- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.321
Hayirli olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasibini etsin. .5 Takımın Cici Kızlarıı Günaydınnnn
Güzel bir güne merhaba diyerek uyandım
Haftasonu ve çalışıyor olmam bile bunu bozmadı.
Yarın sevdiceğimle evlilik yıldönümümüz.
Neyse ben sizlere selam vermek istedim
Sevgiyle kalınn
İnsanllah istedigin gibi sonuçlanır sinavin. Basarilar canım.. ..Tünaydın Zeynepcim. Tünaydın kızlar ..
Nasıl ağrın azaldı mı biraz daha ? Çok güzel bir gün diliyorum sizeSevginiz, saygınız hep böyle kalsın. Bir ömür mutlu olun .. Benim de yarın sınavım var kızlar ne olur bana güzel enerjiler gönderin bol bol çok ihtiyacım var.
Hayirli olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasibini etsin. .
İnsanllah istedigin gibi sonuçlanır sinavin. Basarilar canım.. ..
Gunaydınlar demek sonunda geldi yıldönümünüz ne süprizler hazırladın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tünaydın Zeynepcim. Tünaydın kızlar ..
Nasıl ağrın azaldı mı biraz daha ? Çok güzel bir gün diliyorum sizeSevginiz, saygınız hep böyle kalsın. Bir ömür mutlu olun .. Benim de yarın sınavım var kızlar ne olur bana güzel enerjiler gönderin bol bol çok ihtiyacım var.
Hayirli olsun canım. Allah bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasibini etsin. .
İnsanllah istedigin gibi sonuçlanır sinavin. Basarilar canım.. ..
Anali kuzu oluyosun demek. Şimdiden mutlllu vakiler geçirmenizi dilliyorim.. .Kizlar hepinize cok tesekkur ederim oncelikle agrim azaldi canim cok sukur.
Yil donumumuz icin buyukadada bi gunluk kacamak ayarladim cok guzel bi gun gecirmek istiyorumm bi suprizim yok kucuk kucucuk bi hediyem var tamamen maneviyata dayali ilk yildonumu icin anlanli oldugunu düşünüyorumsuan mobilden girdigim icin resim ekleyemiyorum uygun bi zamanda ekleyecegim
Isten erken ciktim eve geldim temizlik yapiyorum sali gunu annecigim geliyor Allah izin verirse 😄
Menuuun güzelmis canım. Ben olsam doymazdim. Cok ac goxluyum yaaaaBugun
Sabah : 2 adet kepekli galeta orta boy , biraz lor peyniri ve biraz domates ve 1 bardak cay sekersiz
oglen bir avuc ceviz
Aksam 4izgara kofte bir bardak ayran 1dilim karpuz
3litre su aksam 1.5saat yuruyus kizlr
Anali kuzu oluyosun demek. Şimdiden mutlllu vakiler geçirmenizi dilliyorim.. .
Menuuun güzelmis canım. Ben olsam doymazdim. Cok ac goxluyum yaaaa))))))
Sweet dimplecim tesekkur ederim önerilerin icin canım.. .zaten artik uzuuuuuuuun sure haşlanmış yimurta yemicem. Terryagiyla tavada yaparım az pişmis.
Bu arada bir güzel dondurma , kiraz ve çiğ badem yedim aferim bana
Yemeyim bugün derken perşembeleri daha çok acıkıyorum
Tamam da canım ortada paylaşım olmayınca kendi kendine 10 mesajı neyine yazacaksınız, istesek bir mesajı da böleriz ona, biraz saçma bir kural olmuş, şahsen ben yazmadım günde on tane dolayısıyla bu hafta da takıma giremiyorum öyle mi?
O zaman ben ayrılmak istiyorum canım. Yanlış anlaşılmasın bu bir tepkideğil de günde on mesajı doldurmam zor benim, cuma zayıflama yarışması dışında bir gruba dahil olmayı düşünüyorum
Hepinize, ilginize teşekkür ediyorum
Bol gayretli bol eksili mutlu günler diliyorum
kızlar günaydınlaaar, herkese hayırlı cumalar ve güzel bir tartı günü dilerim... işlerimden dolayı giremiyorum bu ara ama önümüzdeki hafta azar azar buralarda olmaya çalışırım yine... çok şükür tartıda bugün de 68 dim, koruma sürecimi başarı ile yürütmekteyim... umarım hepiniz de güzel kilolar vermişsinizdir. öpüyorum kocaman hepinizi
kızlar geçen hafta 71 ama deneme sürecindeydım
bu hafta 70
hedef kilo:şimdilik 65 (bu gazla 60 bile olabilir)
mesaj sayısı:26 ama haftasonları kımse olmadığı için sohbet ortamı olmuyor kendı kendıme de fazla birşey yazamıyorum
kabul edıldım mı çok merak edıyorum çünkü burası benım için çok özel oldu ve çok alıştım
Günaydın kızlar Üzgünüm ama artıdayım .. Neden böyle bilmiyorum .. Bu hafta fazla kaçırmadım hatta 2 gündür neredeyse birşey yemiyorum midem yüzünden ..:18:
Geçen haftaki kilom : 85.2
Bu hafta :Eki Görüntüle 1155453
yüzdem - 0.59
Kızlar günaydın
toplam mesaj sayım 82. tek tek saydım umarım kaçırdığım olmamıştır :)
11 gündür bu gruptayım.
ama gruptan önce de diyet ve spor yapıyordum başlangıç 71.7 (23 mayıs)
geçen hafta cuma 68.5
bugün yanı bu cuma 67kg arkadaşlar
umarım katılırım gruba :))
Bende 11 gun oldu iste , 1.4 kg geçen haftaki uc gunde gitti. 400gr bu hafta gitti.
Geçen hafta ödem ve yuriyus vqrdi. Bu hafta spor yoktu ve daha kotu bveslenme vardi. Umarim bu hafta daha iyi olur.
5 Takımın Cici Kızlarıı Günaydınnnn
Güzel bir güne merhaba diyerek uyandım
Haftasonu ve çalışıyor olmam bile bunu bozmadı.
Yarın sevdiceğimle evlilik yıldönümümüz.
Neyse ben sizlere selam vermek istedim
Sevgiyle kalınn
yaşasın bireyselde birinci olmuşum inş bu derfeceyı korurum çok mutlu oldum şimdi
Kızlar merhaba nasılsınız ınsanın yüzüm yok ama dönmek ıstıyorum gelebiliyorsam msj bekliyorum sizden bu arada babaannemden sonra anneannemide kaybettim aılede hiç büyük kalmadı bende anlatmak pek bişi yok
Son durumum
Eki Görüntüle 1157131
Basin saolsun canım.Kızlar merhaba nasılsınız ınsanın yüzüm yok ama dönmek ıstıyorum gelebiliyorsam msj bekliyorum sizden bu arada babaannemden sonra anneannemide kaybettim aılede hiç büyük kalmadı bende anlatmak pek bişi yok
Son durumum
Eki Görüntüle 1157131
Bence artiis olmaz baslangicinda olur ola. cak artisKizlar gunaydin bu sabah regl oldum. Ama tartida artis gostermedi bu durum. Tam tersi 300gram daha vermişim. Ileriki gunlerde adet sureci icinde artış olur mu sizce reglten kaynakli?
Arkadaşlar nasılsınız ?
Sınav bitti ama ben de bittim tabi haftaya yine var.
Ne gündü sormayın.
Erken gittik bir aksilik olur diye sınav yerine.
Eşim arabayı park ederken ben indim yanımda da kahvem var onu içiyordum nasıl olduğunu anlamadan tam göğsüme döktüm. Nasıl da sıcak kalmış bağıracaktım kaldım öyle bir taraftan önüm battı. Kıyafet bakmaya gitsek olmayacak ıslak mendille silip iyice dağıttım. Bir de beyaz giymiştim.Yapacak bir şet yok dedim girdim. Lavaboya gideyim dedim. Elime sabunu sıktım bir baktım sular yok ..kaldım öyle. Peçeteye sildim öyle girdim. Sınavda midem bulanmaya başladı derken evrenin bana resmen bşe garezi vardı.
Sweetcim tek günüm varsı kaçamak yaptığım. Ondan sonrada normaşw dönmüştüm ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?