Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bugun yediklerim

Sabah bir tane kepekli tost(peynir ve domates) bir yesil cay

sonra spora gittim 10da. 1saat spor salonunda calistim

ara 12 kiraz

oglen bir kase tavuk suyu corbasi

aksam 4kasik barbunya, minik kase yogurt

aksam da 45dk yururum. Dub spor salonuna basladik o yuzden yuruyuslerimi azalticam artik kizlar.haftada 5gun spor salonuna gidecrgim. Aksamlari da yarim saat 45 dk yururum. Spor olmadigi gunler de 1 saat yururum

afiyet olsun ya nasıl yürüyorsunuz ben öğle araları yarım saat yuruyorum tek başıma sıkılıyorum birde tam öğle sıcağı old için bunaltıyor

Slm 5, mıntıkaaa

kirazla birlikte yarım bardak süt tüketmeye çalış canımcımm

sweetdimple
Size çok teşekkur ederım dün sitenın adresini verdiğiniz için çok güzelmiş gece 12 de gördüm yarım saat yaptım artık hergün yapacağım

rica ederim bitanemmm iyi terlemeler 2 mile 5 mmile olanları da var dönüşümlü yaparsın cnmm

inşallah sen de kurtulursun bu illetten kaptancımmm tad alma duyum gelişti resmennn önceden bırakmışsın tekrar hayatından çıkarabilirsin cnm

tşk ederim lucimmmm öyle deme kuzum gr gr birikip kamp kuruyorlar bedenimizde izin vermemek lazım

Tesekkur ederim canimmm

rica ederim cnm

Hoşgeldiiiinnnn sefalar getirdin canım. İmarim en kisa zamwnda islerin hafiflerde gelirsiiiiiiiiiiiinnnn. ..

Hosgeldin:)_)) canım.
Nereyi geziyosun kiıiizzzz. Sigarayi bırakmana sevindim.

tşkler kurtuldum şükür kk kazan ben kepçe geziyorum tatlım

hmmm limon tuzu tozu okumuştum acaba bilmediğim birşeymi demiştim harflerin azizliğiymiş elektrikli çaydanlıkları bununla temizlerim pırıl pırıl yapar gerçekten

bence az yediğin için oluyor bitanemm vucudun kıtlık moduna geçiyor sabah krallar gibi yap kahvaltını 100 gr keten tohumlu lor nedirki cnm benim akşam da sadece ayran olmaz metabolizman enerji harcamayı durdurmuş sanırım:26:

İyi aksamlarin kizlar.
Menumu yazayim
Kahvalti
İki dilim tam bugday ekmegi
Tavada yumurta
İki catal peynir
Alti zeytin yesil cay

Ogle
Ceeyrek simit ve nescafe

Aksam
Balik salatalıktan domates
İki litre su
Bi saat
Yürüyüş.

Sweetcim geçen hafta kilo aldım diye yaptım ama yanlış oldu sanırım ..

Bugünkü menümü de yazayım kızlar ..

Sabah : 2 yumurta keten tohumlu lor peynir domates

Ara : Ayran

Öğle : domates, peynir, jambon

Ara : 1 avuç leblebi

Akşam : ızgara tavuk ayran

Hepinize günaydın bugun çok mutluyum öncelıkle hepinize teşekkur ederım benıde bu gruba dahil ettiğiniz için şimdide güzel bir haber vereyım 1 kilo daha vermişim sonunda 6lı rakamlara düştüm yaşasın

GunYdın ne güzel haber bu serap çım ben tartıya çıkmıyorum ama ameliyat sırasında verdiğimi aldım sanırım bugün boğazım iyi olunca kendimi temizliğe verdim ger tarafımdan ter. Akıyor ama evim mis oluoyr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen iyileşte kiloları verırsın hiç canını da sıkma önemlı olan sağlık artık bundan sonra vermeye başlarsın ayrıca kolay gelsın

Kızlar nasılsınız keyifler umarım iyidir.

Kaptanım kolay gelsin. Bizim ev de dağıldı iyice. Hem sınav var hem taşınacağız diye içimdeb gelmiyor hiç. Ne zaman hadi temizlik yapayım desem bugünlerde eşim evdeno bırak boşver diyor hiç de içim rahat olmuyor dağınık evde.

Serapcım tebrik ederim ne güzel gidiyor kilolar. Haklısın bu sıralarda takım çok sakin. Kaptanım acaba yeni arkadaşlar mu davet etsek ?

Bir de bana fikir verir misiniz kızlar. Taşınırken mutfak eşyalarını götürmeyeceğim ama bazı bardaklar var genelde bira bardağı toplamak için baya uğraştığımız. Markaların dünya kupası için ürettiği gibi. Bunları götürmek istiyorum ama nasıl götürebilirim kırılmayı engelleyerek ?

kızlar merhaba herkeseee..... iyisinizdir umarım :)

hmcim bol bol gazeteye sarıp kolinin içini altını üstünü strafor-köpük gibi bi malzeme ile kapla bir şey olmaz canım

Acaba sayımız az yenı bırılerı gelse daha mı guzel olur tabı siz bilirsiniz diğer yerlere bakıyorum muhabbet var burda menuyu paylaşıp kayboluyorlar bende katılıyorum gazeteye iyice sar kenarlarına ve altına birşeyler koyarsın üzerinede kırılacak eşya yazarsın biraz daha dikkat edılmiş olur

kızlar merhaba herkeseee..... iyisinizdir umarım :)

hmcim bol bol gazeteye sarıp kolinin içini altını üstünü strafor-köpük gibi bi malzeme ile kapla bir şey olmaz canım

Tamam Lucim deneyeyim bakalım umarım hasarsız götürürüm. 2 yıllık emek sonuçta

Kaptan ne diyecek bakalım Serapcım ama ses gelse takıma güzel olur. Önceden bizim takım da çok hareketliydi ama şimdi hiç sohbet olmuyor. .

Taşınma derdinin yanına heyecanı eklendi artık kızlar köpek de alacağız evimize. Zamanında da çok istemiştim ama annem ancak bahçeye izin vermişti. Sade ve Köpekli bir ev bir de eczacılık istiyorum. :18: Onlar olunca başka şeyler çıkaracağım kesin insan oğlu pek doyumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…