- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.761
Tesekkur Ederiz canim.Slm fıstıklarrrr tbrk ederim harikasınız hmmcımmm özelllikle seni canımmmm müthiş iş çıkardın bu hafta
Hepimize hayırlı ramazanlar dilerimmmm
Canim bazen bi onceki yildan daha Farkli Olabiliyor siralama. Sen yinede umudunu Kaybetme. Hayirlisi Olsun Hakkinda.Kızlar nasılsınız ? Moralim bozuk sınav sonuçları belli oldu istediğim yee geçen sene 29 bin ile almış ben 34 bindeyim. İşim çok zor ama bakalım artık kısmet diyorum. Gece 12de belli oldu sonuçlar sonra ben baya bir ağladım 4 5 gibi uyumuşum. Sabah 8de uyandım deli gibi sıcakta çıktık son işleri hallettik. Arabayı satmıştık onu verdik. Eve geldim bir sürü şey yerleştirdim bir baktım saat 6. Yemek olayını unutmuşuz. Yakında bir yer vardı oraya gittik artık mutfağımız kapandığı için. Bol salata Yoğurtlu patlıcan ayran ve tavuk şiş yedim. Şimdi biraz dinleneyim işlere devam.
Iftar
Yogurt
Tavuk
Corba
Salata
Bird catal karpuz
Yatmadan yine yogurt ve .yulaf Ezmesi yicem
Menumu yaziim
Sahur
Kucuk Kase yogurt ve yulaf ezmesi
Yumurta
Lor bir catal
On badem
Yesil cay
Birer catal domates salatalik biber.
Merhaba canim. Cuma ZAyiflama yarismasina Katilmak isteyenler DIYe BAslik var. Oraya Katilmak istedigini yaziyorsun. Sonra seni Davet Eden takim baskaninin takimina Katilabiliyorsun.Merhaba arkadaslar. Ben de size katilmak istiyorum. Boyum 166 cm, kilom 59 kg, 54 kg olmak istiyorum.
Evet canim uydum tesekkur Ederim.Çok iyi bence bu listeyi uygulayabilirsen. :) Ben mesela sürekli yemek yiyorum.
Kilom 71.8 ve Ben 55 istiyorum. Boyum 155CM.Sahur listen de çok iyi canım. :) Kilon kaç acaba?
Yardım ettiğiniz için çok tesekkurler. İnşallah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.Merhaba canim. Cuma ZAyiflama yarismasina Katilmak isteyenler DIYe BAslik var. Oraya Katilmak istedigini yaziyorsun. Sonra seni Davet Eden takim baskaninin takimina Katilabiliyorsun.
Hani sen Katilmak istiuorum Araniza demissin ya Oondan soyledim.
Ha birde kilon falan gayet Iyiymis masallah:)) Keske bende oyle olsam
Evet canim uydum tesekkur Ederim.
Kilom 71.8 ve Ben 55 istiyorum. Boyum 155CM.
Insallah hepimiz o gunleri tez Zamanda Goruruz.. .Yardım ettiğiniz için çok tesekkurler. İnşallah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Tesekkur Ederiz canim.
Canim bazen bi onceki yildan daha Farkli Olabiliyor siralama. Sen yinede umudunu Kaybetme. Hayirlisi Olsun Hakkinda.
Menumu yaziim
Sahur
Kucuk Kase yogurt ve yulaf ezmesi
Yumurta
Lor bir catal
On badem
Yesil cay
Birer catal domates salatalik biber.
Iftar
Yogurt
Tavuk
Corba
Salata
Bird catal karpuz
Yatmadan yine yogurt ve .yulaf Ezmesi yicem
Gunaydin kizlar. Huuu huuuuu.. ........nasilsiniz. Ben OOoooylece Uzanip AKsamin Olmasini bekliyoruum. Arada bi kalkip is Guc biseyler yapip sonra yine yayiluyorum. Bu Ramazana dair Guzel hayallerim var. En onemlisi kilo Almamak icin iftarlarda Kontrollu Olmak. Ve Kontrolu saglayinca kilocuklardan Kurtulmak.
Hayirlisi Olsun canim Hakkinda.Umarım Bengücüm çok istiyorum ama bakalım ne olacak.
Gayet güzel olmuş bence. Suyu unutmuyorsun değil mi ?
Havalar çoom sıcak nasıl bunaldım. Eşyalarımızı falan veriyoruz bir taraftan son güne kalmasın diye dün klima gitti facia oldu resmen ev.
Zeynepcim çok geçmiş olsun aman ihmal etmeyin tahlilleri. Biz büyürken annelerimiz babalarımız yaşlanıyor ben de iyice korkuyorum yaş ilerledikçe bir şey oluverecek diye ..
Sweetcim teşekkür ederiz ben de memnun kaldım bu haftadan umarım haftaya da böyle olur orafan oraua dolaşırken ..
Çok güzel olmuş Gizemcim afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?