Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gunaydın
gecen cuma 72 idi simdi 69.1 ama nasıl yuzde hesaplayacagımı bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gunaydın
gecen cuma 72 idi simdi 69.1 ama nasıl yuzde hesaplayacagımı bilmiyorum

Başlangıç kilondan bitiş kilonu çıkart farkı 100le carp başlangıca böl örnek
59
57.7
Fark 1300
1300*100/59.000: yüzde

günaydınlarrrrr

Kilom 88 ama yuzdeyi nasil hesapliycm blmiyrm ?kaptanim 4. Gruba katlmistim ama hamilelik suphem olunc birakmistim zatn 1 ay durmusumdur anca

canım sen öyle yazınca baktım sen 325. etapta 3 kere bildirimde bulunmadığın için diskalifiye edilmişsin diskalifiye edilen arkadaşların yarışmaları diğer takım kaptanlarının onayı ile oluyor ancak o yüzden senin listelere girmeden önce diğer takım kaptanlarından onay almam gerekiyor ama senin bu kilonu takım içi listesine kaydediyorum

***5.TAKIM 369. ETAP***

toplight (75,8/74,6/1,20/%1,58)
hm22( 83,30/)
GizemYst(64,10/)
bengu84(69,5/)
14SERAP38( 68,5/67,50/1,00/%1,46) tartı değişiminden kaynaklanan 1,5 kg eklenmiştir.
kollontai (70/69,1/0,45/%0,64) yeni üye deneme süresi nedeniyle kilosu 2 ye bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI : %

kollontai sen gecen hafta 70 değilmiydin? sanki 72 bir öncekşi haftaydı notlarıma bir bakayım

notlarıma baktım ilk girdiğinde 72 gecen cuma 70

Son düzenleme:
tartı degisikliginden dolayı bi tartıda bi ara 70 cıkmıstım ama pazartesi sabh datcada dijitalle tartıldım 72 idi

yani kaptanım benim tartıyla ilgili gelgitler oldu biliyosun. 70 uzerinden de hesaplayabiliriz benim icin hic sorun degil. istanbulda hep farklı sonuclar cıktı cunku gecen hafta ama en yuksek aldıgım rakam 72 idi bu da en dusugu oldu 69

tatlım 72 yi bugün ifade ettin o yüzden şimdşi geçmiş mesajlarının hepsini taradım 1 temmuzda 70 kg yum demişsin o yüzden bunu kayıtlara almışım şimdi ben kaçırdım sen tartı almışmıydın bundan sonra ne yapıyoruz tartı değişimi olacak mı?

Baktm 300 kalorymis cnm sabh kahvaltsida 450 kalori hakkim var dye yedm olmamis mi

Canim yanlislik olmali ben goremycegmi bildirdim ondan bildirimde bulunmadm takim kaptani mi anlamamisti ki axaba grmycegimi

yok kaptanım tartı degisimi yok. tartı aldım kendime sonunda; ) sorun bitti cok sukur. ama gercekten cok mutluyum 10 gunde 3 kilo benim icin cok onemliydi moral oldu biraz 70 in altını gormek

Baktm 300 kalorymis cnm sabh kahvaltsida 450 kalori hakkim var dye yedm olmamis mi

3 dilimi mi 300 kaloriymiş Gizemcim? Bence kalorisinde de bir yanlışlık var ama onun haricinde sadece kalori miktarı pek doğru olmuyor. Mesela günlük kalori hakkın 1000 olsun. Sen 1200 kalorilik protein tüketsen de kilo verirsin ama 1000 kalorilik yağ ve karbonhidrat alımı sana kilo aldıracaktır. O yüzden besinlerin yağ durumlarına dikkat etmek çok önemli. Bu arada yumurtalı ekmek bildiğimiz yağda kızartılan dimi yanlış yorum yapmıyorum ?

Kızlar benden tık yok artık bildirim yapayım 7de uyandım hem susuz hem açım, umarım haftaya daha güzel olur.

***5.TAKIM 369. ETAP***

hm22( 83,30/82.9/ 0.4/ %0.49 )
GizemYst(64,10/)
bengu84(69,5/)
14SERAP38( 68,5/67,50/1,00/%1,46) tartı değişiminden kaynaklanan 1,5 kg eklenmiştir.
kollontai (70/69,1/0,45/%0,64) yeni üye deneme süresi nedeniyle kilosu 2 ye bölündü

***5.TAKIM 369. ETAP***

hm22( 83,30/82.9/ 0.4/ %0.49 )
GizemYst(64,10/)
bengu84(69,5/69,10/0,40/%0,58)

olsun tatlım yaa haftaya düşer bak tuvalate çıkmadığın halde gene 400 gr gitmiş wc ye de çıksan daha çok gidecekti
bu arada bengü ve gizem nerelerde kaldılar

Son düzenleme:
Bu hafta Cok duzensiz ve Kotu bir hwfyaydi.Foruma cenaze dolayisiyla gecen ucgun giremedim. Ondan sonrada baska bir sebepten canim skilmsti Cok.bu haftaya Guzel BA'liyorum. Umarim Guzel olur.. ..

Bu hafta Cok duzensiz ve Kotu bir hwfyaydi.Foruma cenaze dolayisiyla gecen ucgun giremedim. Ondan sonrada baska bir sebepten canim skilmsti Cok.bu haftaya Guzel BA'liyorum. Umarim Guzel olur.. ..

canım inşallah güzel bri hafta olur senin için önemli değilse can sıkmayı boşver senin hayatından çalıyor maalesef

Kaptanım 2-3 gün önce 84ü görmüştüm. İlacımı kullanmaya başlayınca ödem hafifledi mi ne yaptı bu kiloya indim.
Şu tuvalet sorununu bir halledebilsem çok rahatlayacağım, ciddi anlamda bağırsak patlaması olur mu diye korkuyorum 11 gün az değil ki.

Bu arada kendime hedef programı yaptım bakalım.

Gizem tatildeydi ama ondan mı geç kaldı ki ..

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.5
But hafta 69.1
Fark 0.4.

Tebrik ederim Bengücüm.

Canım kendimizi sıkıyoruz da ne oluyor, olan bize oluyor, neyi değiştirebiliyoruz üzülerek ? Hiç bir şeyi. Tabi söylemek kolay, benim de çabuk moralim bozulur ama yanlış yapıyoruz işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…