- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.641
Ben de menümü yazayım
Sabah : Dukan krep, 1 dilim light peynir, 1 dilim jambon, 2 yumurta
Öğle : Dukan usulü kedi dili kurabiye ve türk kahvesi
Akşam : 1 dilim jambon, light peynir ve ayran.
Cok hafif olmus canim afiyet olsun
Teşekkür ederim Gizemcim. Hep protein yediğimden neyi fazla yesem soğuyacağım o yüzden abartmıyorum aslında sınırsız.
Iyi yapmissin canim benim peki hep proteinin ozelligi ne ne yarari oluyor mesela?
Kod:
Hızlı kilo verdirmekBen o kadar dikkat edip 2 haftadır kilo alıyordum Gizemcim proteinden sonra hızla gidiyor kilolar. Proteinlerden aldığımız enerjinin yüzde 30u sindirimi içib harcanıyor belki bununla alakası olabilir.
Gizemcim az yağlı et süt yumurta tavuk balık peynir yoğurt gibi yiyecekler yiyorum sadece. Bu tatlu olayında da dukanda hiç kaloriye bakılmıyor. Ama tabi dukan yapmazken de bir sütlü tatlı yiyeceğine bunu yiyebilirsin tabi kalori olarak bilmiyorum hiç hesaplamadım ama rahat olabilirsin.Aaa ne kadar guzel canim. Mesela neler yiyorsun. Bir de dukan tatlilari cok kalorili mi hangisini yaptin canim bana da soyler misin internetten bktim bir kac sey ama
Gizemcim az yağlı et süt yumurta tavuk balık peynir yoğurt gibi yiyecekler yiyorum sadece. Bu tatlu olayında da dukanda hiç kaloriye bakılmıyor. Ama tabi dukan yapmazken de bir sütlü tatlı yiyeceğine bunu yiyebilirsin tabi kalori olarak bilmiyorum hiç hesaplamadım ama rahat olabilirsin.
Hangisi aklında ? Aslında güzel şeyler Gizemcim ama bir süre sonra hepsinden soğuyorsun o yüzden en baştan çeşitli gitmek önemli.Sevind canim bir kaç tarif sectim dukanda yarin birini yapacagim bakalim. Gayet iyiymis ayrica yediklerin umarim baya kilo verirsin canim ya
Hangisi aklında ? Aslında güzel şeyler Gizemcim ama bir süre sonra hepsinden soğuyorsun o yüzden en baştan çeşitli gitmek önemli.
Kizlar hep telden yazinca hatali yaziyorum. Kusura bakmayin. Aslinda Pek hoslanmasamda bu sekilde hizli oluyor.
Kizlar bugunki menum :
Sabah
1yumurtadan peynirli omlet 2dilim kepek ekmek ve bir cay bardagi visne suyu
oglen 2yulafli biskuvi 3y.kasigi yogurt
aksam biraz yumurtali patates, 3izgara kofte
yumurtali patates olmadi biliyorum ama firsatim olmadi baska bir sey yapmaya hazirda vardim yedim
su 3lt
bir de bugun dinleme gunumdu o yuzden spora gitmedim aksam 1.5saat yuruyus yapcam
Hem de nasılll .. Zwten muhtemelen belli bir süre sonra iş yapmayayım ceza olmasın diye elimi hiç birşeye sürmeyebilirim yemek olarak. Yap hiç bitmez mi yahu ..
Ben de menümü yazayım
Sabah : Dukan krep, 1 dilim light peynir, 1 dilim jambon, 2 yumurta
Öğle : Dukan usulü kedi dili kurabiye ve türk kahvesi
Akşam : 1 dilim jambon, light peynir ve ayran.
Cikitop mu cikilop mu oyle bir sey vardi canim yakimi cok basitmis. Bir de dukan cikolatasi hosuma gitti
Haklisin canim ama iste nyse ki yaptigim yuruyusle yakmisimdir onu. Sagol link icin canim benim
ne kusuru cnmcımmm acele ya
zınca ben türkçeyi katlediyorum resmennn
yumurtalı patates hakikaten yakışmamış kuzummm ızgara köftenin yanına salata süper olurdu
aynenn cnmmm yerleşene kadar işin zor:26:
ahhh dukan amcammmm ahhhh ne samimiydik bir ara seninlebu kedi dili kurabiye tatlandırıcılı muhtemelen değilmi cnmcımmm
Mesaj karıştı bu Gizeme
Evet çikolatasını tavsiye ederim o tatlıııı diye haykırmak istediğin anda kurtarıcı oluyor resmen. Krebin arasında da hoş olabilir aslında.
Evet tatlandırıcı kullanıyorUm sweetc
Diyetim gayet güzel gecen haftadan beri kilo vermedım sanırım duraklama evresınde yemeğe çok dikkat ediyorum spor yürüyüş de yapıyorumKolay gelsin Serapcım yoğunluk var sende de desene, ben de isteme olayından sonra bir problem mi oldu demiştim. Diyetin nasıl gidiyor ?
bayıldım çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?