Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa ben de bakayim canim onlara belki yapabilirim

Çok güzel alternatif olur Gizemcim. Ben yapacağım galiba bugün eşyaları toplarken motivasyon olur.

Anladım Zeynepcim. Anneciğinle aranız uzak mu normalde ? Nr güzel özlem gideriyorsundur.

Dünkü menümü yazayım ..

Sabah : 2 yumurta 1 dilim jambon 1 dilim light peynir

Öğle : naneli yoğurt 1 dilim jambon

Akşam : Balık buğulama

günaydınlarr sonunda işbaşı yaptım artık daha sık buralarda olacağım
maşallah sana hm cim demek 2 günde 1 kg gitti haaa

günaydınlarr sonunda işbaşı yaptım artık daha sık buralarda olacağım
maşallah sana hm cim demek 2 günde 1 kg gitti haaa

Hadi bakalım kaptanım hayırlı olsun başlaman. Tamamdn iyileştin değil mi ? Güzel gitti valla kaptanım cumaya kadar 1 kg daha gider mi diyorum ..

Kizlar merhabaaa yenu geldim spordan bugun baya bi calistim 1.5saati gecti resmen. Bisiklette 20dk 270kalori, 30dk yuruyus bandinda 100kalori yaptim, eliptik bisiklette 50 kalori yaktim. 410 kaloriyi gecti bugun bir de ayrica agirlikla calistigim 7alet var onlarla da baya yakmisimdi bu saydiklarim haric 7 alet daha yaptim. bu saydiklarimla beraber 500 kalori yakmisimdir resmen. Cok mutluyum o yuzdeeeeenn

Maşallahhhh Ne güzel olmuş öyle Gizem ölçülerini aldın değil mi bence tartının gösterdiğinden daha çok inceleceksin.

Yap canim yap senin ici iyi olur hem ağızin tatlanir canim benim

Ayy yaptım valla az bir şey yedim o bile nasıl iyi geldi ..

Maşallahhhh Ne güzel olmuş öyle Gizem ölçülerini aldın değil mi bence tartının gösterdiğinden daha çok inceleceksin.

Ayy yaptım valla az bir şey yedim o bile nasıl iyi geldi ..

evet canım ilk başladığımızda spor hocamız ölçülerimizi ve kilomuzu kaydetti tam 1 ay sonra gene ölçüleceğiz bakalım ne kadar incelmiş olacağım. inşallah canım ya gitsin kilolar pazartesi sabah tartıldım en son cumaya kadar tartılmıycam supriz olsun bana bakalım :) ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun canımm

Hadi bakalım cuma günü hep beraber güzel sonuçlar görelim. 1. sınıfı mı bitirdin Gizem sen bu sene ? üniversitede kilo aldın mı ?

Hadi bakalım cuma günü hep beraber güzel sonuçlar görelim. 1. sınıfı mı bitirdin Gizem sen bu sene ? üniversitede kilo aldın mı ?

2. sınıf bitti canım. evet yurtta kalıyordum özeldi bir de yurdum o kadar para vermeme rağmen yemekleri berbattı benim için ama çoğu kişi de yemiyordu. ee e bir tek kahvaltı ettiğim için öğlen ve akşam yemeklerini dışarıda yiyordum hep erkek arkadaşımla. normalde de etli bir kızdım ama üniversitede 71.7 yi görünce eve geldim tatilde direk hop dur dedim . şimdi eve çıktım arkadaşımla. yemeğimi en azından kendim yapıcam

Hadi bakalım kaptanım hayırlı olsun başlaman. Tamamdn iyileştin değil mi ? Güzel gitti valla kaptanım cumaya kadar 1 kg daha gider mi diyorum ..
inşallah tatlımyaa bak hevese geldim sabah sadece 1 dilim ekmekle 1 kk kadar peynir yemiştim öğlen 2 jambon 2 yemek kaşığı lor ve 1 bardak ayran içtim 50 dk da tempolu yürüdüm

maşallah sana gizem hadi bakalım kolay gelsin

kızlar bengü nerelerde kaç gündür mesajlarını görmüyorum?

teşekkkür ederimm

Kızlar bugünki menümü şimdiden yazayım akşam giremeyebilirim

sabah : bir kasenin yarısı meyveli yoğurt (şeftali)

1.5 saatten fazla spor salonunda egzersiz çalıştım

öğlen : 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, bir tane ızgara köfte ve bir çay bardağı vişne suyu( yağı yok pakette yağ 0 gözüküyor )

ara : annemin yaptığı sütlü tatlıdan minik bir kare yedim ( yağı ve şekeri az koyduk yaparken)

akşam : mantar yemeği ve minik kase yoğurt

su 3ltden fazla

Çok güzel alternatif olur Gizemcim. Ben yapacağım galiba bugün eşyaları toplarken motivasyon olur.

Anladım Zeynepcim. Anneciğinle aranız uzak mu normalde ? Nr güzel özlem gideriyorsundur.

evet canım annem antalyada ben istanbuldayım

ve o gittikten sonra uzun bir süre daha görüşemices gibi.

İyi Ki doğdummmm
Gördünmü 25 oldummm

Kızlar bugün doğum günüm malum iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun sözleriyle dolu günüm geçiyor.

Bugünü es geçmek istiyorum artıkk

Öpüldünüzzz

Çok iyi olmuş en azından kendi düzenin kendi kuralların olur. Hoş temizlik falab sıkabilir ama Erkek arkadaşına da aman alıştır sağlıklı beslenmeye ileride çok çekersin valla. İlk evlendiğimizde brokoli karnubahar falan yiyorduk bir noktada koptu ondan beri markette sebze bölümünden çıkarmak için yapmadığı maymunluk kalmıyor.

Afiyet olsun kaptanım. Hadi devam ben çok umutluyum saf proteinden.

Çok güzel geldi menü. Domates bile burnumda tütüyor.

evet canım annem antalyada ben istanbuldayım

ve o gittikten sonra uzun bir süre daha görüşemices gibi.

Zeynepcim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Çok güzel bir yaş geçirirsin umarım.

aynen canim. Erkek arkadasim 2 sene once 9eylul uni izmirden mezun olup kpss ile bandirmaya atanmis orada is arkadasiyla evde kaliyor. Ben de izmirliyim izmide yasiyorum uni icin bandirmaya gittim balikesir uni okuyorum . Sansimiz bizi birlestirdi ortak noktalarimiz :) arada onlarda yiyoruz ev srkadasi falan da oluyor ben yapica yiyorlar yoksa hep hazir beni de tesvik ediyo hdi gel sunu bunu yiyelim diye. Bi de bogazina düşkün ciddi de dusunuyoru vallaha evlenirsek onun o bogaziyla napcam bilmuyorum pek yemek blgim de yok :26:

Ben tesadüflere çok inanıyorum biz 10 yıl eşimle 1 sokak mesafede oturup gidip bir gösteride tanışmıştık. Doğru zaman olunca nereden nereden karşılaşılıyor işte Gizemcim. üniversite zamanları aynı yerde olmak ayrı güzeldir biz yıllarca mesafelerle uğraştık valla ne kadar güzel olsa da aklımda kalan en büyük şey özlem. Ama ne yap et sen ufaktan işle sebze iyidir güzeldir evde yemek isterim ileride diye. Ben aylarca 55 58 arası dolanırdım eşim 15 gün gelirdi hoop 63 civarı olurdum sonra o gidince uğraş dur. Evlenince önce dedim ben ne yaparsam o yenecek dayadım sebzeleri sonra üzüldüm adam seviyor ağır şeyleri diye pastalar yaptım her gün farklı kızartmalar börekler vs derken şimdi haşlanmış sebze görse ağlar sanırım ama en başta Kıyamayıp devam etseydim böyle olmazdı. Hoş ben de sevmiyorum da seviyor gibi yapıyordum.v O yemek bilgisi de olur rahat ol ben hiç anlamazdım bir kere süpriz sigara böreği yapıp yedirmiştim sonra kendim tadına bakıp tükürmüştüm o bir şey diyemeyip yemişti. Şimdi baya şey öğrendim.

Bugünkü menümü yazayım.

Sabah : Dukan ekmeği. Light peynir. Jambon
Öğle: Dukanella
Akşam : Naneli yoğurt. Light peynir. Jambon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…