Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar size bir sorum varrrrr

ben kaynamış koçanlı darıya bayılırım da annem de almış . kaynatacak ama kalorisi ne kadar acaba merak ediyorum. Yiyebilir miyim sizce. Bu normal koçanlı satılan darılardan

nöbetçi geldiiii Gizemcimm 1 haşlanmış mısır koçanı 2 dilim ekmeğe eşit bitanemm bunu gözönünde bulundurarak tüket cnmm

Kızlar bugün :
Sabah : Kepekli tost ( biraz peynir ve 1.5 çok ince dilim salam)

ara : 1 yeşil elma

öğlen : 6 adet ince kepekli form bisküvi

Akşam : 2 adet ızgara köfte , 1 kaseden az taze fasulye yemeği , domates soğan söğüş

su 3lt

akşam 1 saat tempolu yürüyüş

planım bu kızlar ve son hız işliyor bugünki plan :)

malesef cnmmm herşey böyle bu konulara girmeyelim en iyisi böyle bir hevesle alıp sokağa terkedilenlere de çok üzülüyorum hayata küsüyorlar resmen ben 2 dk göreceğimizi bile sanmıyorum

Haklısın Sweetcim kendi kendimize üzülüyoruz işte ..

Ben kalorisinr bakacaktım ama sweet neye eş değer olduğunu söylemiş daha güzel olmuş. Çok değilmiş aslında. Ben de çok severim bu arada.

Çok güzel olmuş menün tebrik ederim.

Kızlar önümüzdeki hafta 1 haftalık kampa gireceğim malum sonraki hafta Taşınma olacak. Haftaya zaten oturamam eşyalar hazırlanacak hiç dokunmadıö. Üstüne 1 saat spor ilave edip sıfır kaçamak ve saf protein yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. .

bu planda bir 2 kusur var kuzumm kahvaltında şu tostu görmesem süper olacakk birde kepekli form bisküvi nedir cnmm mis gibi salata çeşitleri meyveli yoğurt varken

hoşgeldin canımm. ay cidden mi o zaman bugün hiç dokunmam bak zaten bugünki yeme planımı da yazdım girmez artık araya darı falan :)
hoşbuldum cnmmm evet malesef öyle bencede girmesinnn

evde kimse yoktu canım ben de yalnızken bir şey yemeyi sevmiyorum kahvaltıda yiyeceklerimi tostun içine koyup yiyorum :) yani ha 2 dilim kepek ekmek kızartıp yanına salam ve peynır koymuşum ha tost şeklince içine koymuşum mantığındayım :)

Kızlar önümüzdeki hafta 1 haftalık kampa gireceğim malum sonraki hafta Taşınma olacak. Haftaya zaten oturamam eşyalar hazırlanacak hiç dokunmadıö. Üstüne 1 saat spor ilave edip sıfır kaçamak ve saf protein yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. .

saf proteinle kilo vermemen imkansız cnmmm sporda eklersen en az 2,5 kilo rahat verirsin

yalnız yemek bahane değill marulun içine doldur birde yumurta haşla içine ohhh misss bak bakalım kızıyomuyummm

saf proteinle kilo vermemen imkansız cnmmm sporda eklersen en az 2,5 kilo rahat verirsin

yalnız yemek bahane değill marulun içine doldur birde yumurta haşla içine ohhh misss bak bakalım kızıyomuyummm

Ben de öyle düşündüm Sweetcim. Hem metabolizma şaşırır hem gidee ayak kilonun birazını burada bırakırım. Sonrada 1 ay falan taşın yerleş derken yemek unutulur gider

Sweetcim madde kabul edilmemiş o kadat hayvan sever oradayken hiç bir şekilde deney içşn kullanılamaz..

Kızlar selam dünkü temizliğin acısı çıktı iyi gibiydim ama dün temizlikte çok terlmeştim bu işte tekrar hasta etti beni dün öğleden sonra boğazım acımaya başladı dün uyudum akşamda komşuda orurmadaydık sigarayı biraz fazla kaçırmışım gecem pek iyi geçmedi sabahın köründe uyandım içimde yürüme arzusu hadi accık yürüyeyim dedim 3 km kadar yürüdüm sonra geldim yorgunluktan ıyuyup kalmışım acayip yorgun hissediyorum bu arada yazdıklarınızı okudum Hm cim fırsatın olursa yeni üye cagıranilirsiniz ben nete falan fazla bakamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu da yarınki listemiz

*** 5. TAKIM 366 ETAP ***
yu_zey (56,90/)
hm22( 85,6/)
GizemYst(67/)
bengu84(72,5/)
14SERAP38( 70/ )

5. TAKIM ORTAMALASI :%

kızlar elendil ve ebbiss ten gördüğüm kadarıyla bu hafta ses çıkmadı onlarda ne zaman takıma gelmek istiyorlarsa bekliyoruz

Son düzenleme:
Ahh kaptancım hiç bilmiyorsun canının kıymetini. Utanmasan ameliyattan çıkıp temizlik yapacaktın.Dikkat et lütfen kendine bize lazımsın sen.

Uff ben bu sabah 86 çıktım .:18:

Ne guzel canım boyle yardim fikrinin olmasi. ...

Valla hizina yetişene ask olsun:)))))

hoşgeldin canımm. ay cidden mi o zaman bugün hiç dokunmam bak zaten bugünki yeme planımı da yazdım girmez artık araya darı falan :)
Supersin. Evde olupta yememen harika..

Proteinle super verirsin canım.

Canım bence biraz kendine dikkat et. Sigara ve temizlik konularinda fazla kendine yüklenme canım. .

Ben de öyle düşündüm Sweetcim. Hem metabolizma şaşırır hem gidee ayak kilonun birazını burada bırakırım. Sonrada 1 ay falan taşın yerleş derken yemek unutulur gider

bence de öyle olur cnmm taşınana kadar canın çıkacak

Sweetcim madde kabul edilmemiş o kadat hayvan sever oradayken hiç bir şekilde deney içşn kullanılamaz..

evet kuzum bende onu sana haber vermeye gelmiştim güyaaa çok şükür çok sevindim inannn

tamam tamam :) bir daha olmazz :) akşam yemeğim nasıl peki ağır mı

peki görüciz bakalımmm akşama lafım yok gayet güzel cnmm afiyetolsun

cnm yeni ameliyattan çıktın biraz dinlenseydin keşke bile bile lades seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…