Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah sana zeynep cim helal olsun ben dün çorbadan sonra akşam namazını kıldım o şekilde ara verdim iyi oldu sonra geldim yemeğe devam ettim bende aslında listeuye girdiğime göre menülerimi yazayım bari

bengü cüm öğleyin çıktım 5 km yürüdüm ama yavaş tempoda yapılacak 1-2 işim vardı onu hallettim şimdilik iyiyim ama bakalım devamı nasıl olacak akşama daha 7 saat var

bende dünki menümü yazayım
iftar
1 kepçe yoğurt çorbası
1 lokma pide
2 adet patlıcan sarma (1 patlıcandan 6 dilim çıkıyor ona göre düşünün)
2 kaşık pilav
çoban salata
cacık
1 bardak ev yapımı visne suyu
ara
1 dilim karpuz
2-3 çatal kazan dibi

sahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tambuğday
1 kk lor
1/2 domates
1/2 bardak süt

sizinkilerle kıyaslayınca ben dünyayı yemişim be yaaa

Ne Guzel Yurumussun canim. Ben o Kadar orucken I'kansiz Yuruyemem ZAten. Senin menude Cok Cok asiri Olmamis canim ya. Normal.

evet aslında aksam namazıyla arama vermekte olabilir hem namazı kılmış oluruz hemde ara vermiş oluruz

Ya ben haftasonu evde ve de oruçlu değildim herşey çok düzensiz spor yok bu yüzden buraya yazacak yüzüm olmadı umarım umduğun gibi işte de zor geçmemiştir

Ya ben haftasonu evde ve de oruçlu değildim herşey çok düzensiz spor yok bu yüzden buraya yazacak yüzüm olmadı umarım umduğun gibi işte de zor geçmemiştir

canım insanoğlu bu hepimiz herzaman düzenli olamayızki biliyorsun günlük 5 mesaj yazma lşartımız var ayrıca hatalarını burada yazki bir daha yapma veya aza indir bir de tesadüfen bu ara takımdaki sen hariç çoğunluk oruclu oldu gecen sene 1-2 kişi oruçlu idi ben haftasonları tutup haftaiçi tutamamıştım bazende canım istememişti bu sene allaha şükür iyiyim yanlış hatırlamıyorsam senin küçük çocucğun vardı onunla zaten hayatın düzenli olması diye bişey olmuyor
müfettişler var demiştin gitti mi rahatladın mı iş ortamında?
haa şimdilik bende biraz uyku var onun dışında bi sorun yok gibi bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak

ramazana daha başlayamadım ama inş hepimize hayırlı olur iftardan sonra yürüyüş çok güzel olmuş iftar ve sahur arasındaki sürenın az olması gerçekten zor hem acıkmadığın için yiyemiyorsun hem uyku bölündüğü için dinlenemeden kalkıyorsun ama olsun 1ay değil mi gecer

hayır bir sıkıntı yok ben açınca bırı başımda bekleyınce sinir oluyorum bende kapattım

Insan her Zaman ayni duzeni Yurutemiyor canim. Benim Eskiden hep yaptigim Sey duzeni bozdum DIYe DIYeti birakmak oluyirdu. Ilk defa bozsamda birakmadim. Sender Kafana takma. Hep gelecege bak.

işin dopğrusu be aslında namaz kılmıyordum ama hazır orucumu tutuyorken namazımı da kılayım dedim ramazanla birlikte namaza da başladım

bende normalde namaz kılmıyorum ama ara ara kılıyordum

şimdi ramazan nedeniyle yine ara ara basladım keşke tam kılabilsem

Allahım kabul etsin insallah cnım

hayırlı olsun canım

insallah sağlıkla hayırlı bir sekilde gececek

Kizlar ileri derece migrenim olduğu icin tutamiyorum oruc. Dun tutmayi denedim bas agrisi mideme kadar vurdu bayilcam sandim zor ettim aksami. Sonra da ayilamadim resmen 2 3 saat kendime gelemedim. O yuzden tutamiyorum ilac da iciyorum migren icin

bugun
sabah special k ve light sut

oglen 1tane küçük dolma 1kase cacik

aksam 4kasik mantar yemegi, yogurt

sabah 2saate yakin spor salonunfdaydim gene egzersizler yurusler falan 2saati buldu

su da 3lt gecti

Aman gizem dikkat et kendine migren ne felakettir iyi bilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman gizem dikkat et kendine migren ne felakettir iyi bilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim. Bir de izmird eyasiyorum felaket sicak ve gunes iki dk disari cikmaya gelmiyo gunese alarjimde var direk yataklara dusuyorum. normalde yemek aramam ama migren yuzunden ac kalamiyorum

Geccmis Olsun canim. Kendine dikkat etc. Once insanin sagligi onemli sonucta.

Menumu yazayim kizlar
Sahur
Yumurta
Bird dilim tam bugday
On badem
Yesil cay
Yogurt ve yulaf ezmesi
Lor

Iftar
Tavuk
Corba
Salata
Cacik

Ya ben hastayım daha oruca başlayamadım inş perşembe başlayacağım o zaman bıraz daha düzenli olur müfettişimiz hala var o da ayrı bir stres

geçmiş olsun rabbim şifa versın menun bence çok guzel hele 2 saat spor maşaallah

hepinize günaydın evdekı internetımız 2 gündür bozuk dunku menumu yazayım
sabah şekersiz nescafe
öğlen:2 tane mercimek köfte marul
akşam 1kaşık yoğurt salata ve etli yaprak sarma 8 adet
yatmadan 1 dilim kavun spor yok oğlum çok geç yattı bırde üstüne eşim mutfağa çaydanlığı devirdi orayı temizleyim derken zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…