Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önceden de sinir olurdum şimdi iyice oluyorum Hayır yani kadın dediğin de olmuyor erkeğin yanında daha kilolu sevmiyorum valla .. Ama bir zayıflayayım görecek ona yedirip şişireceğim ben fit kalacağım Aç kaldıkça adama sarıyoruö valla

umarım evliliğe dönüşürde güzel anılarınız güzel bir sekilde kalır canım kız nasıl veriyorsun bu kiloyu böyle anlat bakım ben mi kaçırdım yogsamm :44:
Saf protein takılıyorum Zeynepcim beni bu pakladı ancak.

Canim onu duydum ben de ama.spor salonunda aylarir bisiklete binen bayanlar vardi gayette fitlerdi zayif olduklari icin oyle kalca olsa da cikmiyor ki canim
Ben de bisşkletçileri düşünüyorum gayet güzel fizikleri var olacak olsa onların dünya olurdu diyorum ama işte şu küçüklükte kafamıza kazınanlar zor çıkıyor. Bir de ben bisikleti çok severim küçüklükten itibaren binerim günde 3 5 saati bulurdu 2 senedir burada binemiyorum taşınınca yine bisiklet istiyorum hep kalçam geniş oldu 55 kg bile olsam en genil bölgemdi o yüzden acaba diyorum.

Canim o genetiktir. Mesela ben de ne kadar zayiflarsam zayifliyim popom disariya dogru cikik kalca yapisiyla alakali. Tabi goruntu olrak guzel oluyor o cikkkliklar falan ama gelip bir de bize sorsalar ah ah

Hahaha sisir sisir de o da empati kurabilsin :)) aynen ya bi de erkek arkadasimla aramizda boy farki da var boyle kucuk bir sey kaliyorum yaninda falan zayif olmak sart vallahi. o ilk zamanlar zayiflama iyisin diyordu da simdi zayifladigimi gordukce daha cok motive etmeye basladi bu sefer :)))

Genetik de olabilir dediğin gibi aslında çok küçük kalça sevmiyorum ama işte arada da deli ediyor. Ne güzel motive etmesi .. Biz de o da yok bak daha pazar akşamı ciddi ciddi konuştum dün gece ne olur 1 kere bozsan diye geldi .. ama görecek o şişireceğim kendim bir vereyim se çok kötüyüm aöan duymasın.

dukandaki gibi mi ?ne oluyor bu saf proteinler meselaaa peynir yumurta yogurt tavuk mercimek gibi dimi inşallahhhh canım
Aynen dukan gibi canım mercimek falan yok sadece yağsız et süt yumurta peynir yoğurt balık bir de 1.5 kaşık kepek kullanabiliyorum ne istersem artık onunla.

Duymasin duymasin vallahi o da giriyormus diyete sana inat sisirme diye :)) aslinda su acidan bak kendine hakim olma gucun artar karsinda seni surekli yoldan cikarmaya calisan bir antidiyetci esin var :)) sen de bu konuda daha guclenirsin canim yani kendini tutma konusunda yemek yememe falan :)))

hep öyle oluyor tatlım

çünkü aksini söylediğinde basına gelecekleri biliyor baska caresi yok.

canım sen kendinede eşinede ii bak

umarım istediğin fizikte olursunda bu sekildeki düşüncelerin uçarrr gider

Aynen dukan gibi canım mercimek falan yok sadece yağsız et süt yumurta peynir yoğurt balık bir de 1.5 kaşık kepek kullanabiliyorum ne istersem artık onunla.

sadece bunlarla mı besleniyorsun ?

başka bişi yokmu ?

sana yaradıysa ne güzel canım umarım bu sekilde sonuçlar almaya devam edersin

sağlıgına dikkat et ki biliyorum edeceksin

ben hala dikkat etmemeye devam ediyorum

maşallahım var kiloda sorun yasamıyorum yahu

ahahah yada tam tersi olur bırakır diyeti miyeti baştan cıkar

ama biz tam tersini istiyoruz güçlen istiyoruz.

Şaka maka gerçekten daha etkili oluyor insan hayır lafına aşina oluyor artık alıştım tek sorun kendisi de yemiyor ben yemediğimde onu aşarsak bu iş olur.Sabah oturduk dukab krep yedik.. Akşama patates kkızartması yemesi şartı ile.

Çoklu alıntı yapamıyorum Zeynepcim nedense. Ben bir istediğim gibi olayım da sonrasına bakacağız Ama bu sefer dönmek yokk .. Evet canım sadece bunlarla besleniyorum pazartesiye kadar sonrasında çakma dukan düşüncem var bakalım ..

ahahahahah sartlı surtlu yemek yiyorsunuz yaniii

e napcan yicenmi ?

çakma dukan ne kız

Hahaha kiyamam bir de sart mi kosuyor sana. Esin de biliyor isini vallaha

ahahahahah sartlı surtlu yemek yiyorsunuz yaniii e napcan yicenmi ?çakma dukan ne kız
Zeynepcim taşınma döneminde birebir uyamam diye ufak uyarlamalar yaparım kendimce diye düşünüyorum o yüzden çakma. Testini yaptım tam uyarsan ekimde 60 olursun diyor. Yok şartı ben koydum yer miyim hiç canı istiyor yemiyor ben yemeyince ben de tamam şimdi benimkilerden ye akşam Kızartma dedim hem dolapta kileri bitiriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…