Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar menumu yazayim
Peynirli töst yesil cay.

Ogle
Mercimek corba iki dilim ekmek.

Aksam
Tavuk
Salata yogurt
İki litre su.

Tesekkurler canim bakalim ise yarar insallah bu cabam

İnşallah işe yarar ben zamanında 1 ayda 10 kg vermiştim protein ile.

Çıkacak valla sweetcim yepyeni düzen kurmak zor ama bakalım. Bazen çok hoş geliyor bazende çok zor. Bir de burada yerimiz çok güzel evin önü deniz arkası dağlık orman bu temiz havayı bir daha zor buluruz.

Çok sevindim valla canım habere.

Kizlar menumu yazayim
Peynirli töst yesil cay.

Ogle
Mercimek corba iki dilim ekmek.

Aksam
Tavuk
Salata yogurt
İki litre su.

Afiyet olsun Bengücüm.

Kizlar spora gideceğim az sonra eve gelmem 12yi bulur. Bugun yarismaya dahil ediliyor muyum bilmiyorum :) deneme surecim bitti sanirim 2 hafta gecti cunku.
Gecen haftaki kilom 67
bu haftaki kilom 66.2

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Ne yazık ki artıdayım yine. Artık haftaya protein deneyeceğim olmazsa ne yapacağım yine bilmiyorum. Hatam ne onu da bilmiyorum ..

*** 5. TAKIM 366 ETAP ***
yu_zey (56,90/)
hm22( 85,6/86,0/-0.4/-0.47
GizemYst(67/)
bengu84(72,5/)
14SERAP38( 70/ )

5. TAKIM ORTAMALASI :%

Kizlar spora gideceğim az sonra eve gelmem 12yi bulur. Bugun yarismaya dahil ediliyor muyum bilmiyorum :) deneme surecim bitti sanirim 2 hafta gecti cunku.
Gecen haftaki kilom 67
bu haftaki kilom 66.2
Tebrik ederim Gizemcim.

diyete başlangıç kilo:75
gecen hafta:70
bu hafta da:68
kaptanım hedef değişikliği yapabılır mıyız benım 65 di bu gazla 60 da yaparım ben

kaptanım hedef değişikliği yapabılır mıyız benım 65 di bu gazla 60 da yaparım ben

Kuz listeye girmenle çıkman bir olacak. Benim yerime de veriyorsun dimiii ..

Hedefi 60a çekmek istiyorum hep birlikte güzel veriliyor benım eşim 42 kilo ben 75dim istiyorum ki çok sırıtmayalım birde herşeyı rahatça giyeyım

Çek tabi Serapcım. Eşin 42 kilo mu doğru mu yazdın ? Boyu kaç ki ? Ben uyanıklık yaptım eşime kilo aldırdım 10 kg kadar

Gecen haftaki kilom 67
bu haftaki kilom 66.2
canım sen listeye gecen hafta girmiştin zaten tatlım tebrikler

maşallah sana tebrik ederim
Gunaydin kizlar.
Gecen hafta 72.5
Bu hafta 72.2
Opuldunuz hanimlar.. ..
tebrikler bengü cüm

canım her zaman kilo verilmez ki öyle düşün hayırlısı olsun

*** 5. TAKIM 366 ETAP ***
yu_zey (56,90/)
hm22( 85,6/86,0/-0.4/-%0.47)
GizemYst(67/66,2/0,8/%1,19)
bengu84(72,5/72,2/0,3/%0,41)
14SERAP38( 70/ 68/2,0/%2,86) hedef kilosunu 60 a çekmek istiyor

5. TAKIM ORTAMALASI :%

zeynep cim sen kaldın tatlım

Son düzenleme:

Kaptanım Zeynep ne zamandır yok acaba bir şry mi oldu ?

canım saf proteini nasıl yapacaksın benimde bünyeyi bi harekete geçirmem gerekiyor

canım saf proteini nasıl yapacaksın benimde bünyeyi bi harekete geçirmem gerekiyor

gecen hafta eğitimi vardı haftasonu evlilik yıldönümü kutlayacaktı ondan sonra bende görmedim acaba luci nin haberi var mı?

Kaptanım dukanın atağı tarzında yapacağım gün içinde sadece peynir süt ayran tavuk balık yumurta yiyeceğim. Belki yulaf kepeği kullanırım 2 kaşık. Beraber yapabiliriz.

Luci de pek uğramıyor yoğun ama Zeynep bu kadat süre habersiz bırakmazdı bizi.

evt gerçekten 42 aynı boydayız ben aldıramadım

Metabolizna çok hızlıdır o zaman ne yapsan aldıramazsın ki .. Bir ben şöyle olamadım. Bir araştırma yapılmış. İnsanların en çok istediği şeyler sıralamasında yiyip yiyip kilo almamak varmış. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…