- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.521
teşekkürler asyacım söylerim. ordan da girerim bol bol. iyi akşamlar canım Şenizbijom sende gule gule git annenlerin yanina canim selam soyle annengile herkeze istanbulda bulusma olacak insallah guzel vakit gecirirsiniz canim herkeze selam hadi optum senide hayirli yolculuklar
canım ya ben peynir ve süte bayılırım yoğurduda ancak ayran yada yemeğin yanında tüketirim tek başına asla yiyemiyorum midem bulanıyorayy ben yoğurdu çok severim canzi,hatta extra yoğurt yemek istediğim öğünler bile oluyor da,tutuyorum kendimi...
ben cikayim artik canlarim gece gelirmiyim bilmem yarin gorusuruk
kocaman optum herkezii hayirli aksamlar
sağol ablacım iyi akşamlar a.s.bijom güle güle git ve dön canim.. hayirli yolculuklar. bende cikiyorum görüsürüz öpüyorum hepinizi
kallıste canım cocuk oyuncagına cevırdım galıba ama ben ızne ayrılmayım ya ogleden sonra bır tartıldım 100 u gormusum yıne ya aglaya aglaya bı hal oldum uff ıyıce sınırlerım bozuluyo.esımlede kılo yuzunden ılk kez yuz goz olduk.hızlı bı sekılde kılo vermemı ıstedıgını soyledı dun bugunde almanya ya gıtdı.aılemın yanına gıtmeyı agustosa erteleyıp hızlı bır spor dıyet programı yapmak ıstıyorum.bu arada cayı ıcıyosun gunde bı tanemı.ılacdan ıcdınmı hıc merak edıyorum.bu arada caydan yakında tekrar temın edebılcez sanırımözgecim hoşgeldin canım valla iyi gidiyor şu ana dek bozan vede bıkan yok gibi..lmaz: gerçi ben bıkmazsam kimsede bıkmaz sanırımzemuszemus
kilo verdiğimi görüyorum yüzüme baktığımda anladım hemde bayağı farketti ama sürpriz olsun diye tartılmıyorum...
cedricim canım seni çok ama çok iyi anlıyorum canım, havaların ve senin yorgunluğununda etkisi var tabiki... kendini ne zaman iyi hissedersen dönersin canım ara vermek iyi geliyor.. bak inan ben geçen ay ayrıldım dedimki yüzüm gözüm sivilce işte cildim bozuldu filan neyse ayrıldım diyeti unuttum cildimi tamir ettim ama bak bu hafta başladık ya psikolojim yerinde olsa bile düşüncesi etkiliyor şu an saç diplerimde ve yanaklarımda dahi sivilcelenme var kimse inanmaz ama diyetle birebir alakalı:kedi:
kallıste canım cocuk oyuncagına cevırdım galıba ama ben ızne ayrılmayım ya ogleden sonra bır tartıldım 100 u gormusum yıne ya aglaya aglaya bı hal oldum uff ıyıce sınırlerım bozuluyo.esımlede kılo yuzunden ılk kez yuz goz olduk.hızlı bı sekılde kılo vermemı ıstedıgını soyledı dun bugunde almanya ya gıtdı.aılemın yanına gıtmeyı agustosa erteleyıp hızlı bır spor dıyet programı yapmak ıstıyorum.bu arada cayı ıcıyosun gunde bı tanemı.ılacdan ıcdınmı hıc merak edıyorum.bu arada caydan yakında tekrar temın edebılcez sanırım
kızlar akşam eve gelincer tartıldım gözüme inanamadım ama tabi cumayı bekliyorum ben diyeti biraz değiştirdim sağlık problemlerinden dolayı ama yinede iyi gidiyor yani inşallah giden yağdır ayrıca albüme fotoğraflarımı koydum bakmak isterseniz öptüm 5 takımın güzel kızları
kızlar ben geldim o kadar spor yaporum diyet yaporum.kilo da verdim.. ama okulda az önce tolga die bi arkadas sen cok kilo almıssın demez mi bana!!!:S delirdm ya:S
çok güzel canım fotolar ama senin hiçççççççç kilo fazlalığın yok gibi canım asıl fazlalık bizlerde valla canımmmm inşallah bu diyet sayesinde bizlerde eriyeceğiz zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
amannn boşverkızlar ben geldim o kadar spor yaporum diyet yaporum.kilo da verdim.. ama okulda az önce tolga die bi arkadas sen cok kilo almıssın demez mi bana!!!:S delirdm ya:S
selam kızlar,
ben de yaprak dökümünü izledim geldim. diyet iyi gidiyor ama canım aşırı derecede tatlı istiyor,reglym ya... yemedim,diyeti bozmak niyetinde değilim.ama tatlı isteğim de geçmiyor...
sizlerin nasıl gidiyor,bozan yok dimi? bugün de bitti,kaldı 35 gün zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?