Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende geldim ama takıma nasıl katılabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin canim. Umarim he'efine ULasirsin. Hep beraber Olmak insanity motive ediyor. Senin icinde Iyi olur umarim.

Bulgur gazyapar Evet. Rezeene ve Kimyon gaz Giderir.

Ins hepimiz ulasiriz canim bulguru bilmiyordum yaa oglen yemedim bikac gun yemeyim bakalm bi fark olmazsa yerim ama yaa baska bsey yiyemyrm sutum besinsiz kalcak bu gdisle basindan beri yiyorum ya belki kizim alismistir bulgura ama tabi gazinda degisiklik olursa yemem

Tsk ederm hosbuldumm Allah yardim etsin cok zor bilirim sehirden sehire mi tasindiniz bide ?

kızlar bende geldim ama takıma nasıl katılabilirim

hoşgeldin canım 1 . sayfada takım kurallarımız var öncelikle o kuralları okursan ve eğer sana uyarsa ben bunu yapabşilirim dersen takımdasın tabii deneme sürecinden sonra deneme sürecindeki amac ise buraya devamlılığı sağlamaktır gizemli de bugün başladı bizim takıma biraz kendinden bahsedermisin?

canım sen proteini bol bol al o sütüne iyi gelir

bu arada ikiniz için ben kendimi tanıtayım ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 oğlum var biri 9 biri 3 yaşında kamuda çalışıyorum kilo sorunum 2. doğumdan sonra başladı hipotirid çıktığı için pek kilo veremiyorum böyle bir sıkıntım var

hadi bakalım herkes kendini tanıtsın

sanırım öyle oldu kaptancım

gittikçe kötüye gidiyorum

bir an önce orucumu açıp nane limon ne bilim bol biberli çorba falan içmek istiyorumm

canım öncelikle çok tesekkür ederim

sizde baya hırpalanmıssınız insallah bir an önce evinize yerleşirsiniz de rahatlarsın

Kendini dikkat et tatlım

Öpüldün

e madem öyle bende tanıtayım kendimi

İsmim zeynep yaklaşık 6 aydır bu takımdayım . Özel bir şirkette eğitmen olarak çalışıyorum evliyim ve çocugum yok.

Başlangıç kilom 64,5 hedefim 55 ve sanırım bu haftada mezun olacagım çünkü hafta basında 55 lileri gördüm kısmettt

Aslına bakarsan fazla bir kilo problemeim yok ancak sıkılaşmaya ihtiyacım var.

Benim amacım bir bebiş dünyaya getirmeye karar verdiğimizde hedef kiloda ve güzel bir vücutla hamile kalmayı istiyorum

bu nedenle acelem yoktu
Son gramlarımıda verirsem burada 10 kilo vermiş olacagım

5 takımda bulunan eski arkadaşlarıma çok sey borçluyum onları seviyorum

Cok Zor canim ya Tasinmak. Allah Kolaylik versin. But duzensizlikte DIYetini bozmamanda Ayri bi Guzel Olmus.

sanırım öyle oldu kaptancım

gittikçe kötüye gidiyorum

bir an önce orucumu açıp nane limon ne bilim bol biberli çorba falan içmek istiyorumm
Umarim en kiisa surede Iyilesirsin. Orucken de daha Cok Kotu hissedersin Kendini.

Menum
Sahur
Bird dilim tam bugday
Yesilcay
Lor
Yumurta
Domates biber salatalik
On badem
Yogurt yulaf ezmesi

Iftar
Taze fasulye
Yoogurt
Salata
Corba

Bende 29 yasinda bir kizi Olan ogretmen ve kilolu bir Bayanim:))))
Dogumdan sonra Aldim da Aldim. ..SIMdi Vermeye calisiyorum.. .

bende kendimi tanıtayım biraz kızlar 23 yasındayım bekarım 152 boyum 70 kiloyum su anda. dukana basladım hedefim 53 ama bu ayın sonunda 60 kiloya kadar dusmeyi planlıyorum: ))

bugunki menum
kahvaltı
2 haslanmıs yumurta
1 kase yogurt
oglen
1 kutu kucuk sut
aksam
bi konserve ton balıgı
bi kase yulf kepekli yogurt
ekstra
bes bardak cay
2 lt su
:)))

Hosgeldin canim. Umarim istedigin kiloya ULasirsin.

Allaj sifa versin troid isi kotu metabolozmayi cok yavaslatir ins duzelir cnm

Ins Rabbim saglikli sohhatli ozursuz kusursuz bir bebis nasip eder sana sunu soyleym hamilelikte cok yeme yedgn besin ilk bebege gdyr gerekeni aliyr xatn ben gebelik diyabetnden dolayi diyet yaptim masallah kizim 3.5 kilo dogdu yedgmi de bor gor 3 yksebze 2 kofte buyuklugunde et salata ayran yaa yogurt sabahta 5zeytn yumurta salatalik dmates peynir ara ogundede 2 meyve ayran yada yogurt bak ben bunlarla sadece 4 kilo aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…