- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.421
Kızlar size bir sorum varrrrr
ben kaynamış koçanlı darıya bayılırım da annem de almış . kaynatacak ama kalorisi ne kadar acaba merak ediyorum. Yiyebilir miyim sizce. Bu normal koçanlı satılan darılardan
nöbetçi geldiiiiGizemcimm 1 haşlanmış mısır koçanı 2 dilim ekmeğe eşit bitanemm bunu gözönünde bulundurarak tüket cnmm
malesef cnmmm herşey böyle bu konulara girmeyelim en iyisiböyle bir hevesle alıp sokağa terkedilenlere de çok üzülüyorum hayata küsüyorlar resmen ben 2 dk göreceğimizi bile sanmıyorum
Kızlar size bir sorum varrrrr
ben kaynamış koçanlı darıya bayılırım da annem de almış . kaynatacak ama kalorisi ne kadar acaba merak ediyorum. Yiyebilir miyim sizce. Bu normal koçanlı satılan darılardan
Kızlar bugün :
Sabah : Kepekli tost ( biraz peynir ve 1.5 çok ince dilim salam)
ara : 1 yeşil elma
öğlen : 6 adet ince kepekli form bisküvi
Akşam : 2 adet ızgara köfte , 1 kaseden az taze fasulye yemeği , domates soğan söğüş
su 3lt
akşam 1 saat tempolu yürüyüş
planım bu kızlar ve son hız işliyor bugünki plan :)
Kızlar bugün :
Akşam : 2 adet ızgara köfte , 1 kaseden az taze fasulye yemeği , domates soğan söğüş
su 3lt
hoşbuldum cnmmm evet malesef öyle bencede girmesinnnhoşgeldin canımm. ay cidden mi o zaman bugün hiç dokunmam bak zaten bugünki yeme planımı da yazdım girmez artık araya darı falan :)
Haklısın Sweetcim kendi kendimize üzülüyoruz işte ..
Ben kalorisinr bakacaktım ama sweet neye eş değer olduğunu söylemiş daha güzel olmuş. Çok değilmiş aslında. Ben de çok severim bu arada.
Çok güzel olmuş menün tebrik ederim.
bu planda bir 2 kusur var kuzumm kahvaltında şu tostu görmesem süper olacakkbirde kepekli form bisküvi nedir cnmm mis gibi salata çeşitleri meyveli yoğurt varken
hoşbuldum cnmmm evet malesef öyle bencede girmesinnn
Kızlar önümüzdeki hafta 1 haftalık kampa gireceğim malum sonraki hafta Taşınma olacak. Haftaya zaten oturamam eşyalar hazırlanacak hiç dokunmadıö. Üstüne 1 saat spor ilave edip sıfır kaçamak ve saf protein yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. .
evde kimse yoktu canım ben de yalnızken bir şey yemeyi sevmiyorum kahvaltıda yiyeceklerimi tostun içine koyup yiyorum :) yani ha 2 dilim kepek ekmek kızartıp yanına salam ve peynır koymuşum ha tost şeklince içine koymuşum mantığındayım :)
saf proteinle kilo vermemen imkansız cnmmm sporda eklersen en az 2,5 kilo rahat verirsin
yalnız yemek bahane değillmarulun içine doldur birde yumurta haşla içine ohhh misss bak bakalım kızıyomuyummm
saf proteinle kilo vermemen imkansız cnmmm sporda eklersen en az 2,5 kilo rahat verirsin
yalnız yemek bahane değillmarulun içine doldur birde yumurta haşla içine ohhh misss bak bakalım kızıyomuyummm
Ahh kaptancım hiç bilmiyorsun canının kıymetini. Utanmasan ameliyattan çıkıp temizlik yapacaktın.Dikkat et lütfen kendine bize lazımsın sen.Kızlar selam dünkü temizliğin acısı çıktı iyi gibiydim ama dün temizlikte çok terlmeştim bu işte tekrar hasta etti beni dün öğleden sonra boğazım acımaya başladı dün uyudum akşamda komşuda orurmadaydık sigarayı biraz fazla kaçırmışım gecem pek iyi geçmedi sabahın köründe uyandım içimde yürüme arzusu hadi accık yürüyeyim dedim 3 km kadar yürüdüm sonra geldim yorgunluktan ıyuyup kalmışım acayip yorgun hissediyorum bu arada yazdıklarınızı okudum Hm cim fırsatın olursa yeni üye cagıranilirsiniz ben nete falan fazla bakamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu da yarınki listemiz
*** 5. TAKIM 366 ETAP ***
yu_zey (56,90/)
hm22( 85,6/)
GizemYst(67/)
bengu84(72,5/)
14SERAP38( 70/ )
5. TAKIM ORTAMALASI :%
kızlar elendil ve ebbiss ten gördüğüm kadarıyla bu hafta ses çıkmadı onlarda ne zaman takıma gelmek istiyorlarsa bekliyoruz
Ne guzel canım boyle yardim fikrinin olmasi. ...Aa ben kaçırmışım Gizemcim. Hayırlı olsun.
Sweetcim sizi dinledim bu hafta güzel beslendim ama tartı benimle aynı fikirde değil.
Ayy çok kötü köpeğini kaybetmek evlat acısı gibidir resmen. Ben de çok kötü olurum düşündüm de. Hayvanları çok seviyorum hiç Kıyamıyorum o zor şartlarda yaşayanlara. İleride maddi olarak imkanım olursa düzenli barınaklara yardım etmek istiyorum.
Teşekkür ederim Bengücüm.
Valla hizina yetişene ask olsun:)))))Kızlar bugün :
su 3lt
Supersin. Evde olupta yememen harika..hoşgeldin canımm. ay cidden mi o zaman bugün hiç dokunmam bak zaten bugünki yeme planımı da yazdım girmez artık araya darı falan :)
Proteinle super verirsin canım.Kızlar önümüzdeki hafta 1 haftalık kampa gireceğim malum sonraki hafta Taşınma olacak. Haftaya zaten oturamam eşyalar hazırlanacak hiç dokunmadıö. Üstüne 1 saat spor ilave edip sıfır kaçamak ve saf protein yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. .
Canım bence biraz kendine dikkat et. Sigara ve temizlik konularinda fazla kendine yüklenme canım. .Kızlar selam dünkü temizliğin acısı çıktı iyi gibiydim ama dün temizlikte çok terlmeştim bu işte tekrar hasta etti beni dün öğleden sonra boğazım acımaya başladı dün uyudum akşamda komşuda orurmadaydık sigarayı biraz fazla kaçırmışım gecem pek iyi geçmedi sabahın köründe uyandım içimde yürüme arzusu hadi accık yürüyeyim dedim 3 km kadar yürüdüm sonra geldim yorgunluktan ıyuyup kalmışım acayip yorgun hissediyorum bu arada yazdıklarınızı okudum Hm cim fırsatın olursa yeni üye cagıranilirsiniz ben nete falan fazla bakamıyorum
Ben de öyle düşündüm Sweetcim. Hem metabolizma şaşırır hem gidee ayak kilonun birazını burada bırakırım. Sonrada 1 ay falan taşın yerleş derken yemek unutulur gider
Sweetcim madde kabul edilmemiş o kadat hayvan sever oradaykenhiç bir şekilde deney içşn kullanılamaz..
tamam tamam :) bir daha olmazz :) akşam yemeğim nasıl peki ağır mı
Kızlar selam dünkü temizliğin acısı çıktı iyi gibiydim ama dün temizlikte çok terlmeştim bu işte tekrar hasta etti beni dün öğleden sonra boğazım acımaya başladı dün uyudum akşamda komşuda orurmadaydık sigarayı biraz fazla kaçırmışım gecem pek iyi geçmedi sabahın köründe uyandım içimde yürüme arzusu hadi accık yürüyeyim dedim 3 km kadar yürüdüm sonra geldim yorgunluktan ıyuyup kalmışım acayip yorgun hissediyorum bu arada yazdıklarınızı okudum Hm cim fırsatın olursa yeni üye cagıranilirsiniz ben nete falan fazla bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?