- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.281
Kizlar benim menum
Kahvalti
Peynirli töst zeytin cay
Ara
Beyaz leblebi
Ogle
Tavada yumurta bir dilim ekmek.
Aksam
Corba salata yogurt
Su iki litre
arkadaşlar yarın kg bildirimi yaparken yeni üye arkadaşlar bilgede var diğerlerine sormuştum ama işyerindeki tabloda kaldı liste hedef kiloların ı eklesinler bi de profilden bakarak kaç mesaj yazdıklarını 1 hafta boyunca eklesinler takım listemiz yukardaki gibidir ama mesaj sayısı eksik olanlar bu hafta takıma giremeyecekler haberleri olsun
elendil cim sende döndün mü seni de ekledim listeye ama yarın öğlene kadar unutmayın 12 ye kadar listeye eklemelerinizi ve mesaj sayılarınızı yazınız ben müsait olduğumda gelir ana paylaşıma eklerin yarın sabah lkarne sonra oğlanın dr kontrolü sonra benim dr kontrolü sonra misafir gelecek vs derken çok yoğunum aman ihmal etmeyin
iyi akşamlar kzlar 2 gündür gelen gidenden pek uğramaya fırsat bulamadım yarında hem karne günü hem geçmiş olsuna gelecekler o yüzden şimdi hemen girip listeyi hazırlayayım dedim hm cim hızlıca okuduğum kadarıyla miden kötü imiş umarım daha iyisindir bilge bengü ve gizem kızlar listelerinizi inceleyemedim koşturmacadan ama sweet az yediğinizi söylemiş aman kızlar dikkat edin sağlığnızdan olmayın zeynep cim canım eğitim yarın bitiyor mu elendil cim sen yarın listeye girecekmisin?
*** 5. TAKIM 365 ETAP ***
yu_zey (57,00/ )
hm22( 85,2/)
elendil76(94,2 )362. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 4 e bölündü
bilge38(74/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef 65 yeni üye
GizemYst(69,8/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
bengu84(74,2/) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
5. TAKIM ORTAMALASI :
Mesaj sayısı diyorsun ama günde 10 msj yazan kaç kişi var ki, ben mi yanlış sayıyorum canım
iyi akşamlar kzlar 2 gündür gelen gidenden pek uğramaya fırsat bulamadım yarında hem karne günü hem geçmiş olsuna gelecekler o yüzden şimdi hemen girip listeyi hazırlayayım dedim hm cim hızlıca okuduğum kadarıyla miden kötü imiş umarım daha iyisindir bilge bengü ve gizem kızlar listelerinizi inceleyemedim koşturmacadan ama sweet az yediğinizi söylemiş aman kızlar dikkat edin sağlığnızdan olmayın zeynep cim canım eğitim yarın bitiyor mu elendil cim sen yarın listeye girecekmisin?
*** 5. TAKIM 365 ETAP ***
yu_zey (57,00/ )
hm22( 85,2/)
elendil76(94,2 )362. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 4 e bölündü
bilge38(74/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef 65 yeni üye
GizemYst(69,8/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
bengu84(74,2/) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
5. TAKIM ORTAMALASI :
Bilgecin şu an listede Zeynep ben ve kaptan var. Kaptan yeni ameliyat oldu. Zeynep eğitimde benim de sınavım var. İstisna durumlar oldu öncesinde 5 10 falan değildi mesajlar ama yeni takıms giren arkadaşlar muhtemelen en uygun zamanlarında katılma kararı aldılar ve kurallara uyup uymamaları daha önemli.
GunaydinlarrTamam da canım ortada paylaşım olmayınca kendi kendine 10 mesajı neyine yazacaksınız, istesek bir mesajı da böleriz ona, biraz saçma bir kural olmuş, şahsen ben yazmadım günde on tane dolayısıyla bu hafta da takıma giremiyorum öyle mi?
O zaman ben ayrılmak istiyorum canım. Yanlış anlaşılmasın bu bir tepkideğil de günde on mesajı doldurmam zor benim, cuma zayıflama yarışması dışında bir gruba dahil olmayı düşünüyorum
Hepinize, ilginize teşekkür ediyorum
Bol gayretli bol eksili mutlu günler diliyorum
Ya arkadaşlar ve grup yöneticisi mesaj sayısı soruluyor bu sadece bu hafta kendı yazdığımız mesajlar değilmi arkadaşlardan 70-80 gibi rakamlar verılmış şaşırdım hatta bır tanesınınkını özellıkle saydım bu haftakı 36 çıkıyor toplamdan kasıt ne
Tesekkur ederim canım.Canim menun gayet hos ve hafif tebrik ederim
İnsan az yicem dedikce stes olup daha cok yiyor :)))Bu arada bir güzel dondurma , kiraz ve çiğ badem yedim aferim bana
Yemeyim bugün derken perşembeleri daha çok acıkıyorum
Gecmis olsun canım. Umarim en kisa zamanda kendini yeniden iyi hissedersinKaptanım hiç iyi değil midem çok gerginim ondan sanırım bugün film izlerken 1 saat ağladım saçmasapan ..
Bugünkü menümü yazayım ..
Sabah peynirli tost tam buğday ekmeğinden. Öğlende 2 avuç leblebi. Daha fazla da yiyemedim midem yüzünden yine.
İslerinde kolay gelsin canım. Korimayi yapabilmeniz de tebrik ederim. Umarim bende o günleri görürüm.. .kızlar günaydınlaaar, herkese hayırlı cumalar ve güzel bir tartı günü dilerim... işlerimden dolayı giremiyorum bu ara ama önümüzdeki hafta azar azar buralarda olmaya çalışırım yine... çok şükür tartıda bugün de 68 dim, koruma sürecimi başarı ile yürütmekteyim... umarım hepiniz de güzel kilolar vermişsinizdir. öpüyorum kocaman hepinizi
Ödem vardir canım. Canini sikma. Umarim gelecek hafta istegine gore olur.Günaydın kızlar Üzgünüm ama artıdayım .. Neden böyle bilmiyorum .. Bu hafta fazla kaçırmadım hatta 2 gündür neredeyse birşey yemiyorum midem yüzünden ..:18:
Geçen haftaki kilom : 85.2
Bu hafta :Eki Görüntüle 1155453
yüzdem - 0.59
Supersin. Bir buçuk vermissin. Tebrikler. ...Kızlar günaydın
toplam mesaj sayım 82. tek tek saydım umarım kaçırdığım olmamıştır :)
11 gündür bu gruptayım.
ama gruptan önce de diyet ve spor yapıyordum başlangıç 71.7 (23 mayıs)
geçen hafta cuma 68.5
bugün yanı bu cuma 67kg arkadaşlar
umarım katılırım gruba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?