Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar benim menum
Kahvalti
Peynirli töst zeytin cay
Ara
Beyaz leblebi
Ogle
Tavada yumurta bir dilim ekmek.
Aksam
Corba salata yogurt
Su iki litre

Mesaj sayısı diyorsun ama günde 10 msj yazan kaç kişi var ki, ben mi yanlış sayıyorum canım

Son düzenleme:
Bu arada bir güzel dondurma , kiraz ve çiğ badem yedim aferim bana

Yemeyim bugün derken perşembeleri daha çok acıkıyorum

canim hedef 55 olacak. Bslangic kilom 71.7(23mayis) bugunki kilom 67.2(12haziran) yarin sabaha daha da duser

Mesaj sayısı diyorsun ama günde 10 msj yazan kaç kişi var ki, ben mi yanlış sayıyorum canım

Bilgecin şu an listede Zeynep ben ve kaptan var. Kaptan yeni ameliyat oldu. Zeynep eğitimde benim de sınavım var. İstisna durumlar oldu öncesinde 5 10 falan değildi mesajlar ama yeni takıms giren arkadaşlar muhtemelen en uygun zamanlarında katılma kararı aldılar ve kurallara uyup uymamaları daha önemli.

Kaptanım hiç iyi değil midem çok gerginim ondan sanırım bugün film izlerken 1 saat ağladım saçmasapan ..

Bugünkü menümü yazayım ..

Sabah peynirli tost tam buğday ekmeğinden. Öğlende 2 avuç leblebi. Daha fazla da yiyemedim midem yüzünden yine.

Tamam da canım ortada paylaşım olmayınca kendi kendine 10 mesajı neyine yazacaksınız, istesek bir mesajı da böleriz ona, biraz saçma bir kural olmuş, şahsen ben yazmadım günde on tane dolayısıyla bu hafta da takıma giremiyorum öyle mi?

O zaman ben ayrılmak istiyorum canım. Yanlış anlaşılmasın bu bir tepkideğil de günde on mesajı doldurmam zor benim, cuma zayıflama yarışması dışında bir gruba dahil olmayı düşünüyorum

Hepinize, ilginize teşekkür ediyorum

Bol gayretli bol eksili mutlu günler diliyorum

Gunaydinlarr
Bilgecim gunde 10 mesaj degil zaten ilk sayfada 5 mesaj diyor ki bu da ozellikle deneme asamasinda mazeret beyan ettikten sonra zaten 5 mesaj kurali da yok sen nasil istersen Canim benim istedigim daha dogrusu takim kurali hafta da toplam 25 mesaj o da takim butunlugunu saglanak icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydınlaaar, herkese hayırlı cumalar ve güzel bir tartı günü dilerim... işlerimden dolayı giremiyorum bu ara ama önümüzdeki hafta azar azar buralarda olmaya çalışırım yine... çok şükür tartıda bugün de 68 dim, koruma sürecimi başarı ile yürütmekteyim... umarım hepiniz de güzel kilolar vermişsinizdir. öpüyorum kocaman hepinizi

kızlar geçen hafta 71 ama deneme sürecindeydım
bu hafta 70
hedef kilo:şimdilik 65 (bu gazla 60 bile olabilir)
mesaj sayısı:26 ama haftasonları kımse olmadığı için sohbet ortamı olmuyor kendı kendıme de fazla birşey yazamıyorum
kabul edıldım mı çok merak edıyorum çünkü burası benım için çok özel oldu ve çok alıştım

Günaydın kızlar Üzgünüm ama artıdayım .. Neden böyle bilmiyorum .. Bu hafta fazla kaçırmadım hatta 2 gündür neredeyse birşey yemiyorum midem yüzünden ..:18:

Geçen haftaki kilom : 85.2

Bu hafta :

yüzdem - 0.59

Kızlar günaydın
toplam mesaj sayım 82. tek tek saydım umarım kaçırdığım olmamıştır :)
11 gündür bu gruptayım.
ama gruptan önce de diyet ve spor yapıyordum başlangıç 71.7 (23 mayıs)

geçen hafta cuma 68.5

bugün yanı bu cuma 67kg arkadaşlar

umarım katılırım gruba :))

Ya arkadaşlar ve grup yöneticisi mesaj sayısı soruluyor bu sadece bu hafta kendı yazdığımız mesajlar değilmi arkadaşlardan 70-80 gibi rakamlar verılmış şaşırdım hatta bır tanesınınkını özellıkle saydım bu haftakı 36 çıkıyor toplamdan kasıt ne

Bu haftanınkisi Serap. Geçen cumadan sayabilirsin. Ama 2 hafta deneme sürws7 olduğundan 3 haftayı ayrı ayrı yaz istersen. Yazarken kafam karıştı iyi mi

Canim menun gayet hos ve hafif tebrik ederim
Tesekkur ederim canım.

Bu arada bir güzel dondurma , kiraz ve çiğ badem yedim aferim bana

Yemeyim bugün derken perşembeleri daha çok acıkıyorum
İnsan az yicem dedikce stes olup daha cok yiyor :)))

Gecmis olsun canım. Umarim en kisa zamanda kendini yeniden iyi hissedersin

İslerinde kolay gelsin canım. Korimayi yapabilmeniz de tebrik ederim. Umarim bende o günleri görürüm.. .

Ödem vardir canım. Canini sikma. Umarim gelecek hafta istegine gore olur.

Supersin. Bir buçuk vermissin. Tebrikler. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…