- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.301
İslerinde kolay gelsin canım. Korimayi yapabilmeniz de tebrik ederim. Umarim bende o günleri görürüm.. .
Ödem vardir canım. Canini sikma. Umarim gelecek hafta istegine gore olur.
Supersin. Bir buçuk vermissin. Tebrikler. ...
lütfen biri açıklama yaparmı 2haftadır burdayım toplam mesaj sayısı 70 ama bu hafta 26 o da halam vefat ettı ona rağmen girmeye çalıştım şimdi neden giremedim diye soruyorum yıne cevap yok
Gecmis olsun sonunda bitirdin. İnsallah reglinde bitince daha iyi hissedersin kendini. Bide bu dönemfe 100gr bile iyi benceMerhaba Arkadaşlar
Çok şükür bugün eğitimim son günü.
Regl olduğumu ve hala ağrılı geçirdiğimi belirtmek isterim (3 gün sürüyor )
Sadece 100 gram kaybettim açıkcası suan bu bile umrumda değil bitik bir vaziyetteyim sanki sadece bedenen yasıyorum .
Malesef bazı aylarım böle geçiyor ve inanılmaz bir insan oluyorum
Neyse ben artık gideyim sıfır motivasyonluyum resmen
*** 5. TAKIM 365 ETAP ***
yu_zey (57,00/56,90/0.10 /0.17)
hm22( 85,2/)
elendil76(94,2 )362. etapta kg bildirmeden izne ayrılmıştı kilosu 4 e bölündü
bilge38(74/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef 65 yeni üye
GizemYst(69,8/ ) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
bengu84(74,2/) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
14SERAP38( 75/ )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye
5. TAKIM ORTAMALASI :
Cok iyi gidiyosun canım maşallahBugün :
sabah 1 saat tempolu yürüyüş
kahvaltı : 2 adet biber, bir tavada yumurta ve 1 dilim kepek ekmek
ara : 6 adet yulaflı diyet bisküvi
akşam : barbunya yemeği, 2 dilim karpuz ( akşam yemeğimi de şimdi yedim yani saat4 gibi çünkü akşam işlerim var erken yemek zorunda kaldım )
akşam 1 saat tempolu yürüyüş
su : 3 lt
Canım benim 74.3 ve hedef 55di.*** 5. TAKIM 365 ETAP *** [/COLOR]
yu_zey (57,00/56,90/0.10 /0.17)
hm22( 85,2/85,6/-0,40/5-0,47)
GizemYst(69,8/ 67/ 1,4/%2,01) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye55
bengu84(74,2/72,5/0,85/%1,15) deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye 65
14SERAP38( 75/70/2,5/%3,33 )deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü hedef yeni üye65
5. TAKIM ORTAMALASI :%1,24 [/B]
kızlar listemiz bu ekliyorum
Gecmis olsun sonunda bitirdin. İnsallah reglinde bitince daha iyi hissedersin kendini. Bide bu dönemfe 100gr bile iyi bence
Cok iyi gidiyosun canım maşallah
Canım benim 74.3 ve hedef 55di.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hmcim sende sıkıntılarin Axalinca kendini iyi hissedince ödem varsa gidecek yoksafa kilolar gidecek insallah.
Gecmis olsun sonunda bitirdin. İnsallah reglinde bitince daha iyi hissedersin kendini. Bide bu dönemfe 100gr bile iyi bence
Cok iyi gidiyosun canım maşallah
Canım benim 74.3 ve hedef 55di.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hmcim sende sıkıntılarin Axalinca kendini iyi hissedince ödem varsa gidecek yoksafa kilolar gidecek insallah.
Bende 11 gun oldu iste , 1.4 kg geçen haftaki uc gunde gitti. 400gr bu hafta gitti.teşekkür ederim bebeğim. 4. 700 kilo vermişim şuan 22. günüm :) mutluyum. sen neler yaptın nasıl gidiyor
Bende 11 gun oldu iste , 1.4 kg geçen haftaki uc gunde gitti. 400gr bu hafta gitti.
Geçen hafta ödem ve yuriyus vqrdi. Bu hafta spor yoktu ve daha kotu bveslenme vardi. Umarim bu hafta daha iyi olur.
lütfen biri açıklama yaparmı 2haftadır burdayım toplam mesaj sayısı 70 ama bu hafta 26 o da halam vefat ettı ona rağmen girmeye çalıştım şimdi neden giremedim diye soruyorum yıne cevap yok
.
5 Takımın Cici Kızlarıı Günaydınnnn
Güzel bir güne merhaba diyerek uyandım
Haftasonu ve çalışıyor olmam bile bunu bozmadı.
Yarın sevdiceğimle evlilik yıldönümümüz.
Neyse ben sizlere selam vermek istedim
Sevgiyle kalınn
5 Takımın Cici Kızlarıı Günaydınnnn
Güzel bir güne merhaba diyerek uyandım
Haftasonu ve çalışıyor olmam bile bunu bozmadı.
Yarın sevdiceğimle evlilik yıldönümümüz.
Neyse ben sizlere selam vermek istedim
Sevgiyle kalınn
Tünaydın Zeynepcim. Tünaydın kızlar ..
Nasıl ağrın azaldı mı biraz daha ? Çok güzel bir gün diliyorum sizeSevginiz, saygınız hep böyle kalsın. Bir ömür mutlu olun .. Benim de yarın sınavım var kızlar ne olur bana güzel enerjiler gönderin bol bol çok ihtiyacım var.
Canım inşallah istediğin yer olur basarılar diliyorum sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?