Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi
Tabi ki olabilir regl ödem yapar. kişiye göre değişir sanırım ama ben de 1 -2 gün önce başlıyor ödem 1.2 günüde bitiyor.

ya bu kadar verdiriyor mu çok güzel nasıl olduğunu bşraz bahsedebilir misin

Serapcım sert bir diyet öncelikle esnekliği yok. Yiyecekler belli ilk devre atak devresi 10 güne kadar sürebiliyor. Yiceklerin sadece yağ oranı az et süt ve süt ürünleri yumurta tavuk balık onun dışında domates salata dahil yasak. Yulaf kepeği kullanabiliyorsun 1.5 kaşık onunla da çeşitli tarifler yapma imkanın var. Bu 10 günün sonunda da 1 gün bu şekilde bir sür protein+sebze şeklinde devam ediliyor.

kızlar bugun öğlen iş yerınde pasta börek var bakalım bu diyetle nasıl yiyeceğim herkes bir günlük boz diyor ama ben hayır herşeyın tadına bakarım dedim

kızlar bugun öğlen iş yerınde pasta börek var bakalım bu diyetle nasıl yiyeceğim herkes bir günlük boz diyor ama ben hayır herşeyın tadına bakarım dedim

Bence yapabilirsen hiç bakma tadına Serap. Regl döneminde dikkat edersen kaçamaksız geçirirsen kilo kaybı çok güzel oluyor kaçırma bu fırsatı ama sen bilirsin tabi ..

*** 5. TAKIM 367 ETAP ***
toplight (73,30/76,50/-0,22/-%0,31) 354. etapta bildirim yapmadan izne ayrılmıştı kilosu 14 e bölündü
yu_zey (56,50/)
hm22( 86,00/83,00/3,00/% 3.49)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,20/71,80/0,40/%0,55)
14SERAP38( 68/67,50/0,50/%0,75)

5. TAKIM ORTAMALASI :

kızlar tebrik ederim bi zeynep kaldı yazmayan bakalım onun kilosu kaç çıkacak
ben sabah 76,5 u görünce kendimi listeye eklemeyeyim diyorum sizce ne yapayım?

bu arada hm cim canım muhteşem kilo vermişsin yaaaa

Son düzenleme:

yu_zey (56,50/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

bu arada hm cim canım muhteşem kilo vermişsin yaaaa[/QUOTE]

Kaptanım bence ekle ama tabi kendin bilirsin, listede olunca insan daha sıkı oluyor yoksa bir rahatlık oluyor, en azından ben de o şekilde oluyordu. Zaten kaç haftadır izinlisin kilon bölünecek o şekilde az bir eksi olur.

Dukan amcaya sevgiler kaptanım

bu arada hm cim canım muhteşem kilo vermişsin yaaaa

Kaptanım bence ekle ama tabi kendin bilirsin, listede olunca insan daha sıkı oluyor yoksa bir rahatlık oluyor, en azından ben de o şekilde oluyordu. Zaten kaç haftadır izinlisin kilon bölünecek o şekilde az bir eksi olur.

Dukan amcaya sevgiler kaptanım [/QUOTE]

aslında evet tatlım şu an kendimi eklesem bi de zeynep kilo vermemiş olsa bile senin sayende ortalamamız % 1,02 civarında şu an eklemek en mantıklısı gibi

aslında evet tatlım şu an kendimi eklesem bi de zeynep kilo vermemiş olsa bile senin sayende ortalamamız % 1,02 civarında şu an eklemek en mantıklısı gibi[/QUOTE]

Süper kaptanım daha ne olsun ..

Kızlar fikir verir misiniz bana ? Arkadaş çilek reçeli yapmış kocaman bir kase de bana getirdi. Ben bunu yiyemem ama pazartesi de yolculuk var eşim en fazla 2 çatal alır reçel sevmez. Ben ziyan olmadan bu reçeli ne yapabilirim ?

Bence yapabilirsen hiç bakma tadına Serap. Regl döneminde dikkat edersen kaçamaksız geçirirsen kilo kaybı çok güzel oluyor kaçırma bu fırsatı ama sen bilirsin tabi ..
yedim ama abartmadan kısır patates salatası bıraz sarma küçük bir dilim kek
sabah yemedim akşamda salata ve yoğurtla telafi ederim

toplight (73,30/76,50/-0,22/-%0,31) 354. etapta bildirim yapmadan izne ayrılmıştı kilosu 14 e bölündü
yu_zey (56,50/) 1. kez bildirimde bulunmadı

5. TAKIM ORTAMALASI :%1,02

listemizin son hali bu

Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm
Super gidiyosun canim masallah.

Lucicim umarim end kisa surede duzenini saglarsin. Kilo Almamanda Coke Guzel bence.

Makarnadandir bence canim.Sikma canini sen sporunu yapmisin new Guzel.
Proteinle kırdım sonunda Şeytanın bacağını Serapcım.
Mukemmel Yaa.tebrik Ederim.

kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi
Regldendir bencede.

kızlar zeynepten haber yok saat 14 oldu nerdeyse listeyi bu şekilde paylaşıma ekleyeceğim

canım saat 6 dan önce gelirsen kilonu yaz ana paylaşımda düzelteyim normalde yapmadığımız bir şey bu ama eminim sen bi sıkıntın olmasa şimdiye çoktan gelirdin

Tebrikler kizlar. Kaptanim bencede bu hafta EKle Kendini. Yada haftayada Ramazandan dolayi Coke verilir sanki o Zamanda EKlersin.

aslında evet tatlım şu an kendimi eklesem bi de zeynep kilo vermemiş olsa bile senin sayende ortalamamız % 1,02 civarında şu an eklemek en mantıklısı gibi

Süper kaptanım daha ne olsun ..

Kızlar fikir verir misiniz bana ? Arkadaş çilek reçeli yapmış kocaman bir kase de bana getirdi. Ben bunu yiyemem ama pazartesi de yolculuk var eşim en fazla 2 çatal alır reçel sevmez. Ben ziyan olmadan bu reçeli ne yapabilirim ?[/QUOTE]
Bence butun Ihtimaller senin Yemenden Iyidir. Birine ver.yada en son Giderken dok.

Eline sağlık kaptanım Zeynep gelirse ekleriz artık ..

Super gidiyosun canim masallah.

Lucicim umarim end kisa surede duzenini saglarsin. Kilo Almamanda Coke Guzel bence.

Makarnadandir bence canim.Sikma canini sen sporunu yapmisin new Guzel.

Mukemmel Yaa.tebrik Ederim.

Regldendir bencede.

Teşekkür ederim Bengücüm ..

Bence butun Ihtimaller senin Yemenden Iyidir. Birine ver.yada en son Giderken dok.[/QUOTE]

Benim yemem seçeneklerde yok zaten şekerim Şimdi birine versem sonuçta komşulardan birine vereceğim kız duyar falan ayıp olur Ama dedim belki aklınıza bir fikir gelir falan ziyan olması engellenir diye ..

Eline sağlık kaptanım Zeynep gelirse ekleriz artık ..

Teşekkür ederim Bengücüm ..

Bence butun Ihtimaller senin Yemenden Iyidir. Birine ver.yada en son Giderken dok.

Benim yemem seçeneklerde yok zaten şekerim Şimdi birine versem sonuçta komşulardan birine vereceğim kız duyar falan ayıp olur Ama dedim belki aklınıza bir fikir gelir falan ziyan olması engellenir diye ..[/QUOTE]

eşin severse sulandırıp meyve suyu gibi yapabilirsin veya gitmeden önce komşulartını çağırırsın bi pastaban alırsın arasına krem şanti ile birlikte sürersin al sana hazır pasta veda partisi yaparsın komşularına :)

Benim yemem seçeneklerde yok zaten şekerim Şimdi birine versem sonuçta komşulardan birine vereceğim kız duyar falan ayıp olur Ama dedim belki aklınıza bir fikir gelir falan ziyan olması engellenir diye ..

eşin severse sulandırıp meyve suyu gibi yapabilirsin veya gitmeden önce komşulartını çağırırsın bi pastaban alırsın arasına krem şanti ile birlikte sürersin al sana hazır pasta veda partisi yaparsın komşularına :)[/QUOTE]

İşte böyle bir şey beklemiştim kaptanım teşekkür ettim Ben yiyeceğime başkası yesin dimi

İşte böyle bir şey beklemiştim kaptanım teşekkür ettim Ben yiyeceğime başkası yesin dimi [/QUOTE]

evet tatlım gitmeden önce de komşularla biraraya gelmiş olursun :) sen kendine uygun bişeyler yaparsın sen ağırlayınca da sorun olmaz ya da yap çocuğu olan bir komşuna gitmeden önce yesin dersin :)

İşte böyle bir şey beklemiştim kaptanım teşekkür ettim Ben yiyeceğime başkası yesin dimi

evet tatlım gitmeden önce de komşularla biraraya gelmiş olursun :) sen kendine uygun bişeyler yaparsın sen ağırlayınca da sorun olmaz ya da yap çocuğu olan bir komşuna gitmeden önce yesin dersin :)[/QUOTE]

Eve artık kimseyi alamam kaptanım ben zor oturacak yer buluyorum da bahçeye hazırlarım bir şeyler pasta da arada gider iyi olur bence de. Pek zamanım yok ama onun da zaman harcayacak bir şeyi yok zaten.

evet tatlım gitmeden önce de komşularla biraraya gelmiş olursun :) sen kendine uygun bişeyler yaparsın sen ağırlayınca da sorun olmaz ya da yap çocuğu olan bir komşuna gitmeden önce yesin dersin :)

Eve artık kimseyi alamam kaptanım ben zor oturacak yer buluyorum da bahçeye hazırlarım bir şeyler pasta da arada gider iyi olur bence de. Pek zamanım yok ama onun da zaman harcayacak bir şeyi yok zaten.[/QUOTE]

oo bu havada bahçe daha iyi krem şantiyi çırp sütle pastabanı ıslat ıslat sütle arasında bolca çilek receli ve krem şanti üstüne de aynı şekilde dökersin al sana mis gibi pasta yanına da limonata ya da kola zeynep ten haber var mı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…