- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.721
Tabi ki olabilir regl ödem yapar. kişiye göre değişir sanırım ama ben de 1 -2 gün önce başlıyor ödem 1.2 günüde bitiyor.kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi
ya bu kadar verdiriyor mu çok güzel nasıl olduğunu bşraz bahsedebilir misin
kızlar bugun öğlen iş yerınde pasta börek var bakalım bu diyetle nasıl yiyeceğim herkes bir günlük boz diyor ama ben hayır herşeyın tadına bakarım dedim
*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,00/83,00/3,00/% 3.49)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,20/71,80/0,40/%0,55)
14SERAP38( 68/67,50/0,50/%0,75)
5. TAKIM ORTAMALASI :
kızlar tebrik ederim bi zeynep kaldı yazmayan bakalım onun kilosu kaç çıkacak
ben sabah 76,5 u görünce kendimi listeye eklemeyeyim diyorum sizce ne yapayım?
bu arada hm cim canım muhteşem kilo vermişsin yaaaa
Kaptanım bence ekle ama tabi kendin bilirsin, listede olunca insan daha sıkı oluyor yoksa bir rahatlık oluyor, en azından ben de o şekilde oluyordu. Zaten kaç haftadır izinlisin kilon bölünecek o şekilde az bir eksi olur.
Dukan amcaya sevgiler kaptanım
yedim ama abartmadan kısır patates salatası bıraz sarma küçük bir dilim kekBence yapabilirsen hiç bakma tadına Serap. Regl döneminde dikkat edersen kaçamaksız geçirirsen kilo kaybı çok güzel oluyor kaçırma bu fırsatı ama sen bilirsin tabi ..
Super gidiyosun canim masallah.Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm
Lucicim umarim end kisa surede duzenini saglarsin. Kilo Almamanda Coke Guzel bence.günaydın fıstıklar hayırlı cumalar, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim... nasılsınızzzz...sizleri özlüyorum yahubu aralar beslenme düzenim pek saçma, tüm gün sadece su ile besleniyorum, bulunduğum yerde yemekleri beğenmiyorum yağlı olduğu için yemiyorum ve akşam eve geçince 8 gibi saldırıyorum yemeğe... çok şükür kilo olarak dönmüyor şu ana kadar..ekmek hala hayatımda yok..akşamları karpuz ve z.yağlı yesem de porsiyonlarım arttı ama kilo almadım çok şükür... 10 temmuza kadar bu saçma düzen sürecek.. sonrasında hedef 60 olarak yine spora ve sağlıklı beslenmeme döneceğim, yazın sıcaklarda atayım artık şu fazlalıkları... sizler nasılsınız? tartı sonuçlarınızı pek merak etmekteyim..şimdilik öptüm hepinizi
Makarnadandir bence canim.Sikma canini sen sporunu yapmisin new Guzel.bilmiyorum lucim yaa sabah sabah moralim bolzudu dün hem sabah yürüdüm hem öğlen o sıcakta 5,5 km yürüdüm akşam yemeği olarak da sadece 1 tabak makarna yedim 1 dilim de karpuz ama neden böyle oldu anlamadım yaa bütün moralim bozuldu
Mukemmel Yaa.tebrik Ederim.Proteinle kırdım sonunda Şeytanın bacağını Serapcım.
Regldendir bencede.kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi
kızlar zeynepten haber yok saat 14 oldu nerdeyse listeyi bu şekilde paylaşıma ekleyeceğim
Tebrikler kizlar. Kaptanim bencede bu hafta EKle Kendini. Yada haftayada Ramazandan dolayi Coke verilir sanki o Zamanda EKlersin.*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
toplight (73,30/76,50/-0,22/-%0,31) 354. etapta bildirim yapmadan izne ayrılmıştı kilosu 14 e bölündü
yu_zey (56,50/) 1. kez bildirimde bulunmadı
5. TAKIM ORTAMALASI :%1,02
listemizin son hali bu
aslında evet tatlım şu an kendimi eklesem bi de zeynep kilo vermemiş olsa bile senin sayende ortalamamız % 1,02 civarında şu an eklemek en mantıklısı gibi
*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
toplight (73,30/76,50/-0,22/-%0,31) 354. etapta bildirim yapmadan izne ayrılmıştı kilosu 14 e bölündü
yu_zey (56,50/) 1. kez bildirimde bulunmadı
5. TAKIM ORTAMALASI :%1,02
listemizin son hali bu
Super gidiyosun canim masallah.
Lucicim umarim end kisa surede duzenini saglarsin. Kilo Almamanda Coke Guzel bence.
Makarnadandir bence canim.Sikma canini sen sporunu yapmisin new Guzel.
Mukemmel Yaa.tebrik Ederim.
Regldendir bencede.
Tebrikler kizlar. Kaptanim bencede bu hafta EKle Kendini. Yada haftayada Ramazandan dolayi Coke verilir sanki o Zamanda EKlersin.
Süper kaptanım daha ne olsun ..
Kızlar fikir verir misiniz bana ? Arkadaş çilek reçeli yapmış kocaman bir kase de bana getirdi. Ben bunu yiyemem ama pazartesi de yolculuk var eşim en fazla 2 çatal alır reçel sevmez. Ben ziyan olmadan bu reçeli ne yapabilirim ?
Eline sağlık kaptanım Zeynep gelirse ekleriz artık ..
Teşekkür ederim Bengücüm ..
Bence butun Ihtimaller senin Yemenden Iyidir. Birine ver.yada en son Giderken dok.
Benim yemem seçeneklerde yok zaten şekerimŞimdi birine versem sonuçta komşulardan birine vereceğim kız duyar falan ayıp olur Ama dedim belki aklınıza bir fikir gelir falan ziyan olması engellenir diye ..
eşin severse sulandırıp meyve suyu gibi yapabilirsin veya gitmeden önce komşulartını çağırırsın bi pastaban alırsın arasına krem şanti ile birlikte sürersin al sana hazır pasta veda partisi yaparsın komşularına :)
İşte böyle bir şey beklemiştim kaptanım teşekkür ettimBen yiyeceğime başkası yesin dimi
evet tatlım gitmeden önce de komşularla biraraya gelmiş olursun :) sen kendine uygun bişeyler yaparsın sen ağırlayınca da sorun olmaz ya da yap çocuğu olan bir komşuna gitmeden önce yesin dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?