- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.361
Güzel hafif bir spor evde yapılabilir cinsi. Kilo vermeyi de hızlandırır..leslie sonsone yürüyüşü diye bir sistem varmış bilginiz var mı internette bakıyorum ama açmıyor
Canım zaten o stresle insan diyet falan düşünemez heralde, gecmis olsun.
Gecmis olsun canım. Umarim sonuçların gönlüne gore olur. Haftayada atlatıp guzel sonuclar alırsınız ins.
:)))))))))))))))))Menümü yazayım kızlar ..
Sabah : 100 gram keten tohumlu lor.
Öğle : 2 bardak ayran. Ayrıca konuşurken dalmışım eşim az beyaz peynirle jambonu ağzıma tıkıştırınca fark ettim .
Akşam yok ..:18: Canım pek birşey istemiyor bugünlerde ..
kızlaaaar ceeee.... çok özledim hepinizi yaklaşık 30 sayfa okudum da geldim..hmcim dualarım seninleydi umarım istediğin sonucu alırsın birtanem...kaptancım tatlım tebrikler sınavı atlatmışsın nihayettt :) zeyimmmm tebrik ederim kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. serapcıııım hafta 1.si olmuşsun tbrik ederim kuzum, harika...gizemcim,bengücüm tam gaz devam gördüğüm kadarıyla süppersiniz kızlar hepiniz maşallah sizlere...
ebbiscim başın sağolsun canııım...elendili göremedim bu hafta???
sweetim ben de çok özlüyorum sizi kuzuuum, kilo artışın sinir bozucu ama sen gelirsin üstesinden....çok saçma sapan bi yoğunluğum olduğu için giremiyorum girer girmez de tüm geçmişi okuyup yazmadan çıkmıyorum..sizi seviyor kocaman öpüyorummmm, kolaylıklar diliyorum hepinize :)
Maşallah takımda hiç kaçamak yapan yok ben de size bakıp uslu duruyorum. .
Bu arada kaptanım limon tozunu denedim harika oldu teşekkürler ..
Yemeğin üstüne kiraz yedim.. ..
.leslie sonsone yürüyüşü diye bir sistem varmış bilginiz var mı internette bakıyorum ama açmıyor
kızlar 5 kilo o kadar etkiliyormuş ki eski kıyafetlerimden giymeye başladım allahım nasıl bir mutluluk bugun tam 20 gün oldu diyete başlayalı 5 kilo gitti 6li rakama bu hafta düşmeyi bekliyorum hepinize kalori hesabı yapmayı tavsiye ederim çak mantıklıymış araştırırken farkettım haftasonu krep yemiştim önce yedım diye kızdım sonra bır baktım kalorisi düşükmüş rahatladım yoksa kendime günü zindan edıyorum kalorisini bilince rahat oluyor
Sweetcim unutmaya çalıştım elimden geldikçe bir de başımı eğince artıyor sırada minicikti derken sorun oldu baya. Dün gece de başım döndü ondan korkmuştum ama olmadı. Umarım haftaya daha iyi olur zaten asıl güvendiğim dersler haftaya bakalım ..
Sen nasılsın iyi misin ?
Kizlat bugun
sabah 1 saat spor salonunda calistim kardiyo
sabah 1 tane kepekli tost
oglen 12 kiraz
aksam haslanmis tavuk bir brdak ayran
aksam da 1 saat yuruyus
kızlaaaar ceeee.... çok özledim hepinizi yaklaşık 30 sayfa okudum da geldim..hmcim dualarım seninleydi umarım istediğin sonucu alırsın birtanem...kaptancım tatlım tebrikler sınavı atlatmışsın nihayettt :) zeyimmmm tebrik ederim kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. serapcıııım hafta 1.si olmuşsun tbrik ederim kuzum, harika...gizemcim,bengücüm tam gaz devam gördüğüm kadarıyla süppersiniz kızlar hepiniz maşallah sizlere...
sweetim ben de çok özlüyorum sizi kuzuuum, kilo artışın sinir bozucu ama sen gelirsin üstesinden....çok saçma sapan bi yoğunluğum olduğu için giremiyorum girer girmez de tüm geçmişi okuyup yazmadan çıkmıyorum..sizi seviyor kocaman öpüyorummmm, kolaylıklar diliyorum hepinize :)
İyi akşamlar 5, mıntıka gezenti sweet geldiii
hoşgeldin lucimmmm ce diyip kaçmışsın yine inş yoğunluğun biter de aramzıda olursıun tekrarr ben geçen hafta verdiğim 100 gr mı aldım sadece sigarayı da bıraktıminş kontrollü giderim cnm
limon tozu nedirki bitanemmm:44::44:
akşam yemeğinin üstüne yemesen iyiydi cnmcım
evet linkini vereyim cnm http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g bu 3 mile olanı 5 mile 2 mile da var bununla başlayabilirsin evde spor için birebir
etmezmi cnm 1 kilo bile etkiliyor 1 kiloda 4 pk margarin atıyordun düşünsene
inşallah bu hafta bir sorun olamz bitanem sınavın güzel geçer ben iyiyim şükür cnm bir yaramazlık yok şimdilik
Hoşgeldiiiinnnn sefalar getirdin canım. İmarim en kisa zamwnda islerin hafiflerde gelirsiiiiiiiiiiiinnnn. ..kızlaaaar ceeee.... çok özledim hepinizi yaklaşık 30 sayfa okudum da geldim..hmcim dualarım seninleydi umarım istediğin sonucu alırsın birtanem...kaptancım tatlım tebrikler sınavı atlatmışsın nihayettt :) zeyimmmm tebrik ederim kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. serapcıııım hafta 1.si olmuşsun tbrik ederim kuzum, harika...gizemcim,bengücüm tam gaz devam gördüğüm kadarıyla süppersiniz kızlar hepiniz maşallah sizlere...
Hosgeldin:)_)) canım.İyi akşamlar 5, mıntıka gezenti sweet geldiii
hoşgeldin lucimmmm ce diyip kaçmışsın yine inş yoğunluğun biter de aramzıda olursıun tekrarr ben geçen hafta verdiğim 100 gr mı aldım sadece sigarayı da bıraktıminş kontrollü giderim cnm
limon tozu nedirki bitanemmm:44::44:
akşam yemeğinin üstüne yemesen iyiydi cnmcım
evet linkini vereyim cnm http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g bu 3 mile olanı 5 mile 2 mile da var bununla başlayabilirsin evde spor için birebir
etmezmi cnm 1 kilo bile etkiliyor 1 kiloda 4 pk margarin atıyordun düşünsene
inşallah bu hafta bir sorun olamz bitanem sınavın güzel geçer ben iyiyim şükür cnm bir yaramazlık yok şimdilik
afiyetolsun cnmmm
Günaydınlar besinci takimin güzelleri.. ....
huhuuuu günaydın güzeller... sweetim sigarayı bırakmana çook sevindim..şekerim 100 gr ne ayol ben öğünde 1 kilo alıp veriyorum :)
hoşbuldum tatlışlar ara ara girerim ha gayret gidecek bu kilolarrrrr...hmcim ben de özledim kuzummm
Gunaydınlar Hm cim sen çok az yiyordun ondan olabilirmi acaba. Sweet canım darısı benim basıma ben 4 seneden sonra tekrar başladım sigaraya lucim canım yoğunluğun devam ediyor anlaşılan bende bu sabah itibari ile yediklerimi yazmaya baslıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende senın gibi 2 sene hamilelik sebebıyle içmedim sonra başladım inş ikimizde tekrardan bırakırız yemeğe gösterdiğim iradeyı ona gösterebilsemGunaydınlar Hm cim sen çok az yiyordun ondan olabilirmi acaba. Sweet canım darısı benim basıma ben 4 seneden sonra tekrar başladım sigaraya lucim canım yoğunluğun devam ediyor anlaşılan bende bu sabah itibari ile yediklerimi yazmaya baslıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Bengücüm ..
İyisin değil mi Lucim herşey yolunda mı ?
Kaptanım malum geçen hafta kilo aldım onu telafi etmek istedim az yiyerek. Midem de bahane oldu ama yanlış mı yapıyorum ki kaptanım ne yapsam ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?