Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar haftasonları benım için kötü geçiyor hem buraya istediğim gibi giremiyorum haftaiçi çalıştığım için 1.5 yaşında oğlum sürekli ilgi bekliyor bırde ev işi eklenince bakamıyorum istediğim gibi diyetıde uygulayamıyorum Allahtan haftaiçi telafi edebiliyorum

Sweetcim unutmaya çalıştım elimden geldikçe bir de başımı eğince artıyor sırada minicikti derken sorun oldu baya. Dün gece de başım döndü ondan korkmuştum ama olmadı. Umarım haftaya daha iyi olur zaten asıl güvendiğim dersler haftaya bakalım ..

Sen nasılsın iyi misin ?

Canim atlatmisin ama bir suru aksilikle ins sonucu iyi gecer seni merak etmistim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Serap cim hafta sonlari genelde oyle olur tatlim

Canim biz kadinlar in maalesef cilesi bu bana gelince haftasonu kosturmaca ile gecti bakalim hafta ici nasil olacak dinlenebilecekmiyim

kızlar 5 kilo o kadar etkiliyormuş ki eski kıyafetlerimden giymeye başladım allahım nasıl bir mutluluk bugun tam 20 gün oldu diyete başlayalı 5 kilo gitti 6li rakama bu hafta düşmeyi bekliyorum hepinize kalori hesabı yapmayı tavsiye ederim çak mantıklıymış araştırırken farkettım haftasonu krep yemiştim önce yedım diye kızdım sonra bır baktım kalorisi düşükmüş rahatladım yoksa kendime günü zindan edıyorum kalorisini bilince rahat oluyor

Serapcım kaç kalori alıyorsun günlük ?
Maşallah çok güzel vermişsin ..

Hepinize günaydın tatlı sohbetlerimiz olsun ve de giden bol bol kilolar

Gitsin kilolar gitsin ..

Canim biz kadinlar in maalesef cilesi bu bana gelince haftasonu kosturmaca ile gecti bakalim hafta ici nasil olacak dinlenebilecekmiyim

Kaptanım çalışırken daha az yoruluyorsundur işte olmaktan ..

Canim atlatmisin ama bir suru aksilikle ins sonucu iyi gecer seni merak etmistim

Atlattım bakalım kaptanım cumartes günü tamamen bitiyor umarım iyi geçer de ..

Haftasonu menümü yazayım çok düzensiz oldu ama ..

Cumartesi : Sabah omlet domates salata
Akşam : 1 lahmacun

Pazar : Sabah : kepekli ekmekten peynirli tost 8 badem
Akşam : Ayran

Cumartesi stresten yiyemedim pazar sınav öncesi yedim çıkınca midem bulanıyordu eve geldik hem uyuyamamıştım gece hem midem bulanıyordu uyuyayım dedim eşim de gelmiş uyumuş bir uyandık saat 8i geçmiş. O saatten sonrada sadece ayran içtim.

Canım zaten o stresle insan diyet falan düşünemez heralde, gecmis olsun.

Gecmis olsun canım. Umarim sonuçların gönlüne gore olur. Haftayada atlatıp guzel sonuclar alırsınız ins.

Insallah dinlenirsin canim. Ben de bugun arkadasimla spor salonuna yazildik ve ilk gunumuzu yaptik iyiydi bakalim haftada 5 gun gidecegiz. Aksamlari da 30 dk yuruyebilecegimi soyledi hoca

Şimdiden menumu yaxayim
Kahvalti
Peynirli töst zeytin yesil cay

Ara nescafe sekersiz

Ogle
Et salata

Aksam
Barbunyali salata
Su iki litre
Yarim saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…