- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.541
Aa ben de bakayim canim onlara belki yapabilirim
hmcım durumlar tamamen anlattığım gibi.
İşler yoğun üstüne annemlerin gelmesi beni tamamen kopardı.
Yoksa burayı sizleri hiç unuturmuyum
Ben gün içinde şirketteki pcmden giriyorum suan olduğu gibi.
Su sıralar işlerde yoğun olunca malesef eskisi gibi girip çıkamıyorum
Canım sorma ben bozdum sabah 2 yumurta 1 kk peynir yedim saat 4 e kadar idare ettim mevlütte döktürmüşler ben 2 kaşık börülce salatası 1,5 dilim çok ince idi börek 1 tane de profiterol yedim ceza olarak akşam yemedim hesapladım cal 1000 civarında ama saf protein olamadı maalesef. Zeynep özledik seni giEm spor çok güzel gidiyor maşallah sana
Kaptanım afiyet olsun. 1 kg gitmiş benim 2 günde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlarr sonunda işbaşı yaptım artık daha sık buralarda olacağım
maşallah sana hm cim demek 2 günde 1 kg gitti haaa
Çok güzel alternatif olur Gizemcim. Ben yapacağım galiba bugün eşyaları toplarken motivasyon olur.
Anladım Zeynepcim. Anneciğinle aranız uzak mu normalde ? Nr güzel özlem gideriyorsundur.
Kizlar merhabaaa yenu geldim spordan bugun baya bi calistim 1.5saati gecti resmen. Bisiklette 20dk 270kalori, 30dk yuruyus bandinda 100kalori yaptim, eliptik bisiklette 50 kalori yaktim. 410 kaloriyi gecti bugun bir de ayrica agirlikla calistigim 7alet var onlarla da baya yakmisimdi bu saydiklarim haric 7 alet daha yaptim.bu saydiklarimla beraber 500 kalori yakmisimdir resmen. Cok mutluyum o yuzdeeeeenn
Yap canim yap senin ici iyi olur hem ağızin tatlanir canim benim
MaşallahhhhNe güzel olmuş öyle Gizem ölçülerini aldın değil mi bence tartının gösterdiğinden daha çok inceleceksin.
Ayy yaptım valla az bir şey yedim o bile nasıl iyi geldi ..
evet canım ilk başladığımızda spor hocamız ölçülerimizi ve kilomuzu kaydetti tam 1 ay sonra gene ölçüleceğiz bakalım ne kadar incelmiş olacağım. inşallah canım ya gitsin kilolar pazartesi sabah tartıldım en son cumaya kadar tartılmıycam supriz olsun bana bakalım :) ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun canımm
Hadi bakalım cuma günü hep beraber güzel sonuçlar görelim. 1. sınıfı mı bitirdin Gizem sen bu sene ? üniversitede kilo aldın mı ?
inşallah tatlımyaa bak hevese geldim sabah sadece 1 dilim ekmekle 1 kk kadar peynir yemiştim öğlen 2 jambon 2 yemek kaşığı lor ve 1 bardak ayran içtim 50 dk da tempolu yürüdümHadi bakalım kaptanım hayırlı olsun başlaman. Tamamdn iyileştin değil mi ? Güzel gitti valla kaptanım cumaya kadar 1 kg daha gider mi diyorum ..
Kizlar merhabaaa yenu geldim spordan bugun baya bi calistim 1.5saati gecti resmen. Bisiklette 20dk 270kalori, 30dk yuruyus bandinda 100kalori yaptim, eliptik bisiklette 50 kalori yaktim. 410 kaloriyi gecti bugun bir de ayrica agirlikla calistigim 7alet var onlarla da baya yakmisimdi bu saydiklarim haric 7 alet daha yaptim.bu saydiklarimla beraber 500 kalori yakmisimdir resmen. Cok mutluyum o yuzdeeeeenn
inşallah tatlımyaa bak hevese geldim sabah sadece 1 dilim ekmekle 1 kk kadar peynir yemiştim öğlen 2 jambon 2 yemek kaşığı lor ve 1 bardak ayran içtim 50 dk da tempolu yürüdüm
maşallah sana gizem hadi bakalım kolay gelsin
kızlar bengü nerelerde kaç gündür mesajlarını görmüyorum?
Çok güzel alternatif olur Gizemcim. Ben yapacağım galiba bugün eşyaları toplarken motivasyon olur.
Anladım Zeynepcim. Anneciğinle aranız uzak mu normalde ? Nr güzel özlem gideriyorsundur.
2. sınıf bitti canım. evet yurtta kalıyordum özeldi bir de yurdum o kadar para vermeme rağmen yemekleri berbattıiçin ama çoğu kişi de yemiyordu. ee e bir tek kahvaltı ettiğim için öğlen ve akşam yemeklerini dışarıda yiyordum hep erkek arkadaşımla. normalde de etli bir kızdım ama üniversitede 71.7 yi görünce eve geldim tatilde direk hop dur dedim . şimdi eve çıktım arkadaşımla. yemeğimi en azından kendim yapıcam
inşallah tatlımyaa bak hevese geldim sabah sadece 1 dilim ekmekle 1 kk kadar peynir yemiştim öğlen 2 jambon 2 yemek kaşığı lor ve 1 bardak ayran içtim 50 dk da tempolu yürüdüm
maşallah sana gizem hadi bakalım kolay gelsin
kızlar bengü nerelerde kaç gündür mesajlarını görmüyorum?
Kızlar bugünki menümü şimdiden yazayım akşam giremeyebilirim
sabah : bir kasenin yarısı meyveli yoğurt (şeftali)
1.5 saatten fazla spor salonunda egzersiz çalıştım
öğlen : 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, bir tane ızgara köfte ve bir çay bardağı vişne suyu( yağı yok pakette yağ 0 gözüküyor )
ara : annemin yaptığı sütlü tatlıdan minik bir kare yedim ( yağı ve şekeri az koyduk yaparken)
akşam : mantar yemeği ve minik kase yoğurt
su 3ltden fazla
evet canım annem antalyada ben istanbuldayım
ve o gittikten sonra uzun bir süre daha görüşemices gibi.
Zeynepcim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Çok güzel bir yaş geçirirsin umarım.İyi Ki doğdummmm
Gördünmü 25 oldummm
Kızlar bugün doğum günüm malum iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun sözleriyle dolu günüm geçiyor.
Bugünü es geçmek istiyorum artıkk
Öpüldünüzzz
İyi Ki doğdummmm
Gördünmü 25 oldummm
Kızlar bugün doğum günüm malum iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun sözleriyle dolu günüm geçiyor.
Bugünü es geçmek istiyorum artıkk
Öpüldünüzzz
Çok iyi olmuş en azından kendi düzenin kendi kuralların olur. Hoş temizlik falab sıkabilir amaErkek arkadaşına da aman alıştır sağlıklı beslenmeye ileride çok çekersin valla. İlk evlendiğimizde brokoli karnubahar falan yiyorduk bir noktada koptu ondan beri markette sebze bölümünden çıkarmak için yapmadığı maymunluk kalmıyor.
Afiyet olsun kaptanım. Hadi devam ben çok umutluyum saf proteinden.
Çok güzel geldi menü. Domates bile burnumda tütüyor.
Zeynepcim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Çok güzel bir yaş geçirirsin umarım.
aynen canim. Erkek arkadasim 2 sene once 9eylul uni izmirden mezun olup kpss ile bandirmaya atanmis orada is arkadasiyla evde kaliyor. Ben de izmirliyim izmide yasiyorum uni icin bandirmaya gittim balikesir uni okuyorum . Sansimiz bizi birlestirdi ortak noktalarimiz :) arada onlarda yiyoruz ev srkadasi falan da oluyor ben yapica yiyorlar yoksa hep hazir beni de tesvik ediyo hdi gel sunu bunu yiyelim diye. Bi de bogazina düşkün ciddi de dusunuyoru vallaha evlenirsek onun o bogaziyla napcam bilmuyorum pek yemek blgim de yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?