Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim tatlımmm, inşallah biraz daha verebilirim... darısı başınıza inşallahhhhh.....senin şişlik bence dün yaptığın spordandır, karpuz şişirmez kuzum

teşekkür ederim tatlımmm, inşallah biraz daha verebilirim... darısı başınıza inşallahhhhh.....senin şişlik bence dün yaptığın spordandır, karpuz şişirmez kuzum

bilmiyorum lucim yaa sabah sabah moralim bolzudu dün hem sabah yürüdüm hem öğlen o sıcakta 5,5 km yürüdüm akşam yemeği olarak da sadece 1 tabak makarna yedim 1 dilim de karpuz ama neden böyle oldu anlamadım yaa bütün moralim bozuldu

canım şişkinlikten olabilir belki umarım kısa sürede iner kilon, bir de spor hocam söylemişti canım çok fazla yürüdüğünde vucüt kaslarımız şişiyor ve o şişkinlik sabah artı olarak gösterebilliyormuş o yüzden çok zorlama kendini demişti

tatlım yürüyüş kasları şişiriyor, alınan bol oksijen iç organları şişiriyor, ondandır düzene girince rahatlarsın...belki makarna da hamur işi o da yapmış olabilir, su tutmuş olabilir, sıkma canını

bence çok sağlıklı keşke bende bu şekıl yapabilsem benım kılo çok olunca daha fazla dikkkat etmem gerekıyor gibi

şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsun

Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm

Tebrik ederim Gizemcim.

Lucim kıyamam sana nasıl olmuş düzenin öyle .. İş için başka yerde misin sen ? Bir an önce normale dönersin umarım.

Kaptanım dün akşam makarna yemişsin mesela ben ne zaman makarna yesem anında 1 kg artılara çıkarım daha önce de demiştim. Bununla alakası olabilir.

bayıldım bunlara aslında incelemek lazım

Bence de incelenmeli

şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsun

Serapcım jambonu severim normalde de ama şöyle düşün ben son zamanlarda yolda gördüğüm böceklere bile acaba yenir mi diye bakıyorum o yüzden ben pek kıstas değilim ..

Bu da benim kilommm

Tekrar görüşmemek üzere veda ettiğim 3 kilocukk

*** 5. TAKIM 367 ETAP ***

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/83/3/% 3.49)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…