Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bakın bunların hepsi dukan yiyecekleri.

Ve kek haricinde sınırsız yiyebiliyorsunuz.

evet canım bu süreçte besinlerine dikkat et ii olacak senin için

dukanı bi dönem bende inceledim ekmeğinden krebine kekinden pastasına herseyi yiyebiliyorsun ancak onnların belirlediği malzemelerle olacakk

bu yönden bakınca geyt ii

hatta 1 haftalık dukan cıkardılar

uzun süreçli yapamayan yada verecek kilosu az olan kişiler için baktın mı ?

birde telefonun androidse dukan diyetiyle ilgili uygulama falanda var bilgin olsun

Aaa bilmiyorum Zeynepcim neymiş ki o 1 haftalık adı ne diye geçiyor inceleyeyim. Uygulamayı da bilmiyorum ne diye indirebilirim ?

Aaa bilmiyorum Zeynepcim neymiş ki o 1 haftalık adı ne diye geçiyor inceleyeyim. Uygulamayı da bilmiyorum ne diye indirebilirim ?

http://www.dukandiyetitariflerim.com

bak bu sitede var.

bu siteninde uygulaması var kadın pierr dukanla röportaj falan yaptı geçenlerde hepsini görebilirsin.

dukan ekspress olarak geçiyor.

bi ara bende başlıcaktım ama sanırım gerek kalmadı belki 1 haftalık yaparım

Bu siteyi biliyorum ama uygulaması da sitenin mobili gibi mi Simla Palas diyor yayınlayıcısı sanırım siteyi de kuran oydu değil mi doğru uygulamadır ? Bir araştırayım bakalım Zeynepcim ben daha önce yapmıştım 1 ayda 10 kg gitmişti bakayım yen, neler çıkmış.

net olarak bilmiyorum canım kim kurmuş.

evet yeni yeni şeyler çıktı.

sınırsız yiyebileceiğin 100 besini falan yayınladılar

net olarak bilmiyorum canım kim kurmuş.

evet yeni yeni şeyler çıktı.

sınırsız yiyebileceiğin 100 besini falan yayınladılar

Baktım Zeynepcim expres daha hafif hali dukanın, ben hafifletmeyeyim de daha çabuk hafifleyeyim Genişçe bir zamanda siteyi de daha uzun incelemek istiyorum da şimdi ancak kutulama arasında fırsat buldukça bakabiliyorum işte.

tamam canım umarım işine yarar

ben şimdi çıkıyorum daha sonra görüşmek üzere

vallahi canım benim uslu durmuyorum ama dengeliyorum sanırım +2 -2 devam ediyorum...buna da şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor koruma sürecin?

dengeliyorsan mesele yok lucimmm benim şimdilik bir sorun yok şükür

eet en doğrusu bu püsküütün ceza listesi süperdiiii inş ceza almana gerek kalmaz cnmcımmm

dengeliyorsan mesele yok lucimmm benim şimdilik bir sorun yok şükür

eet en doğrusu bu püsküütün ceza listesi süperdiiii inş ceza almana gerek kalmaz cnmcımmm

İnşallah Sweetcim ama baktım ceza ben de mecburen çeker yapılacakları da hallederim

oda doğru hiç olmazsa ceza bir işe yarasın hem sende yapılacak iş çok fazladır şu an

Hem de nasılll .. Zwten muhtemelen belli bir süre sonra iş yapmayayım ceza olmasın diye elimi hiç birşeye sürmeyebilirim yemek olarak. Yap hiç bitmez mi yahu ..

kızlar 3gündür buralara pek bakamadım baktıysamda alıntı yapamadım hep aklımdasınız ama bıraz yoğun iş yerınde müfettiş var o yuzden işte bakamıyorum bırde benım telefon akıllılardan değil istediğim zaman açamıyorum akşam 9bazen 10a kadar kayınvalıdemde duruyoruz orda net yok eve gelınce çocuğu uyut bırde spor yapınca saat gece 1 oluyor sizi takıpteyım ama her zaman yazamıyorum bakın şimdide kayınvalıdeme gıtmeden eve gidip sobayı kaldıracağız evi temizleyeceğim farklı bir hareketlılık oldu ama burdayım

Kolay gelsin Serapcım yoğunluk var sende de desene, ben de isteme olayından sonra bir problem mi oldu demiştim. Diyetin nasıl gidiyor ?

Kizlar bugunki menum :
Sabah
1yumurtadan peynirli omlet 2dilim kepek ekmek ve bir cay bardagi visne suyu

oglen 2yulafli biskuvi 3y.kasigi yogurt

aksam biraz yumurtali patates, 3izgara kofte

yumurtali patates olmadi biliyorum ama firsatim olmadi baska bir sey yapmaya hazirda vardim yedim

su 3lt
bir de bugun dinleme gunumdu o yuzden spora gitmedim aksam 1.5saat yuruyus yapcam

Yaa oyle bir hatun bendede var ama kimseler anlamiyp Yaaa.
BBeni de her Goren ayni sisman tepkisi Veriyo Hatta Hamilemisin DIYe Kac Keren ayni kisilee gicigina soruyor. BBide ZAten hetseyi gectin getcekten GIcik oldugum bir kac kisi icing bile Veresim var such kilolari amazed iistahimm Hicks Kesilmiyo Yaaa.. ..Dukan Gercekten yapmak istiyorim Ramaxzanda nasil olurki.

Suppetsin.
Bizde senior Ozledik. Kilonda durman Harika. Allahim bize de goster o gunleri.. ..
Evet canım icimde benim de 55kilo fit bi hatun var ama disari bu 65 olarak yansiyorrrrrrr
Bendede :)))))_

New Guzel canim tebrik Ederim.
Kızlar bakın bunların hepsi dukan yiyecekleri.

Eki Görüntüle 1168520 Eki Görüntüle 1168521 Eki Görüntüle 1168522

Ve kek haricinde sınırsız yiyebiliyorsunuz.
Anam onlar ne yaw....

Tamda AZ once goz attim Oraya.
Kolay gelsin serap.islerin Hafifler umarim end kisa Zamanda.

Afiyet olsun Gizemcim senin sporun ufak şeyleri telafi ediyor ama tabi patatesi yine de tercih etmemek de fayda var.

O hamile misin diyenin kafasını kuma gömüverseydin çok ayıp bir de kesin bilerek yapıyorlardırr Zaten kilomla ilgili ne zaman konuşsam 80in birlik hanesini alıp 60 lı olarak söylüyorum dilim en fazla ona varıyor, tabi fark edince düzeltiyorum. Kabul etmiyor bilinç altım muhtemelen ..

Ramazan da zor olabilir sanırım dukan çünkü ben saf protein yiyince çabuk acıkıyorum ama belki bana özeldir normalde protein acıktırmaz çünkü.

Kizlar hep telden yazinca hatali yaziyorum. Kusura bakmayin. Aslinda Pek hoslanmasamda bu sekilde hizli oluyor.

Ben de hiç sevmem yazım hatası ama aynı şekilde telefonda insanın eli başka tuşlara değiyor bir süreden sonra sürekli kontrol etmekten de sıkılınca bırakıveriyor.

Ben de menümü yazayım

Sabah : Dukan krep, 1 dilim light peynir, 1 dilim jambon, 2 yumurta

Öğle : Dukan usulü kedi dili kurabiye ve türk kahvesi

Akşam : 1 dilim jambon, light peynir ve ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…