- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.621
Aynen öyle Zeynepcim baya bir efor olacak hele yerleşme daha da çok yoracak gibi çünkü sıfırdan olacak herşey. ev bulmak için çok gezilecek sonra eşya sonra yerleşme. Bir de dukanın en sevdiğim yönü pastalar kurabiyeler istediğini yapabiliyorsun yeter ki düzenin olsun düzenim otursa sonra çeşit çeşit tarif yapar idare ederim kendimiDün mesela nutella tarzı bir şey yaptım oturdum yedim kaşık kaşık
evet canım bu süreçte besinlerine dikkat et ii olacak senin için
dukanı bi dönem bende inceledim ekmeğinden krebine kekinden pastasına herseyi yiyebiliyorsun ancak onnların belirlediği malzemelerle olacakk
bu yönden bakınca geyt ii
hatta 1 haftalık dukan cıkardılar
uzun süreçli yapamayan yada verecek kilosu az olan kişiler için baktın mı ?
birde telefonun androidse dukan diyetiyle ilgili uygulama falanda var bilgin olsun
Aaa bilmiyorum Zeynepcim neymiş ki o 1 haftalık adı ne diye geçiyor inceleyeyim. Uygulamayı da bilmiyorum ne diye indirebilirim ?
http://www.dukandiyetitariflerim.com
bak bu sitede var.
bu siteninde uygulaması var kadın pierr dukanla röportaj falan yaptı geçenlerde hepsini görebilirsin.
dukan ekspress olarak geçiyor.
bi ara bende başlıcaktım ama sanırım gerek kalmadı belki 1 haftalık yaparım
Bu siteyi biliyorum ama uygulaması da sitenin mobili gibi mi Simla Palas diyor yayınlayıcısı sanırım siteyi de kuran oydu değil mi doğru uygulamadır ? Bir araştırayım bakalım Zeynepcim ben daha önce yapmıştım 1 ayda 10 kg gitmişti bakayım yen, neler çıkmış.
net olarak bilmiyorum canım kim kurmuş.
evet yeni yeni şeyler çıktı.
sınırsız yiyebileceiğin 100 besini falan yayınladılar
Baktım Zeynepcim expres daha hafif hali dukanın, ben hafifletmeyeyim de daha çabuk hafifleyeyimGenişçe bir zamanda siteyi de daha uzun incelemek istiyorum da şimdi ancak kutulama arasında fırsat buldukça bakabiliyorum işte.
tamam canım umarım işine yarar
ben şimdi çıkıyorum daha sonra görüşmek üzere
vallahi canım benim uslu durmuyorum ama dengeliyorum sanırım +2 -2 devam ediyorum...buna da şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor koruma sürecin?
İçimizdeki en fit hatunlar ortaya çıkacak Gizemcim biraz zaman sadece ki senin yolun çok daha kısa olacak ..
Doğrudur Lucim biliyorum zamanın olunca unutmazsın bizi. Sonuçlar cuma cumartesi diye bekleniyor bakalım ama belli olmaz biliyorsun Ösymnin işi. İşler pek hafifleyemedi ama elbet hafifleyecek ben pek stresli bir insanım her şeyi telaş yapıyorum öyle olmasam çok daha rahat olacak ama işte ..
Yok sweetcim yok artık öyle ama daha farklı ödül ve cezalar düşünüyorum kendim için. ceza olarak Püsküütün ceza sistemi var aklımda sporu ceza yemeği ödül olarak görmek istemiyorum artık.
dengeliyorsan mesele yok lucimmm benim şimdilik bir sorun yok şükür
eet en doğrusu bu püsküütün ceza listesi süperdiiii inş ceza almana gerek kalmaz cnmcımmm
İnşallah Sweetcim ama baktım ceza ben de mecburen çeker yapılacakları da hallederim
oda doğru hiç olmazsa ceza bir işe yarasın hem sende yapılacak iş çok fazladır şu an
kızlar 3gündür buralara pek bakamadım baktıysamda alıntı yapamadım hep aklımdasınız ama bıraz yoğun iş yerınde müfettiş var o yuzden işte bakamıyorum bırde benım telefon akıllılardan değil istediğim zaman açamıyorum akşam 9bazen 10a kadar kayınvalıdemde duruyoruz orda net yok eve gelınce çocuğu uyut bırde spor yapınca saat gece 1 oluyor sizi takıpteyım ama her zaman yazamıyorum bakın şimdide kayınvalıdeme gıtmeden eve gidip sobayı kaldıracağız evi temizleyeceğim farklı bir hareketlılık oldu ama burdayım
Yaa oyle bir hatun bendede var ama kimseler anlamiyp Yaaa.Yaşasın fit olmakk .. İçimde ncecik bir hatun var ..
Bengücüm aman başka sorun olmasın. İlk evlenince buraya taşındık üstünden baya zaman geçti ben kilo aldım bir komşum ayy dedi sen ilk geldin ben gördüm seni kızlara incecik uzun boylu diye anlatmıştım bir anda nasıl kilo aldın demiştiAyy ne üzülmüştüm. Şimdi kimi görsem uyarıyorum valla ilk hevesle hadi onu da yapalım bunu da deyip bir de erkeklerin gazlarına gelip yiyoruz sonrasıı
Dukan yap tabi Bengücüm arkadaş arıyorum çaktırmadan kendimeee
Suppetsin.Sınavım bitti çenem düştü benimKızlar da buralarda olunca iyi kaynattık. Sweetcim aşk olsun bana nasıl yakıştırırsın ben yermiyim hiçç Eşime yedireceğim. 1 tanecik bile tadına bakmamm .. Cuma 83 olayım da bir mutlu olayım ..
Bizde senior Ozledik. Kilonda durman Harika. Allahim bize de goster o gunleri.. ..fıstıklar nasılsınız bakayımmm :) özledim vallahi hepinizi..geçmişi okumam ya da alıntılamam mümkün değil gibi gözükmekte, maşallah pek bi güzel yazışmışınız... nasıl gidiyor diyetler? vallahi havalardan mıdır nedir bilmiyorum bu ara yiyip içiyorum spor da yok fakat oldukça hareketliyim bu ara 67 lerde olmak beni çoook mutlu ediyor darısı hepinizin başına inşallah... hmcim sınavlar bitti mi artık? sonuçlar ne zaman ? ne zaman taşınacaksınız... hepiniz iyisiniz değil mi?
Bendede :)))))_Evet canım icimde benim de 55kilo fit bi hatun var ama disari bu 65 olarak yansiyorrrrrrr
New Guzel canim tebrik Ederim.
bence de cnmmmböyle kendilerine haftalık yemek ödülü verenler var ya öyle düşünmüştümmm benim korumamm güzel bitanemm hedefimin 800 gr altındayım yeme düzenim sporum aynı yine sporu bıraksam anında alırım:18:
iyiyiz kuzummmm hoşgeldinnnnsen ansılsınnnn uslu durmana çok sevindimmmmmm
Anam onlar ne yaw....Kızlar bakın bunların hepsi dukan yiyecekleri.
Eki Görüntüle 1168520 Eki Görüntüle 1168521 Eki Görüntüle 1168522
Ve kek haricinde sınırsız yiyebiliyorsunuz.
Tamda AZ once goz attim Oraya.http://www.dukandiyetitariflerim.com
bak bu sitede var.
bu siteninde uygulaması var kadın pierr dukanla röportaj falan yaptı geçenlerde hepsini görebilirsin.
dukan ekspress olarak geçiyor.
bi ara bende başlıcaktım ama sanırım gerek kalmadı belki 1 haftalık yaparım
Kolay gelsin serap.islerin Hafifler umarim end kisa Zamanda.kızlar 3gündür buralara pek bakamadım baktıysamda alıntı yapamadım hep aklımdasınız ama bıraz yoğun iş yerınde müfettiş var o yuzden işte bakamıyorum bırde benım telefon akıllılardan değil istediğim zaman açamıyorum akşam 9bazen 10a kadar kayınvalıdemde duruyoruz orda net yok eve gelınce çocuğu uyut bırde spor yapınca saat gece 1 oluyor sizi takıpteyım ama her zaman yazamıyorum bakın şimdide kayınvalıdeme gıtmeden eve gidip sobayı kaldıracağız evi temizleyeceğim farklı bir hareketlılık oldu ama burdayım
Kizlar bugunki menum :
Sabah
1yumurtadan peynirli omlet 2dilim kepek ekmek ve bir cay bardagi visne suyu
oglen 2yulafli biskuvi 3y.kasigi yogurt
aksam biraz yumurtali patates, 3izgara kofte
yumurtali patates olmadi biliyorum ama firsatim olmadi baska bir sey yapmaya hazirda vardim yedim
su 3lt
bir de bugun dinleme gunumdu o yuzden spora gitmedim aksam 1.5saat yuruyus yapcam
Yaa oyle bir hatun bendede var ama kimseler anlamiyp Yaaa.
BBeni de her Goren ayni sisman tepkisi Veriyo Hatta Hamilemisin DIYe Kac Keren ayni kisilee gicigina soruyor. BBide ZAten hetseyi gectin getcekten GIcik oldugum bir kac kisi icing bile Veresim var such kilolari amazed iistahimm Hicks Kesilmiyo Yaaa.. ..Dukan Gercekten yapmak istiyorim Ramaxzanda nasil olurki.
Suppetsin.
Bizde senior Ozledik. Kilonda durman Harika. Allahim bize de goster o gunleri.. ..
Bendede :)))))_
New Guzel canim tebrik Ederim.
Anam onlar ne yaw....
Tamda AZ once goz attim Oraya.
Kolay gelsin serap.islerin Hafifler umarim end kisa Zamanda.
Kizlar hep telden yazinca hatali yaziyorum. Kusura bakmayin. Aslinda Pek hoslanmasamda bu sekilde hizli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?