- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.181
Ben de Menümü gireyim
Sahur
Sade special k yoğurt ve taze nektarla yedim
İftar:
Çorba
2 Kaşık makarna 3 kaşık taze fasulye
Ara : yarım muz+ 5 kiraz+ 3 kayısı
Spor Leslie 500 steps
Su 1 litre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy o çok zor ben onun için kirazDoymadım şekerim ne doyması80 kiloluk insan doyar mu hiç şuncacık şey ile Ama ne yapayım dişli bir rakibim var. Yenilecek isem bile kolay lokma olmak istemiyorum. Yarın da tartı günü malum.10 günden beri tuvalete gidemeyince tartı da pek iyi davranmadı bu hafta. Ben de az yiyeyim dedim. Üstüne de ilaç içtim bakalım inşallah yarın sabah gidebilirim tartı öncesi.
Kaptanım. Ben yarın sabah tuvalete gidemezsem ilaç etkisini göstersin diye öğleni bekleyebilir miyim ? Kendi kilomu ekler paylaşım yaparım zaten.
Mis gibi olmuş afiyet olsun Siyamum bu arada senin kilon kaçtı unuttum ben.
Doymadım şekerim ne doyması80 kiloluk insan doyar mu hiç şuncacık şey ile Ama ne yapayım dişli bir rakibim var. Yenilecek isem bile kolay lokma olmak istemiyorum. Yarın da tartı günü malum.10 günden beri tuvalete gidemeyince tartı da pek iyi davranmadı bu hafta. Ben de az yiyeyim dedim. Üstüne de ilaç içtim bakalım inşallah yarın sabah gidebilirim tartı öncesi.
Kaptanım. Ben yarın sabah tuvalete gidemezsem ilaç etkisini göstersin diye öğleni bekleyebilir miyim ? Kendi kilomu ekler paylaşım yaparım zaten.
Öyle oluyor valla spor yapmış gibi yoruldum
Teşekkür ederim ben burda 9. Takimda yarıştım o dönem 3 ayda 12 kilo verdim diyet+adım sayarak ki kontrollerimi yaptırdım hedefim 4 kilo dahaydı durmasina rağmen oda 1 ayda gitti yani normal hızla 4ay 16 kilo tabi çıkınca alisip 2 kilo daha gitti 18de bıraktım
Doğrudur gündüzleri de uğramaya çalışıyorum galiba ben baya heves ettim ondan sessizlik hoşuma gitmiyor :)
25 msj için her mesajın sonunda 1,2,3 gibimi yapıyoruz?:what:
Samsungun kendi uygulamasını kullanıyorum yürüyüş arkadaşıda var içinde ayrıca günlük de tutuyorum bugün dün şunları yedim diye
Hoşgeldin aramıza :) menun cok güzel iyi bi başlangıçsemizotunu çiğ mi tüketiyorsun? Çok severim çiğ denedim ama öyle yiyemem heralde
Menü guzel canım ama 4,5 litreyi nasıl iciyorsun? Ben 2 litre icince mahvoluyorum :what:
Ayyy o çok zor ben onun için kiraz
saplı form çayı içiyorum sabah hemen çıkartıyor bekunise gerek kalmadan
59 kilom 1.55 boy
Tabii tatlım sen wc ye çıkınca ekleriz seni hadi bakalım yarına güzel sonuçlar inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kilo ve msj bildirimim yüzde hesaplamam doğrudur umarım
Siyamum 10 gün geçtiği için üzerinden etkili bir çözüm aradım ama zaten form çayın içindeki de sinemaki bekunisin de. Bu arada düzenli içmiyorsun değil mi form çayı ?
Problem yaratabilir.
Doğrudur Siyamumcum bir problem yok hesaplamanda. Bunu da 2.20 olarak alıyoruz yüzdeni.
günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm
Ayyy çok mutlu oldum ozmn üzülerek yazmıştım teşekkür ederim :sly:
günaydınlar kızlarrrr, bol eksili rakamlar dilerim hepinize :) ve ben bugün 67 yim çok şükür..Pazartesiden beri 1 kilo gitmişşşş :) rglim bitmedi daha ama mutluyum...hadi bildirimleriizi bekliyorummm
Yok canım ya içilir mi hergün yok kendime düşman değilim :) zor durumda :)
Günaydın Lucim. Ben de tartı için bekliyorum. Bekunis henüz etki etmedi de.Senin bir sonraki durağın 63 mü şimdi yarışımız için ?
Bakalım benim kaç çıkacak ?
Oh ne güzel valla seviniyorum bura canlanip kilolar eksilince Tebrikler :)
hadi hayırlısı bakalım :) seni uyanık demek bekunis içtin bileydim ben de içerdimdurak koymadım tatlım 60 hedef...ama bu halde bile azıcık fazla ince oldum gibi geldi ya bakacağım artık... ben balık eti seviyorum azıcık hanımlarda aslında
Dunku menum
Sabah
3 yumurtali ekmek 4zeytn 1 cay kasigi recek
Ara yok
Oglen sehriye corbasi 3 yk pirinc plavi 4 yk etli patates yemegi ceyrek bazlama
ara 4 bebe biskuvi
Aksam sehriye corbasi 3 yk pirin plavu 5 yk etli patates
spor leslie 1 mil su 4.5 litre
Yok Lucim ne uyanıklığı bugün 11. günüm henüz tuvalete çıkmadım. Bekunis de hiç etkilemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?