- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.461
Kaptanım dukanın atağı tarzında yapacağım gün içinde sadece peynir süt ayran tavuk balık yumurta yiyeceğim. Belki yulaf kepeği kullanırım 2 kaşık. Beraber yapabiliriz.
Luci de pek uğramıyor yoğun ama Zeynep bu kadat süre habersiz bırakmazdı bizi.
Haftaya yapalım o zaman ben haftasonu kuzen toplantısı yapacağız konya da olacağım ptesi baslarız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de yarın sınavım var kaptanım pazarı da hafif atlatırım sonra proteine başlarız. Önceden çok güzel vermiştim ben bu şekilde bakalım bu sefer nasıl olacak ..
Tebrik ederim Gizemcim.
canım sen listeye gecen hafta girmiştin zaten tatlım tebrikler
maşallah sana tebrik ederim
tebrikler bengü cüm
canım her zaman kilo verilmez ki öyle düşün hayırlısı olsun
Güzel olur bence sen neler yiyeceğimizi söylersin ona göre yaparız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
*** 5. TAKIM 366 ETAP ***
yu_zey (56,90/56.50)
hm22( 85,6/86,0/-0.4/-%0.47)
GizemYst(67/66,2/0,8/%1,19)
bengu84(72,5/72,2/0,3/%0,41)
14SERAP38( 70/ 68/2,0/%2,86) hedef kilosunu 60 a çekmek istiyor
5. TAKIM ORTAMALASI :%
zeynep cim sen kaldın tatlım
Kaptanım Zeynep ne zamandır yok acaba bir şry mi oldu ?
gecen hafta eğitimi vardı haftasonu evlilik yıldönümü kutlayacaktı ondan sonra bende görmedim acaba luci nin haberi var mı?
Kaptanım dukanın atağı tarzında yapacağım gün içinde sadece peynir süt ayran tavuk balık yumurta yiyeceğim. Belki yulaf kepeği kullanırım 2 kaşık. Beraber yapabiliriz.
Luci de pek uğramıyor yoğun ama Zeynep bu kadat süre habersiz bırakmazdı bizi.
Kizlar bugun
sabah 2dilim ekmek 1 k.kutusu peynir ve 1.5dilim ince dilim salam
sonra spor salonunda 1.5saat tempolu bir calisma yaptim
oglen : 1dilim kepek ekmek , 3dilim ince dogranmis izgarada sucuk 1dilim ince janbon , 1.k.kutusundan az peynir ve 3dilim domates
sucugu yagsiz yapti ızgara ve cok ince dilimdi ve kucuktu
aksam : 1tane dolma ve bir minik kase yogurt
sizce nasil kizlar???
Tebrik ederim Zeynepcim. Bir an önce gelirsin umarım.Canlarr oncelikle cok ozur diliyorum giremiyorum pek
Tam girecek oluyorum cikmak zorunda kaliyorum
Sali ve cars gunu isler cok yogundu aksam 9 da cikis yaptim
Daha oncede soylemistim annem geldi yaninda kardeslerim teyzem be minik yigenimde geldiler yani ev curcuna
O nedenle gelemedim vakit ayiramadim aslinda bu hafta hic yememe dikkat etmedim ama 400 gram vermisim sasirdim
Ne adam akilli su ictim ne spor yaptim nede dikkat ettim hala saskinim
Ebru sallinin cdlerini aldim ramazanla birlikte baslarim insallahh
Sizleri ozledim en kisa zamanda araniza donecegim
Opuldunuzz
Kizlar bugun
sabah 2dilim ekmek 1 k.kutusu peynir ve 1.5dilim ince dilim salam
sonra spor salonunda 1.5saat tempolu bir calisma yaptim
oglen : 1dilim kepek ekmek , 3dilim ince dogranmis izgarada sucuk 1dilim ince janbon , 1.k.kutusundan az peynir ve 3dilim domates
sucugu yagsiz yapti ızgara ve cok ince dilimdi ve kucuktu
aksam : 1tane dolma ve bir minik kase yogurt
sizce nasil kizlar???
canım bu dünki menün mü bugünki mi?
maşiallah ama sabah salam yerine domates salatalık falan yeseydşin daha sağlıklı olurdu bi de salata yok onu da menüye eklersen çok güzel olur
Tebrik ederim Zeynepcim. Bir an önce gelirsin umarım.
Bence dengeli bir menü güzel olmuş. .
Teşekkür ederim canim. Sucuk ve janbon yemek kafami karıştirdi ama sonucta.diyetteyim ve vucudumun onlara da ihyiyaci var az da olsa kendimi mahrum birakmak istemiyorum bu sefer dengesiz bir beslenme olur diye korkuyorum
Slm fıstıklar geçmişl yapmadan slm vereyim dedimmhayırlı cumalar serapcım tbrk ederim cnnmmm hmmcımm neden böyle olduki yine:26:
moral bozmak yokkk sakınnuğrarım yine
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Hmcim adettenn de oluyor b ençe. Benimde gecikiyor cogu kez su anda öyleyim. Boyle zamnlarda bir kilo almis gibi farkediyor benim kilom.adet oluncada dırek bir kilo dusiyor bir haftada.sende aniden düşersin adetin bitince merak etme. Benim bugun basladi sanki yanılmazsam eger.
Bugun baya yogun bi gun. Aksam daha çok gelecem insallah burya. Simdilik hosçakalin. ...
sana da hayırlı cumalar çok teşekkur ederım senı buralarda görmek ne güzelSlm fıstıklar geçmişl yapmadan slm vereyim dedimmhayırlı cumalar serapcım tbrk ederim cnnmmm hmmcımm neden böyle olduki yine:26:
moral bozmak yokkk sakınnuğrarım yine
Gizemcim sucuğun yağ ve tuz oranı fazla o yüzden miktarına dikkat et ama jambon yağ tuz kalori miktarları minimum çoj rahat tüketebilirsin.
Sweetcim acaba adet dönemi düzensizliği ile alakalı olabilir mi diyorum ..
Tesekur ederim canim zaten cok nadir tuketiyorum iste bugun 1 ay oldu diyetimi ve dedigim gibi ilk eefa bugun ince 3 dilim tukettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?