Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eve artık kimseyi alamam kaptanım ben zor oturacak yer buluyorum da bahçeye hazırlarım bir şeyler pasta da arada gider iyi olur bence de. Pek zamanım yok ama onun da zaman harcayacak bir şeyi yok zaten.

oo bu havada bahçe daha iyi krem şantiyi çırp sütle pastabanı ıslat ıslat sütle arasında bolca çilek receli ve krem şanti üstüne de aynı şekilde dökersin al sana mis gibi pasta yanına da limonata ya da kola zeynep ten haber var mı bu arada?[/QUOTE]

Aynen kaptanım bahçe pek güzel oluyor akşam üstü, hazır pasta tabanı da pratik eşime söyleyeyim de gelirken alsın. Ben zaten aştım kendimi artık elimi uzatmam, bana güvendin de pasta dedin dimii Zeynepten haber yok ne yazık ki bu sıralarda çok yoğundu cumayı unuttu mu acaba ?

Aynen kaptanım bahçe pek güzel oluyor akşam üstü, hazır pasta tabanı da pratik eşime söyleyeyim de gelirken alsın. Ben zaten aştım kendimi artık elimi uzatmam, bana güvendin de pasta dedin dimii Zeynepten haber yok ne yazık ki bu sıralarda çok yoğundu cumayı unuttu mu acaba ?[/QUOTE]

evet tatlım sen öyle güzel yapıyorsun ki dukan amcayı o yüzden hiç çekinmeden söyledim aminim tadına bile bakmazsın

evet tatlım sen öyle güzel yapıyorsun ki dukan amcayı o yüzden hiç çekinmeden söyledim aminim tadına bile bakmazsın[/QUOTE]

Bakmam hiç bakar mıyım Yeni taşındığımız yerde bir süre ortalarda dolanmayıp daha zayıf bir halde tanınmak istiyorum

Kizlae bugunki yediklerim

sabah : 2dilim kizarmis kepek ekmek 1dilim peynir 1parca karpuz

oglen 3 adet yulaf biskuvi

aksam tavuk ızgara salata

1.5saat spor salonunda kardiyo ve egzersiz

su 3ltden fazla

su 3ltden fazla
Guzelmis canim menun. Tebrikler.

evet tatlım sen öyle güzel yapıyorsun ki dukan amcayı o yüzden hiç çekinmeden söyledim aminim tadına bile bakmazsın

Bakmam hiç bakar mıyım Yeni taşındığımız yerde bir süre ortalarda dolanmayıp daha zayıf bir halde tanınmak istiyorum [/QUOTE]
:)))))

Menum but kizlar
Kahvalti
Muslim ve sut

Ara
Sekiz badem

Ogle
Bird Kucuk Kase keskek

Aksam
Bir Kase Patates salatasi
Bird kurabiye
Ceyrek dilim kek.

su 3ltden fazla

Harika olmuş Gizemcim ..

Menum but kizlar
Kahvalti
Muslim ve sut

Ara
Sekiz badem

Ogle
Bird Kucuk Kase keskek

Aksam
Bir Kase Patates salatasi
Bird kurabiye
Ceyrek dilim kek.

Ben öğleden sonrasını beğenmedim Bengücüm ..

Kızlar bugünkü menüm ..

Sabah : 1 dilşm jambon 1 dilim light peynir 1 yumurta

Öğle yok arkadaş geldi derken zaman geçti ben de kendimi kahveye verdim kaç bardak bilmiyorum :))

Akşam : Ton balığı ve light peynir.

Harika olmuş Gizemcim ..

Ben öğleden sonrasını beğenmedim Bengücüm ..
Bende(( misafiirlikteydim.

Bu hafta yine Guzel Vereceksin canim.

Bende(( misafiirlikteydim.

Bu hafta yine Guzel Vereceksin canim.

Canın saolsun Bengücüm bugün cuma daha haftaya kadar ooo ..

Haftaya ben nerede olurum nerede tartılırım bakalım. İnşallah yollarda ödem falan da yapıp uğraştırmaz beni ..

Kızlar deli gibi stres doldum pazartesi gidiyoruz hala herşeyi de toplamadım bakalım nasıl olacak ..

Kızlar deli gibi stres doldum pazartesi gidiyoruz hala herşeyi de toplamadım bakalım nasıl olacak ..
Bu IKi Gunde artik duzenine bakmadan Paketlersin canim. Zor is Tasinmak. Allah Kolaylik versin.

Canın saolsun Bengücüm bugün cuma daha haftaya kadar ooo ..

Haftaya ben nerede olurum nerede tartılırım bakalım. İnşallah yollarda ödem falan da yapıp uğraştırmaz beni ..
Tesekkur Ederim. Yollarda umarim odem yapmazsin istedugin Gibi olur.

Gunaydin kizlar.. hayirli Ramazanlar.
Allah'im su kilolardan bu mubarek gunlerin hurmetine Kurtar bizi en kisa surede(amin) :))))))))))))

Kizlar merhaba

Oncelikle hepinizden cok cok ozur dilerimm

pers gecesi annemi yolcu ettikten sonra eve geldik 1 sat gecmeden bi telefon geldi babami hastaneye kaldirmislar evin kapisinin onunde yigilip kalmis. Apar topar hastaneye gittik gece boyunca hastanedeydik sonra babamlara gectik falan ancak dun gece 11 gibi eve gelebildik.
Haliyle cuma gunu trti gunu hic aklima gelmedi.
Biliyorsunuz kac aydir burdayim asla atlamam haber vermedende yapmam ama malum bu gibi durumlarda insan pek bisi dusunemiyor.
Allaha sukur babam ii tansiyona bagli bi bayilma olmis ama mutlaka tum tetkiklerini yapmasi lazimmis ptesi yaptiracagiz Allah izin verirse.
Bu yasima kadar ilk defa babamla bole bisi yasadik tansiyonda olsa korkuttu beni malum yasda ilerledi artik Allahim sagligindan eksik etmesin benden ona versin insallah.

kızlar zeynepten haber yok saat 14 oldu nerdeyse listeyi bu şekilde paylaşıma ekleyeceğim

canım saat 6 dan önce gelirsen kilonu yaz ana paylaşımda düzelteyim normalde yapmadığımız bir şey bu ama eminim sen bi sıkıntın olmasa şimdiye çoktan gelirdin

Aynen kaptanım bahçe pek güzel oluyor akşam üstü, hazır pasta tabanı da pratik eşime söyleyeyim de gelirken alsın. Ben zaten aştım kendimi artık elimi uzatmam, bana güvendin de pasta dedin dimii Zeynepten haber yok ne yazık ki bu sıralarda çok yoğundu cumayı unuttu mu acaba ?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Cok gecmis Olsun canim. Insallah babanin Tahlillerini yaptirip bisey Olmadigini Gorursunuz.

Cok gecmis Olsun canim. Insallah babanin Tahlillerini yaptirip bisey Olmadigini Gorursunuz.[/QUOTE]

insallah canim cok sagolasin

Slm fıstıklarrrr tbrk ederim harikasınız hmmcımmm özelllikle seni canımmmm müthiş iş çıkardın bu hafta

Hepimize hayırlı ramazanlar dilerimmmm

Kizlar bugun

sabah 2kizarmis kelekli ekmek bir dilim peynir

oglen 1dilim kepek ekmek, bir dilim peynir, biraz domates biber

ara meyveli yogurt

aksam iki gundur misafirler gelip gidiyor gen mangal var kizlar izgara tavuk, ayran ve kozlenmis sogan

sabah 2saat spor yaptim

su bugun 4lt geçti. Sirf sporda 2lt ictim nasil susadiysam artik gun içindekileri beraber 4lt bulmustur

Kızlar nasılsınız ? Moralim bozuk sınav sonuçları belli oldu istediğim yee geçen sene 29 bin ile almış ben 34 bindeyim. İşim çok zor ama bakalım artık kısmet diyorum. Gece 12de belli oldu sonuçlar sonra ben baya bir ağladım 4 5 gibi uyumuşum. Sabah 8de uyandım deli gibi sıcakta çıktık son işleri hallettik. Arabayı satmıştık onu verdik. Eve geldim bir sürü şey yerleştirdim bir baktım saat 6. Yemek olayını unutmuşuz. Yakında bir yer vardı oraya gittik artık mutfağımız kapandığı için. Bol salata Yoğurtlu patlıcan ayran ve tavuk şiş yedim. Şimdi biraz dinleneyim işlere devam.

[/QUOTE]

Zeynepcim çok geçmiş olsun aman ihmal etmeyin tahlilleri. Biz büyürken annelerimiz babalarımız yaşlanıyor ben de iyice korkuyorum yaş ilerledikçe bir şey oluverecek diye ..

Slm fıstıklarrrr tbrk ederim harikasınız hmmcımmm özelllikle seni canımmmm müthiş iş çıkardın bu hafta

Hepimize hayırlı ramazanlar dilerimmmm

Sweetcim teşekkür ederiz ben de memnun kaldım bu haftadan umarım haftaya da böyle olur orafan oraua dolaşırken ..

Çok güzel olmuş Gizemcim afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…