- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.121
Menum
Sahur
Peynir
Ekmek
Zeytin
Yesil cay
Domates. Salatalik
Iftar
Tavuk
Ayran
Salata
Corba
Tatli.
Kızlar nasılsınız ? Başarı haberi vermeye geldim size..2 çeşit börek, kek ve kurabiye vardı. Ben yemedim. Kusura bakmayın midem baya sıkıntılı bu aralarda da yiyemiyorum dedim. Bilmiyorum ayıp mı oldu ama her zaman kullanılabilecek bir bahane. BU arada cidden midem ağrımaya başlamıştı ama yemek sıkıntı değil ..
Ayyy ne güzel olmuş bende önümdeki 3 tatlı tabagindaki baklava kurabiye ve keklere el surmedim ben diyetteyimde diyince kimse yiyemedi hahaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşasın kötülükkŞaka bir yana herkes için de iyi olmuş, seni de tebrik ederim siyamum.
Böyle davranmak lazım aslında çevremizde cok kişi bilirse diyette olduğumuzu okdr avantaj çünkü bi süre sonra onlar önümüze kalorili şeyler koymamaya ozen gösterip destek oluyorlar
Ben diyetteyim demiyorum hiç, öyle deyince aman bir kerelik ye bir şey olmaz, aman kilon mu var gibi konuşmalar hiç bitmiyor, o yüzden ben midem problemli diye söylüyorum.
Hadi ya oda kotuymus. Ben 2yil önce 18 kilo verdim ki bunda en büyük destekçim ailemdi diyete başladım dedigim gun evden tuzluklari ve sekerlikleri kaldirdilar haftada 5 gun sebze pisirmeye benimle birlikte brokoli bile sevmeye başladılar
Ne güzel, çok şanslısın. En başta eşim olmak üzere herkes aynı, aman ye bir şey olmaz. Oluyor işte, neden anlamak istemiyorlarsa. Eşimle defalarca konuştum, eskiye göre çok iyi ama yine tutamıyor kendini, bu seferlik onu yesen olmaz mı bunu yesen olmaz mııı .. Olmazzdiyorum artık. Bu sefer ben yemeyince o da yemiyor, içimi de rahat ettirmiyor.
O da sana kiyamiyordur :) kötülük etmemek istiyorlar ama aslinda en büyük kötülük o. Ben erkek arkadasima söylemedim basladigimi ama bi fark hissetmis söyledi :) işte bunlar için mutlu ve sağlıklı bi yasam icin burda oluyorum
Ahh ne güzel hiç söylemeden fark etmesi, dışarıdan belli olduğunu görmek en büyük motivasyon cidden.
Aç kalmiyormusun öyle? Bide bu yediklerin dukanmı oluyor? Salatana tavuk falan eklesen süper olur
Dün çok kaldım dışarda oruçla zor oldu yorgunluk bugün spor ekliycem canim
Hosbulduuuum :):):):)
Olsun oda olur...
Dimi Gizemcim zaman ne gösterir hiç belli olmaz ama eminim öğretmenlik yapmak istemiyorum.
Siyamum doymak sorun olmuyor ama çok düzensiz hissediyorum ama malum evimiz yok şu sıralardaDışarıda yediğimde ucu kaçıyor çok yiyorum ben de o yüzden kendimce bir çare bulup böyle aperatif yiyorum. Dukan ile hiç alakası yok düzenim olana kadar çok zor dukan işi.
Menum
Sahur
Peynir
Ekmek
Zeytin
Yesil cay
Domates. Salatalik
Iftar
Tavuk
Ayran
Salata
Corba
Tatli.
Bende yazayım Menü
Sahur
1 yumurta
Domates + salatalık(1er tane)
1,5 dilim kepek ekmek
Kk peynir
İftar
Çorba
1kasik salata
1kasik nohut +2 kasik pilav+ 1tavuk fırında
Spor Leslie 3 mile
Su: 1,5litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?