- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.381
bende senın gibi 2 sene hamilelik sebebıyle içmedim sonra başladım inş ikimizde tekrardan bırakırız yemeğe gösterdiğim iradeyı ona gösterebilsem
Canım az az sık sık ye meto hızlansın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun ya nasıl yürüyorsunuz ben öğle araları yarım saat yuruyorum tek başıma sıkılıyorum birde tam öğle sıcağı old için bunaltıyorKizlar bugun yediklerim
Sabah bir tane kepekli tost(peynir ve domates) bir yesil cay
sonra spora gittim 10da. 1saat spor salonunda calistim
ara 12 kiraz
oglen bir kase tavuk suyu corbasi
aksam 4kasik barbunya, minik kase yogurt
aksam da 45dk yururum. Dub spor salonuna basladik o yuzden yuruyuslerimi azalticam artik kizlar.haftada 5gun spor salonuna gidecrgim. Aksamlari da yarim saat 45 dk yururum. Spor olmadigi gunler de 1 saat yururum
afiyet olsun ya nasıl yürüyorsunuz ben öğle araları yarım saat yuruyorum tek başıma sıkılıyorum birde tam öğle sıcağı old için bunaltıyor
o şeklıde olunca vakıt geçiyordur herkes bir şekilde emek veriyor inş emeğin karşılığını da alırıztakıyorum kulaklığı müzik eşliğinde yürüyorum canım. ama bazen de erkek arkadaşımla konuşarak telefonda yürüyorum vakit geçiyor zaten
insallah ya insallah canimo şeklıde olunca vakıt geçiyordur herkes bir şekilde emek veriyor inş emeğin karşılığını da alırız
Kizlar bugun yediklerim
Sabah bir tane kepekli tost(peynir ve domates) bir yesil cay
sonra spora gittim 10da. 1saat spor salonunda calistim
ara 12 kiraz
oglen bir kase tavuk suyu corbasi
aksam 4kasik barbunya, minik kase yogurt
aksam da 45dk yururum. Dub spor salonuna basladik o yuzden yuruyuslerimi azalticam artik kizlar.haftada 5gun spor salonuna gidecrgim. Aksamlari da yarim saat 45 dk yururum. Spor olmadigi gunler de 1 saat yururum
sweetdimple
Size çok teşekkur ederım dün sitenın adresini verdiğiniz için çok güzelmiş gece 12 de gördüm yarım saat yaptım artık hergün yapacağım
Gunaydınlar Hm cim sen çok az yiyordun ondan olabilirmi acaba. Sweet canım darısı benim basıma ben 4 seneden sonra tekrar başladım sigaraya lucim canım yoğunluğun devam ediyor anlaşılan bende bu sabah itibari ile yediklerimi yazmaya baslıyorum
huhuuuu günaydın güzeller... sweetim sigarayı bırakmana çook sevindim..şekerim 100 gr ne ayol ben öğünde 1 kilo alıp veriyorum :)
hoşbuldum tatlışlar ara ara girerim ha gayret gidecek bu kilolarrrrr...hmcim ben de özledim kuzummm
Tesekkur ederim canimmm
Hoşgeldiiiinnnn sefalar getirdin canım. İmarim en kisa zamwnda islerin hafiflerde gelirsiiiiiiiiiiiinnnn. ..
Hosgeldin:)_)) canım.
Nereyi geziyosun kiıiizzzz. Sigarayi bırakmana sevindim.
Lucimm özlettin kendini nerelerdesin arada ses ver bize .
Sweetcim limo tuzu kireç içindi çaydanlıkların falan kirecini söküyor ben sirke kullanıyordum ama tam olmuyordu limon tozu harika oldu.
Ben yine kilo veremiyorum bu hafta o kadar da dikkat ediyorum neden bilmiyorum:18:
Slm 5, mıntıkaaa
kirazla birlikte yarım bardak süt tüketmeye çalış canımcımm
rica ederim bitanemmm iyi terlemeler 2 mile 5 mmile olanları da var dönüşümlü yaparsın cnmm
inşallah sen de kurtulursun bu illetten kaptancımmm tad alma duyum gelişti resmennnönceden bırakmışsın tekrar hayatından çıkarabilirsin cnm
tşk ederim lucimmmm öyle deme kuzum gr gr birikip kamp kuruyorlar bedenimizdeizin vermemek lazım
rica ederim cnm
tşkler kurtuldum şükür kk kazan ben kepçe geziyorum tatlım
hmmm limon tuzu tozu okumuştum acaba bilmediğim birşeymi demiştim harflerin azizliğiymiş elektrikli çaydanlıkları bununla temizlerim pırıl pırıl yapar gerçekten
bence az yediğin için oluyor bitanemm vucudun kıtlık moduna geçiyor sabah krallar gibi yap kahvaltını 100 gr keten tohumlu lor nedirki cnm benim akşam da sadece ayran olmazmetabolizman enerji harcamayı durdurmuş sanırım:26:
Hepinize günaydın bugun çok mutluyum öncelıkle hepinize teşekkur ederım benıde bu gruba dahil ettiğiniz için şimdide güzel bir haber vereyım 1 kilo daha vermişim sonunda 6lı rakamlara düştüm yaşasın
GunYdın ne güzel haber bu serap çım ben tartıya çıkmıyorum ama ameliyat sırasında verdiğimi aldım sanırım bugün boğazım iyi olunca kendimi temizliğe verdim ger tarafımdan ter. Akıyor ama evim mis oluoyr
Kızlar nasılsınız keyifler umarım iyidir.
Kaptanım kolay gelsin. Bizim ev de dağıldı iyice. Hem sınav var hem taşınacağız diye içimdeb gelmiyor hiç. Ne zaman hadi temizlik yapayım desem bugünlerde eşim evdeno bırak boşver diyor hiç de içim rahat olmuyor dağınık evde.
Serapcım tebrik ederim ne güzel gidiyor kilolar. Haklısın bu sıralarda takım çok sakin. Kaptanım acaba yeni arkadaşlar mu davet etsek ?
Bir de bana fikir verir misiniz kızlar. Taşınırken mutfak eşyalarını götürmeyeceğim ama bazı bardaklar var genelde bira bardağı toplamak için baya uğraştığımız. Markaların dünya kupası için ürettiği gibi. Bunları götürmek istiyorum ama nasıl götürebilirim kırılmayı engelleyerek ?
Acaba sayımız az yenı bırılerı gelse daha mı guzel olur tabı siz bilirsiniz diğer yerlere bakıyorum muhabbet var burda menuyu paylaşıp kayboluyorlar bende katılıyorum gazeteye iyice sar kenarlarına ve altına birşeyler koyarsın üzerinede kırılacak eşya yazarsın biraz daha dikkat edılmiş olurKızlar nasılsınız keyifler umarım iyidir.
Kaptanım kolay gelsin. Bizim ev de dağıldı iyice. Hem sınav var hem taşınacağız diye içimdeb gelmiyor hiç. Ne zaman hadi temizlik yapayım desem bugünlerde eşim evdeno bırak boşver diyor hiç de içim rahat olmuyor dağınık evde.
Serapcım tebrik ederim ne güzel gidiyor kilolar. Haklısın bu sıralarda takım çok sakin. Kaptanım acaba yeni arkadaşlar mu davet etsek ?
Bir de bana fikir verir misiniz kızlar. Taşınırken mutfak eşyalarını götürmeyeceğim ama bazı bardaklar var genelde bira bardağı toplamak için baya uğraştığımız. Markaların dünya kupası için ürettiği gibi. Bunları götürmek istiyorum ama nasıl götürebilirim kırılmayı engelleyerek ?
kızlar merhaba herkeseee..... iyisinizdir umarım :)
hmcim bol bol gazeteye sarıp kolinin içini altını üstünü strafor-köpük gibi bi malzeme ile kapla bir şey olmaz canım
Acaba sayımız az yenı bırılerı gelse daha mı guzel olur tabı siz bilirsiniz diğer yerlere bakıyorum muhabbet var burda menuyu paylaşıp kayboluyorlar bende katılıyorum gazeteye iyice sar kenarlarına ve altına birşeyler koyarsın üzerinede kırılacak eşya yazarsın biraz daha dikkat edılmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?