- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.261
Gunaydin arkadaslar. Dün menumu yazamamistim. Yazayim.
Kahvalti
Simit cay
Ogle
Dolma ayran
Aksam
Corba salata
Su iki litre.
Menün gerçekten iştah açıcı özellıkle simit çay ikilisini çok severimgunaydin canim. Menun gayet güzel de gevrek kilo yapmiyor mu kalorisi ne kadar bilgin var mi
Menün gerçekten iştah açıcı özellıkle simit çay ikilisini çok severim
Bilgim yok ama çoktur. Mecburen ise gec kalinca yedim.gunaydin canim. Menun gayet güzel de gevrek kilo yapmiyor mu kalorisi ne kadar bilgin var mi
Bende:))))Menün gerçekten iştah açıcı özellıkle simit çay ikilisini çok severim
Stress ödem yapiomus. Tekrar gecmis olsunKızlar ben geldim midem hala iyi sayılmaz. Dünkü menümü yazayım.
Sabah tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım
Öğle 1 avuç leble7. Akşam yemedim üstelik bugün artı 500deyim neden böyle anlamıyorum. Stres maksimum alakası olabilir mi ?
İns canım bİan once kurtulursunKizlar selam
Bugun regl oldum ve cok fenayim malesef egitimdeyim
Sicagin direk vurdugu bir odada klimanin yetmedigi bir yerde egitim veriyorum
Bugün bitsin diye dua ediyorum
Hepinize sevgiler
Menünün yine cok ii canimKizlar bugunki menumu simdiden yazayim cunku butun gun disarida olcagim imkanim olmayabilir yazmaya.
Sabah 1 saat tempolu yuruyus
kahvalti :
2zeytin, 1dilim karpuz, 2 adet biber, 1dilim kepek ekmek ve 3kasik cokelekli domates
oglen : 2adet kepekli biskuvi
akşam : nogut yemegi ve yogurt
aksa da 1 saat tempolu yururum. Su gene 3lt gecer
tesekkurler tatlim. Canim duyduguma gore simit tok tutuyormus o acidan iyimis ama gene de hamur isi. Ama yaninda bir sey yememissi o yuzden bir sey olmaz gibi geliyorBilgim yok ama çoktur. Mecburen ise gec kalinca yedim.
Bende:))))
Stress ödem yapiomus. Tekrar gecmis olsun
İns canım bİan once kurtulursun
Menünün yine cok ii canim
Sadece tost , öğleni saymazsak tek öğün zor olmuyor muKızlar ben geldim midem hala iyi sayılmaz. Dünkü menümü yazayım.
Sabah tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım
Öğle 1 avuç leble7. Akşam yemedim üstelik bugün artı 500deyim neden böyle anlamıyorum. Stres maksimum alakası olabilir mi ?
Midem pek hoş durumda olmadığından böyle oldu yoksa çok az yemiyorumSadece tost , öğleni saymazsak tek öğün zor olmuyor mu
hergun bir heycanla tartıya çıkıyorum ama 1 haftadır aynı birde bizim tartı eski model gramları göstermıyor veremıyorum takıldı sankı herşeye dikkat ediyorum yediğimin kalorisini hesaplar oldum ama yok
ben bu haftada mı listeye giremiyorum 2hafta oldu da merak ettım
Az olmus çanta m bide spor var ne guzel.Menüm:
Sabah: yumurta haşlanmış, peynir, zeytin, domates
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
Ara: 2 bisküvi
Akşam:salata, yoğurt yiyeceğim daha
1 saat yürümek için çıkıyorum şimdi
Amin canım.Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin Allah
Baya azmis canım..bu mübarek günde rabbim dualarınızı kabul etsin herkesın gönlünden gecen ne varsa hayırlıysa kabul etsın ve inş bu mübarek günün hürmetine kilo problemı çekenler tez zamanda kurtulsun.
yarın cuma ve 1 hafta daha geçti ve bu akşam tartıldığımda gördüm ki 1 kilo daha gitmiş o kadar sevindim ki toplamda 5 kilo gitti çok şükür tartı gramlı göstermediği için gramlı yazamıyorum ama 70 oldum inş haftaya 6lı rakamlara gecerım bugünkü menumude yazayım
sabah 1 domates
ararta şekerli türk kahvesi
öğlen 1dilim kepek ekmeği yarım salatalık ve 1 tane çeri domates
akşam:3yk çorba biraz fırında patates vardı yoğurt ve salata ile
Canım baslangic 74.3 olacak. Hedef te 55iyi akşamlar kzlar 2 gündür gelen gidenden pek uğramaya fırsat bulamadım yarında hem karne günü hem geçmiş olsuna gelecekler o yüzden şimdi hemen girip listeyi hazırlayayım dedim hm cim hızlıca okuduğum kadarıyla miden kötü imiş umarım daha iyisindir bilge bengü ve gizem kızlar listelerinizi inceleyemedim koşturmacadan ama sweet az yediğinizi söylemiş aman kızlar dikkat edin sağlığnızdan olmayın zeynep cim canım eğitim yarın bitiyor mu elendil cim sen yarın listeye girecekmisin?
*** 5. TAKIM 365 ETAP ***
yu_zey (57,00/ )
hm22( 85,2/)
elendil76(94,2 )362. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 4 e bölündü
bilge38(74/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef 65 yeni üye
GizemYst(69,8/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
bengu84(74,2/) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
5. TAKIM ORTAMALASI :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?