- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.781
Guzelmis canim menun.Kizlar sahur :
2dilim karpuz
1dilim tulum peyniri
2dilim kizarmis kepek ekmek
Son dakikalarda da 1 bardak light sut ictim
aksam iftar
1kase barbunya 1 kase salata
günaydınlarrr
takım ne kadar sessiz böyle ramazan sessizliği takımı da mı vurdu hm şu sıralar taşınıyorsundur sanırım canım
valla benim iftar menüleri dikkat ettiğim halde güyaa çok sizinki kadar iyi değil bu arada spor yapamıyorum korkudan vücut çok susuz kalır diye haftasonu evdeyken iyi idi ama işyerinde biraz zor geçecek gibi bakalım
Kaptanım size haber vermeye geldim. Bugün taşınıyoruz malum. Geçerken ailelere de uğrayalım dedik beni bu hafta idare ederseniz sevinirim. Cuma günü bildirimi bir şekilde yaparım artık tartım yanımda internet de sorun olmazsa iyi olur.
hmcim cok sagol canm
ihmal edermiyiz hic.
Malesef yaslaniyorlar ama cogu zaman bunu unutabiliyoruz. cunku hala genç duruyorlar. Ama tedbir almakta yarar var
Herkeslere Selamm
Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.
Geçmişi okuyacagım ramazanınız nasıl geçiyor merak ediyorum .
Benim çok şükür ii ancak iftarı hızlı bitirdiğimizi görüyorum bugünden itibaren yavaslıcaz insallahh.
Ayrıca iftardan sonra yarım saat yürüyüşe çıkıyoruz çok şükür rahatlatıyor.
Benim için sıkıntı olan iftarın geç sahurun erken olup malesef o sürede acıkmıyor olmam. (sahurda tok oluyorum )
Birde çalışan biri olarak saatler nedeniyle uyku problemim var ama Allahın izni ile sıkıntı olmadan bitirecegiz
Sizlerde durum nedir ?
Gunaydin kizlar.. hayirli Ramazanlar.
Allah'im su kilolardan bu mubarek gunlerin hurmetine Kurtar bizi en kisa surede(amin) :))))))))))))
amin canımmm gitmesede almayalım bariiiGunaydin kizlar. Huuu huuuuu.. ........nasilsiniz. Ben OOoooylece Uzanip AKsamin Olmasini bekliyoruum. Arada bi kalkip is Guc biseyler yapip sonra yine yayiluyorum. Bu Ramazana dair Guzel hayallerim var. En onemlisi kilo Almamak icin iftarlarda Kontrollu Olmak. Ve Kontrolu saglayinca kilocuklardan Kurtulmak.
Kızlar nasılsınız ? Moralim bozuk sınav sonuçları belli oldu istediğim yee geçen sene 29 bin ile almış ben 34 bindeyim. İşim çok zor ama bakalım artık kısmet diyorum. Gece 12de belli oldu sonuçlar sonra ben baya bir ağladım 4 5 gibi uyumuşum. Sabah 8de uyandım deli gibi sıcakta çıktık son işleri hallettik. Arabayı satmıştık onu verdik. Eve geldim bir sürü şey yerleştirdim bir baktım saat 6. Yemek olayını unutmuşuz. Yakında bir yer vardı oraya gittik artık mutfağımız kapandığı için. Bol salata Yoğurtlu patlıcan ayran ve tavuk şiş yedim. Şimdi biraz dinleneyim işlere devam.
Kizlar sahur :
2dilim karpuz
1dilim tulum peyniri
2dilim kizarmis kepek ekmek
Son dakikalarda da 1 bardak light sut ictim
aksam iftar
1kase barbunya 1 kase salata
Menumu yaziim
Sahur
Kucuk Kase yogurt ve yulaf ezmesi
Yumurta
Lor bir catal
On badem
Yesil cay
Birer catal domates salatalik biber.
Iftar
Yogurt
Tavuk
Corba
Salata
Bird catal karpuz
Yatmadan yine yogurt ve .yulaf Ezmesi yicem
Zeynepcim gecmiş olsun canım neyse şimdi iyi iniş baban önemli olan o kızlar 2 gündür oruç iyi almağım spor yapamıyorum dün iftara davetliydik dikkat etmeye çalıştım bi ara menüleri de yazarım cepten zor oluyor hm cim hayırlısı olsun tatlım yaa sokmamaya çalış canını yarın büyük gün taşınacaksınız hayırlısı ile kolay gelsin bu arada tebrik ederim bireyselde birinci oldun müsait zamanın olursa paylaşıma ekle tatlım öpüldünüz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlarrr
takım ne kadar sessiz böyle ramazan sessizliği takımı da mı vurdu hm şu sıralar taşınıyorsundur sanırım canım
valla benim iftar menüleri dikkat ettiğim halde güyaa çok sizinki kadar iyi değil bu arada spor yapamıyorum korkudan vücut çok susuz kalır diye haftasonu evdeyken iyi idi ama işyerinde biraz zor geçecek gibi bakalım
Canim orucken spor Imkansiz Gibi. Insan cok Susar heralded. Ben Ramazan BAslangicinda DIYetisyene gittim. Spor orucken yapma hipoglisemi olursun dedi.Sadece iftardan sonra istersen yirmi dk Yuru dedi.benimde Isime geldi:)))günaydınlarrr
Kaptanım size haber vermeye geldim. Bugün taşınıyoruz malum. Geçerken ailelere de uğrayalım dedik beni bu hafta idare ederseniz sevinirim. Cuma günü bildirimi bir şekilde yaparım artık tartım yanımda internet de sorun olmazsa iyi olur.
Ramazan guzel geciyor canim Cok Sukur. Ilk gun Kendimi biraz Kotu hissetmistim.Herkeslere Selamm
Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.
Geçmişi okuyacagım ramazanınız nasıl geçiyor merak ediyorum .
Benim çok şükür ii ancak iftarı hızlı bitirdiğimizi görüyorum bugünden itibaren yavaslıcaz insallahh.
Ayrıca iftardan sonra yarım saat yürüyüşe çıkıyoruz çok şükür rahatlatıyor.
Benim için sıkıntı olan iftarın geç sahurun erken olup malesef o sürede acıkmıyor olmam. (sahurda tok oluyorum )
Birde çalışan biri olarak saatler nedeniyle uyku problemim var ama Allahın izni ile sıkıntı olmadan bitirecegiz
Sizlerde durum nedir ?
aynen tatlım yaa iftar geç sahur erken oluyor yatmamız 11-11,30 u buluyor 2 de de sahura kalkınca sonra uyku sıkıntı haftasonu iyi idi ama bugün işte esneyip durdum şu ana kadar eşim bırak beraber yürümeyi benim yürümemi bile men etti neymiş ramazanda olmazmış ama benim niyetimde bu ramazanda iftartdan sonra az da olsa yürümek gerçi buöğlen kızılaya gidip biraz yürüyeceğim sorun olmazsa
bakalım sorun olup olmayacağı akşama belli olacak
serap az önce seni altta gördüm ama mesaj yazmadan çıkmışsın umarım iyisindir bir sorun yoktur
Canim orucken spor Imkansiz Gibi. Insan cok Susar heralded. Ben Ramazan BAslangicinda DIYetisyene gittim. Spor orucken yapma hipoglisemi olursun dedi.Sadece iftardan sonra istersen yirmi dk Yuru dedi.benimde Isime geldi:)))
Kolay gelsin canim..
Ramazan guzel geciyor canim Cok Sukur. Ilk gun Kendimi biraz Kotu hissetmistim.
Evet haklisin Ara kisa olunca insan acikmiyor ama Ertesi gunu dusunup Zorla yiyorum. DIYeyisyenin dediginden Birkac EKsik yiyorum Sadece.
Canim banada DIYetisyen Corbadan sonra yarim SSaat bekle dedicated amazed Ben bes dk falan bekliyorum. Dedigin Gibi insan su icince de tiikaniyor ama iste sonradan atistirmamak icin azar azar yiyorum iftarda.amin canımmm gitmesede almayalım bariii
canım hakkında hayırlısı olsun her işte vardır bi hayır. Üzme kendini ağlamada lütfen
kızlar maşallah menüleriniz gayet ii
kaptancım cok tesekkür ederim suan babam gayet ii Allaha çok şükür
kaptancım bende iftara öyle tok oluyorum ki sadece yemek için yiyorum
iftarımı bir bardak tam suyla açıyorum o beni tıkıyor zatn
sonra 1 kepçe çorba sonra ana yemek (pilav belki 1 bilemedin 2 yk yiyorum )
bunlar beni innaılmaz tıkıyor.
Dediğim gibi tek yanlı9ş 10 dk yemek bitmiş oluyor. Bugünde ona bir dur diyecegim bakalım .
Kilomu kontrol ediyorum gram gram gidiyor vallahi sanırım ben bu hafta mezun olacagımmm
Canim banada DIYetisyen Corbadan sonra yarim SSaat bekle dedicated amazed Ben bes dk falan bekliyorum. Dedigin Gibi insan su icince de tiikaniyor ama iste sonradan atistirmamak icin azar azar yiyorum iftarda.
Tesekkur Ederim canim.menülerini gördüm canım gayet ii görünüyor.
yarım saat çokmuş canım
bende araştırdığım kadarıyla en az 10-15 dk bekleyin diyorlar
Ama bizim 10 dk yemek bitiyor. E malum oda azda yesek şişiriyor.
ilk zamanlar kontro edemedik şimdiden sonra kontrol altına alacagımm
Tesekkur Ederim canim.
Mezun Olabilirim demisin. Ne Guzel ya. Allah bizede end kisa nasib Etsin. ..
Evet yarim Saat cok ZAten bes dk ancak Ara verebiliyorum.ama agir agir yiyorum ilk defa.normalde Olsa IKi dk da Hallederdim Yemeyi:))))
Insallah canim mezun olursun.. ..ve hikayeni yazarsin OKuruz..evet canım yaa aslında ben kilo almayı bekliyordum cünkü hiç dikkat etmiyorum ancak dün 55 li rakamları gördüm
Allah izin verirse cumaya aksilik olmazsa mezunum
Allahım sizlerde nasip etsin inş.
ne güzel yavas yavas yiyebiliyorsun ben onuda yapamıyorum
aslında bilinçli değil yani çok acımda bir an önce doyayım değil ama ne bilim hızlı yiyorum 10 dk bitiyor.
Bu akşam işten 9 da cıkıyorum ama yarın dikkatli olcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?