- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.741
Eve artık kimseyi alamam kaptanım ben zor oturacak yer buluyorum da bahçeye hazırlarım bir şeyler pasta da arada gider iyi olur bence de. Pek zamanım yok ama onun da zaman harcayacak bir şeyi yok zaten.
oo bu havada bahçe daha iyi krem şantiyi çırp sütle pastabanı ıslat ıslat sütle arasında bolca çilek receli ve krem şanti üstüne de aynı şekilde dökersin al sana mis gibi pasta yanına da limonata ya da kola zeynep ten haber var mı bu arada?
Aynen kaptanım bahçe pek güzel oluyor akşam üstü, hazır pasta tabanı da pratik eşime söyleyeyim de gelirken alsın. Ben zaten aştım kendimi artık elimi uzatmam, bana güvendin de pasta dedin dimiiZeynepten haber yok ne yazık ki bu sıralarda çok yoğundu cumayı unuttu mu acaba ?
Guzelmis canim menun. Tebrikler.Kizlae bugunki yediklerim
sabah : 2dilim kizarmis kepek ekmek 1dilim peynir 1parca karpuz
oglen 3 adet yulaf biskuvi
aksam tavuk ızgara salata
1.5saat spor salonunda kardiyo ve egzersiz
su 3ltden fazla
evet tatlım sen öyle güzel yapıyorsun ki dukan amcayı o yüzden hiç çekinmeden söyledim aminim tadına bile bakmazsın
Kizlae bugunki yediklerim
sabah : 2dilim kizarmis kepek ekmek 1dilim peynir 1parca karpuz
oglen 3 adet yulaf biskuvi
aksam tavuk ızgara salata
1.5saat spor salonunda kardiyo ve egzersiz
su 3ltden fazla
Menum but kizlar
Kahvalti
Muslim ve sut
Ara
Sekiz badem
Ogle
Bird Kucuk Kase keskek
Aksam
Bir Kase Patates salatasi
Bird kurabiye
Ceyrek dilim kek.
BendeHarika olmuş Gizemcim ..
Ben öğleden sonrasını beğenmedim Bengücüm ..
Bu hafta yine Guzel Vereceksin canim.Kızlar bugünkü menüm ..
Sabah : 1 dilşm jambon 1 dilim light peynir 1 yumurta
Öğle yok arkadaş geldi derken zaman geçti ben de kendimi kahveye verdim kaç bardak bilmiyorum :))
Akşam : Ton balığı ve light peynir.
Bende(( misafiirlikteydim.
Bu hafta yine Guzel Vereceksin canim.
Bu IKi Gunde artik duzenine bakmadan Paketlersin canim. Zor is Tasinmak. Allah Kolaylik versin.Kızlar deli gibi stres doldum pazartesi gidiyoruz hala herşeyi de toplamadım bakalım nasıl olacak ..
Tesekkur Ederim. Yollarda umarim odem yapmazsin istedugin Gibi olur.Canın saolsun Bengücüm bugün cuma daha haftaya kadar ooo ..
Haftaya ben nerede olurum nerede tartılırım bakalım. İnşallah yollarda ödem falan da yapıp uğraştırmaz beni ..
*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
toplight (73,30/76,50/-0,22/-%0,31) 354. etapta bildirim yapmadan izne ayrılmıştı kilosu 14 e bölündü
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,00/83,00/3,00/% 3.49)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,20/71,80/0,40/%0,55)
14SERAP38( 68/67,50/0,50/%0,75)
5. TAKIM ORTAMALASI :
kızlar tebrik ederim bi zeynep kaldı yazmayan bakalım onun kilosu kaç çıkacak
ben sabah 76,5 u görünce kendimi listeye eklemeyeyim diyorum sizce ne yapayım?
bu arada hm cim canım muhteşem kilo vermişsin yaaaa
kızlar zeynepten haber yok saat 14 oldu nerdeyse listeyi bu şekilde paylaşıma ekleyeceğim
canım saat 6 dan önce gelirsen kilonu yaz ana paylaşımda düzelteyim normalde yapmadığımız bir şey bu ama eminim sen bi sıkıntın olmasa şimdiye çoktan gelirdin
oo bu havada bahçe daha iyi krem şantiyi çırp sütle pastabanı ıslat ıslat sütle arasında bolca çilek receli ve krem şanti üstüne de aynı şekilde dökersin al sana mis gibi pasta yanına da limonata ya da kola zeynep ten haber var mı bu arada?
[/QUOTE]Kizlar merhaba
Oncelikle hepinizden cok cok ozur dilerimm
pers gecesi annemi yolcu ettikten sonra eve geldik 1 sat gecmeden bi telefon geldi babami hastaneye kaldirmislar evin kapisinin onunde yigilip kalmis. Apar topar hastaneye gittik gece boyunca hastanedeydik sonra babamlara gectik falan ancak dun gece 11 gibi eve gelebildik.
Haliyle cuma gunu trti gunu hic aklima gelmedi.
Biliyorsunuz kac aydir burdayim asla atlamam haber vermedende yapmam ama malum bu gibi durumlarda insan pek bisi dusunemiyor.
Allaha sukur babam ii tansiyona bagli bi bayilma olmis ama mutlaka tum tetkiklerini yapmasi lazimmis ptesi yaptiracagiz Allah izin verirse.
Bu yasima kadar ilk defa babamla bole bisi yasadik tansiyonda olsa korkuttu beni malum yasda ilerledi artik Allahim sagligindan eksik etmesin benden ona versin insallah.
Aynen kaptanım bahçe pek güzel oluyor akşam üstü, hazır pasta tabanı da pratik eşime söyleyeyim de gelirken alsın. Ben zaten aştım kendimi artık elimi uzatmam, bana güvendin de pasta dedin dimiiZeynepten haber yok ne yazık ki bu sıralarda çok yoğundu cumayı unuttu mu acaba ?
[/QUOTE]Kizlar merhaba
Oncelikle hepinizden cok cok ozur dilerimm
pers gecesi annemi yolcu ettikten sonra eve geldik 1 sat gecmeden bi telefon geldi babami hastaneye kaldirmislar evin kapisinin onunde yigilip kalmis. Apar topar hastaneye gittik gece boyunca hastanedeydik sonra babamlara gectik falan ancak dun gece 11 gibi eve gelebildik.
Haliyle cuma gunu trti gunu hic aklima gelmedi.
Biliyorsunuz kac aydir burdayim asla atlamam haber vermedende yapmam ama malum bu gibi durumlarda insan pek bisi dusunemiyor.
Allaha sukur babam ii tansiyona bagli bi bayilma olmis ama mutlaka tum tetkiklerini yapmasi lazimmis ptesi yaptiracagiz Allah izin verirse.
Bu yasima kadar ilk defa babamla bole bisi yasadik tansiyonda olsa korkuttu beni malum yasda ilerledi artik Allahim sagligindan eksik etmesin benden ona versin insallah.
Slm fıstıklarrrr tbrk ederim harikasınız hmmcımmm özelllikle seni canımmmm müthiş iş çıkardın bu hafta
Hepimize hayırlı ramazanlar dilerimmmm
Kizlar bugun
sabah 2kizarmis kelekli ekmek bir dilim peynir
oglen 1dilim kepek ekmek, bir dilim peynir, biraz domates biber
ara meyveli yogurt
aksam iki gundur misafirler gelip gidiyor gen mangal var kizlar izgara tavuk, ayran ve kozlenmis sogan
sabah 2saat spor yaptim
su bugun 4lt geçti. Sirf sporda 2lt ictim nasil susadiysam artik gun içindekileri beraber 4lt bulmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?