Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynepcim çok geçmiş olsun aman ihmal etmeyin tahlilleri. Biz büyürken annelerimiz babalarımız yaşlanıyor ben de iyice korkuyorum yaş ilerledikçe bir şey oluverecek diye ..

Sweetcim teşekkür ederiz ben de memnun kaldım bu haftadan umarım haftaya da böyle olur orafan oraua dolaşırken ..

Çok güzel olmuş Gizemcim afiyet olsun.[/QUOTE]

Tesekkur ederim fistigimm

Slm fıstıklarrrr tbrk ederim harikasınız hmmcımmm özelllikle seni canımmmm müthiş iş çıkardın bu hafta

Hepimize hayırlı ramazanlar dilerimmmm
Tesekkur Ederiz canim.

Canim bazen bi onceki yildan daha Farkli Olabiliyor siralama. Sen yinede umudunu Kaybetme. Hayirlisi Olsun Hakkinda.

Menumu yaziim
Sahur
Kucuk Kase yogurt ve yulaf ezmesi
Yumurta
Lor bir catal
On badem
Yesil cay
Birer catal domates salatalik biber.

Oruç tutamadım dün de bugün de... İnşallah yarın tutacağım. Dün bayağı kaçırdım yemeği. Dünkü yediklerim: sabah 2 dilim ekmek, biraz peynir, öğlen 1 dilim ekmek, arada 1 tabak kadayif, aksam yaklasık yarim pide ve çorba, yatmadan önce 1 kase dondurma. Dün bayağı fazla kaçırdım, özür dilerim herkesten

Bugün kararliyim ve düşündüğüm listeye kesinlikle uyacağım. Sabah 2 dilim ekmek, peynir, meyve suyu; öğlen 10 tane ince sarma; akşam 1 dilim ekmek, sulu yemek ve yoğurt. Yatmadan bir top dondurma. Su da yaklaşık 2.5 lt icmeye çalışırım.

Arkadaşlar, bu arada sadece cuma günleri mi ölçüyorsunuz kilolarınızı, her gün ölçüyor musunuz? Ben her gün ölçülüp kilo vermedigimi görürsem moralim bozulur daha da yerim. O yüzden sadece cuma günü ölçülmeyi düşünüyorum. Haftaya cumaya kadar en az 1 kilo vermem lazım.

Merhaba arkadaslar. Ben de size katilmak istiyorum. Boyum 166 cm, kilom 59 kg, 54 kg olmak istiyorum.
Merhaba canim. Cuma ZAyiflama yarismasina Katilmak isteyenler DIYe BAslik var. Oraya Katilmak istedigini yaziyorsun. Sonra seni Davet Eden takim baskaninin takimina Katilabiliyorsun.
Hani sen Katilmak istiuorum Araniza demissin ya Oondan soyledim.
Ha birde kilon falan gayet Iyiymis masallah:)) Keske bende oyle olsam

Çok iyi bence bu listeyi uygulayabilirsen. :) Ben mesela sürekli yemek yiyorum.
Evet canim uydum tesekkur Ederim.

Sahur listen de çok iyi canım. :) Kilon kaç acaba?
Kilom 71.8 ve Ben 55 istiyorum. Boyum 155CM.

Yardım ettiğiniz için çok tesekkurler. İnşallah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Gunaydin kizlar. Huuu huuuuu.. ........nasilsiniz. Ben OOoooylece Uzanip AKsamin Olmasini bekliyoruum. Arada bi kalkip is Guc biseyler yapip sonra yine yayiluyorum. Bu Ramazana dair Guzel hayallerim var. En onemlisi kilo Almamak icin iftarlarda Kontrollu Olmak. Ve Kontrolu saglayinca kilocuklardan Kurtulmak.

Tesekkur Ederiz canim.

Canim bazen bi onceki yildan daha Farkli Olabiliyor siralama. Sen yinede umudunu Kaybetme. Hayirlisi Olsun Hakkinda.

Umarım Bengücüm çok istiyorum ama bakalım ne olacak.

Menumu yaziim
Sahur
Kucuk Kase yogurt ve yulaf ezmesi
Yumurta
Lor bir catal
On badem
Yesil cay
Birer catal domates salatalik biber.

Iftar
Yogurt
Tavuk
Corba
Salata
Bird catal karpuz
Yatmadan yine yogurt ve .yulaf Ezmesi yicem

Gayet güzel olmuş bence. Suyu unutmuyorsun değil mi ?

Havalar çoom sıcak nasıl bunaldım. Eşyalarımızı falan veriyoruz bir taraftan son güne kalmasın diye dün klima gitti facia oldu resmen ev.

Hayirlisi Olsun canim Hakkinda.
Suyu unutmak Imkansiz canim bu sicakta. UC litre yaklasik iciyorum
Yarin gidiyorsunuz dimi canim. SIMdiden Iyi yolculuklar ve Kolay gelsin.

Zeynepcim çok geçmiş olsun aman ihmal etmeyin tahlilleri. Biz büyürken annelerimiz babalarımız yaşlanıyor ben de iyice korkuyorum yaş ilerledikçe bir şey oluverecek diye ..

Sweetcim teşekkür ederiz ben de memnun kaldım bu haftadan umarım haftaya da böyle olur orafan oraua dolaşırken ..

Çok güzel olmuş Gizemcim afiyet olsun.[/QUOTE]

hmcim cok sagol canm
ihmal edermiyiz hic.
Malesef yaslaniyorlar ama cogu zaman bunu unutabiliyoruz. cunku hala genç duruyorlar. Ama tedbir almakta yarar var

hmcim cok sagol canm
ihmal edermiyiz hic.
Malesef yaslaniyorlar ama cogu zaman bunu unutabiliyoruz. cunku hala genç duruyorlar. Ama tedbir almakta yarar var[/QUOTE]

Çok iyi anlıyorum Zeynepcim. Babam kalp hastası her aradığında li en az 2 günde 1 konuşuruz. Bir şey yok değil mi iyisiniz diye sorup öyle konuşmaya başlıyorum.

Kizlar sahur :

2dilim karpuz
1dilim tulum peyniri
2dilim kizarmis kepek ekmek
Son dakikalarda da 1 bardak light sut ictim

aksam iftar
1kase barbunya 1 kase salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…