- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.081
hayırlı olsun senın adına sevindim sevdiğin işi yapmak kadar insanı mutlu edecek birşey yoktur nasıl siteler ki ne üzerine yazıyorsun bizde takip edebilir miyiz
ya bu nasıl bir diyet kilo vereceğim diye kendine işkence mı yapıyorsun çok sağlıksız senı kınıyorum yemek adına hiç birşey yok ki
benım menum sahur yok
iftar:yarım kase çorba 2 kaşık kıymalı melemen 3 kaşık makarna salatası 1tane tatlı
su 2 litre normalde çok içerdim ama ramazanda vakıt kısa olunca bu kadar oldu
spor lesli 3 mil
günaydın kızlarrrrr :) bomba gibiyim çok şükür, nescafe ile güne başladımmmm...hmcim bakalım cuma tartıda ne göreceğizzz :)
serapcım kınama almışım pek bi sevindimtatlım beni tanımadığın için yazdığını biliyorum. ben diyet başında mide küstürme yapmazsam diyete sadık kalamıyorum ilk 1 hafta biraz midemi küstürmem gerek..bu grupta 6 ay oldu bulunalı...beni tanıyan, bilen bilir... bir çok kez kınama almış biri olarak diyebilirim ki demek ki doğru yoldayım işin şakası tabiki tatlım... :) sağlıklı beslenme adına tüm kuralları fazlası ile bilip uyguluyorum, endişelenme canım ama dediğim gibi ilk 1 hafta benim tarzım bu :)
Ben kınıyorum Lucim seni duy sesimiiiResmen haksız rekabet şekerim bu .
Günaydın Lucim .. Afiyet olsun. Dün gece eşimi hadi kalk yürüyelim artık yarıştayım diye yürüyüşe ikna ettim, ikimizin de hiç içinden gelmemişti ama yarım saat yürüdük geldik. CUmaya görelim bakalım kilomuzu da ona göre bir start verelim. Dün ilaç için geç kalmışım, unutmuştum. Bu akşam unutmayıp alayım, gece de içeyim de cumaya ödem de gitsin, bağırsaklar da rahatlasın.
oyyyy kınamalar çoğalıyor :) KINAYIN BENİ KIZLARRR daha da gaza geliyorum :) hehehh
günaydın tatlım bak ne güzel olmuş sevindim...ben de tüm gün deli gibi hareketliyiim akşam sporuma da başlayabilirsem tam olacak, dün yapamadım eşim yorgun geldi, kıyamadım ona... ama bundan sonra kıyacağımmmm
Kınarım şekerim bol bol ne demekAhh yakın olsak da pastalar, börekler yapıp getirsem sana, sonra da yemezsen küserim bak desemmm Ayy bu arada en sevmediğim arkadaş tipitir. Yemeyeceğim işte ne zorun var dimi .. Kıy gitsin Lucim ya bizim pek imkan yok bu sıralarda ama bakalım şu ev işi bir halledilse. Sen evde koşu bandı kullanıyordun değil mi ? Komşudan şikayet var mı hiç ? :26:
yok canım yıllardır taşındığım her evde de kullandım, hiç şikayet almadım, sessiz çok şükür benimki...bi de altına halı seriyorum ben, bu sene balkonda koşu bandım hiç sorun olmuyor çok şükür... bende gıcık alırım öyle tiplere, zaten zor tutuyorum kendimi bi de sen ısrar etme, di mi ama
Anladım Lucim aman öyle olsun, evde kullanmamıştım ben hiç ama bu sefer evde olsun istiyorum en azından kullanmak daha kolay olacaktır. Takılıyorum ben canım senin iradene güvendiğim için.
takıl kuzum takıl ... takıl ki iyice gaza gelelim bak ben sana nasıl takılacağım bundan sonra!!!
Dur kuzum ben daha başındayken istediğim gibi takılayım, nasıl olsa sonra sen takılacaksın gibi bol bolAma olsun, pes etmem ben, sonuna kadar mücadeleye devam. Artistliğimi yesinler
haydi bakalım hodri meydan o halde...ben biraz çalışayım, bol kahve ve bol hareket metom tavan yapsın :)
Kendini tanıyorsan sorun yok kigünaydın kızlarrrrr :) bomba gibiyim çok şükür, nescafe ile güne başladımmmm...hmcim bakalım cuma tartıda ne göreceğizzz :)
serapcım kınama almışım pek bi sevindimtatlım beni tanımadığın için yazdığını biliyorum. ben diyet başında mide küstürme yapmazsam diyete sadık kalamıyorum ilk 1 hafta biraz midemi küstürmem gerek..bu grupta 6 ay oldu bulunalı...beni tanıyan, bilen bilir... bir çok kez kınama almış biri olarak diyebilirim ki demek ki doğru yoldayım işin şakası tabiki tatlım... :) sağlıklı beslenme adına tüm kuralları fazlası ile bilip uyguluyorum, endişelenme canım ama dediğim gibi ilk 1 hafta benim tarzım bu :)
klasik luci menüsü işte luci geri döndüeveeet bugünkü menüm:
4 fincan sade ve şekersiz nescafe -ki yıllardır alışkanlığımdır.... akşam 19:00 1/2 haşlanmış tavuk göğüs... mutfak kapandı... bundan sonrasıı sadece suuuu..... az sonra yürüyüşe çıkacağım
hadi bakalım kolay gelsin tatlımtercihler başlamış sen ne yaptın yaptın mı tercihKızlar oldum olası edebiyatı da, yazmayı da çok sevmişimdir. Bu sıralarda bir iki site için yazmaya başladım ufak ufak. Çok zevk alıyorum. Pek bir geliri olmasa da bana çok katkı sağlayacağına inanıyorum.
hoşbuldm canım okuyrm kuralları :) ben 21 yasındaym nişanlıyım zonguldakta yasıyrm inşallah düzceye gelin gidicem 72 kiloydm bikaç gün önce tartıldgımda düğünüme kadar kilolarımı vermek adına aranızdaym hedefim 55 olmak eski kilom :)
günaydınlar dün iftara misafirlerim vardı o yüzden pek uğrayamadım akşamda geç gittiler sonra ortalığı topla yat derken zaten malum ben uyuyp duruyorum ramazanda
klasik luci menüsü işte luci geri döndü
kaç km yürüdün bakimmm
hadi bakalım kolay gelsin tatlımtercihler başlamış sen ne yaptın yaptın mı tercih
hoşgeldin aramıza
kızlar ben bu uyku işini nasıl halledeceğim yaaa acaip derecede gene uykum var gözüm açılmıyor
Kaptanım yapmadım ama eczacılık malum ilk tercihim ama Edirne olmak zorunda. Çok arada bir yerdeyim umutsuzum da aslında ama belli de olmaz ki. Bir de aklımı karıştıran 2. bir tercih yapıp beslenme ve diyetetik yazsam mı diyorum. Aslında çok güzel bir meslek ama ben sonuçta eczacılık için girdim sınava zaten bir mesleğim var amacım hayalime kavuşmakken 2. tercih mantıksız mı bilmiyorum.
Gece yiyip uyusanız tekrar sahura kalkmasan zor mu olur kaptanım ?
hayırlısı olsun canım yaaa
bu arada 2 gündür sahura kalkmıyorum gece 1 gibi yiyip uyuyorum ama gece geç yatıp sabah 7-7,30 da kalkınca bi de kan şekerim düşüyor sanırım gözümü açamıyorum normalde ben akşamları 10 da yatan biriydim düşün halimi
hoşgeldin inş hedefine ulaşırsın
daha zamanın çokmuş ben 1.5 ayda 8 kilo verdım senın önunde nerdeyse 1 sene var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?