Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah : special k light sutle birlikte

ara : form corek otlu diyt biskuvi

akşam (saat5) 2 yumurtadan yapilmis cilbir ve 1 dilim kepek ekmek

Su 3litreyi bulur aksam bi de aksam 1.5saat tempolu yuruyus yapcam kizlar bugunki boylee iste
bu menü çok az değil mi ben kendiminkine az diyordum ama sizinki daha da azmış kaç kilosunuz ki

Offff yaa benimde isteklerimi hic bitmiyor.. ..

Sarma ya da dolma da olabilir, onu da nar ekşili yiyebilirim
:)))))))

Sweet dimplecim tesekkur ederim önerilerin icin canım.. .zaten artik uzuuuuuuuun sure haşlanmış yimurta yemicem. Terryagiyla tavada yaparım az pişmis.

Günaydın kızlar. Nasılsınız ? Hiç keyfim yok bugün. Bir taraftan da midem ağrıyor ve bulanıyor .. Ne yesem rahatlatır ki ..

bu menü çok az değil mi ben kendiminkine az diyordum ama sizinki daha da azmış kaç kilosunuz ki

Ben 71.7 ile basladim. Bugun 67.3 oldugumu ogrendim. 20gundur diyetteyim ve zaten az yiyen biriydim yani bu yediklerim hep tok tutuyor beni. Ben kilomu abur cuburdan ozellikle cikolatadan almistim bi de malum uni ogrencidiyim yurt yemekleri de malum dışardan yiyorum hep eve gelince tatile basladim. Bana yeterli geliyor canim. Bi de her gun 1.5saat yuruyorum

Selam,
Gecikmeli de olsa menü yazmaya başlıyorum. Yoksa düzeni iyice kaçıracağım. Dünkü menümle başlayayım. Dün çoe k yoğundum o yüzden az ama düzensiz yedim. Toplasan 1200-1500 kalori yoktur yediğim ki hiç bir zaman 1200 kalorinin altına düşmeyi onaylamıyorum kendi adıma.

Sabah
2 dilim light ekmek peynir domates ve kırmızı biberle yapılmış sandviç

Ara:
2 şeftali

Öğle
6 lı nuggets, birazcık patates kızartması, bir porsiyon dondurma, ayran (Toplamda 650 kalori civarıymış şimdi baktım)

Ara
1 şeftali
Akşam
2 dilim light ekmek
bir parça peynir
domates salatalık kırmızı biber
5 tane kiraz

Su 3 litreden fazla
Spor 1 sat 50 dakika kardiyo ve ağırlık çalışması

Bugün ise
Sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
Domates salatalık kırmızı biber
Adaçayı

Öğle
1 küçük kase kısır
1 ayran
Çocuklar danino verdiler 54 kalorilik bir içecek içtim.

Bugün spor sadece kısa bir yürüyüş yaptım okula gelirken 20 dakika kadar dün ağır bir idman yaptığım içi bugün ara :)

Akşam da sabahtan haşladığım karabuğdayım var, peynirli salatasını yapayım diyorum ama bakacağız bakalım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Nasılsınız ? Hiç keyfim yok bugün. Bir taraftan da midem ağrıyor ve bulanıyor .. Ne yesem rahatlatır ki ..

canım m,de bulantısı var ise türk kahvesi ve limon çok az 1 tk kadar su ile hazırla ve bir dikişte iç mide bulantısına ii gelir.

türk kahvesini yapmıcaksın canım olduğu gibi dökmen lazım

Kızlar Selam

Eğitimde olduğum için az az gelmeye çalışıyorum oldukça yogunum

ve şirkette eğitim odası kalmadığından dolayı teras katta olan eğitim odasındayım ve gün güneşi direk bizim odada camekan oda zaten

içerideki klima imkanı yok yetmiyor gün sonunda hem pert oluyorsun birde baş ağrısı mahvediyor beni.

Tek dileğim bu hafta bitmeliii

Hepinizi öpüyorum

Kolay gelsin canım.. .

Bugün :

Saat 8den 9a kadar 1 saat tempolu yürüyüş yaptim ortalama 1 litre su ictim yuruyuste resmen cok terledim

sabah : light sütle special k (bir kase kadar)

öglen : 1 tane kepekli galeta , 1 dilim tuzsuz tulum peyniri, 5 siyah zeytin, 1cay bardagi sekersiz cay

akşam : barbunya yemeği, bir minik kase yogurt

aksam da 1 saat yürüyüş yapacağım.

Su 3 litreyi gecer buyuk ihtimalle daha simdiden 2 litre ictim

Bugün
Sabah: 1 yumurta peynir 3 zeytin
Öğle: 1 küçük kase kısır 5 yaprak sarma
Akşam : kahvaltı olduğu için fazla kaçtı ince dilim ekmek ve biraz reçel ve lor yedim

Hiç olmadı bu akşam yemeği tuh bana:-(

Spor da yok bugün dizi günü belki diziden sonra su 1,5 litre ancak

canım m,de bulantısı var ise türk kahvesi ve limon çok az 1 tk kadar su ile hazırla ve bir dikişte iç mide bulantısına ii gelir.

türk kahvesini yapmıcaksın canım olduğu gibi dökmen lazım

Hala devam ediyor az da olsa Zeynepcim. Bildiğin suya karıştırıyorum değil mi ben deneyeyim hemen. Midem hassas benim çok stres sıkıntı yorgunluk sıcak soğuk her şey direk midemi etkiliyor.

Ne güzel bir menü olmuş

Menünün güzelmis canım. Sporda var. Tebrikler.

Bugun halledersin çanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…