Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy ben yoğurdu çok severim canzi,hatta extra yoğurt yemek istediğim öğünler bile oluyor da,tutuyorum kendimi...

aynen ya zemuszemus

sagol mehalimcim nazar deymesin bana dun nasildim bugun nasil allahim haa cok degisken bir ruhum var benim bir oyle bir boyle
sen nasilsin neler yaptin canimcigim bakalim bu ara ne dikiyon

yaa ben bhk arkadasimizin evet mesajini neden alinti yapmisim acaba yaa neyse kiskaniyoruz siz boyle bulusmalar falan biz yalnniz olmuyo kizlar yaaa hep beraber bulusak bigun

otamam bijom bugun bal aldim sirke onceden vardi sarimsagida hemen baslayim bugun onuda yemekten sonra yutayim hemen zaten fazla bisiy yemiycem patlican salatasi azcik sonra yatana dek sivi tuketecem insallah
asyacım dikkat et çünkü sarmısak yutunca çok uykum geliyo benim mirmirmirmir mümkünse akşamları yut derim benn yerimseniben

yaa ben bhk arkadasimizin evet mesajini neden alinti yapmisim acaba yaa neyse kiskaniyoruz siz boyle bulusmalar falan biz yalnniz olmuyo kizlar yaaa hep beraber bulusak bigun

tabi canım ya inşallah

sana paris yakınmı ben orayı düşünmüştüm ne dersin asyacım kaydirigubbakcemile3

asyacım dikkat et çünkü sarmısak yutunca çok uykum geliyo benim mirmirmirmir mümkünse akşamları yut derim benn yerimseniben
tama ozaman yatarken yutayim gelin yutamamis ben yutabilecekmiyim acaba gerci bende bu bogaz varken fili bile yutarim bende iste sarimsaktan korkuyom salak gibi

tabi canım ya inşallah

sana paris yakınmı ben orayı düşünmüştüm ne dersin asyacım kaydirigubbakcemile3
anaaa ne guzel olur valla sportim paris bana trenle 3 saat arabayla 4 saat hem gorumcem var orda ne guzel olurdu hayali bile guzel insallah olur bigun

ah asyacım inşallah

allah söylettikaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar

çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere, sağlıcakla kalın

selam sekerparelerim ben geldimmmmm..kaydirigubbakcemile2
geldim bahcede kaykilmisim. bir rüzgar cikti dondum. iceri girdim
son iki sayfayi okudum sportie cok güldüm güzelim ya.. kaydirigubbakcemile3 masallah ne hirslisin..

hosbuldummmmm güzelim nasilsin ?
kokos olmussun baktimda b erbere falanbmi gittin bugün :)
hayir reyhan ablam gitmedim berbere ama bugun cok guzelim bugun cokta iyiyim cabuk ciktim dunku halimden sabah azcik alisverise gittik ben kendime bisiy almadim ama alacam insallah az kaldi magazada beyendigim seylere nisan takip geldim zayiflayinca sizi alicam diye bide bugun diyet degil ama az yedim guzel beslendim bide bol bol spor yaptim dusumu da alip geldim saclarimi falan biguzel kabarttim oyle saldim bide uzamislar iyice bugun farkettim ama kestirmeyi dusunuyom bakalim hayirlisiopuyorumnanaktan

ohh ohhhhhhh kokosum benim cok sevindim kendini toparlamana kisa zamanda...süslenip aynada kendini begenmesi insanin moralini aninda düzeltiyor cok iyi yapmissin

bijom sende gule gule git annenlerin yanina canim selam soyle annengile herkeze istanbulda bulusma olacak insallah guzel vakit gecirirsiniz canim herkeze selam hadi optum senide hayirli yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…