Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Sahur
Peynir
Ekmek
Zeytin
Yesil cay
Domates. Salatalik

Iftar
Tavuk
Ayran
Salata
Corba
Tatli.

Menüne bayıldım tatlı hariç ama oruçta çok canım istiyor kan şekeri düşünce gayet normal yeşil çay bu gece bende iceyim hatırlatma oldu bu çok saol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende yazayım Menü
Sahur
1 yumurta
Domates + salatalık(1er tane)
1,5 dilim kepek ekmek
Kk peynir

İftar
Çorba
1kasik salata
1kasik nohut +2 kasik pilav+ 1tavuk fırında

Spor Leslie 3 mile
Su: 1,5litre

Kızlar nasılsınız ? Başarı haberi vermeye geldim size.. 2 çeşit börek, kek ve kurabiye vardı. Ben yemedim. Kusura bakmayın midem baya sıkıntılı bu aralarda da yiyemiyorum dedim. Bilmiyorum ayıp mı oldu ama her zaman kullanılabilecek bir bahane. BU arada cidden midem ağrımaya başlamıştı ama yemek sıkıntı değil ..

Ayyy ne güzel olmuş bende önümdeki 3 tatlı tabagindaki baklava kurabiye ve keklere el surmedim ben diyetteyimde diyince kimse yiyemedi hahaha

Ayyy ne güzel olmuş bende önümdeki 3 tatlı tabagindaki baklava kurabiye ve keklere el surmedim ben diyetteyimde diyince kimse yiyemedi hahaha

Yaşasın kötülükk Şaka bir yana herkes için de iyi olmuş, seni de tebrik ederim siyamum.

Ben diyetteyim demiyorum hiç, öyle deyince aman bir kerelik ye bir şey olmaz, aman kilon mu var gibi konuşmalar hiç bitmiyor, o yüzden ben midem problemli diye söylüyorum.

Ben diyetteyim demiyorum hiç, öyle deyince aman bir kerelik ye bir şey olmaz, aman kilon mu var gibi konuşmalar hiç bitmiyor, o yüzden ben midem problemli diye söylüyorum.

Hadi ya oda kotuymus. Ben 2yil önce 18 kilo verdim ki bunda en büyük destekçim ailemdi diyete başladım dedigim gun evden tuzluklari ve sekerlikleri kaldirdilar haftada 5 gun sebze pisirmeye benimle birlikte brokoli bile sevmeye başladılar

Ne güzel, çok şanslısın. En başta eşim olmak üzere herkes aynı, aman ye bir şey olmaz. Oluyor işte, neden anlamak istemiyorlarsa. Eşimle defalarca konuştum, eskiye göre çok iyi ama yine tutamıyor kendini, bu seferlik onu yesen olmaz mı bunu yesen olmaz mııı .. Olmazz diyorum artık. Bu sefer ben yemeyince o da yemiyor, içimi de rahat ettirmiyor.

O da sana kiyamiyordur :) kötülük etmemek istiyorlar ama aslinda en büyük kötülük o. Ben erkek arkadasima söylemedim basladigimi ama bi fark hissetmis söyledi :) işte bunlar için mutlu ve sağlıklı bi yasam icin burda oluyorum

Ahh ne güzel hiç söylemeden fark etmesi, dışarıdan belli olduğunu görmek en büyük motivasyon cidden.

Ahh ne güzel hiç söylemeden fark etmesi, dışarıdan belli olduğunu görmek en büyük motivasyon cidden.

Aynen öyle oldu valla :) bu grup neden sessiz böyle canım sıkıldı resmen :)

Bu sickta disarda bi is halletmekte spor oluyr dun hastaneye gttin dikislerime flan baktrmaya eve geldm uzermdekikeri siksam suyu cikardi

Ozamn diplomalarimizi degstrelim cnm yaa bende ogretmen olmayi cok istrdm benm uzak yerler geliyrdu gtmedm ama cok psmanim iktsat okudun onda da ancak devlet memuru oluyrsun

canim bu arada siz nerden nereye tasindiniz evi onceden ayarlama.imkaniniz yok muydu cok zor bylede

Son düzenleme:
Dunku menumude yazaym
Sabah:
sahanda yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytn (peynir yemeyi ozledmmm)

Oglen 1 kase corba 4 yk bulgur plavi

ara 3galeta 1tatli kasigi cilek receli

aksam 3kofte 4kup kup dogranmis patates 3yk pirinc pilavi gullac
spor yok hastanedydm.butun gun gelncede kizim durmadi hic
su 4.5 litre

Menum
Sahur
Peynir
Ekmek
Zeytin
Yesil cay
Domates. Salatalik

Iftar
Tavuk
Ayran
Salata
Corba
Tatli.

Menun cok guzel cnm ama tatli bozuyir iste
Aahh su tatliyi cikaraniiiin cani sagolsuuuunnn :) tatliyi sevmeyenlere hayranim esim mesela agzina surmez ben zorla yedrrm onuda 2 saat eveleyio geveleyp yer keske bnde oyle olsaydmm zatn benm sorunum tatli aburcubur yemekte sorunum yol

Cok guzek cnm cok iyi gdyrsun ne madar zamnda kac kilo verd

günaydın hanımlarrrr :) herkes iyidir umarımmmm... dün iftarda haşlanmış tavuk, zeytinyağlı kabak ve bol yoğurt yedim azıcık kaçtı galiba ipin ucu ama sabah hafif uyandım... inşallah bu sefer gidecek şu fazla olan 8 kiloooo...hmcim tebrikler canım pastalara göz bile atmamışsın :)

spora başlayamadım bi türlü ama yaaa, akşam çok yorgun ve sıcaktan bunalmış oluyorum ve spor yapasım gelmiyor...hadi hayırlısı spora da başlayabilsem ayda değil 8 , 10 bile gider de bakalım nasıl başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…