Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba Arkadaşlar

Çok şükür bugün eğitimim son günü.

Regl olduğumu ve hala ağrılı geçirdiğimi belirtmek isterim (3 gün sürüyor )

Sadece 100 gram kaybettim açıkcası suan bu bile umrumda değil bitik bir vaziyetteyim sanki sadece bedenen yasıyorum .

Malesef bazı aylarım böle geçiyor ve inanılmaz bir insan oluyorum

Neyse ben artık gideyim sıfır motivasyonluyum resmen

*** 5. TAKIM 365 ETAP ***

yu_zey (57,00/56,90/0.10 /0.17)
hm22( 85,2/)
elendil76(94,2 )362. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 4 e bölündü
bilge38(74/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef 65 yeni üye
GizemYst(69,8/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
bengu84(74,2/) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye

5. TAKIM ORTAMALASI :

Son düzenleme:
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
arkadaşlar bunun ne demek olduğunu biri açıklayabilir mı bu kabul edılmediğim anlamına mı geliyor

lütfen biri açıklama yaparmı 2haftadır burdayım toplam mesaj sayısı 70 ama bu hafta 26 o da halam vefat ettı ona rağmen girmeye çalıştım şimdi neden giremedim diye soruyorum yıne cevap yok

lütfen biri açıklama yaparmı 2haftadır burdayım toplam mesaj sayısı 70 ama bu hafta 26 o da halam vefat ettı ona rağmen girmeye çalıştım şimdi neden giremedim diye soruyorum yıne cevap yok

Serap çım önce vasın saolsun canım takıma ilk girdiğin kilo ile bugünkü kilo arasındaki farkı bulup 2 ye bölüyoruz o yüzden öyle yazıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün :

sabah 1 saat tempolu yürüyüş

kahvaltı : 2 adet biber, bir tavada yumurta ve 1 dilim kepek ekmek

ara : 6 adet yulaflı diyet bisküvi

akşam : barbunya yemeği, 2 dilim karpuz ( akşam yemeğimi de şimdi yedim yani saat4 gibi çünkü akşam işlerim var erken yemek zorunda kaldım )

akşam 1 saat tempolu yürüyüş

su : 3 lt

*** 5. TAKIM 365 ETAP *** [/COLOR]

yu_zey (57,00/56,90/0.10 /0.17)
hm22( 85,2/85,6/-0,40/5-0,47)
GizemYst(69,8/ 67/ 1,4/%2,01) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye55
bengu84(74,2/72,5/0,85/%1,15) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye 65
14SERAP38( 75/70/2,5/%3,33 )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye65

5. TAKIM ORTAMALASI :%1,24 [/B]

kızlar listemiz bu ekliyorum

Gecmis olsun sonunda bitirdin. İnsallah reglinde bitince daha iyi hissedersin kendini. Bide bu dönemfe 100gr bile iyi bence

Cok iyi gidiyosun canım maşallah

Canım benim 74.3 ve hedef 55di.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hmcim sende sıkıntılarin Axalinca kendini iyi hissedince ödem varsa gidecek yoksafa kilolar gidecek insallah.

Menum
Kahvalti
Tam bugday iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates yesil cau y

Ara
Ayran
Kiraz

Ogle
Börek cay

Aksam
Kuru fasulye salata yogurt
Su iki litreye yakin.

Bengücüm gitsin valla kilolar da stres de bir ohh demek istiyorum ..

teşekkür ederim bebeğim. 4. 700 kilo vermişim şuan 22. günüm :) mutluyum. sen neler yaptın nasıl gidiyor

teşekkür ederim bebeğim. 4. 700 kilo vermişim şuan 22. günüm :) mutluyum. sen neler yaptın nasıl gidiyor
Bende 11 gun oldu iste , 1.4 kg geçen haftaki uc gunde gitti. 400gr bu hafta gitti.
Geçen hafta ödem ve yuriyus vqrdi. Bu hafta spor yoktu ve daha kotu bveslenme vardi. Umarim bu hafta daha iyi olur.

Serap çım. Bu hafta bıreyselde bırıncı oldun tatlım tebrık ederım bu kıloyu nasıl verdıgını dıyet grupları ana başlığı altında bırıncıler sırrını paylaşıyor kısmında yazman gerekiyor müsait oldugun bir ara yazarmısın bu arada takım olarak da ıkıncı olmuşuz tebrık ederım

Gecmis olsun sonunda bitirdin. İnsallah reglinde bitince daha iyi hissedersin kendini. Bide bu dönemfe 100gr bile iyi bence

.

Çok şükür canım bitti.

bencede bu dönemde 100 gram ii e bide fazlalığı düşünürsek fena sayılmaz.

5 Takımın Cici Kızlarıı Günaydınnnn

Güzel bir güne merhaba diyerek uyandım

Haftasonu ve çalışıyor olmam bile bunu bozmadı.
Yarın sevdiceğimle evlilik yıldönümümüz.

Neyse ben sizlere selam vermek istedim

Sevgiyle kalınn

Tünaydın Zeynepcim. Tünaydın kızlar ..

Nasıl ağrın azaldı mı biraz daha ? Çok güzel bir gün diliyorum size Sevginiz, saygınız hep böyle kalsın. Bir ömür mutlu olun .. Benim de yarın sınavım var kızlar ne olur bana güzel enerjiler gönderin bol bol çok ihtiyacım var.

Gunaydınlar demek sonunda geldi yıldönümünüz ne süprizler hazırladın canım

Canım inşallah istediğin yer olur basarılar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…