- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.401
Umarim gönlüne gore olur canım hersey. Ondan sonra da boy boy kucuk hm ler olur kim bilir:)))))))))Taşınma derdinin yanına heyecanı eklendi artık kızlar köpek de alacağız evimize. Zamanında da çok istemiştim ama annem ancak bahçeye izin vermişti.Sade ve Köpekli bir ev bir de eczacılık istiyorum. :18: Onlar olunca başka şeyler çıkaracağım kesin insan oğlu pek doyumsuz.
Kolay gelsin canım. Benimde soyle esasli bi temizliğe girisesim var .biraz bekliyorum geciyor bu istek:)))).GunYdın ne güzel haber bu serap çım ben tartıya çıkmıyorum ama ameliyat sırasında verdiğimi aldım sanırım bugün boğazım iyi olunca kendimi temizliğe verdim ger tarafımdan ter. Akıyor ama evim mis oluoyr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ici hava kabarcıkli plastik ambalajlar oluyorya onlarla da olabbilir.Kızlar nasılsınız keyifler umarım iyidir.
Kaptanım kolay gelsin. Bizim ev de dağıldı iyice. Hem sınav var hem taşınacağız diye içimdeb gelmiyor hiç. Ne zaman hadi temizlik yapayım desem bugünlerde eşim evdeno bırak boşver diyor hiç de içim rahat olmuyor dağınık evde.
Serapcım tebrik ederim ne güzel gidiyor kilolar. Haklısın bu sıralarda takım çok sakin. Kaptanım acaba yeni arkadaşlar mu davet etsek ?
Bir de bana fikir verir misiniz kızlar. Taşınırken mutfak eşyalarını götürmeyeceğim ama bazı bardaklar var genelde bira bardağı toplamak için baya uğraştığımız. Markaların dünya kupası için ürettiği gibi. Bunları götürmek istiyorum ama nasıl götürebilirim kırılmayı engelleyerek ?
Merhaba canım iyiyiz. Sen nasilsin.kızlar merhaba herkeseee..... iyisinizdir umarım :)
hmcim bol bol gazeteye sarıp kolinin içini altını üstünü strafor-köpük gibi bi malzeme ile kapla bir şey olmaz canım
Menumu yazayim kizlar.
Kahvalti
Simit cay
Ogle
İki nektarin
Yarim dilim kek
Aksam
Menemen salata
Yarim saat yiruyus.
Umarim gönlüne gore olur canım hersey. Ondan sonra da boy boy kucuk hm ler olur kim bilir:)))))))))
Kolay gelsin canım. Benimde soyle esasli bi temizliğe girisesim var .biraz bekliyorum geciyor bu istek:)))).
Sen iyileşte verirsin insallah.
Canım ici hava kabarcıkli plastik ambalajlar oluyorya onlarla da olabbilir.
Merhaba canım iyiyiz. Sen nasilsin.
Ohh afiyet olsun şekerim simit kek depolanmasın inşallah ..Menumu yazayim kizlar.
Kahvalti
Simit cay
Ogle
İki nektarin
Yarim dilim kek
Aksam
Menemen salata
Yarim saat yiruyus.
Kızlar merhabaaaaaa
Bugün :
Sabah : kepekli tost
1 saat sabah spor salonunda çalıştım baya yoruldum diyebilirim, bir de spor salonuna yürüyerek gdiyorum sabahları serin oluyor diye 30dk bir orta tempolu yürüyüşte varıyorum. o yüzden bu akşam yürümeyi düşünmüyorum vucüduma yüklenmemek için
öğlen : 2 kepekli galeta, 1 k.kutusu kadar peynir, biraz domates ve salatalık
ara : 3 badem 3 fındık
akşam : bir kase barbunya, biraz domates soğan söğüş , bir dilim kepek ekmek
su 3 lt
Bugün ilk günündü değil mi Gizem. Nasıldı ?
Sweetcim geçen hafta kilo aldım diye yaptım ama yanlış oldu sanırım ..
Bugünkü menümü de yazayım kızlar ..
Sabah : 2 yumurta keten tohumlu lor peynir domates
Ara : Ayran
Öğle : domates, peynir, jambon
Ara : 1 avuç leblebi
Akşam : ızgara tavuk ayran
Hepinize günaydın bugun çok mutluyum öncelıkle hepinize teşekkur ederım benıde bu gruba dahil ettiğiniz için şimdide güzel bir haber vereyım 1 kilo daha vermişim sonunda 6lı rakamlara düştüm yaşasın
GunYdın ne güzel haber bu serap çım ben tartıya çıkmıyorum ama ameliyat sırasında verdiğimi aldım sanırım bugün boğazım iyi olunca kendimi temizliğe verdim ger tarafımdan ter. Akıyor ama evim mis oluoyr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne sakın bır grup sabahtan beri sürekli giriyorum ama kimse olmayınca geri çıkıyorum
Taşınma derdinin yanına heyecanı eklendi artık kızlar köpek de alacağız evimize. Zamanında da çok istemiştim ama annem ancak bahçeye izin vermişti.Sade ve Köpekli bir ev bir de eczacılık istiyorum. :18: Onlar olunca başka şeyler çıkaracağım kesin insan oğlu pek doyumsuz.
Menumu yazayim kizlar.
Kahvalti
Simit cay
Ogle
İki nektarin
Yarim dilim kek
Aksam
Menemen salata
Yarim saat yiruyus.
Kızlar merhabaaaaaa
Bugün :
1 saat sabah spor salonunda çalıştım baya yoruldum diyebilirim, bir de spor salonuna yürüyerek gdiyorum sabahları serin oluyor diye 30dk bir orta tempolu yürüyüşte varıyorum. o yüzden bu akşam yürümeyi düşünmüyorum vucüduma yüklenmemek için
su 3 lt
Bugünkü menümü yazayım ..
Sabah :
2 yumurta
Lor peynir
2 zeytin
domates
Ara :
1 avuç leblebi
Öğle :
1 dilim jambon
Light peynir
2 zeytin
Ara :
1 bardak Ayran
Akşam :
Izgara tavuk
Salata
Menu ve spor cok uzel canım tebrikler.Kızlar merhabaaaaaa
Bugün :
su 3 lt
.Bugünkü menümü yazayım ..
Sabah :
2 yumurta
Lor peynir
2 zeytin
domates
Ara :
1 avuç leblebi
Öğle :
1 dilim jambon
Light peynir
2 zeytin
Ara :
1 bardak Ayran
Akşam :
Izgara tavuk
Salata
İnsllh canimTek boy ile istemiyorum BengücümUmarım isteyenlerin olur ..
Ayy bilemedim onlar nasıl oluyor şu patlayanlardan mı ki ?
Ohh afiyet olsun şekerim simit kek depolanmasın inşallah ..
Tesekkurler canım.gayet iyi canım menün afiyet olsun
Aa ben kaçırmışım Gizemcim. Hayırlı olsun.Yok canim bugun 3.gunumdu spor salonunda. Gayet guzel bir calisma var
İyi akşamlar fıstıklarrrr
az yemekle kıtlık modu oluyor cnmmm bu haftaki menülerine bayıldımmmm
mutluluğun daim olsun cnmmm harika vermişsin tbrkklerr
önce sağlık kaptancımmmellerine sağlıkk cnmmm
serapcım başka takımlarıda gezebilirsinnn inan zaman olsa tüm takımları gezicemmm
amanınnnn şimdi kıskandım işte seni evin içinde bakacaksın cnmmm benim 5 yıl önce ispanyol cookerım vardı kanserden kaybettim o varken sabahın 5 inde kalktığımı bilirim uyandırırdı beni wc için 3 günde bir halıları silerdim ölünce çok ağladımmm bağlanınca zor oluyor
simit çayöğle akşam
afiyetolsun cnmmm spor süperrr
ne güzel menüler böyle işte canımcımmmm
Menu ve spor cok uzel canım tebrikler.
.
Menünün gayet iyi olmus canım.
İnsllh canim
Evet patlayandan
Depolanmıştır bencede(((.
Tesekkurler canım.
Sweetcim uyardigin icin saol canım. Bugünlerde bi dengesizlik var zaten bende.
Aa ben kaçırmışım Gizemcim. Hayırlı olsun.
Sweetcim sizi dinledim bu hafta güzel beslendim ama tartı benimle aynı fikirde değil.
Ayy çok kötü köpeğini kaybetmek evlat acısı gibidir resmen. Ben de çok kötü olurum düşündüm de. Hayvanları çok seviyorum hiç Kıyamıyorum o zor şartlarda yaşayanlara. İleride maddi olarak imkanım olursa düzenli barınaklara yardım etmek istiyorum.
Teşekkür ederim Bengücüm.
Günaydın fıstıklarrrr güzel bir gün olsun hepimiz içinnnn
toparlanacağına inanıyorum cnmmm rica ederimm
cuma gelsin bir bakalım cnmmm eminim tartı yüzünü güldürecekkkhayvanlara çocuklara ve yaşlılara zaafım var benim de inş bir gün imkanların iyileşir ve yardımcı olursun dilsiz dostlarımıza
Umarım Sweetcim ..
Bugün mecliste hayvanlarla ilgili bir tasarı görüşülecek kulağım oralarda, sokaktaki hayvanların toplanıp uygun bulunduğunda deney hayvanı olmasının kabul edilmesi görüşülüyor, hatta insanların evlerinde belli sayının üstündeki hayvanlar bile insanların elinden alınabilecekmiş :18: Hakları iyileştirileceğine gittikçe kötüleşiyor ..
İnanmıyorum buna şimdi çok üzüldüm tatlım inş bu yasa geçmez duymamıştımözgür değilmiyiz istediğimiz kadar hayvan besleriz o dilsiz dostlarımız ne acılar çekiyorlar o deneylerde ilerleyeceğimize geri geri gitmeye başladık bu nasıl mantık allah sonumuzu hayır etsin inş inş yasa geçmez:18::18:
Ahh sweetcim nerede hani özgürlük ? Nedense herşey sözde bizim ülkemizde. Kimileri var çocuklarından farklı görmüyor o güzel canları kimileri için çocuklara alınan bir oyuncak sadece.. İşin garibi de televizyonda o kadar az yer alıyor ki bu haberler.Medyamız da herşeyin üstünü kapatıyor. Şimdi yer yerinden oynamalıydı. Bugün meclise yürünecekti belki akşam iş işten geçtikten sonra haberlerde 2 dakika görürüz ..
Menu ve spor cok uzel canım tebrikler.
.
Menünün gayet iyi olmus canım.
İnsllh canim
Evet patlayandan
Depolanmıştır bencede(((.
Tesekkurler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?