- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.701
günaydınlarr güzel bir gün sizlerle olsun
valla ben gece karpuz yedimama sabah tartıya hiç hoş yansımadı deli oldum listeye girmemeye karar verdim
tebrikler canım
lucim canım benim çok özledim seni yaaa maşallah ne güzel devam ediyorsun öpüyorum seni
teşekkür ederim tatlımmm, inşallah biraz daha verebilirim... darısı başınıza inşallahhhhh.....senin şişlik bence dün yaptığın spordandır, karpuz şişirmez kuzum
*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)
5. TAKIM ORTAMALASI :
gizem cim seni ekledim ben kendimi eklememeye karar verdim anlamadım yaa aldığım kalori miktarı 1200 ü geçmiyor mesela dün 8 km yürüdüm canım çıktı ve sabah tartıda 700 gr fazla geldim deli oldum yaaaa
Allahım bu cuma gününde yapılan bu duayı kabul eyle
bayıldım bunlara aslında incelemek lazımKızlar bakın bunların hepsi dukan yiyecekleri.
Eki Görüntüle 1168520 Eki Görüntüle 1168521 Eki Görüntüle 1168522
Ve kek haricinde sınırsız yiyebiliyorsunuz.
bilmiyorum lucim yaa sabah sabah moralim bolzudu dün hem sabah yürüdüm hem öğlen o sıcakta 5,5 km yürüdüm akşam yemeği olarak da sadece 1 tabak makarna yedim 1 dilim de karpuz ama neden böyle oldu anlamadım yaa bütün moralim bozuldu
bence çok sağlıklı keşke bende bu şekıl yapabilsem benım kılo çok olunca daha fazla dikkkat etmem gerekıyor gibiKizlar bugunumu yazayim
sabah : 3zeytin, 1dilim peynir, 1adet domates, 2dilim biber, 3dilim ince salam
oglen : 3adet yulafli bisküvi
aksam: 1 tabak nohut yemegi, 1minik kase yogurt , 1.5dilim kepek ekmek
aksam yemeğimi spora gidecegim icin 4te yedim
yeni geldim spordan. Spor salonunda 1.5saat kardiyo ve egzersizler yaptim
su 3lt simdiden gecti aksama kadar ne kadar olursa
gece acikirsam 1 bardak light sut icmeyi dusunuyorum sizce nasil?
şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsunMenümü yazayım kızlar.
Sabah : 2 dilim jambon ve peynir
Öğle : 1 bardak buzlu kahve
Akşam : 1 porsiyon tavuk ızgara ve ayran
bir de arada kola içtim hiç olmadı ama yeni birisi taşınmış dün karşılaştık yeni gelmiş kimseyi tanımıyormuş çok sıkılıyor muş falan morali bozuktu bir uğrayayım moral vereyim dedim ama bir sürü şey ikram etmeye kalktı yiyecekleri geri çevirdim ama kolayı da içmesem alınacaktı alıngan birisi gibiydi mecburen içtim ama içime oturdu resmen.
bence çok sağlıklı keşke bende bu şekıl yapabilsem benım kılo çok olunca daha fazla dikkkat etmem gerekıyor gibi
Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim... nasılsınızzzz...sizleri özlüyorum yahubu aralar beslenme düzenim pek saçma, tüm gün sadece su ile besleniyorum, bulunduğum yerde yemekleri beğenmiyorum yağlı olduğu için yemiyorum ve akşam eve geçince 8 gibi saldırıyorum yemeğe... çok şükür kilo olarak dönmüyor şu ana kadar..ekmek hala hayatımda yok..akşamları karpuz ve z.yağlı yesem de porsiyonlarım arttı ama kilo almadım çok şükür... 10 temmuza kadar bu saçma düzen sürecek.. sonrasında hedef 60 olarak yine spora ve sağlıklı beslenmeme döneceğim, yazın sıcaklarda atayım artık şu fazlalıkları... sizler nasılsınız? tartı sonuçlarınızı pek merak etmekteyim..şimdilik öptüm hepinizi
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)
5. TAKIM ORTAMALASI :
gizem cim seni ekledim ben kendimi eklememeye karar verdim anlamadım yaa aldığım kalori miktarı 1200 ü geçmiyor mesela dün 8 km yürüdüm canım çıktı ve sabah tartıda 700 gr fazla geldim deli oldum yaaaa
bayıldım bunlara aslında incelemek lazım
şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsun
gecen hafta 68
bu hafta 67.5 bu hafta duraklama sanırım bunu da zor verdım
75 ile başladım şimdi 67.5kaç kilosun ki canım? ben 71.8 ile başladım şimdi 65.1im
maşaallah çok güzel vermişsinBu da benim kilommm
Eki Görüntüle 1170287
Tekrar görüşmemek üzere veda ettiğim 3 kilocukk
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/83/3/% 3.49)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)
5. TAKIM ORTAMALASI :
maşaallah çok güzel vermişsin
ya bu kadar verdiriyor mu çok güzel nasıl olduğunu bşraz bahsedebilir misinProteinle kırdım sonunda Şeytanın bacağını Serapcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?