Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlar menumu yazip geccmisi okucam
Kahvalti
Musli ve sut

Ogle
Kofte salata ayran

Aksam
Menemen bir dilim EKmek yulaf Ezmeli yogurt
IKi litre su

Coke Guzelmis canim tariff.

:))))))))
Duraklama odem yada regl donemi Olabilirmi.
Diyetim gayet güzel gecen haftadan beri kilo vermedım sanırım duraklama evresınde yemeğe çok dikkat ediyorum spor yürüyüş de yapıyorum
Insallah end kisa Zamanda Kirilma Noktasini yakalar ve tekrar Vermeye BA'larsin canim.
Gecmis Olsun canim.
Bide cuma AKsami Sahura kalkacagimiz icin cuma Sabah kilo bildirmede sorun Olmaz sanirim her Zamanki gunlerden biri Olacak cunku yarin. Cumartesi oruc tutulacak tutanlar icing.

Super Yaa:)))))))!!

Kizlar bugunumu yazayim
sabah : 3zeytin, 1dilim peynir, 1adet domates, 2dilim biber, 3dilim ince salam

oglen : 3adet yulafli bisküvi

aksam: 1 tabak nohut yemegi, 1minik kase yogurt , 1.5dilim kepek ekmek
aksam yemeğimi spora gidecegim icin 4te yedim

yeni geldim spordan. Spor salonunda 1.5saat kardiyo ve egzersizler yaptim

su 3lt simdiden gecti aksama kadar ne kadar olursa

gece acikirsam 1 bardak light sut icmeyi dusunuyorum sizce nasil?

Kizlarcimmmm. Annem pinarin tereyagini almis. Sizce sabahları ekmegime sursem biraz bir sıkıntı olur mu? Gecen karatay tv deydi tereyag yiyebilirsiniz demisti ama bilemedim tabi

İnşallah kilolardan kurtulunca sağlıkklı beslenmeye başlarsın o zamaan kuzummm

Umarım sweetcim o günler de gelir.

Merhaba kizlar menumu yazip geccmisi okucam
Kahvalti
Musli ve sut

Ogle
Kofte salata ayran

Aksam
Menemen bir dilim EKmek yulaf Ezmeli yogurt
IKi litre su
Afiyet olsun Bengücüm pek güzel ..

Artık böyle tarifler ile idare ediyorum ama memnunum halimden.

Gizemcim tartıdan önceki gün bakliyat yemezsen iyi olur şişlik yapabilir yoksa bir sakıncası yok menün gayet güzel.

Kizlarcimmmm. Annem pinarin tereyagini almis. Sizce sabahları ekmegime sursem biraz bir sıkıntı olur mu? Gecen karatay tv deydi tereyag yiyebilirsiniz demisti ama bilemedim tabi

Şimdi karatay istediğini kadar yiyin tereyağını diyor ama ekmel yasak bir de pınarın falan doğal olmuyor direk mandıradan veya doğal yapılan yerden almak lazım ama hee gün olmamak şartı ile miktarına dikkat ederek tüketebilirsin.

Menümü yazayım kızlar.

Sabah : 2 dilim jambon ve peynir

Öğle : 1 bardak buzlu kahve

Akşam : 1 porsiyon tavuk ızgara ve ayran

bir de arada kola içtim hiç olmadı ama yeni birisi taşınmış dün karşılaştık yeni gelmiş kimseyi tanımıyormuş çok sıkılıyor muş falan morali bozuktu bir uğrayayım moral vereyim dedim ama bir sürü şey ikram etmeye kalktı yiyecekleri geri çevirdim ama kolayı da içmesem alınacaktı alıngan birisi gibiydi mecburen içtim ama içime oturdu resmen.

tamam canım. ekmek dediğim normal kepekli ekmek. 1.5 aydır diyetteyim ve ağzıma beyaz ekmek sürmedim resmen. ayrıca kepek ekmeği de günde 1 2 dilim yiyorsam yiyorum :)

Canim EKmeksiz istedigin Kadar dogal Tereyagi yiyin DIYor karatay teyze.

Guzelmis canim menun.
Kola haric bencede Cok iyi canim. Ben Dukanda Sana ESLik Edeyim dedim ya gecen gun. Iyice Arastirdikca yapamayacagimi anladim o Kadar Iradeli degilim.

tamam canım. ekmek dediğim normal kepekli ekmek. 1.5 aydır diyetteyim ve ağzıma beyaz ekmek sürmedim resmen. ayrıca kepek ekmeği de günde 1 2 dilim yiyorsam yiyorum :)
Bence sıkıntılı değil Gizemcim ama bir diyetin dediklerinin geçerli olması için tüm kurallarına uymak gerekli diye düşünüyorum Canan hoca sıfır ekmek diyor. Genelde kurallar birbirini tamamlıyor ama önemli olan zaten kendini kontrol edebilmek.

Bengücüm gerçekten kasıyor dukan ben kilo veremeyince son koz olarak kullandım hiç esneklik yoj ..

Canım sen zaten güzel spor yapıyorsun arada sırada ekmeğe sürmen sorun olmaz bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi 0 ekmek de sabah kahvaltida bir seye abandim mi midem bulanir ondan o yuzden biraz daha tok olmak icin 1 2 dilim kepek yiyorum

Vallahi 0 ekmek de sabah kahvaltida bir seye abandim mi midem bulanir ondan o yuzden biraz daha tok olmak icin 1 2 dilim kepek yiyorum

Ben sıfır ekmek taraftarı değilim. Canan hoca çok mantıklı destekliyorum da düşüncelerimi aslında kendim de pej sevmem ekmek ama türk kültürü sonuçta ekmek yiyoruz diyette bırak sonra devamhiç gerek yok beyaz ekmeği bırakmak bence gayet yeterli.

Evet canim hic aramiyorum artik beyaz ekmegi

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim... nasılsınızzzz...sizleri özlüyorum yahu bu aralar beslenme düzenim pek saçma, tüm gün sadece su ile besleniyorum, bulunduğum yerde yemekleri beğenmiyorum yağlı olduğu için yemiyorum ve akşam eve geçince 8 gibi saldırıyorum yemeğe... çok şükür kilo olarak dönmüyor şu ana kadar..ekmek hala hayatımda yok..akşamları karpuz ve z.yağlı yesem de porsiyonlarım arttı ama kilo almadım çok şükür... 10 temmuza kadar bu saçma düzen sürecek.. sonrasında hedef 60 olarak yine spora ve sağlıklı beslenmeme döneceğim, yazın sıcaklarda atayım artık şu fazlalıkları... sizler nasılsınız? tartı sonuçlarınızı pek merak etmekteyim..şimdilik öptüm hepinizi

günaydınlarr güzel bir gün sizlerle olsun

Kızlar ben yine açım off ya ..
valla ben gece karpuz yedim ama sabah tartıya hiç hoş yansımadı deli oldum listeye girmemeye karar verdim
Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm
tebrikler canım

lucim canım benim çok özledim seni yaaa maşallah ne güzel devam ediyorsun öpüyorum seni

*** 5. TAKIM 367 ETAP ***

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

gizem cim seni ekledim ben kendimi eklememeye karar verdim anlamadım yaa aldığım kalori miktarı 1200 ü geçmiyor mesela dün 8 km yürüdüm canım çıktı ve sabah tartıda 700 gr fazla geldim deli oldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…