Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kod:
Iyi yapmissin canim benim peki hep proteinin ozelligi ne ne yarari oluyor mesela?

Hızlı kilo verdirmek Ben o kadar dikkat edip 2 haftadır kilo alıyordum Gizemcim proteinden sonra hızla gidiyor kilolar. Proteinlerden aldığımız enerjinin yüzde 30u sindirimi içib harcanıyor belki bununla alakası olabilir.

Aaa ne kadar guzel canim. Mesela neler yiyorsun. Bir de dukan tatlilari cok kalorili mi hangisini yaptin canim bana da soyler misin internetten bktim bir kac sey ama

Aaa ne kadar guzel canim. Mesela neler yiyorsun. Bir de dukan tatlilari cok kalorili mi hangisini yaptin canim bana da soyler misin internetten bktim bir kac sey ama
Gizemcim az yağlı et süt yumurta tavuk balık peynir yoğurt gibi yiyecekler yiyorum sadece. Bu tatlu olayında da dukanda hiç kaloriye bakılmıyor. Ama tabi dukan yapmazken de bir sütlü tatlı yiyeceğine bunu yiyebilirsin tabi kalori olarak bilmiyorum hiç hesaplamadım ama rahat olabilirsin.

Sevind canim bir kaç tarif sectim dukanda yarin birini yapacagim bakalim. Gayet iyiymis ayrica yediklerin umarim baya kilo verirsin canim ya

Sevind canim bir kaç tarif sectim dukanda yarin birini yapacagim bakalim. Gayet iyiymis ayrica yediklerin umarim baya kilo verirsin canim ya
Hangisi aklında ? Aslında güzel şeyler Gizemcim ama bir süre sonra hepsinden soğuyorsun o yüzden en baştan çeşitli gitmek önemli.

Kizlar hep telden yazinca hatali yaziyorum. Kusura bakmayin. Aslinda Pek hoslanmasamda bu sekilde hizli oluyor.

ne kusuru cnmcımmm acele yazınca ben türkçeyi katlediyorum resmennn

yumurtalı patates hakikaten yakışmamış kuzummm ızgara köftenin yanına salata süper olurdu

Hem de nasılll .. Zwten muhtemelen belli bir süre sonra iş yapmayayım ceza olmasın diye elimi hiç birşeye sürmeyebilirim yemek olarak. Yap hiç bitmez mi yahu ..

aynenn cnmmm yerleşene kadar işin zor:26:

Ben de menümü yazayım

Sabah : Dukan krep, 1 dilim light peynir, 1 dilim jambon, 2 yumurta

Öğle : Dukan usulü kedi dili kurabiye ve türk kahvesi

Akşam : 1 dilim jambon, light peynir ve ayran.

ahhh dukan amcammmm ahhhh ne samimiydik bir ara seninle bu kedi dili kurabiye tatlandırıcılı muhtemelen değilmi cnmcımmm

Mesaj karıştı bu Gizeme

Evet çikolatasını tavsiye ederim o tatlıııı diye haykırmak istediğin anda kurtarıcı oluyor resmen. Krebin arasında da hoş olabilir aslında.

Evet tatlandırıcı kullanıyorUm sweetc

Sweetcim yazamadım bir türlü evet tatlandırıcı kullanıyorum. Sen yaptın mı daha önce dukan ?

Kolay gelsin Serapcım yoğunluk var sende de desene, ben de isteme olayından sonra bir problem mi oldu demiştim. Diyetin nasıl gidiyor ?
Diyetim gayet güzel gecen haftadan beri kilo vermedım sanırım duraklama evresınde yemeğe çok dikkat ediyorum spor yürüyüş de yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…