- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.801
Insallah canim mezun olursun.. ..ve hikayeni yazarsin OKuruz..
maşallah sana zeynep cim helal olsun ben dün çorbadan sonra akşam namazını kıldım o şekilde ara verdim iyi oldu sonra geldim yemeğe devam ettim bende aslında listeuye girdiğime göre menülerimi yazayım bariamin canımmm gitmesede almayalım bariii
canım hakkında hayırlısı olsun her işte vardır bi hayır. Üzme kendini ağlamada lütfen
kızlar maşallah menüleriniz gayet ii
kaptancım cok tesekkür ederim suan babam gayet ii Allaha çok şükür
kaptancım bende iftara öyle tok oluyorum ki sadece yemek için yiyorum
iftarımı bir bardak tam suyla açıyorum o beni tıkıyor zatn
sonra 1 kepçe çorba sonra ana yemek (pilav belki 1 bilemedin 2 yk yiyorum )
bunlar beni innaılmaz tıkıyor.
Dediğim gibi tek yanlı9ş 10 dk yemek bitmiş oluyor. Bugünde ona bir dur diyecegim bakalım .
Kilomu kontrol ediyorum gram gram gidiyor vallahi sanırım ben bu hafta mezun olacagımmm
Canim orucken spor Imkansiz Gibi. Insan cok Susar heralded. Ben Ramazan BAslangicinda DIYetisyene gittim. Spor orucken yapma hipoglisemi olursun dedi.Sadece iftardan sonra istersen yirmi dk Yuru dedi.benimde Isime geldi:)))
Kolay gelsin canim..
Ramazan guzel geciyor canim Cok Sukur. Ilk gun Kendimi biraz Kotu hissetmistim.
Evet haklisin Ara kisa olunca insan acikmiyor ama Ertesi gunu dusunup Zorla yiyorum. DIYeyisyenin dediginden Birkac EKsik yiyorum Sadece.
Ne Guzel Yurumussun canim. Ben o Kadar orucken I'kansiz Yuruyemem ZAten. Senin menude Cok Cok asiri Olmamis canim ya. Normal.maşallah sana zeynep cim helal olsun ben dün çorbadan sonra akşam namazını kıldım o şekilde ara verdim iyi oldu sonra geldim yemeğe devam ettim bende aslında listeuye girdiğime göre menülerimi yazayım bari
bengü cüm öğleyin çıktım 5 km yürüdüm ama yavaş tempoda yapılacak 1-2 işim vardı onu hallettim şimdilik iyiyim ama bakalım devamı nasıl olacak akşama daha 7 saat var
bende dünki menümü yazayım
iftar
1 kepçe yoğurt çorbası
1 lokma pide
2 adet patlıcan sarma (1 patlıcandan 6 dilim çıkıyor ona göre düşünün)
2 kaşık pilav
çoban salata
cacık
1 bardak ev yapımı visne suyu
ara
1 dilim karpuz
2-3 çatal kazan dibi
sahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tambuğday
1 kk lor
1/2 domates
1/2 bardak süt
sizinkilerle kıyaslayınca ben dünyayı yemişim be yaaa
maşallah sana zeynep cim helal olsun ben dün çorbadan sonra akşam namazını kıldım o şekilde ara verdim iyi oldu sonra geldim yemeğe devam ettim bende aslında listeuye girdiğime göre menülerimi yazayım bari
bengü cüm öğleyin çıktım 5 km yürüdüm ama yavaş tempoda yapılacak 1-2 işim vardı onu hallettim şimdilik iyiyim ama bakalım devamı nasıl olacak akşama daha 7 saat var
bende dünki menümü yazayım
iftar
1 kepçe yoğurt çorbası
1 lokma pide
2 adet patlıcan sarma (1 patlıcandan 6 dilim çıkıyor ona göre düşünün)
2 kaşık pilav
çoban salata
cacık
1 bardak ev yapımı visne suyu
ara
1 dilim karpuz
2-3 çatal kazan dibi
sahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tambuğday
1 kk lor
1/2 domates
1/2 bardak süt
sizinkilerle kıyaslayınca ben dünyayı yemişim be yaaa
evet aslında aksam namazıyla arama vermekte olabilir hem namazı kılmış oluruz hemde ara vermiş oluruz
Ya ben haftasonu evde ve de oruçlu değildim herşey çok düzensiz spor yok bu yüzden buraya yazacak yüzüm olmadı umarım umduğun gibi işte de zor geçmemiştirgünaydınlarrr
takım ne kadar sessiz böyle ramazan sessizliği takımı da mı vurdu hm şu sıralar taşınıyorsundur sanırım canım
valla benim iftar menüleri dikkat ettiğim halde güyaa çok sizinki kadar iyi değil bu arada spor yapamıyorum korkudan vücut çok susuz kalır diye haftasonu evdeyken iyi idi ama işyerinde biraz zor geçecek gibi bakalım
Ya ben haftasonu evde ve de oruçlu değildim herşey çok düzensiz spor yok bu yüzden buraya yazacak yüzüm olmadı umarım umduğun gibi işte de zor geçmemiştir
ramazana daha başlayamadım ama inş hepimize hayırlı olur iftardan sonra yürüyüş çok güzel olmuş iftar ve sahur arasındaki sürenın az olması gerçekten zor hem acıkmadığın için yiyemiyorsun hem uyku bölündüğü için dinlenemeden kalkıyorsun ama olsun 1ay değil mi gecerHerkeslere Selamm
Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.
Geçmişi okuyacagım ramazanınız nasıl geçiyor merak ediyorum .
Benim çok şükür ii ancak iftarı hızlı bitirdiğimizi görüyorum bugünden itibaren yavaslıcaz insallahh.
Ayrıca iftardan sonra yarım saat yürüyüşe çıkıyoruz çok şükür rahatlatıyor.
Benim için sıkıntı olan iftarın geç sahurun erken olup malesef o sürede acıkmıyor olmam. (sahurda tok oluyorum )
Birde çalışan biri olarak saatler nedeniyle uyku problemim var ama Allahın izni ile sıkıntı olmadan bitirecegiz
Sizlerde durum nedir ?
hayır bir sıkıntı yok ben açınca bırı başımda bekleyınce sinir oluyorum bende kapattımaynen tatlım yaa iftar geç sahur erken oluyor yatmamız 11-11,30 u buluyor 2 de de sahura kalkınca sonra uyku sıkıntı haftasonu iyi idi ama bugün işte esneyip durdum şu ana kadar eşim bırak beraber yürümeyi benim yürümemi bile men etti neymiş ramazanda olmazmış ama benim niyetimde bu ramazanda iftartdan sonra az da olsa yürümek gerçi buöğlen kızılaya gidip biraz yürüyeceğim sorun olmazsa
bakalım sorun olup olmayacağı akşama belli olacak
serap az önce seni altta gördüm ama mesaj yazmadan çıkmışsın umarım iyisindir bir sorun yoktur
Insan her Zaman ayni duzeni Yurutemiyor canim. Benim Eskiden hep yaptigim Sey duzeni bozdum DIYe DIYeti birakmak oluyirdu. Ilk defa bozsamda birakmadim. Sender Kafana takma. Hep gelecege bak.Ya ben haftasonu evde ve de oruçlu değildim herşey çok düzensiz spor yok bu yüzden buraya yazacak yüzüm olmadı umarım umduğun gibi işte de zor geçmemiştir
işin dopğrusu be aslında namaz kılmıyordum ama hazır orucumu tutuyorken namazımı da kılayım dedim ramazanla birlikte namaza da başladım
ramazana daha başlayamadım ama inş hepimize hayırlı olur iftardan sonra yürüyüş çok güzel olmuş iftar ve sahur arasındaki sürenın az olması gerçekten zor hem acıkmadığın için yiyemiyorsun hem uyku bölündüğü için dinlenemeden kalkıyorsun ama olsun 1ay değil mi gecer
Kizlar ileri derece migrenim olduğu icin tutamiyorum oruc. Dun tutmayi denedim bas agrisi mideme kadar vurdu bayilcam sandim zor ettim aksami. Sonra da ayilamadim resmen 2 3 saat kendime gelemedim. O yuzden tutamiyorum ilac da iciyorum migren icin
bugun
sabah special k ve light sut
oglen 1tane küçük dolma 1kase cacik
aksam 4kasik mantar yemegi, yogurt
sabah 2saate yakin spor salonunfdaydim gene egzersizler yurusler falan 2saati buldu
su da 3lt gecti
Aman gizem dikkat et kendine migren ne felakettir iyi bilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geccmis Olsun canim. Kendine dikkat etc. Once insanin sagligi onemli sonucta.Kizlar ileri derece migrenim olduğu icin tutamiyorum oruc. Dun tutmayi denedim bas agrisi mideme kadar vurdu bayilcam sandim zor ettim aksami. Sonra da ayilamadim resmen 2 3 saat kendime gelemedim. O yuzden tutamiyorum ilac da iciyorum migren icin
bugun
sabah 2saate yakin spor salonunfdaydim gene egzersizler yurusler falan 2saati buldu
su da 3lt gecti
Ya ben hastayım daha oruca başlayamadım inş perşembe başlayacağım o zaman bıraz daha düzenli olur müfettişimiz hala var o da ayrı bir strescanım insanoğlu bu hepimiz herzaman düzenli olamayızki biliyorsun günlük 5 mesaj yazma lşartımız var ayrıca hatalarını burada yazki bir daha yapma veya aza indir bir de tesadüfen bu ara takımdaki sen hariç çoğunluk oruclu oldu gecen sene 1-2 kişi oruçlu idi ben haftasonları tutup haftaiçi tutamamıştım bazende canım istememişti bu sene allaha şükür iyiyim yanlış hatırlamıyorsam senin küçük çocucğun vardı onunla zaten hayatın düzenli olması diye bişey olmuyor
müfettişler var demiştin gitti mi rahatladın mı iş ortamında?
haa şimdilik bende biraz uyku var onun dışında bi sorun yok gibi bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak
aynen bende bırakmıyorum ama spor da biraz sıkıntı oğlum geç yatınca yapamıyorumInsan her Zaman ayni duzeni Yurutemiyor canim. Benim Eskiden hep yaptigim Sey duzeni bozdum DIYe DIYeti birakmak oluyirdu. Ilk defa bozsamda birakmadim. Sender Kafana takma. Hep gelecege bak.
geçmiş olsun rabbim şifa versın menun bence çok guzel hele 2 saat spor maşaallahKizlar ileri derece migrenim olduğu icin tutamiyorum oruc. Dun tutmayi denedim bas agrisi mideme kadar vurdu bayilcam sandim zor ettim aksami. Sonra da ayilamadim resmen 2 3 saat kendime gelemedim. O yuzden tutamiyorum ilac da iciyorum migren icin
bugun
su da 3lt gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?