- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.821
hepinize günaydın evdekı internetımız 2 gündür bozuk dunku menumu yazayım
sabah şekersiz nescafe
öğlen:2 tane mercimek köfte marul
akşam 1kaşık yoğurt salata ve etli yaprak sarma 8 adet
yatmadan 1 dilim kavun spor yok oğlum çok geç yattı bırde üstüne eşim mutfağa çaydanlığı devirdi orayı temizleyim derken zaman geçti
Herkeselere günaydınnn
Kızlar bugün biraz kötüyüm sesim benzim gitti.
Allah verede geçici olsun hiç hastalık falan istemiyorum
Gecmis Olsun canim. Insallah biseyin yoktur.Herkeselere günaydınnn
Zevk alarak içmiyorum ama akşama kadar dinç durmamı sağlıyorgünaydınlarrrrrr
serap cım gece gece mutfak temizlemek ne kötü yaaaa
sabahları hep şekersiz neskafe içiyorsun bu mideni ağrıtmıyor mu?
Herkeselere günaydınnn
Gunaydin ben araniza yeni katildim ama yarismaya kabul edildim mi anlayamadmkaptanim bi a iklik getrsek :26:
diyet icin erken ama saglikli beslenme icin bekliyoruz demissin gel yarisalim demek mi oluyo gel kendi halinde takil demek mi oluyo
canım takıma kuralları kabul edersen tabiiki katılabilirsin kurallarımız 1. sayfada var bende 2 çocuk annesi olduğum için emzirmenin çok önemli olduğunu ama istenirse emzirirken sağlıklı beslenme ile çok güzel kilo verilebildiğinin kanıtıyım ilk çocuğumda 6 ayda sağlıklı beslenme ile 25 kilo vermiştim diyet ve sağlıklı beslenme farkı burda bzen zayıflayacağız diye abuk subuk şok diyet yapıyoruz o yüzden diyet için erken dedim çünkü aşırı diyet ve spor emziren annelerde laktik asit üreterek anne sütü vasıtası ile bebeğe geçer
zaten sende yazmışsın abur cuburları kesersem haftada 1 kg veririm diye burda bizlere söz vereceğin için yemezsin emzirdiğin için zaten ekstra 500 cal verdiğin için spora da gerek yok ne dersin?
hepinize günaydın evdekı internetımız 2 gündür bozuk dunku menumu yazayım
sabah şekersiz nescafe
öğlen:2 tane mercimek köfte marul
akşam 1kaşık yoğurt salata ve etli yaprak sarma 8 adet
yatmadan 1 dilim kavun spor yok oğlum çok geç yattı bırde üstüne eşim mutfağa çaydanlığı devirdi orayı temizleyim derken zaman geçti
Birde sunu soylemeliyim bebegimde gaz sorunu oldugu ocon beslenmem kisitli soyleki bulgur pirinc sehriye makarna gbi karbonhidrat agirlikli ve kormizi beyaz et yumurta gbi proteon ve patates gbi nisastali seyleri yiyprum simdilikyesillik cig yada pismis sebze meyve sut urunu gbi gaz yapan seyleri yiyemiyrum 40 im cikinca yavas yavas alostormaya basloycam bebegime
canım bulgur da gaz yapar sütü güzel yapar ama sana en çok rezeneyi tavsiye ederim en az 2 bardak günde iç senden bebeğe geçer gaza iyi gelirproteini ihmal etme sakın yumurtayı her sabah yemek zorundasın hergün mümkünse et tavuk mutlaka ye ki sütün artsın
dereotu da iyi olur bak
bu arada geçmiş yazılara bakarsan her gün menü yazmak ve yaptığın sporu belirtmek zorundasın ama spor senin için pek uygun değil zorlamadan kendini yavaş yavaş yap günde en az 5 mesaj yazmak zorundasın takım uyumu sağlayabilmek için eskiden çok daha aktifdik ramazandan önce 3-4 arkadaşımızı mezun ettik kısmetse bu hafta bi arkadaşımızı daha mezun edeceğiz o yüğzden yeniden kurulan bir takım mış gibi görebilirsin sayımız çok azaldı çünkü
Canım gecmiş olsun dikkat et kendine Hayırdır neden böyle ıldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis Olsun canim. Insallah biseyin yoktur.
çok geçmiş olsun aman dikkat edelim kendine iyi bak
Hanimlaaarrr hos buldummmdeneme surecindeymisim ins takimada alinirim kendinden bahsedeym 1.65kilom 90 1 aylik bebegm var asil hedefim 60 ama karamsarliga dusmemek icin simdilik 80 o hedefliyorum gida diyeti yapamiyorum bebisimi emzirdigm icin amacim abur cuburdan kurtulmak 1 gun arayla 15 dkyuruyus 30 dakika egzerso yapiuorum her hafta bu sureyi 10 ar dk uzatmayi dusunuyrm
canım bulgur da gaz yapar sütü güzel yapar ama sana en çok rezeneyi tavsiye ederim en az 2 bardak günde iç senden bebeğe geçer gaza iyi gelirproteini ihmal etme sakın yumurtayı her sabah yemek zorundasın hergün mümkünse et tavuk mutlaka ye ki sütün artsın
dereotu da iyi olur bak
bu arada geçmiş yazılara bakarsan her gün menü yazmak ve yaptığın sporu belirtmek zorundasın ama spor senin için pek uygun değil zorlamadan kendini yavaş yavaş yap günde en az 5 mesaj yazmak zorundasın takım uyumu sağlayabilmek için eskiden çok daha aktifdik ramazandan önce 3-4 arkadaşımızı mezun ettik kısmetse bu hafta bi arkadaşımızı daha mezun edeceğiz o yüğzden yeniden kurulan bir takım mış gibi görebilirsin sayımız çok azaldı çünkü
kızlar tesekkür ederim
kaptancım neden böle oldu bilmiyorum ama su sıralar salgın var.
Birde klimalı ortamdayım mola için terasa çıkıyoruz. bi sıcak bi soguk carptı heralde
Ama birden oldu anlamadım bende Allahım şifasını verir insallah
tatlım hoşgeldin.
Kararlı azimli ve isteğinle hedefine ulaşırsın umarım .
Hosgeldin canim. Umarim he'efine ULasirsin. Hep beraber Olmak insanity motive ediyor. Senin icinde Iyi olur umarim.Hanimlaaarrr hos buldummmdeneme surecindeymisim ins takimada alinirim kendinden bahsedeym 1.65kilom 90 1 aylik bebegm var asil hedefim 60 ama karamsarliga dusmemek icin simdilik 80 o hedefliyorum gida diyeti yapamiyorum bebisimi emzirdigm icin amacim abur cuburdan kurtulmak 1 gun arayla 15 dkyuruyus 30 dakika egzerso yapiuorum her hafta bu sureyi 10 ar dk uzatmayi dusunuyrm
Bulgur gazyapar Evet. Rezeene ve Kimyon gaz Giderir.Birde sunu soylemeliyim bebegimde gaz sorunu oldugu ocon beslenmem kisitli soyleki bulgur pirinc sehriye makarna gbi karbonhidrat agirlikli ve kormizi beyaz et yumurta gbi proteon ve patates gbi nisastali seyleri yiyprum simdilikyesillik cig yada pismis sebze meyve sut urunu gbi gaz yapan seyleri yiyemiyrum 40 im cikinca yavas yavas alostormaya basloycam bebegime
Tsk ederm canmm ins hepimiz ulasiriz gecmis olsun ins biran once iyilesrsin bi sicakta hic cekilmez hastalik
canım soğuk sıcak farkı çarpmıştır o zaman yaa dikkatli olkızlar tesekkür ederim
kaptancım neden böle oldu bilmiyorum ama su sıralar salgın var.
Birde klimalı ortamdayım mola için terasa çıkıyoruz. bi sıcak bi soguk carptı heralde
Ama birden oldu anlamadım bende Allahım şifasını verir insallah
tatlım hoşgeldin.
Kararlı azimli ve isteğinle hedefine ulaşırsın umarım .
Kızlar fırsat bulmuşken hemen bakayım dedim size. Yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş. Zeynepcim çok geçmiş olsun. Gizemcim o migren bence hayattaki en kötü şeylerden. Kafamı kesip atasım gelir aman nazar değmesin son zamanlarda tutmadı. Bu arada nane yağı tavsiye ederim kesmiyor ama az da plsa hafifletiyor.
Biz yollardayız oradan oraya sürükleniyoruz resmen. Bir evimizi ayarlayalım işi de bitsin. 1 hafta bakkal dahil dışarı adım atmayacağım. Bu arada dukan yapamıyorum ama hiç kaçamak yapmadım düzensiz düzensiz atıştırıyorum fırsat bulabilirsem. Günde 2 öğün olmuyor çoğu zaman. Şimdi 1 gün ailelerin byanında kalacağız yarın yine yolculuk .. burada da ne dinlenilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?