- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.341
bu resmi yenı gördüm çok mutlu oldum inş devamı da gelir365. Etap birincisi 14SERAP38, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
hoşgeldinnn cnmmmm bende seni merak ediyordummm inşşş emeklerinin karşılığını alırsınn bütün aksilikler seni bulmuş bugünhaftaya dikkat et artık cnmmm inş bugün gibi geçmez mide bulantısıyla nasıl yaptınki
Arkadaşlar nasılsınız ?
Sınav bitti ama ben de bittim tabi haftaya yine var.
Ne gündü sormayın.
Erken gittik bir aksilik olur diye sınav yerine.
Eşim arabayı park ederken ben indim yanımda da kahvem var onu içiyordum nasıl olduğunu anlamadan tam göğsüme döktüm. Nasıl da sıcak kalmış bağıracaktım kaldım öyle bir taraftan önüm battı. Kıyafet bakmaya gitsek olmayacak ıslak mendille silip iyice dağıttım. Bir de beyaz giymiştim.Yapacak bir şet yok dedim girdim. Lavaboya gideyim dedim. Elime sabunu sıktım bir baktım sular yok ..kaldım öyle. Peçeteye sildim öyle girdim. Sınavda midem bulanmaya başladı derken evrenin bana resmen bşe garezi vardı.
Sweetcim tek günüm varsı kaçamak yaptığım. Ondan sonrada normaşw dönmüştüm ama bakalım.
kızlar haftasonları benım için kötü geçiyor hem buraya istediğim gibi giremiyorum haftaiçi çalıştığım için 1.5 yaşında oğlum sürekli ilgi bekliyor bırde ev işi eklenince bakamıyorum istediğim gibi diyetıde uygulayamıyorum Allahtan haftaiçi telafi edebiliyorum
Kizlar meryaba iyi aksamlar. Butu gun regl sancisiyla surundum vallaha. O yuzden pek bakamadim grup sayfasina. Bugun yediklerimi paylasayim
Sabah biber domates söğüş, 1 dilim kepek ekmek bir dilim peynir
oglen biraz kiraz 1 dilim karpuz
aksam da biraz bezelye yemegi ve yogurt
su2.5lt aksam 1.5saat yurudum o da nasil yurudum allah biliyo vallaha inadim ugruna agrilarla yurudum
Canim biz kadinlar in maalesef cilesi bu bana gelince haftasonu kosturmaca ile gecti bakalim hafta ici nasil olacak dinlenebilecekmiyim
Ben geri dönebiliyomuyum
kızlar 5 kilo o kadar etkiliyormuş ki eski kıyafetlerimden giymeye başladım allahım nasıl bir mutluluk bugun tam 20 gün oldu diyete başlayalı 5 kilo gitti 6li rakama bu hafta düşmeyi bekliyorum hepinize kalori hesabı yapmayı tavsiye ederim çak mantıklıymış araştırırken farkettım haftasonu krep yemiştim önce yedım diye kızdım sonra bır baktım kalorisi düşükmüş rahatladım yoksa kendime günü zindan edıyorum kalorisini bilince rahat oluyor
Hepinize günaydın tatlı sohbetlerimiz olsun ve de giden bol bol kilolar
Canim biz kadinlar in maalesef cilesi bu bana gelince haftasonu kosturmaca ile gecti bakalim hafta ici nasil olacak dinlenebilecekmiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim atlatmisin ama bir suru aksilikle ins sonucu iyi gecer seni merak etmistim
Ben geri dönebiliyomuyum
Canim 360. Etap ta izinli ayrilmissin done bilirsin tabiki basin saolsun bu arada
Günlük sınırım 1000 kalori bazen bunun altı olabiliyor ama en fazla 1100 oluyor
Canım zaten o stresle insan diyet falan düşünemez heralde, gecmis olsun.Haftasonu menümü yazayım çok düzensiz oldu ama ..
Cumartesi : Sabah omlet domates salata
Akşam : 1 lahmacun
Pazar : Sabah : kepekli ekmekten peynirli tost 8 badem
Akşam : Ayran
Cumartesi stresten yiyemedim pazar sınav öncesi yedim çıkınca midem bulanıyordu eve geldik hem uyuyamamıştım gece hem midem bulanıyordu uyuyayım dedim eşim de gelmiş uyumuş bir uyandık saat 8i geçmiş. O saatten sonrada sadece ayran içtim.
Gecmis olsun canım. Umarim sonuçların gönlüne gore olur. Haftayada atlatıp guzel sonuclar alırsınız ins.Arkadaşlar nasılsınız ?
Sınav bitti ama ben de bittim tabi haftaya yine var.
Ne gündü sormayın.
Erken gittik bir aksilik olur diye sınav yerine.
Eşim arabayı park ederken ben indim yanımda da kahvem var onu içiyordum nasıl olduğunu anlamadan tam göğsüme döktüm. Nasıl da sıcak kalmış bağıracaktım kaldım öyle bir taraftan önüm battı. Kıyafet bakmaya gitsek olmayacak ıslak mendille silip iyice dağıttım. Bir de beyaz giymiştim.Yapacak bir şet yok dedim girdim. Lavaboya gideyim dedim. Elime sabunu sıktım bir baktım sular yok ..kaldım öyle. Peçeteye sildim öyle girdim. Sınavda midem bulanmaya başladı derken evrenin bana resmen bşe garezi vardı.
Sweetcim tek günüm varsı kaçamak yaptığım. Ondan sonrada normaşw dönmüştüm ama bakalım.
Ne güzel daha düzenli olur ins. Hoca da olcak orda sonuçta rehberlik eder.Insallah dinlenirsin canim. Ben de bugun arkadasimla spor salonuna yazildik ve ilk gunumuzu yaptik iyiydi bakalim haftada 5 gun gidecegiz. Aksamlari da 30 dk yuruyebilecegimi soyledi hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?