- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.161
Öyle oluyor valla spor yapmış gibi yoruldumBu sickta disarda bi is halletmekte spor oluyr dun hastaneye gttin dikislerime flan baktrmaya eve geldm uzermdekikeri siksam suyu cikardi
Teşekkür ederim ben burda 9. Takimda yarıştım o dönem 3 ayda 12 kilo verdim diyet+adım sayarak ki kontrollerimi yaptırdım hedefim 4 kilo dahaydı durmasina rağmen oda 1 ayda gitti yani normal hızla 4ay 16 kilo tabi çıkınca alisip 2 kilo daha gitti 18de bıraktımCok guzek cnm cok iyi gdyrsun ne madar zamnda kac kilo verd
siyamumcum mesaj yazdığın saatler genelde kimsenin bulunmadığı saatler gündüz saatlerinde gruba takılırsan daha hareketli oluyor tatlım gece 3 te hareket bekleme gruptan hele ki çalışanlar olduğu
25 msj için her mesajın sonunda 1,2,3 gibimi yapıyoruz?:what:siyamum, aigina ve tatsız brokoli yarın siz takım listesinde olmayacaksınız ama öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildirmek zorundasınız
kollontia canım senin tartı olayı yeni düzene girecek ne yapıyoruz? senin bildirimini neye göre yapacağız? gizemli seninde yarın ilk bilidirmin olacak listelerde ama daha önce gruplarda yarışmışmıydın?
bir de yeni başlayan arkadaşlar günlük 5 mesaj yazma zorunluluğunuz var o yüzden gün başladığında mesajlarınızın başlık kısmına o günki kaçıncı mesajınız oldupğunu yazarsanız iyi olur cuma günleri toplu olarak 1 haftada kaç mesaj yazdığınıza bakılacak 1 haftada en az 25 mesaj istiyorum sizlerden haftasonları genelde takım sakin olur pek gelen giden olmaz o yüzden haftasonu 5 mesaj zorunluluğu yok haberiniz olsun
Samsungun kendi uygulamasını kullanıyorum yürüyüş arkadaşıda var içinde ayrıca günlük de tutuyorum bugün dün şunları yedim diyeboyle bi arayuzu var ben simdilik kahvaltımı ekledim 242 kalori almısım kahvaltıda kilo olarak da baslangıc kilomu girdim 72 olarak yarın sabah yeni kilomu gircem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben ufaktan ufaktan dukanı terkediyorum cok zorluyo beni kalori hesabına gecicem bi tek yulaf kepegine devam edicem sanırım
Hoşgeldin aramıza :) menun cok güzel iyi bi başlangıçsabah 6 da uyandım ilk iş kocaman bir bardak su içtim yaklaşık 0.5 lt. Daha sonra Jillian Michaels 1.level ı yaptım toplam 30 dk filan sürdü. bu 3. günüm ve hareketleri daha rahat yapmaya başladım :)
Kahvaltıda ;
1 Adet yumurta
Bir tutam kadar semizotu ve maydonoz
1-2 dilim kaşar peynir
salatalık ve tabi ki vazgeçilmezim yeşil çay.
Şimdide iş yerindeyim geldiğimden beri 2 bardak su içtim 0.5lt de onlar etse öğlene kadar toplam 1lt su etti ve tabi ki şimdi ara öğünümde de bir avuçtan az kuru üzüm yiyorum. Ferittin eksikliğim olduğu için kuru üzümü hergün tüketiyorum.
Dunku menumude yazaym
Sabah:
sahanda yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytn (peynir yemeyi ozledmmm)
Oglen 1 kase corba 4 yk bulgur plavi
ara 3galeta 1tatli kasigi cilek receli
aksam 3kofte 4kup kup dogranmis patates 3yk pirinc pilavi gullac
spor yok hastanedydm.butun gun gelncede kizim durmadi hic
su 4.5 litre
Dukan zor ya ben ilk atak denemistim 2 günde halsizlik baygın bi hal sonra elimi sürmedim :) ama apartmandakiler yaptılar çok sayılarda verdiler halada korumadalar bunuda gözardı edemem yapan yapıyor :)
lhoşgeldin tatsızbrokoli 1. sayfada kurallarımız var o kuralları öncelikle okumanı eğer kabul edersen şu anki hedef kilonu ve hedef kilonu yazmanı isteyeceğim
Hoşbuldum hmm22 :) Jillian ne kadar yorsa da artık alışıyorum sanırsam bende.Hoşgeldin aramıza brokoli
Ben çok beğendim kahvaltını.
Jilian için de tebrik ederim, bana işkence geliyor.
Hoşgeldin aramıza :) menun cok güzel iyi bi başlangıçsemizotunu çiğ mi tüketiyorsun? Çok severim çiğ denedim ama öyle yiyemem heralde
Tamam canım pcden denerim onu en baştan msj sayımı ve kilo bildrimi. Ama yüzde olayını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)Kızlar öğleden sonra işlerden uğrayamadım siyamum canım ya cumaları toplam 1 haftada şu kadar mesaj yazdım ya da başlık kısmına günde yazdığın mesaj sayısına sayıkouacaksın ama bu pc kerde oluyor iPhone larda yok bu kısım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
l
hoşbuldumm :)) Evet çiğ olarak tüketiyorum semizotunu maydonozla karıştırıp limonlu yiyorum genelde bazende tuzsuz lor peyniri ve cevizle karıştırıp salata olarak tüketiyorum denemelisin bence siyamum
Tamam canım pcden denerim onu en baştan msj sayımı ve kilo bildrimi. Ama yüzde olayını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)
Güzel fikirmiş ramazandan sonra cevizli olanı öğle yemeklerimde denerim :)
ilk kilo bildirimini ben yapayım yeni tartıya göre gecen hafta 68.4 bu hafta 67,5
eski tartıda gecen hafta 67 bu hafta 66 eskı tartı küsüratları göstermiyordu artık yenıyı baz alalım
Canım yüzde olayı kolay zamanla onu da öğrenirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menümü yazayım kızlar
Sabah : 2 adet grissini 1 dilim peynir
Öğle : 1 paket etiform
Akşam : 1 tane snitzel ve cacık
Nasıl doydun bu menüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?