Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mis gibi olmuş afiyet olsun Siyamum bu arada senin kilon kaçtı unuttum ben.

Ayyy o çok zor ben onun için kiraz
saplı form çayı içiyorum sabah hemen çıkartıyor bekunise gerek kalmadan
Mis gibi olmuş afiyet olsun Siyamum bu arada senin kilon kaçtı unuttum ben.

59 kilom 1.55 boy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii tatlım sen wc ye çıkınca ekleriz seni hadi bakalım yarına güzel sonuçlar inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzel vermissin cnm masallah zatn ideali ayda 4 kiloyu gecmemek

Canim bnm hamileligim skntlydi suyum azdi bebisi kaybetme derecesine gelnce hamilelkte 4 litre icoydm zatn ordan aloskanligim var kendi cnn olunca zorlamiysn ama canindam can tehlikeye grnce daglari delio yollari asabiliyrsun bu alislanlikta isime yaryr su cok guzel sut yapiyr suanda 4 ltre yetmyo ble ama tutuurm kndmi fazlasida bobreklere zarar

Ayyy o çok zor ben onun için kiraz
saplı form çayı içiyorum sabah hemen çıkartıyor bekunise gerek kalmadan

59 kilom 1.55 boy

Siyamum 10 gün geçtiği için üzerinden etkili bir çözüm aradım ama zaten form çayın içindeki de sinemaki bekunisin de. Bu arada düzenli içmiyorsun değil mi form çayı ?
Problem yaratabilir.

Tabii tatlım sen wc ye çıkınca ekleriz seni hadi bakalım yarına güzel sonuçlar inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanım nasıl da aç uyandım ama yemek yemeden su içmeden 2-3 saate kadar beklemeyi planlıyorum. Baktım ses yok tartılırım.

Benim kilo ve msj bildirimim yüzde hesaplamam doğrudur umarım

Eklentiler

• $1405056852980.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim kilo ve msj bildirimim yüzde hesaplamam doğrudur umarım

Doğrudur Siyamumcum bir problem yok hesaplamanda. Bunu da 2.20 olarak alıyoruz yüzdeni.

Siyamum 10 gün geçtiği için üzerinden etkili bir çözüm aradım ama zaten form çayın içindeki de sinemaki bekunisin de. Bu arada düzenli içmiyorsun değil mi form çayı ?
Problem yaratabilir.

Yok canım ya içilir mi hergün yok kendime düşman değilim :) zor durumda :)

Doğrudur Siyamumcum bir problem yok hesaplamanda. Bunu da 2.20 olarak alıyoruz yüzdeni.

Ayyy çok mutlu oldum ozmn üzülerek yazmıştım teşekkür ederim :sly:

günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm

günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm

Oh ne güzel valla seviniyorum bura canlanip kilolar eksilince Tebrikler :)

Ayyy çok mutlu oldum ozmn üzülerek yazmıştım teşekkür ederim :sly:

Çok güzel bir yüzde tebrik ederim gerçekten.

Günaydın Lucim. Ben de tartı için bekliyorum. Bekunis henüz etki etmedi de. Senin bir sonraki durağın 63 mü şimdi yarışımız için ?
Bakalım benim kaç çıkacak ?

Yok canım ya içilir mi hergün yok kendime düşman değilim :) zor durumda :)

Ayy anladım aman öyle olsun valla mahveder öyle sık kullanım bağırsakları falan.

Günaydın Lucim. Ben de tartı için bekliyorum. Bekunis henüz etki etmedi de. Senin bir sonraki durağın 63 mü şimdi yarışımız için ?
Bakalım benim kaç çıkacak ?

hadi hayırlısı bakalım :) seni uyanık demek bekunis içtin bileydim ben de içerdim durak koymadım tatlım 60 hedef...ama bu halde bile azıcık fazla ince oldum gibi geldi ya bakacağım artık... ben balık eti seviyorum azıcık hanımlarda aslında

Dunku menum
Sabah
3 yumurtali ekmek 4zeytn 1 cay kasigi recek
Ara yok
Oglen sehriye corbasi 3 yk pirinc plavi 4 yk etli patates yemegi ceyrek bazlama

ara 4 bebe biskuvi
Aksam sehriye corbasi 3 yk pirin plavu 5 yk etli patates
spor leslie 1 mil su 4.5 litre

Kilom 88 ama yuzdeyi nasil hesapliycm blmiyrm ?kaptanim 4. Gruba katlmistim ama hamilelik suphem olunc birakmistim zatn 1 ay durmusumdur anca

Yok Lucim ne uyanıklığı bugün 11. günüm henüz tuvalete çıkmadım. Bekunis de hiç etkilemedi..

Amanın ne yaptın sen öyle, yumurtalı ekmek zaten kalori bombası. Hadi reçel az yemişsin. Arada bir de bebe bisküvisi var, millet kilo almak için yiyor onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…