Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy bir sürü şey yazdım silindi gelde sinir olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sickta disarda bi is halletmekte spor oluyr dun hastaneye gttin dikislerime flan baktrmaya eve geldm uzermdekikeri siksam suyu cikardi
Öyle oluyor valla spor yapmış gibi yoruldum

Cok guzek cnm cok iyi gdyrsun ne madar zamnda kac kilo verd
Teşekkür ederim ben burda 9. Takimda yarıştım o dönem 3 ayda 12 kilo verdim diyet+adım sayarak ki kontrollerimi yaptırdım hedefim 4 kilo dahaydı durmasina rağmen oda 1 ayda gitti yani normal hızla 4ay 16 kilo tabi çıkınca alisip 2 kilo daha gitti 18de bıraktım

siyamumcum mesaj yazdığın saatler genelde kimsenin bulunmadığı saatler gündüz saatlerinde gruba takılırsan daha hareketli oluyor tatlım gece 3 te hareket bekleme gruptan hele ki çalışanlar olduğu

Doğrudur gündüzleri de uğramaya çalışıyorum galiba ben baya heves ettim ondan sessizlik hoşuma gitmiyor :)
25 msj için her mesajın sonunda 1,2,3 gibimi yapıyoruz?:what:
Samsungun kendi uygulamasını kullanıyorum yürüyüş arkadaşıda var içinde ayrıca günlük de tutuyorum bugün dün şunları yedim diye

kızlar ben ufaktan ufaktan dukanı terkediyorum cok zorluyo beni kalori hesabına gecicem bi tek yulaf kepegine devam edicem sanırım

kızlar ben ufaktan ufaktan dukanı terkediyorum cok zorluyo beni kalori hesabına gecicem bi tek yulaf kepegine devam edicem sanırım

Dukan zor ya ben ilk atak denemistim 2 günde halsizlik baygın bi hal sonra elimi sürmedim :) ama apartmandakiler yaptılar çok sayılarda verdiler halada korumadalar bunuda gözardı edemem yapan yapıyor :)

Hoşgeldin aramıza :) menun cok güzel iyi bi başlangıç semizotunu çiğ mi tüketiyorsun? Çok severim çiğ denedim ama öyle yiyemem heralde

Menü guzel canım ama 4,5 litreyi nasıl iciyorsun? Ben 2 litre icince mahvoluyorum :what:

Kızlar nerelerdesiniz ? Takımımız pek sessiz kalmış ..

Ben menümü yarın yazarım artık. Aman akşam dikkat edelim, çok kaçırmayalım, yoksa yarın tartıda üzülebiliriz ..

Bu da motivasyon fotoğrafı olsun ..

ya canm dedigin gibi yapan yapıyo da beni astı: ( sınavkar kpss tatil derken cok zor oluyo bide yogurttan fenalık geldi

hoşgeldin tatsızbrokoli 1. sayfada kurallarımız var o kuralları öncelikle okumanı eğer kabul edersen şu anki hedef kilonu ve hedef kilonu yazmanı isteyeceğim
l
hoşbuldum toplight. Kuralları okudum şu an ki kilom 62.4 hedef kilom 55. Boyum da 1.67cm. Ben şunu anlayamadım kilonun yüzde hesabını nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin aramıza brokoli
Ben çok beğendim kahvaltını.
Jilian için de tebrik ederim, bana işkence geliyor.
Hoşbuldum hmm22 :) Jillian ne kadar yorsa da artık alışıyorum sanırsam bende.

Hoşgeldin aramıza :) menun cok güzel iyi bi başlangıç semizotunu çiğ mi tüketiyorsun? Çok severim çiğ denedim ama öyle yiyemem heralde

hoşbuldumm :)) Evet çiğ olarak tüketiyorum semizotunu maydonozla karıştırıp limonlu yiyorum genelde bazende tuzsuz lor peyniri ve cevizle karıştırıp salata olarak tüketiyorum denemelisin bence siyamum

Ben Giresun da çalışmaya başladım 6 aydır. Hep öğlen yemeğine eve geçerdim bugün dışardan yiyecektim ama heryer kapalı olduğundan tek sipariş verebileceğim şey tosttu Hiçte sevmem ama yanında ayran içtim bi tanede. İş yerinde de iki bardak daha su içtim. şu ana kadar 1.5 lt su etti. En az 2 lt ile bugünü kapatayım diyorum kızlarr. Akşama da sadece bir kase şehriye çorbası içeceğim.

bugunku menum
sabah
yulaf kepekli krep
bi dilim fume et
bi yumurta
bi dilim light peynir

aksam
4 adet ızgara kofte yagsız
bi kase yogurt sarımsaklı

2,5 lt su
yarım saat yuzme
1 saat egzersiz

Kızlar öğleden sonra işlerden uğrayamadım siyamum canım ya cumaları toplam 1 haftada şu kadar mesaj yazdım ya da başlık kısmına günde yazdığın mesaj sayısına sayıkouacaksın ama bu pc kerde oluyor iPhone larda yok bu kısım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım pcden denerim onu en baştan msj sayımı ve kilo bildrimi. Ama yüzde olayını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

l

hoşbuldumm :)) Evet çiğ olarak tüketiyorum semizotunu maydonozla karıştırıp limonlu yiyorum genelde bazende tuzsuz lor peyniri ve cevizle karıştırıp salata olarak tüketiyorum denemelisin bence siyamum

Güzel fikirmiş ramazandan sonra cevizli olanı öğle yemeklerimde denerim :)

Canım yüzde olayı kolay zamanla onu da öğrenirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk kilo bildirimini ben yapayım yeni tartıya göre gecen hafta 68.4 bu hafta 67,5
eski tartıda gecen hafta 67 bu hafta 66 eskı tartı küsüratları göstermiyordu artık yenıyı baz alalım

ilk kilo bildirimini ben yapayım yeni tartıya göre gecen hafta 68.4 bu hafta 67,5
eski tartıda gecen hafta 67 bu hafta 66 eskı tartı küsüratları göstermiyordu artık yenıyı baz alalım

Yeni tartı alınca açıklama yapıp ona göre değiştirebiliyoruz. Tebrik ederim.

Menümü yazayım kızlar

Sabah : 2 adet grissini 1 dilim peynir

Öğle : 1 paket etiform

Akşam : 1 tane snitzel ve cacık

Ben de Menümü gireyim
Sahur
Sade special k yoğurt ve taze nektarla yedim

İftar:
Çorba
2 Kaşık makarna 3 kaşık taze fasulye

Ara : yarım muz+ 5 kiraz+ 3 kayısı

Spor Leslie 500 steps
Su 1 litre

Nasıl doydun bu menüyle

Doymadım şekerim ne doyması 80 kiloluk insan doyar mu hiç şuncacık şey ile Ama ne yapayım dişli bir rakibim var. Yenilecek isem bile kolay lokma olmak istemiyorum. Yarın da tartı günü malum.10 günden beri tuvalete gidemeyince tartı da pek iyi davranmadı bu hafta. Ben de az yiyeyim dedim. Üstüne de ilaç içtim bakalım inşallah yarın sabah gidebilirim tartı öncesi.

Kaptanım. Ben yarın sabah tuvalete gidemezsem ilaç etkisini göstersin diye öğleni bekleyebilir miyim ? Kendi kilomu ekler paylaşım yaparım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…