Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

38 gün diyerek moral bozma :sinifsinif::sinifsinif: bak zaten sabahtan beri unları bekliyorum gelmedi mafoldumben 35.5 günümüz kaldı hatta dahada azzemuszemus

canım hoşgeldin.. valla iyi gidiyor sanırım bu diyet, bunalan sıkılan istifa eden yok henüzlmaz:

arkadaşlar ben biraz düzenleme yapıyorum evde kızlarla, bitmedi hala ama az kaldı halledip geleyim.. yarım kalınca kötü oluyor.. sizi kontrol etmek hemde dinlenmek amacıyla bırakmıştım çünkü....

arkadaşlar ben biraz düzenleme yapıyorum evde kızlarla, bitmedi hala ama az kaldı halledip geleyim.. yarım kalınca kötü oluyor.. sizi kontrol etmek hemde dinlenmek amacıyla bırakmıştım çünkü....
ne duzenliyosunuz kallisim esyalarin yerini falanmi degistiriyosun ben merakli melahat herseyi bilmek istiyom kim evinde ne yapiyo ne ediyo
basladim yine merakliliga cabuk ciktim depresyondan anlattigim kadar surmedi hee cok acayip bir kariyim ben yaa

:1shok::1shok: 6 lı rakamlara mı düştün yoksa :1shok:
bu hafta listedeydi di mi kallis. evet evet lsitedeydi :roflol::roflol:

valla bugün öğlen bişey yaptım ki sormayın

şöyle söyliyim bugünkü 1000 kalorimin dolmasına sadece 100 kalori kaldı
sabah ise yarım paket sunta ve 1 barda light süt içtim, ayrıca gün içinde toplam 4 adet kuru kayısı yedim
kalan kalori istihkakımı sadece öğlen menüsünde tamamlamış oluyorum bilginize
yazmasaydım içim rahat etmiycekti, akşam bişey yemiycem inşallah tabi
yemezsem bişey yok tamamdır
ama ne yediğimi söylemiycem kalori miktarı 700 kadar:roflol::roflol:

kallisim kanlıcaya yoğurt yemeye gidin demişsin ya,amma güldüm...
kızlarla buluşup kanlıcaya mı gidelim yani kaydirigubbakcemile3
düşünenize biz 4 diyet mağduru yoğurt yiyoruz filan :roflol:
bu arada sen heralde bayağı bir kilo verdin,hadi hayırlısı...hakikaten bu cuma gününü çoook merak ediyorum ben

azıcık çıkıyorum ben de kızlar,görüşürz..

simdi bugun yediklerimi yazemde biri beni denetlesin nutfen
sabah bir su bardagi balli sirkeli su
sonra yine bir su bardagi normal su
2 dilim tam. bug. ekm.
boyle azcik peynir normal peynir
bir kucukcuk domates bir koca fincanda sutlu kahve tek sekerli
oglen
hic yagsiz haslanmis domates solu 3 yemek kasigi et
ve bir tabak salata limonlu bide sadece salata tabagini siyiracak kadar ekmek
ogleye kadar 1.5 lt su saat 3 gibi bir tane seftali kucuk
aksami bilmiyom simdilik dusunuyom ne yesem diye yoksa yemesemmi bijom gibi

Canım merhaba.

Ben uyguladığınız diyete 38 günlük diyet adını taktım.Diyet dosyama da bu şekilde kayıt ettim.Görseniz bir doya diyet listem var.Asla moral bozmak istemem.Tam destek hep destek hayatım.
Cuma için şimdiden başarılar.Ben biraz tırs tırs vaziyetteyim.HepiniziŞeniz

Kallisteciğim;
Yazmayı atladım.Unları gönderdim de Kepekli un ya kargoyu götüren kişi de diyette imiş bizim unları kepekli ekmek yapıp yemiş canım yaaa.

Nasıl iyi kıvırabildim mi?:roflol:kafamçokkarıştıa.s.a.s.

bijom bu balli sirkeli su ne zamanlar iciliyo gulum gunde kac defa benim okudugum yerde her yemekten sonra yarim su bardagi yazmis sen nasil ediyosun bende basladim bugun sabah ac icitim ben neden oyle yaptim bilmiyom ama ne zamanlar iceyim canim bide su sarimsak onu ne zaman yutayim artik bende herseyi deniycem bakalim

bijom gitmis ya ee kim iciyodu bu sirkeyi bana kim soyliycek
neyse reyhan ablamda gelmedi yada geldi yorgun
ben hepinizi opup cikiyorum
hepinizi cok seviyorum gorusuruz canlarim
herkeze iyi aksamlara.s.

Selam arkadaşlar evet geldim alıntılara geçmeden önceden aklımdaki bir kaç şeyi yazayımda unutmayayım .
1. si xTABU cum özür dilenecek yada affedilecek bir durum yok bu konuda anlaştık mı.
2. si isimsiz geleceğini düşünmemin nedeni çıkarken üzgünüz hoşçakalın yazarak elvada eder gibi konuşmandı.
3. Çikolatam çok haklısın kimsenin kimseye çekin gidin deme hakkı yok benim cümlemin kastı burda yani takımda sorun yaşıyosanız kimse kimseyi bağlamıyor şeker gidersiniz demekti. ayrıca o mesajımda yazdıklarımın hepsine kendimide kattığımı parantez içinde belirtmiştim .

evet şimdi alıntılarıma geçöiyorum

ih ih zati senin için geçerli değildi bu, seni saymıyorum :roflol::roflol:
amaninn :1shok:sen beni adamdan saymıyon muki mafoldumben :roflol:
ee hepimizin çenesi düşük ne yapalım kiialkisalkisalkis
eferim sana bi nazar boncuğu hak ettin demekki al sana
tıs ne fenasın sen lmaz: gülme gülme başımıza gelir sonraa:roflol:
bu arada bugün regl oldum ve buna rağmen tartıda 800 gr eksik çıktım ! :1shok: inanılır gibi değil çünkü ben 1,5 kg şişerim en az!!!! delikafadulden
ee bir boncukta sen hak ettin

gece binicem yarın sabaha ordayım canım :icecream:
hayırlı yolculuklar efendim sana güle güle git güle gile gell:gitme:
canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
Allaaaaaahh 5.takım buluşmasıı :))
eksikler çatlasın :jeyyar:

yaaa bana bak:mymeka: birde buluşma resimleri koyunda tam olsun çattadanak ortadan ayrılalım lülülülülülü

canım bende bi süre yaptım şu sirkeli ballı suyu
bir sabah aç karnına içiyordum birde yatmadan önce

hatta bende yeniden başlıyım, cildimin gerildiğini güzelleştiğini hissetmiştim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…