Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
Allaaaaaahh 5.takım buluşmasıı :))
eksikler çatlasın :jeyyar:

cocostar devamını getirin listenin derken ne demek istedin cnm? anlayamadım,

diyeti yapanların listesini yapalım dedik ya çikolatam
aklıma glenleri ben yazdım gerisini de siz yazın dedim ben de :kedi:

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:beni unutmuşsun canımmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif:
açlık başıma vurdu bugünnaniknanik

açız demi arkadaşımmmm ama kilolar gittiği için değer valla bu açlığa bence :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canzicim walla bugün sallandım
hayır açlık değil de
kafamı toparlayamıyorum
korkuyorum işleri birbirine karıştırcam diyekaydirigubbakcemile3

akşama da çook güzel yemekler var ama
dönüp bakmıycam bile
İnş

bu arada dediğin gibi
ben de tartıda güzel bir kilo görmeyi bekliyorum
onun için de açlık gözüme gözükmüyor:jeyyar:

benim şu 3 günde sıkıldığım tek şey yoğurdun her gün olması insan yoğurt yada ayran içince uykusu geliyor işte esneyip duruyorum valla birde ben fazla yoğurt sevmediğim için tiksinmekten korkuyorum aama bu akşamki yemekte güzel canım kıymalı taze fasulye ben çokkk severim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

bende sizi takipdeyim bakalim nasil sonuc alcaksiniz
ama bugun superim dogrusu diyet yapmiyorum ama cok az yiyerek guzel bir gun geciriyorum cool um bugun iyi geldi sabah gezmek biraz hem benim buyuk kizin arkadasinin dogumgunu varmis ona hediye aldik hemde ben incelince neler giyecegime baktim ve daha bir heveslendim bugun sporumu herseyimi yapip geldim oooh be gonderdim karabulutlari gunesi gordum bugunzemuszemus

kalliscim senin nasıl gidiyor hayatım diyetle aran, sende bir bomba var ama dur bakalım hayırlısı saklıyosun bizden sanırsam

bu arada kallisim ben galiba hiç kilo veremedim regli olmam kötü denk geldi diyettende birşey anlamadım yani benden çok heveslenme şekerrrr ama haftaya iki haftanın acısı çıkar herhalde :kedi::kedipuyorumnanaktan
ben senin yerinede verecem vereliniortak

bizde mutluyuz, mutluyum, mutluyduk:roflol:

hehe:roflol: bir gün eşim balıkta ve ben çocuklarla dışarı gezmeye çıkacağım kış ortası, deri ceket var portmantodan aldım giydim kapıyı çektik, elimi cebime bir attım elim cebime girmiyormafoldumben anamm bir baktım eşimin ceketini giymişim :roflol: ne anahtar ne para hiç bir şey yok üzerimde, eşimi aradım bakkaldan :roflol: senin ceketle kapıda kaldım ne ileri ne geri adım atamıyoruz koş yetiş dedimmafoldumben adamcağız 2 saatlik yoldan nasıl geldiğini bilemedi seninkide o hesap ne ileri ne geri olmuşyerimseniben

yaaaaaa aramayınnnnnnmafoldumben

canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
Allaaaaaahh 5.takım buluşmasıı :))
eksikler çatlasın :jeyyar:
yaaaaaa çatlatmayınnnnnmafoldumben

ayy ben yoğurdu çok severim canzi,hatta extra yoğurt yemek istediğim öğünler bile oluyor da,tutuyorum kendimi...
kanlıcaya gitsenize buluşunca yoğurt yemeyezemuszemus

kalliscim senin nasıl gidiyor hayatım diyetle aran, sende bir bomba var ama dur bakalım hayırlısı saklıyosun bizden sanırsam
sporticim bombanın alasının alası var diyimde sen anla şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkis hem diyet hemde cedricimin eşi çay getirmişti ya bana hep tam bomba oldu kaydirigubbakcemile5 az bişi almıştım onuda verdim birde son kilmdan teeeeee aşağılara gittimalkisalkisalkis cumaya büyük sürpriz...:lepi:

xtabu o kadar uzatmışsın ki olayı birde diyorsun ki alınmadım kırılmadım, bak son kez yazıyorum, sen bunu haketmedim dediğin için ben o iki mesajı yazdım başkası, öncesi, sonrası yok sadece o tek satırlık mesaj için yazdım, sen nerelere çekmişsin.. benim açımdan sorun yok ben kimseye ne alındım ne darıldım olayım yok yani.. kendini anlatamaya çalışman bile gereksiz anlatamıyorum anlatamıyorum demiş durmuşsun ama yok yani ben takılmadım buna emin ol, sende rahat ol....

Merhabalar güzel hanımlar;

38 günlük diyetinizin nasıl gittiğini ve sizleri merak ettiğim için geldim.
Umarım herşey yolundadır.
Bir kısmınız kullanıcı panelimi ziyaret edip güzel mesajlar bırakmış.Hepinize çok teşekkürler.Ne kadar sıcak insanlarsınız.
Hadi bakalım azıcık yazdıklarınızı okuyayım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…