- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.601
Ayy çok motive oldum bak şimdi olumlu yönüni gördüm yaşasın
Evet ya bende bu erkeklerin istedigini yiyip icmesine gicik oluyorum. Evlenincede Kimse uyarmadiki Kendine dikkat et DIYe.Ben çok çekiyorum bu sıralarda Gizemcimbir de pek sinir bozucu metabolizmaları oluyor. Bütün kış yedirdim ben kilo alınca dedim o da alsın bari çaktırmadan spora yollamadım 85 kg oldu az göbek çıktu. Sadece 1 hafta dikkat etti spora başladı 77 kg ve tüm kaslar tekrar gözüktü. Evde söylenip geziyorum artık Kimse demedş bana yemek olayına dikkat et diye aman sen et
Bizden fazla yiyipte fit oluyolar ya bende buna fitim:)))))evet canım eliptikte az yakıyor kalori ve daha çok yoruyor. en iyisi normal bisiklet aleti daha fazla kalori. evet canım sağlık açsından iyi değil. erkek arkdaşım da çok güzel bir fiziği var allahtan o kadar yiyor ama nereye gidiyor o yemekler bilmiyorum vallaha da bazen korkuyorum. erkek arkadaşımın boyu 1.87 kilosu da 82 falan gayet fit ama yağlı şeyler ileride sağlık açısından sorun çıkarabilir bakalım baş etmeye çalışıyorum şimdiden. bizim de ilginç tesadüflerimiz var tanışmamıza vesile olan :)))
Yok canim tesekkur Ederim. Ev ve is telasi Cok Sukur. ..İş yoğunluğu değil mi Bengücüm başka sorun falan yok ?
Ya Coke Ozendim. Bendemi yapsam Dukan Yaakov.Kızlar 2. Kilo da gitmiş cumadan bu yana ben cumaya kadar 2 olur mu diyordum hadi bakalım 3 olacak mı ?
Masallah canim.sadece bunlarla mı besleniyorsun ?
başka bişi yokmu ?
sana yaradıysa ne güzel canım umarım bu sekilde sonuçlar almaya devam edersin
sağlıgına dikkat et ki biliyorum edeceksin
ben hala dikkat etmemeye devam ediyorum
maşallahım var kiloda sorun yasamıyorum yahu
Şaka maka gerçekten daha etkili oluyor insan hayır lafına aşina oluyor artık alıştım tek sorun kendisi de yemiyor ben yemediğimde onu aşarsak bu iş olur.Sabah oturduk dukab krep yedik.. Akşama patates kkızartması yemesi şartı ile.
Hahahaha ol ol baska care yok :)))
Evet ya bende bu erkeklerin istedigini yiyip icmesine gicik oluyorum. Evlenincede Kimse uyarmadiki Kendine dikkat et DIYe.
Bizden fazla yiyipte fit oluyolar ya bende buna fitim:)))))
Yok canim tesekkur Ederim. Ev ve is telasi Cok Sukur. ..
Ya Coke Ozendim. Bendemi yapsam Dukan Yaakov.
Masallah canim.
Demi ya biz Yemeyince onlar yese de sisse:))))
Slm fıstıklarmaşallahhhh size ne çok kaynatmışsınız bu sefer hareketlenmiş çok güzel olmuşş
Hmmcımmmm ne güzel 2 kilo vermişsin tbrk ederimama akşam neden patates kızartaması kuzummm :44::44: bence onu iptal et bitanemmm
Sınavım bitti çenem düştü benimKızlar da buralarda olunca iyi kaynattık. Sweetcim aşk olsun bana nasıl yakıştırırsın ben yermiyim hiçç Eşime yedireceğim. 1 tanecik bile tadına bakmamm .. Cuma 83 olayım da bir mutlu olayım ..
aman ne güzel stresten kurtuldun cnm benimmm ohhh iyi yapmışsınız hakikatennn kaynatın bol bol yakıştırmadım elbette ama ne bilim hani ödül yemeği filanmı diye düşündüm:44::44: alma cnmmm transyağ vıcık vıcıkkkinşallah olacaksın bitanemmm
Aynen canim ya cok sinir bozucu bir sey :)Evet ya bende bu erkeklerin istedigini yiyip icmesine gicik oluyorum. Evlenincede Kimse uyarmadiki Kendine dikkat et DIYe.
Bizden fazla yiyipte fit oluyolar ya bende buna fitim:)))))
Yok canim tesekkur Ederim. Ev ve is telasi Cok Sukur. ..
Ya Coke Ozendim. Bendemi yapsam Dukan Yaakov.
Masallah canim.
Demi ya biz Yemeyince onlar yese de sisse:))))
fıstıklar nasılsınız bakayımmm :) özledim vallahi hepinizi..geçmişi okumam ya da alıntılamam mümkün değil gibi gözükmekte, maşallah pek bi güzel yazışmışınız... nasıl gidiyor diyetler? vallahi havalardan mıdır nedir bilmiyorum bu ara yiyip içiyorum spor da yok fakat oldukça hareketliyim bu ara 67 lerde olmak beni çoook mutlu ediyor darısı hepinizin başına inşallah... hmcim sınavlar bitti mi artık? sonuçlar ne zaman ? ne zaman taşınacaksınız... hepiniz iyisiniz değil mi?
Evet canım icimde benim de 55kilo fit bi hatun var ama disari bu 65 olarak yansiyorrrrrrrYaşasın fit olmakk .. İçimde ncecik bir hatun var ..
Bengücüm aman başka sorun olmasın. İlk evlenince buraya taşındık üstünden baya zaman geçti ben kilo aldım bir komşum ayy dedi sen ilk geldin ben gördüm seni kızlara incecik uzun boylu diye anlatmıştım bir anda nasıl kilo aldın demiştiAyy ne üzülmüştüm. Şimdi kimi görsem uyarıyorum valla ilk hevesle hadi onu da yapalım bunu da deyip bir de erkeklerin gazlarına gelip yiyoruz sonrasıı
Dukan yap tabi Bengücüm arkadaş arıyorum çaktırmadan kendimeee
Hoşgeldin Lucim özledik valla bu kadar özletme kendini .. Maşallah ne güzel demek ki kilon oturuyor ki artık böyle rakamlar görüyorsun .. Sınavlarım sonunda bitti nasıl rahatladım anlatamam tabi şimdi de taşınma derdi var bu da ayrı sıkıcı. Eşyaların bir kısmını kargo yapıp yollayayım diye düşünüyorum bir kısmı bavullarda olduğu kadar artık. Sonuçlarda heralde haftaya kalmaz ama bilemiyorum bakalım. Biz de pazartesi buradan yola çıkacağız yolda 1-2 gün oyalanıp gideriz orada otelde falan idare ederiz bir süre ev ayarlarız bu sırada derken eve ne kadar erken geçsek düzeni kursak o kadar iyi ..
Ne ödülü yavrum 80 kiloda neyime ödül benim dur bakalım bir 70leri görelim daha 60 ı hatta belki ucundan 50leri var bunun dimi .. Senin koruman ne durumda sweetcim ?
fıstıklar nasılsınız bakayımmm :) özledim vallahi hepinizi..geçmişi okumam ya da alıntılamam mümkün değil gibi gözükmekte, maşallah pek bi güzel yazışmışınız... nasıl gidiyor diyetler? vallahi havalardan mıdır nedir bilmiyorum bu ara yiyip içiyorum spor da yok fakat oldukça hareketliyim bu ara 67 lerde olmak beni çoook mutlu ediyor darısı hepinizin başına inşallah... hmcim sınavlar bitti mi artık? sonuçlar ne zaman ? ne zaman taşınacaksınız... hepiniz iyisiniz değil mi?
Evet canım icimde benim de 55kilo fit bi hatun var ama disari bu 65 olarak yansiyorrrrrrr
canım yaa ben de özlüyorum sizleri, tempo yoğun olunca akşam eve gir yemek ye iş yap yat oluyor bi de bilgisayar başına geçemiyorum..aman otursun da şu kilo bi daha tırmanmasın bu kadar tepelere...canım kolaylıklar dilerim vallahi..sonuçlar ne zaman belli olacak sınavın? ayyy heyecanla bekliyorum vallahi, inşallah hakkında hayırlısı olsun...işler hafifledi desene o zaman, yani bir hayat, keyifli olacak inşallah :)
bence de cnmmmböyle kendilerine haftalık yemek ödülü verenler var ya öyle düşünmüştümmm benim korumamm güzel bitanemm hedefimin 800 gr altındayım yeme düzenim sporum aynı yine sporu bıraksam anında alırım:18::18:
iyiyiz kuzummmm hoşgeldinnnnsen ansılsınnnn uslu durmana çok sevindimmmmmm
Zeynepcim taşınma döneminde birebir uyamam diye ufak uyarlamalar yaparım kendimce diye düşünüyorum o yüzden çakma. Testini yaptım tam uyarsan ekimde 60 olursun diyor. Yok şartı ben koydum yer miyim hiç canı istiyor yemiyor ben yemeyince ben de tamam şimdi benimkilerden ye akşam Kızartma dedim hem dolapta kileri bitiriyorum .
bence de cnmmmböyle kendilerine haftalık yemek ödülü verenler var ya öyle düşünmüştümmm benim korumamm güzel bitanemm hedefimin 800 gr altındayım yeme düzenim sporum aynı yine sporu bıraksam anında alırım:18::18:
iyiyiz kuzummmm hoşgeldinnnnsen ansılsınnnn uslu durmana çok sevindimmmmmm
tabiki uyamazsın canım benim elinden geldiğince dikkat edeceiğinide biliyıyorum zaten
lucimm babymmm nasılsın
bende özledim vallahi seni
uzun zaman oldu konuşmayalı
uygun bir zamanda yazaısalım
Bakalım Zeynepcim yine de uğraşacağım uymaya. Şİmdi bile yemek falan yapmıyorum taşınma derdi jambon dışarıdan tavuk balık idare ediyorum o zaman da arada meyveli yoğurt gibi şeyler bozabilir diye düşünüyorum ..
bu süreç sana yarayacak gibi ama
tasınma durumunun ii bir yanıda güzel efor sarfediyorsun eğer yediklerinde seninn gibi olursa gitsin kilolarr
İçimizdeki en fit hatunlar ortaya çıkacak Gizemcim biraz zaman sadece ki senin yolun çok daha kısa olacak ..
Doğrudur Lucim biliyorum zamanın olunca unutmazsın bizi. Sonuçlar cuma cumartesi diye bekleniyor bakalım ama belli olmaz biliyorsun Ösymnin işi. İşler pek hafifleyemedi ama elbet hafifleyecek ben pek stresli bir insanım her şeyi telaş yapıyorum öyle olmasam çok daha rahat olacak ama işte ..
Yok sweetcim yok artık öyle ama daha farklı ödül ve cezalar düşünüyorum kendim için. ceza olarak Püsküütün ceza sistemi var aklımda sporu ceza yemeği ödül olarak görmek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?