Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet can tesadufler biz de senelerce aynı sehirlerde dolanmisiz ama haberimiz yokmus :) vallaha deniyecegim. Simdi tatilde oldugum icin gorusemiyoruz malum calisiyor anca izin gunlerinde gelebilir. O yuzden mesafelee biraz gıcık ediyor su an beni. Ama allahin izniyle eylulde gene gidecegim okula. Ah denerim denemesine ama adam tam bir tavuk et hastasi oyle abur cuburu yok pek tatli sevmez ama kebaptir pidedir oyle cok duskun bogazina vallaha nasil asiliycam bilemiyorum sebzeyi

günaydınlarrr

tatlım nice mutlu yıllaraaa doğum günün kutlu olsun

tatlım domates falan yasak mı saf protein de ben akşam da tavuk şinitzel ve salata yedim akşam bi de üstüne 45 dk yürüyüş yaptım

gizem ne güzel şimdi öğrenci olmak vardı

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben IKi gun giremedim. Bi pazartesi ggeldim bes dk ugradim yazmadan gittim. Artik bugun girebilieim. Gecmise bakip geliim. Opuldunuz.. ...

Vallaha ogrenci olmak da zor is ozellikle disarida okuyorsan tamamen zor. Iyi yanlari cok ama kotu yanlari da var ailemden uzagim o biraz uzuyor

kızlar çok tesekkür ederimmm

Eki Görüntüle 1167914

Sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerimmmm cnmmm

görümcemi istediler ama babamız olumsuz baktığı için isteme bile yaptırmadılar gergin bir ortamdı

bu işler kısmet meselesi babanız istediği kadar karşı çıksın kısmetinde varsa olacaktır.

Ama kısmetinde yoksa hiç bir engel olmasada olmayacaktır.

Hakkınızda hayırlısı canım

Çoğumuza tanıdık gelecektir heralde sağ taraf ..

Eki Görüntüle 1165702

yess işte tamda böyle oluyor

neyseki şimdiki biraz olsun dizginleyebiliyorumm

uuu o kadar farkediyormuymuşş :44:

Kızlar taşınacak falan olursa aklınızda bulunsun Vakumlu poşetler var kıyafetleri doldurup vakumluyorum yarısına iniyot boyutu çok faydası olacak bize . Saatlerdir eşya yıka eşya toparla uğraşıyorum.

Taşınmak zor iş yahuu Allah kısmet ederse suan bulunduğum evden ancak satın aldığım ev için tasınmak istiyorum

Diğer türlü zor olur

Bence kilo almamızın tek neden. Vücuda sadece istediğini versek böyle olmazdık. Ben de istemiyorum artık öyle olmak.

işte o vücudun eksikliğine yeterince kulak veremediğimiz için oluyor dediğin gibi.

Ne istediğimize gerçekten kulak vermeli aslında

sansın bol olsun kuzum nasıl geçti

kaptancım buradayımmm

nasılsınız

günaydınlarr sonunda işbaşı yaptım artık daha sık buralarda olacağım
maşallah sana hm cim demek 2 günde 1 kg gitti haaa

o 1 kg nasıl gitti kız

tatlım evlenince değişebilir. Sana bağlıı

Yemesi bişi değilde inan sağlık açısından ii değil.

Benim eşim evlenmeden önce kahvaltıda 1 ekmek yerdi şimdi çok şükür düzeldi.

Çok yemek yiyordu hemde saçma sapan yerdi şimdi eline vura vura az az düzeliyor

Kilosuda gayet yerinde fizik on numaree ama herşeyin başı sağlık

kesinlikle tesadüflere bende inanıyorum bizimde eşimle tanışmamız bi araya gelmemiz büyük tesadüfler neden oldu

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben IKi gun giremedim. Bi pazartesi ggeldim bes dk ugradim yazmadan gittim. Artik bugun girebilieim. Gecmise bakip geliim. Opuldunuz.. ...

Günaydın kızlarrr

Çoğumuza tanıdık gelecektir heralde sağ taraf ..

Eki Görüntüle 1165702
Yaa bisey bu Kadar benign anlatir beeee. Ma'aaalesef.. .........

Tesekkur Ederim canim bilgi icing.

Kolay gelsin canim.. .

günaydınlarr sonunda işbaşı yaptım artık daha sık buralarda olacağım
maşallah sana hm cim demek 2 günde 1 kg gitti haaa
Ne Guzel gitmis canim msallah

Super gidiyosun canim new Guzel.

En Guzeli canim.

Iyiki dogdun canim. Mutlu yillar.. ...

bengü cüm bende merak etmiştim seraptan da ses çıkmıyor umarım sorun yoktur
Sorun yok canim Baya yogundum. Tesekkur Ederim.

evet canım eliptikte az yakıyor kalori ve daha çok yoruyor. en iyisi normal bisiklet aleti daha fazla kalori. evet canım sağlık açsından iyi değil. erkek arkdaşım da çok güzel bir fiziği var allahtan o kadar yiyor ama nereye gidiyor o yemekler bilmiyorum vallaha da bazen korkuyorum. erkek arkadaşımın boyu 1.87 kilosu da 82 falan gayet fit ama yağlı şeyler ileride sağlık açısından sorun çıkarabilir bakalım baş etmeye çalışıyorum şimdiden. bizim de ilginç tesadüflerimiz var tanışmamıza vesile olan :)))

Ben çok çekiyorum bu sıralarda Gizemcim bir de pek sinir bozucu metabolizmaları oluyor. Bütün kış yedirdim ben kilo alınca dedim o da alsın bari çaktırmadan spora yollamadım 85 kg oldu az göbek çıktu. Sadece 1 hafta dikkat etti spora başladı 77 kg ve tüm kaslar tekrar gözüktü. Evde söylenip geziyorum artık Kimse demedş bana yemek olayına dikkat et diye aman sen et

Kaptanım ne ettin sen snitZel karbonhidrat deposu. Ben de dün eşine Nugget yaptım yemedim. Domates salata hiç biri yok.

İş yoğunluğu değil mi Bengücüm başka sorun falan yok ?

Benim de çok iyi bu sıralarda engellemen maşallah diyeyim. Zaten eşya toplamak da aklım hep hoş dşyet olmasa stresten yerdim kesin. Ayy o gün pek kötüydü Zeynepcim sanki hepsi anlaşmış paramı aldılar elimden biz de şans yok bugün dedim 2 3 saat sonra çıktık.

Ben bisiklet kalça yapar mı düşüncesini atamadım bşr türlü içimden sizce var mı böyle bir durum ?

Kızlar 2. Kilo da gitmiş cumadan bu yana ben cumaya kadar 2 olur mu diyordum hadi bakalım 3 olacak mı ?

Ay aynen ya ben 1 yiyorsam o 2 yiyor ama adamda tık yok kilo almaya dair hala fit. Nasil bir metabolizmalari varsa adamlarda ben onun yedigini yesem var ya daha fazla kilo alirdim cok sinir bozucu. Vallaha allah yardimcin olsun ugrasmak zor bir de evlisin o daha zordur be :))

umarım evliliğe dönüşürde güzel anılarınız güzel bir sekilde kalır canım

Kızlar 2. Kilo da gitmiş cumadan bu yana ben cumaya kadar 2 olur mu diyordum hadi bakalım 3 olacak mı ?

kız nasıl veriyorsun bu kiloyu böyle anlat bakım

ben mi kaçırdım yogsamm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…