- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.681
Coke Guzelmis canim tariff.Kızlar ufak bir tariften bahsetmek istiyorum. Normal yaptığım kahveden daha yoğun bir kahve yaparak buz kabına doldurdum attım buzluğa. Soğuk süte az tatlandırıcı ilave ettim ve buz kalıbındaki kahveyi attım hem hafif eridiğinde çok güzel durdu hem tatlı isteğimi aldu götürdü.
:))))))))
Duraklama odem yada regl donemi Olabilirmi.günaydınlarrrrr
seni merak etmişim bende canım aman sağlık problemi falan olmasında düzene girer kalanı
kızlar anlamadığım şekilde çok dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sporumu da gayet iyi yapıyorum ptesiden beri yahuu 200 gr olsa gitmezmi gitmiyor işte ne yapacağım bilmiyorum
Insallah end kisa Zamanda Kirilma Noktasini yakalar ve tekrar Vermeye BA'larsin canim.Diyetim gayet güzel gecen haftadan beri kilo vermedım sanırım duraklama evresınde yemeğe çok dikkat ediyorum spor yürüyüş de yapıyorum
Gecmis Olsun canim.canım bende hipotroid çıktı bu yaştan sonra ameliyat sebebiyle 20 gün ilaç kullanamamıştım ptesi itibari ile kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı?
yarın değil canım ctesi oruçlu olmayacakmıyız? cuma gecesi sahura kalkacağız diye biliyorum ben bu arada oruç tutacak arkadaşlar kilolarını perşembe akşamı iftardan önce yazsınlar bundan sonra o yüzden dikkat edelim cuma sabahı tartıldığımız kilo aldatıcı olacaktır bende bu hafta listelere gireyim diyorum ama biraz kilo almış gibi olduğumdan umarım fazla takıma zarar vermem duruma göre eğer performans ortalamasının altına düşecek gibi olursak haftaya girerim listeye 6-7 kg biraz zor gibi yaaa ama inşallah
Super Yaa:)))))))!!Kızlar size ne anlayacağımAkşam 5 gibi yedim ben yemeğimi dün. Eşim de 7 gibi yedi. Yemek yerken o ben diğer odaya geçtim ancal öyle yedi. Ben yemeyince yemiyor. Ondan sonra yediremedim bir şey sen yemeyip ben yediğimde kötü hissediyorum diyor neyse bunları geçtim gece 3 oldu. Açlıktan ölüyorum resmen. Eşim de farklı değil. Survivorı izleyenler hatırlar belki aylar önce bir ödül kaybedince berna adada yemeğimiz yok ne yiyeceğiz biz şimdi diye ağlamaya başlayıp Sahraya sarılmıştı ama görüntü baya komikti. Eşim de bana sarıldı çok açım ama sen daha açsındır eminim dedi sonrasında aklımıza bu görüntüler gelerek koptuk ve kafam dağılmışken uyuyuvermişim Ama her şeye rağmen yemedim. Eşim de kalkıp yiyip gelmiş uyumuş Ağlanacak halimize gülüyoruz valla ..
İnşallah kilolardan kurtulunca sağlıkklı beslenmeye başlarsın o zamaan kuzummm
Afiyet olsun Bengücüm pek güzel ..Merhaba kizlar menumu yazip geccmisi okucam
Kahvalti
Musli ve sut
Ogle
Kofte salata ayran
Aksam
Menemen bir dilim EKmek yulaf Ezmeli yogurt
IKi litre su
Coke Guzelmis canim tariff.
:))))))))
Duraklama odem yada regl donemi Olabilirmi.
Insallah end kisa Zamanda Kirilma Noktasini yakalar ve tekrar Vermeye BA'larsin canim.
Gecmis Olsun canim.
Bide cuma AKsami Sahura kalkacagimiz icin cuma Sabah kilo bildirmede sorun Olmaz sanirim her Zamanki gunlerden biri Olacak cunku yarin. Cumartesi oruc tutulacak tutanlar icing.
Super Yaa:)))))))!!
Kizlar bugunumu yazayim
sabah : 3zeytin, 1dilim peynir, 1adet domates, 2dilim biber, 3dilim ince salam
oglen : 3adet yulafli bisküvi
aksam: 1 tabak nohut yemegi, 1minik kase yogurt , 1.5dilim kepek ekmek
aksam yemeğimi spora gidecegim icin 4te yedim
yeni geldim spordan. Spor salonunda 1.5saat kardiyo ve egzersizler yaptim
su 3lt simdiden gecti aksama kadar ne kadar olursa
gece acikirsam 1 bardak light sut icmeyi dusunuyorum sizce nasil?
Kizlarcimmmm. Annem pinarin tereyagini almis. Sizce sabahları ekmegime sursem biraz bir sıkıntı olur mu? Gecen karatay tv deydi tereyag yiyebilirsiniz demisti ama bilemedim tabi
Gizemcim tartıdan önceki gün bakliyat yemezsen iyi olur şişlik yapabilir yoksa bir sakıncası yok menün gayet güzel.
Şimdi karatay istediğini kadar yiyin tereyağını diyor ama ekmel yasak bir de pınarın falan doğal olmuyor direk mandıradan veya doğal yapılan yerden almak lazım ama hee gün olmamak şartı ile miktarına dikkat ederek tüketebilirsin.
Canim EKmeksiz istedigin Kadar dogal Tereyagi yiyin DIYor karatay teyze.Kizlarcimmmm. Annem pinarin tereyagini almis. Sizce sabahları ekmegime sursem biraz bir sıkıntı olur mu? Gecen karatay tv deydi tereyag yiyebilirsiniz demisti ama bilemedim tabi
Guzelmis canim menun.Kizlar bugunumu yazayim
sabah : 3zeytin, 1dilim peynir, 1adet domates, 2dilim biber, 3dilim ince salam
oglen : 3adet yulafli bisküvi
aksam: 1 tabak nohut yemegi, 1minik kase yogurt , 1.5dilim kepek ekmek
aksam yemeğimi spora gidecegim icin 4te yedim
yeni geldim spordan. Spor salonunda 1.5saat kardiyo ve egzersizler yaptim
su 3lt simdiden gecti aksama kadar ne kadar olursa
gece acikirsam 1 bardak light sut icmeyi dusunuyorum sizce nasil?
Kola haric bencede Cok iyi canim. Ben Dukanda Sana ESLik Edeyim dedim ya gecen gun. Iyice Arastirdikca yapamayacagimi anladim o Kadar Iradeli degilim.Menümü yazayım kızlar.
Sabah : 2 dilim jambon ve peynir
Öğle : 1 bardak buzlu kahve
Akşam : 1 porsiyon tavuk ızgara ve ayran
bir de arada kola içtim hiç olmadı ama yeni birisi taşınmış dün karşılaştık yeni gelmiş kimseyi tanımıyormuş çok sıkılıyor muş falan morali bozuktu bir uğrayayım moral vereyim dedim ama bir sürü şey ikram etmeye kalktı yiyecekleri geri çevirdim ama kolayı da içmesem alınacaktı alıngan birisi gibiydi mecburen içtim ama içime oturdu resmen.
Bence sıkıntılı değil Gizemcim ama bir diyetin dediklerinin geçerli olması için tüm kurallarına uymak gerekli diye düşünüyorum Canan hoca sıfır ekmek diyor. Genelde kurallar birbirini tamamlıyor ama önemli olan zaten kendini kontrol edebilmek.tamam canım. ekmek dediğim normal kepekli ekmek. 1.5 aydır diyetteyim ve ağzıma beyaz ekmek sürmedim resmen. ayrıca kepek ekmeği de günde 1 2 dilim yiyorsam yiyorum :)
Canim EKmeksiz istedigin Kadar dogal Tereyagi yiyin DIYor karatay teyze.
Guzelmis canim menun.
Kola haric bencede Cok iyi canim. Ben Dukanda Sana ESLik Edeyim dedim ya gecen gun. Iyice Arastirdikca yapamayacagimi anladim o Kadar Iradeli degilim.
Kizlarcimmmm. Annem pinarin tereyagini almis. Sizce sabahları ekmegime sursem biraz bir sıkıntı olur mu? Gecen karatay tv deydi tereyag yiyebilirsiniz demisti ama bilemedim tabi
Canım sen zaten güzel spor yapıyorsun arada sırada ekmeğe sürmen sorun olmaz bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence sıkıntılı değil Gizemcim ama bir diyetin dediklerinin geçerli olması için tüm kurallarına uymak gerekli diye düşünüyorum Canan hoca sıfır ekmek diyor. Genelde kurallar birbirini tamamlıyor ama önemli olan zaten kendini kontrol edebilmek.
Bengücüm gerçekten kasıyor dukan ben kilo veremeyince son koz olarak kullandım hiç esneklik yoj ..
Vallahi 0 ekmek de sabah kahvaltida bir seye abandim mi midem bulanir ondan o yuzden biraz daha tok olmak icin 1 2 dilim kepek yiyorum
Evet canim hic aramiyorum artik beyaz ekmegiBen sıfır ekmek taraftarı değilim. Canan hoca çok mantıklı destekliyorum da düşüncelerimi aslında kendim de pej sevmem ekmek ama türk kültürü sonuçta ekmek yiyoruz diyette bırak sonra devamhiç gerek yok beyaz ekmeği bırakmak bence gayet yeterli.
valla ben gece karpuz yedimKızlar ben yine açım off ya ..
tebrikler canımGecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim... nasılsınızzzz...sizleri özlüyorum yahubu aralar beslenme düzenim pek saçma, tüm gün sadece su ile besleniyorum, bulunduğum yerde yemekleri beğenmiyorum yağlı olduğu için yemiyorum ve akşam eve geçince 8 gibi saldırıyorum yemeğe... çok şükür kilo olarak dönmüyor şu ana kadar..ekmek hala hayatımda yok..akşamları karpuz ve z.yağlı yesem de porsiyonlarım arttı ama kilo almadım çok şükür... 10 temmuza kadar bu saçma düzen sürecek.. sonrasında hedef 60 olarak yine spora ve sağlıklı beslenmeme döneceğim, yazın sıcaklarda atayım artık şu fazlalıkları... sizler nasılsınız? tartı sonuçlarınızı pek merak etmekteyim..şimdilik öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?