Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr
seni merak etmişim bende canım aman sağlık problemi falan olmasında düzene girer kalanı

kızlar anlamadığım şekilde çok dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sporumu da gayet iyi yapıyorum ptesiden beri yahuu 200 gr olsa gitmezmi gitmiyor işte ne yapacağım bilmiyorum

aynı durumdayız heralde duraklama evresı geçiriyoruz azimle yola devam benım yol bıraz uzun 8kilo var senın kaç kilo kaldı

aynı durumdayız heralde duraklama evresı geçiriyoruz azimle yola devam benım yol bıraz uzun 8kilo var senın kaç kilo kaldı
canım bende hipotroid çıktı bu yaştan sonra ameliyat sebebiyle 20 gün ilaç kullanamamıştım ptesi itibari ile kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı?
yarın oruç tutacak arkadaşlar sahura kalkacağız inş ramazan bizim için avantaj olur da gider6-7 kilolar

yarın değil canım ctesi oruçlu olmayacakmıyız? cuma gecesi sahura kalkacağız diye biliyorum ben bu arada oruç tutacak arkadaşlar kilolarını perşembe akşamı iftardan önce yazsınlar bundan sonra o yüzden dikkat edelim cuma sabahı tartıldığımız kilo aldatıcı olacaktır bende bu hafta listelere gireyim diyorum ama biraz kilo almış gibi olduğumdan umarım fazla takıma zarar vermem duruma göre eğer performans ortalamasının altına düşecek gibi olursak haftaya girerim listeye 6-7 kg biraz zor gibi yaaa ama inşallah

Diyetim gayet güzel gecen haftadan beri kilo vermedım sanırım duraklama evresınde yemeğe çok dikkat ediyorum spor yürüyüş de yapıyorum

Çok doğal sürekli vermemiz mümkün değil. Sıfır kaçamak ile gidiyorsan bir öğün çok yiyip metabolizma

Günaydınnnn şaşırtabilirsin ..

yarın tartı günü bakalım çok merak ediyorum eksilerde miyim artılarda mıyım :))))

Ben de baya merak ediyorum bakalım nasıl olacak durumlar.

Kaptanım Ben de ne zamandır içmiyorum ilacımı unuttum unuttuğumu bile unuttum .. Sen listede değil miydin ? Hiç gerek yok bence girmemene elbet süşerse de ortalamamız sonraki hafta daha iyi oluruz. İyi gün de kötü günde takımız biz değil mi ..

Kızlar size ne anlayacağım Akşam 5 gibi yedim ben yemeğimi dün. Eşim de 7 gibi yedi. Yemek yerken o ben diğer odaya geçtim ancal öyle yedi. Ben yemeyince yemiyor. Ondan sonra yediremedim bir şey sen yemeyip ben yediğimde kötü hissediyorum diyor neyse bunları geçtim gece 3 oldu. Açlıktan ölüyorum resmen. Eşim de farklı değil. Survivorı izleyenler hatırlar belki aylar önce bir ödül kaybedince berna adada yemeğimiz yok ne yiyeceğiz biz şimdi diye ağlamaya başlayıp Sahraya sarılmıştı ama görüntü baya komikti. Eşim de bana sarıldı çok açım ama sen daha açsındır eminim dedi sonrasında aklımıza bu görüntüler gelerek koptuk ve kafam dağılmışken uyuyuvermişim Ama her şeye rağmen yemedim. Eşim de kalkıp yiyip gelmiş uyumuş Ağlanacak halimize gülüyoruz valla ..

canlarım bir şey soracağım karpuzun bir üçgen dilimi kaç kalori. bu uzunca dilim değil ama normal küçük küçük üçgen keserkenki dilim kabuksuz

yok canım ben uzun süredir listelerde yokum olmadı kötü de olsa gireyim ben bu arada fittingo diye bir site var ptesiden beri her yediğimi yaptığım bütün sporları oraya ekliyorum bakalım işe yarayacakmı

maşallah sana ve de eşine bu arada haliniz eminim çok komikti :)

canlarım bir şey soracağım karpuzun bir üçgen dilimi kaç kalori. bu uzunca dilim değil ama normal küçük küçük üçgen keserkenki dilim kabuksuz
canım yukarda yazdığım siyteye üye ol istersen orda herşeyin kalorisi yazıyor

20 25 kalori bir şeydir Gizemcim en fazla.

500 gr karpuz 130 cal imiş oraya göre

Kaptanım ya ben ameliyattan sonraki hafta dondurma ile vermiştin ya o zaman girdin diye biliyordum bak ..

Ben artık kalori bakmıyorum kaptanım dukan amca saolsun sınıraız diyor.

Kaptanım ya ben ameliyattan sonraki hafta dondurma ile vermiştin ya o zaman girdin diye biliyordum bak ..

Ben artık kalori bakmıyorum kaptanım dukan amca saolsun sınıraız diyor.

yok canım girmemiştim o hafta dondurma ile 3 kilo vermiştim ayran içmeye başlayınca 4. gün kilolar artmaya başiladı sanırım bende fazlasıyla ödem var şimdilik kalori sayma ile gideyim biraz dedim

yarınki listemiz kızlar

*** 5. TAKIM 367 ETAP ***

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
GizemYst(66,2/)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :%0,94

sabahki kilo verme durumuma ve sizlerin kg verişine göre kendimi de listeye ekleyebilirim

Son düzenleme:
yok canım girmemiştim o hafta dondurma ile 3 kilo vermiştim ayran içmeye başlayınca 4. gün kilolar artmaya başiladı sanırım bende fazlasıyla ödem var şimdilik kalori sayma ile gideyim biraz dedim

Anladım kaptanım ben sınav öncesi karıştırdım demek ki. Kaç kilosun şuan kaptanım hedefin kaç ?

Slm fıstıklarrrrrrr yarın tartı gönlünüzdeki rakamı göstersin inşallahhhhh

hmmcımmm eşinle arandaki olaya koptummm kıyamam sana destek olmak için eniştede yememiş tam kameralıkmışsınız

tatalandırıcıların ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değilmi bebişimmm :26: evet tatlım dukan kuşan monti kunti yapmadığım diyet kalmadı hepsini yaptım ben verdim mi elbette verdim fakat fazla fazla geri aldımm dukan yaparken yulaf kepeğinden neler yapmıştımmmm ekmeği kurabiyesi keki vs fakat böbreklerimi çok yorduuu ve seyir dönemini yapamadım sanırımmm:44::44: inşallah sen çakma dukanla başarırsın cnm benimmm

Valla bilmiyorum desem yalan olur kuzum ama ne yapayım ben tam sağlıklı beslenmeye geçemiyorum belki ileride olacak ama bu kiloda kendime çok daha fazla zarar veriyorum. Normalde de hazır gıda tüketiyorum zaten doğru değil biliyorum ama işte .. Bakalım ben ne olacağım ..

Kızlar ufak bir tariften bahsetmek istiyorum. Normal yaptığım kahveden daha yoğun bir kahve yaparak buz kabına doldurdum attım buzluğa. Soğuk süte az tatlandırıcı ilave ettim ve buz kalıbındaki kahveyi attım hem hafif eridiğinde çok güzel durdu hem tatlı isteğimi aldu götürdü.

İnşallah kilolardan kurtulunca sağlıkklı beslenmeye başlarsın o zamaan kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…