Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

.leslie sonsone yürüyüşü diye bir sistem varmış bilginiz var mı internette bakıyorum ama açmıyor
Güzel hafif bir spor evde yapılabilir cinsi. Kilo vermeyi de hızlandırır.
Canım zaten o stresle insan diyet falan düşünemez heralde, gecmis olsun.

Gecmis olsun canım. Umarim sonuçların gönlüne gore olur. Haftayada atlatıp guzel sonuclar alırsınız ins.

Çok teşekkür ederim umarım güzel olur herşey ..

Menümü yazayım kızlar ..

Sabah : 100 gram keten tohumlu lor.
Öğle : 2 bardak ayran. Ayrıca konuşurken dalmışım eşim az beyaz peynirle jambonu ağzıma tıkıştırınca fark ettim .
Akşam yok ..:18: Canım pek birşey istemiyor bugünlerde ..

:)))))))))))))))))

Maşallah takımda hiç kaçamak yapan yok ben de size bakıp uslu duruyorum. .

Bu arada kaptanım limon tozunu denedim harika oldu teşekkürler ..

kızlaaaar ceeee.... çok özledim hepinizi yaklaşık 30 sayfa okudum da geldim..hmcim dualarım seninleydi umarım istediğin sonucu alırsın birtanem...kaptancım tatlım tebrikler sınavı atlatmışsın nihayettt :) zeyimmmm tebrik ederim kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. serapcıııım hafta 1.si olmuşsun tbrik ederim kuzum, harika...gizemcim,bengücüm tam gaz devam gördüğüm kadarıyla süppersiniz kızlar hepiniz maşallah sizlere...

ebbiscim başın sağolsun canııım...elendili göremedim bu hafta???

sweetim ben de çok özlüyorum sizi kuzuuum, kilo artışın sinir bozucu ama sen gelirsin üstesinden....çok saçma sapan bi yoğunluğum olduğu için giremiyorum girer girmez de tüm geçmişi okuyup yazmadan çıkmıyorum..sizi seviyor kocaman öpüyorummmm, kolaylıklar diliyorum hepinize :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yazayım sabah şekersız nescafe
ara türk kahve orta şekerli
öğlen 1tane ızgara tavuk ve köfte salata ile
akşam yeşil fasülye cacık ve salata ama akşam bıraz fazla geldı yada mide küçüldüğü için kabul etmedıçıkarttım
işte 20 gündür kaçamağım oğluma küçük kaselere muhallebı yaptım 1 tanesını ona yedıreyım derken yemişim

İyi akşamlar 5, mıntıka gezenti sweet geldiii

hoşgeldin lucimmmm ce diyip kaçmışsın yine inş yoğunluğun biter de aramzıda olursıun tekrarr ben geçen hafta verdiğim 100 gr mı aldım sadece sigarayı da bıraktım inş kontrollü giderim cnm

Maşallah takımda hiç kaçamak yapan yok ben de size bakıp uslu duruyorum. .

Bu arada kaptanım limon tozunu denedim harika oldu teşekkürler ..

limon tozu nedirki bitanemmm:44::44:

Yemeğin üstüne kiraz yedim.. ..

akşam yemeğinin üstüne yemesen iyiydi cnmcım

.leslie sonsone yürüyüşü diye bir sistem varmış bilginiz var mı internette bakıyorum ama açmıyor

evet linkini vereyim cnm http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g bu 3 mile olanı 5 mile 2 mile da var bununla başlayabilirsin evde spor için birebir

etmezmi cnm 1 kilo bile etkiliyor 1 kiloda 4 pk margarin atıyordun düşünsene

inşallah bu hafta bir sorun olamz bitanem sınavın güzel geçer ben iyiyim şükür cnm bir yaramazlık yok şimdilik

Kizlat bugun

sabah 1 saat spor salonunda calistim kardiyo

sabah 1 tane kepekli tost

oglen 12 kiraz

aksam haslanmis tavuk bir brdak ayran

aksam da 1 saat yuruyus

Lucimm özlettin kendini nerelerdesin arada ses ver bize .

Sweetcim limo tuzu kireç içindi çaydanlıkların falan kirecini söküyor ben sirke kullanıyordum ama tam olmuyordu limon tozu harika oldu.

Ben yine kilo veremiyorum bu hafta o kadar da dikkat ediyorum neden bilmiyorum:18:

Hoşgeldiiiinnnn sefalar getirdin canım. İmarim en kisa zamwnda islerin hafiflerde gelirsiiiiiiiiiiiinnnn. ..
Hosgeldin:)_)) canım.
Nereyi geziyosun kiıiizzzz. Sigarayi bırakmana sevindim.

huhuuuu günaydın güzeller... sweetim sigarayı bırakmana çook sevindim..şekerim 100 gr ne ayol ben öğünde 1 kilo alıp veriyorum :)

hoşbuldum tatlışlar ara ara girerim ha gayret gidecek bu kilolarrrrr...hmcim ben de özledim kuzummm

Gunaydınlar Hm cim sen çok az yiyordun ondan olabilirmi acaba. Sweet canım darısı benim basıma ben 4 seneden sonra tekrar başladım sigaraya lucim canım yoğunluğun devam ediyor anlaşılan bende bu sabah itibari ile yediklerimi yazmaya baslıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınlar besinci takimin güzelleri.. ....

Günaydın Bengücüm ..

İyisin değil mi Lucim herşey yolunda mı ?

Kaptanım malum geçen hafta kilo aldım onu telafi etmek istedim az yiyerek. Midem de bahane oldu ama yanlış mı yapıyorum ki kaptanım ne yapsam ki ..

sweetdimple
Size çok teşekkur ederım dün sitenın adresini verdiğiniz için çok güzelmiş gece 12 de gördüm yarım saat yaptım artık hergün yapacağım

Son düzenleme:
bende senın gibi 2 sene hamilelik sebebıyle içmedim sonra başladım inş ikimizde tekrardan bırakırız yemeğe gösterdiğim iradeyı ona gösterebilsem

Canım az az sık sık ye meto hızlansın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…