletim vsr 1 saat onda yapsam ardinda biraz egzersiz yapsam gunu kurtarir miyim
Burasida oyle canım. Kurtarırsin:)))

Az sey yemişin canım. Akşamki kekik sabahın ekmeği yokmus ona sayarsin.
Tebrikler canım yememissin donatlari.

Kolay gelsin canım.
Menünün güzelmis canım.
Kolaygelsin canım.

İyi aksamlarkizlar. Bugun cook yogun bir gündür cok yorulldum.menum
Kahvalti
Tam tahılli ekmekten kucuk peynirli töst ve cay

Ara leblebi ve cay

Ogle doner ve ayran

Ara kucuk pogaca.

Aksam
Taze fasulye ve patlıcan yemegi
Yogurt
Çeyrek dilim kepek ekmek
Kucuk parca karpuz
Bugünu hic beğenmedim ama hadi hayirlisi.. ..

İyi akşamlar güzellerrrr nasılız bakalımmm bomba gibi hafta geçiririz inşşşş

Bende izmirdeyim cnmmmm ip atlayabilirisn bitanemm

bilgecimmm yumurta harici öğünün çok sağlıksız kuzummm toparlanmalısın

cnmcımm ekmek arasına marul dürüneceğine marulun içine lor yumurta yeşillik peynir ceviz dürünsen nasıl olurdu ben öyle yapıyorum muhteşem oluyor wc konusunda çörek otunu ve kefiri denemelisin cnm iyi dersler

biz seni özleriz ama

bu tempoyla devam edersen hedefine erken bile ulaşabilirsin cnmm

ah enişte ahhhh yeter artık sabote etmeee yememekle iyi yapmışsın cnmmm gece gece sevaba girmişsinnnn

Günaydın kızlar . Yepyeni düşüş gösteren kilolarimizla mutlu bir haftaya başlangıç olur insallah :))))

inş cnmmmm

hoşgeldin cnmmmm buralarda görmeye alışmızşız seni yoluğun çok belli oldu geçmiş olsun cnmmm içilen kan şurupları fazla etki eymiyor kalçadan iğnesini yaptırsan:26: psikooji ile sağlıklı beslenme iç içe kesinlikle

inş ulaşırsın cnmmm hedefine ulaşınca burdana kopacağını kim söyledikiii bak hepimiz burdayız

tebrik ederim cnmmm iradenden dolayıııı :13::13:

sağlıksız uyguladığın diyetlerin fazlasıyla geri döneceğini biliyorsun bitanemm

bence her gün tartılma ve içinden sürekli tekrarla benim ideal kilom ,,,,,,, bu kiloma ulaşana dek metabolizmam yedikleirmi hızlı bir şekilde yakıyor

inanmak çok önemli cnmm sürekli bunu tekraralarsan faydasını göreceğine eminimmm

gittimmm iyi geceler hepinize

Sweetdimple canım tavsiyelerin için teşekkür ederim, senin tecrüben çok önemli, faydalanmak lazım. Evet menüm sağlıksız oldu, yarın örnek bir menü ile döneceğim bilinçaltının gücüne inanıyorum, şu anda 73 civarıyım sanki 70 bile olamayacağım gibime geliyor derhal beynime bir reset lazım, sevgiler canım

Son düzenleme:

Tesekkur ederim canim benim insallah erkenden ulasirim hedefe

Evt menün güzelmiş afiyet olsun bazen bu şekılde olabılıyor diğer günler telafi edersın

benım menüm sabah nescafe
öğlen 1 domates 2 yudum ayran
akşam 3yk çorba ve fasülye piyazı 2tane yaprak sarma
yarım saat yürüyüş 20 dakıka bisiklet 3litre su

O beni sabote ederse ben de yemem sweetcim kanmam öyle her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…