Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasibini etsin. .

İnsanllah istedigin gibi sonuçlanır sinavin. Basarilar canım.. ..

Gunaydınlar demek sonunda geldi yıldönümünüz ne süprizler hazırladın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasibini etsin. .

İnsanllah istedigin gibi sonuçlanır sinavin. Basarilar canım.. ..

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim oncelikle agrim azaldi canim cok sukur.
Yil donumumuz icin buyukadada bi gunluk kacamak ayarladim cok guzel bi gun gecirmek istiyorumm bi suprizim yok kucuk kucucuk bi hediyem var tamamen maneviyata dayali ilk yildonumu icin anlanli oldugunu düşünüyorum suan mobilden girdigim icin resim ekleyemiyorum uygun bi zamanda ekleyecegim

Isten erken ciktim eve geldim temizlik yapiyorum sali gunu annecigim geliyor Allah izin verirse 😄

Hmcim sinavin icinde Allah zihin acikligi versin ve hayirliaiyla atlatmani diliyorumm

Bugun
Sabah : 2 adet kepekli galeta orta boy , biraz lor peyniri ve biraz domates ve 1 bardak cay sekersiz

oglen bir avuc ceviz

Aksam 4izgara kofte bir bardak ayran 1dilim karpuz

3litre su aksam 1.5saat yuruyus kizlr

365. Etap birincisi 14SERAP38, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Anali kuzu oluyosun demek. Şimdiden mutlllu vakiler geçirmenizi dilliyorim.. .

Bugun
Sabah : 2 adet kepekli galeta orta boy , biraz lor peyniri ve biraz domates ve 1 bardak cay sekersiz

oglen bir avuc ceviz

Aksam 4izgara kofte bir bardak ayran 1dilim karpuz

3litre su aksam 1.5saat yuruyus kizlr
Menuuun güzelmis canım. Ben olsam doymazdim. Cok ac goxluyum yaaaa))))))

İyi aksamlar kiz lar
Meenum
Kahvalti
Peynirli töst zeytin cay

Ara karpuz

Ogle tavada yumurte ekmek cay

Ara yogurt

Aksam
Ispanak yoğurt corba salata
Yarim saat yürüyüş.
Birbucuklitre su.. ...

Kızlar merhaba nasılsınız ınsanın yüzüm yok ama dönmek ıstıyorum gelebiliyorsam msj bekliyorum sizden bu arada babaannemden sonra anneannemide kaybettim aılede hiç büyük kalmadı bende anlatmak pek bişi yok

Son durumum

Kizlar gunaydin bu sabah regl oldum. Ama tartida artis gostermedi bu durum. Tam tersi 300gram daha vermişim. Ileriki gunlerde adet sureci icinde artış olur mu sizce reglten kaynakli?

İyi pazarlar 5, mıntıka öncelikle tbrk ederim derecenizden dolayııı

Sweet dimplecim tesekkur ederim önerilerin icin canım.. .zaten artik uzuuuuuuuun sure haşlanmış yimurta yemicem. Terryagiyla tavada yaparım az pişmis.

rica edrim cnmm

Bu arada bir güzel dondurma , kiraz ve çiğ badem yedim aferim bana

Yemeyim bugün derken perşembeleri daha çok acıkıyorum

ah bilgem ahhhh hemen toparlanıyoruz cnmmm

bilgecimmm zamnala kaynaşacaksınız birtanemmm bence kararını tekrar gözden geçir baktınn takımda kimse yok diğer takımları ziyaret edebilirsin

cuma yarışmalarındaki disiplin hakikaten çok farklı en hızlı sonucu burada alacağını düşünüyorummm hadi dön tekrarrr

lucimmm özledikkk kuzummm ce deyip kaçmışsınnn tbrk ederimm koruma güzel gidiyor

tbrke derim serapcımm birinci oldun bireyselde harikasınnn cnmcım az önce de yazdım baktın takımda kimse yok başka takımları gezebilirsin kaynaşma sohbet ortamı olur sen gelirsin ben gelirimmm motivasyon artar tatlım

miden rahatsızdı artı enişte faktörü var bu hafta toparlarsın bitanemm sınav stresi de bitti şükür inş iyi geçmiştir cnmm

1,5 kilo tbrkler cnmmm

Bende 11 gun oldu iste , 1.4 kg geçen haftaki uc gunde gitti. 400gr bu hafta gitti.
Geçen hafta ödem ve yuriyus vqrdi. Bu hafta spor yoktu ve daha kotu bveslenme vardi. Umarim bu hafta daha iyi olur.

bu hafta harika olacakkkk rekabett arttı hadi bakalımmmm hepimzie kolay gelsinnn

sağlık mutluluk ve huzur dolu nice güzel yıllar dilerim zeynepcimmm

Allah emeklerinin karşılığını versin bitanemmm inş iyi geçmiştir

yaşasın bireyselde birinci olmuşum inş bu derfeceyı korurum çok mutlu oldum şimdi

mutluluğun daim olsun cnmmm

başın sağolsun cnmmm allah sabır versin sizlere

Basin saolsun canım.

Kizlar gunaydin bu sabah regl oldum. Ama tartida artis gostermedi bu durum. Tam tersi 300gram daha vermişim. Ileriki gunlerde adet sureci icinde artış olur mu sizce reglten kaynakli?
Bence artiis olmaz baslangicinda olur ola. cak artis

Menumu yazayim
Kahvalti
Tavada yumurta
Peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Yesil cay.

Ogle
Corba bi dilim ekmek

Aksam
Ispanak yoğurt kiraz.

Arkadaşlar nasılsınız ?
Sınav bitti ama ben de bittim tabi haftaya yine var.

Ne gündü sormayın.
Erken gittik bir aksilik olur diye sınav yerine.
Eşim arabayı park ederken ben indim yanımda da kahvem var onu içiyordum nasıl olduğunu anlamadan tam göğsüme döktüm. Nasıl da sıcak kalmış bağıracaktım kaldım öyle bir taraftan önüm battı. Kıyafet bakmaya gitsek olmayacak ıslak mendille silip iyice dağıttım. Bir de beyaz giymiştim.Yapacak bir şet yok dedim girdim. Lavaboya gideyim dedim. Elime sabunu sıktım bir baktım sular yok .. kaldım öyle. Peçeteye sildim öyle girdim. Sınavda midem bulanmaya başladı derken evrenin bana resmen bşe garezi vardı.

Sweetcim tek günüm varsı kaçamak yaptığım. Ondan sonrada normaşw dönmüştüm ama bakalım.

hoşgeldinnn cnmmmm bende seni merak ediyordummm inşşş emeklerinin karşılığını alırsınn bütün aksilikler seni bulmuş bugün haftaya dikkat et artık cnmmm inş bugün gibi geçmez mide bulantısıyla nasıl yaptınki

Kizlar meryaba iyi aksamlar. Butu gun regl sancisiyla surundum vallaha. O yuzden pek bakamadim grup sayfasina. Bugun yediklerimi paylasayim
Sabah biber domates söğüş, 1 dilim kepek ekmek bir dilim peynir

oglen biraz kiraz 1 dilim karpuz

aksam da biraz bezelye yemegi ve yogurt

su2.5lt aksam 1.5saat yurudum o da nasil yurudum allah biliyo vallaha inadim ugruna agrilarla yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…