- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.841
Hosgeldin canim. Umarim he'efine ULasirsin. Hep beraber Olmak insanity motive ediyor. Senin icinde Iyi olur umarim.
Bulgur gazyapar Evet. Rezeene ve Kimyon gaz Giderir.
Kızlar fırsat bulmuşken hemen bakayım dedim size. Yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş. Zeynepcim çok geçmiş olsun. Gizemcim o migren bence hayattaki en kötü şeylerden. Kafamı kesip atasım gelir aman nazar değmesin son zamanlarda tutmadı. Bu arada nane yağı tavsiye ederim kesmiyor ama az da plsa hafifletiyor.
Biz yollardayız oradan oraya sürükleniyoruz resmen. Bir evimizi ayarlayalım işi de bitsin. 1 hafta bakkal dahil dışarı adım atmayacağım. Bu arada dukan yapamıyorum ama hiç kaçamak yapmadım düzensiz düzensiz atıştırıyorum fırsat bulabilirsem. Günde 2 öğün olmuyor çoğu zaman. Şimdi 1 gün ailelerin byanında kalacağız yarın yine yolculuk .. burada da ne dinlenilir ya
hoşgeldin canım 1 . sayfada takım kurallarımız var öncelikle o kuralları okursan ve eğer sana uyarsa ben bunu yapabşilirim dersen takımdasın tabii deneme sürecinden sonra deneme sürecindeki amac ise buraya devamlılığı sağlamaktır gizemli de bugün başladı bizim takıma biraz kendinden bahsedermisin?kızlar bende geldim ama takıma nasıl katılabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins hepimiz ulasiriz canim bulguru bilmiyordum yaa oglen yemedim bikac gun yemeyim bakalm bi fark olmazsa yerim ama yaa baska bsey yiyemyrm sutum besinsiz kalcak bu gdisle basindan beri yiyorum ya belki kizim alismistir bulgura ama tabi gazinda degisiklik olursa yemem
canım soğuk sıcak farkı çarpmıştır o zaman yaa dikkatli ol
tatlım demek evinizden artık taşındınız hadi bakalım hayırlısı ile dikkat et yalnıoz kendine bünyeni çok sarsma yorgun halsiz düşme taşınma işin bitsin düzenli olarak yaparsın diyetini
Kızlar fırsat bulmuşken hemen bakayım dedim size. Yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş. Zeynepcim çok geçmiş olsun. Gizemcim o migren bence hayattaki en kötü şeylerden. Kafamı kesip atasım gelir aman nazar değmesin son zamanlarda tutmadı. Bu arada nane yağı tavsiye ederim kesmiyor ama az da plsa hafifletiyor.
Biz yollardayız oradan oraya sürükleniyoruz resmen. Bir evimizi ayarlayalım işi de bitsin. 1 hafta bakkal dahil dışarı adım atmayacağım. Bu arada dukan yapamıyorum ama hiç kaçamak yapmadım düzensiz düzensiz atıştırıyorum fırsat bulabilirsem. Günde 2 öğün olmuyor çoğu zaman. Şimdi 1 gün ailelerin byanında kalacağız yarın yine yolculuk .. burada da ne dinlenilir ya
kızlar bende geldim ama takıma nasıl katılabilirim
Hanimlaaarrr hos buldummmdeneme surecindeymisim ins takimada alinirim kendinden bahsedeym 1.65kilom 90 1 aylik bebegm var asil hedefim 60 ama karamsarliga dusmemek icin simdilik 80 o hedefliyorum gida diyeti yapamiyorum bebisimi emzirdigm icin amacim abur cuburdan kurtulmak 1 gun arayla 15 dkyuruyus 30 dakika egzerso yapiuorum her hafta bu sureyi 10 ar dk uzatmayi dusunuyrm
hoşgeldin canım 1 . sayfada takım kurallarımız var öncelikle o kuralları okursan ve eğer sana uyarsa ben bunu yapabşilirim dersen takımdasın tabii deneme sürecinden sonra deneme sürecindeki amac ise buraya devamlılığı sağlamaktır gizemli de bugün başladı bizim takıma biraz kendinden bahsedermisin?
canım sen proteini bol bol al o sütüne iyi gelir
bu arada ikiniz için ben kendimi tanıtayım ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 oğlum var biri 9 biri 3 yaşında kamuda çalışıyorum kilo sorunum 2. doğumdan sonra başladı hipotirid çıktığı için pek kilo veremiyorum böyle bir sıkıntım var
hadi bakalım herkes kendini tanıtsın
tatlım aşağıdaki linke katılmak istediğini yazıyorsun sonra seni uygun takıma yerleştiriyorlar.
Ama öncelikle lütfen sayfanın en basında bulunan kurallara göz at olur mu ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
görüşmek üzere
Canım ben davet ettim zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahah kbakma kaptancım
nasıl geliniyor diye sorunca bende söylim dedim
Cok Zor canim ya Tasinmak. Allah Kolaylik versin. But duzensizlikte DIYetini bozmamanda Ayri bi Guzel Olmus.Kızlar fırsat bulmuşken hemen bakayım dedim size. Yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş. Zeynepcim çok geçmiş olsun. Gizemcim o migren bence hayattaki en kötü şeylerden. Kafamı kesip atasım gelir aman nazar değmesin son zamanlarda tutmadı. Bu arada nane yağı tavsiye ederim kesmiyor ama az da plsa hafifletiyor.
Umarim en kiisa surede Iyilesirsin. Orucken de daha Cok Kotu hissedersin Kendini.sanırım öyle oldu kaptancım
gittikçe kötüye gidiyorum
bir an önce orucumu açıp nane limon ne bilim bol biberli çorba falan içmek istiyorumm
Hosgeldin canim. Umarim istedigin kiloya ULasirsin.bende kendimi tanıtayım biraz kızlar 23 yasındayım bekarım 152 boyum 70 kiloyum su anda. dukana basladım hedefim 53 ama bu ayın sonunda 60 kiloya kadar dusmeyi planlıyorum: ))
Hosgeldin canim. Umarim istedigin kiloya ULasirsin.
Allaj sifa versin troid isi kotu metabolozmayi cok yavaslatir ins duzelir cnmhoşgeldin canım 1 . sayfada takım kurallarımız var öncelikle o kuralları okursan ve eğer sana uyarsa ben bunu yapabşilirim dersen takımdasın tabii deneme sürecinden sonra deneme sürecindeki amac ise buraya devamlılığı sağlamaktır gizemli de bugün başladı bizim takıma biraz kendinden bahsedermisin?
canım sen proteini bol bol al o sütüne iyi gelir
bu arada ikiniz için ben kendimi tanıtayım ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 oğlum var biri 9 biri 3 yaşında kamuda çalışıyorum kilo sorunum 2. doğumdan sonra başladı hipotirid çıktığı için pek kilo veremiyorum böyle bir sıkıntım var
hadi bakalım herkes kendini tanıtsın
e madem öyle bende tanıtayım kendimi
İsmim zeynep yaklaşık 6 aydır bu takımdayım . Özel bir şirkette eğitmen olarak çalışıyorum evliyim ve çocugum yok.
Başlangıç kilom 64,5 hedefim 55 ve sanırım bu haftada mezun olacagım çünkü hafta basında 55 lileri gördüm kısmettt
Aslına bakarsan fazla bir kilo problemeim yok ancak sıkılaşmaya ihtiyacım var.
Benim amacım bir bebiş dünyaya getirmeye karar verdiğimizde hedef kiloda ve güzel bir vücutla hamile kalmayı istiyorum
bu nedenle acelem yoktu
Son gramlarımıda verirsem burada 10 kilo vermiş olacagım
5 takımda bulunan eski arkadaşlarıma çok sey borçluyum onları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?