- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.321
5. Takımın Güzel Cici Kızlar Herkeslere Selamlarrr
Sanmayınki mezun oldum diye buraları bıraktım.
Evde netim yok cep telefonumunda bir talihsizlik sonucu ayın ortasında paketim bitti sizleri hiç bir sekilde takip edemiyorum .
İş yerinde eskisi gibi fırsat bulamadığımdan ne yorumlarınıza bakabiliyorum ne paylaştıklarınıza.
Eskiden uzun uzun takılabiliyor en azından bir cevap yazıp cıkabiliyorsum
Bu nedenden dolayı özürlerimi diliyorum .
Sizler sayesinde zayııfladım mezun oldum özellikle burda olmayan daha önce mezun olmuş arkadaşarımın katkısı büyük.
Şimdi çok fazla kalamayacagım çıkmak zorundayım ama en kısa sürede eskilere göz atacagım.
Bu arada ramazan bana yaradı kilo almamaya hatta vermeye devam ediyorum ancak bu durumdan memnun değilim artık kilo vermek istemiyorum
Hatta kendimi 57 civarlarında sabitmeyi düşünüyorum tek hedefim suan sıkılaşmak vücudum inanılmaz yumusadı.
sizler nasılsınız ?
Menum.
Sahur
Yumurte
Peynir
Zeytin
Salatalik
Badem
Ekmek
Iftar
Noohut
Pilav
Et
Corba
Karpuz
Sahur: 1,5 kaşık pilav
2 kaşık et sote bol bol su
İftar: çorba
1 tavuk baget 5 tane mantının makarnası sadece
2 kaşık salata
hurma
Ara: Yeşilçay + piko
Su ve sporu daha sonra eklerim canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Misafir misafir misafir.... ramazan guzel hosta cok yorucu gecyr jergune misafr bide huysuz kizim baslaynca tmm oluyr gremedim kizlar k.bkmayn nasilsiniz bakalm
Dunku menumu de yazayn biraz düzensiz oldu
sabah 1 yumurta 4zeytn 1 dilim ekmek boyunda ramazan pdesi
oglen 2 dilim kek
aksam 1porsiyon tavuk yahni 4yk porinc plavi 1 kase corba tadmlik patates patlivn biber kizartmasi(sutum cekiyr dye yemek zorundaym)
Su hesaplayamadm ama 4 ltteyi gecmistr spor yarm saat yuruys duzenli yapamyrm sporu
Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(
Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor(
tatlım özletme kendini bu kadar yaaa merak ediyoruz5. Takımın Güzel Cici Kızlar Herkeslere Selamlarrr
Sanmayınki mezun oldum diye buraları bıraktım.
Evde netim yok cep telefonumunda bir talihsizlik sonucu ayın ortasında paketim bitti sizleri hiç bir sekilde takip edemiyorum .
İş yerinde eskisi gibi fırsat bulamadığımdan ne yorumlarınıza bakabiliyorum ne paylaştıklarınıza.
Eskiden uzun uzun takılabiliyor en azından bir cevap yazıp cıkabiliyorsum
Bu nedenden dolayı özürlerimi diliyorum .
Sizler sayesinde zayııfladım mezun oldum özellikle burda olmayan daha önce mezun olmuş arkadaşarımın katkısı büyük.
Şimdi çok fazla kalamayacagım çıkmak zorundayım ama en kısa sürede eskilere göz atacagım.
Bu arada ramazan bana yaradı kilo almamaya hatta vermeye devam ediyorum ancak bu durumdan memnun değilim artık kilo vermek istemiyorum
Hatta kendimi 57 civarlarında sabitmeyi düşünüyorum tek hedefim suan sıkılaşmak vücudum inanılmaz yumusadı.
sizler nasılsınız ?
kızlar merhabaaaa, günaydınlarrr :) dün sersem gibi evi cadı kazanına döndürdüm yok ödem attırıcı, yok inceltici derken bulduğum tüm karışımları uygulayarak akşam saatlerinde mide krampları geçirdim resmennnn.... gördüm ki sakin olmak gerek bir anda yüklenmek hataymış... sevgili nescafem ve ben güne başladık... hayrlısı bakalım :) bengücüm çay tarifin için teşekkür ederim tatlım, oldukça teferruatlıymış senin çay
tatlım özletme kendini bu kadar yaaa merak ediyoruz
zaten mezunlardan bi saolsun luci bizi yalnız bırakmadı hayırsız gamze ve sevda hiç uğramadı mezun olduktan sonra buralara sende öyle yapma tatlım olur mu?
canım o kadar karıştırma yaaa dikkat et midene de kendine de
kızlar merhabaaaa, günaydınlarrr :) dün sersem gibi evi cadı kazanına döndürdüm yok ödem attırıcı, yok inceltici derken bulduğum tüm karışımları uygulayarak akşam saatlerinde mide krampları geçirdim resmennnn.... gördüm ki sakin olmak gerek bir anda yüklenmek hataymış... sevgili nescafem ve ben güne başladık... hayrlısı bakalım :) bengücüm çay tarifin için teşekkür ederim tatlım, oldukça teferruatlıymış senin çay
zaten mezunlardan bi saolsun luci bizi yalnız bırakmadı hayırsız gamze ve sevda hiç uğramadı mezun olduktan sonra buralara sende öyle yapma tatlım olur mu?
Ohh çok iyi yapmışsın şekerim, sefan olsunAma tabi abartıp kendine de zarar verme aman ..
Ohh çok iyi yapmışsın şekerim, sefan olsunAma tabi abartıp kendine de zarar verme aman ..
Kaptanım bilgisayarda direk takıma girmek için link sık kullanılanlarda kayıtlı, tabi fii tarihinden kalma. Her açınca Gamze'nin yazısı çıkıyor karşıma, hayırsız diyorum ben de
Evet yeni başladımCanim sen yeni baslamamis miydin ?bazi bunyeler ilk hafta verr bazilari daha gec verr O kadar cabuj sonuc bekkersen hevesin kirilir suan bunyen afallamis durumda noluyo bana moduna grdi ne yaoacgni sasrdi kiloyu 2 yada 3 jafta icinde verebilirsin oncesen spor yapiur muydun? Yapmiyrdum dyosan suan bunyn kendini yabanci aktvteye karsi koruyr bazilari ilk 2 haftada odem toplayp tartida fazla bile cikiyr sen moralini bozma tartyada cok sk ckma haftada 1kere tartil kilo veremedigini grunce moralin bozulur yada bugun odemin vardr fazla ckarsin motivasyonun etkilenir
Ya şu an belki bana görünmüyor ama annem biraz fark etti. 62.4 ten 61.7 diydim bugün tartıldığımda ama yine de hemen sonuç almak istiyor insan sabah uykumdan vazgeçip spor yapıyorum millet bana deli dese yeri :))Brokolicim ne kadar bir azalma var ? Sen jilian yapıyordun değil mi ? Ağır sporlar yaptığımızda ( ki alışık değilsen yürüyüş bile yapabilir.) Kas şişmesi dediğimiz bir olay gözükür. Tartıda kilo vermemiş hatta almış bile çıkabilirsin. Vücut alışınca ya da 1-2 gün dinlenince bu şişlik inerek tartı güzel sonuçlar verir.
Tesekkurler canim Iyiyiz. Sen nasilsin. Ramazanin Iyi gecmesine Sevindim. Umarim bizde mezuniyrtimizi goriruz kisa Zamanda.
Misafir misafir misafir.... ramazan guzel hosta cok yorucu gecyr jergune misafr bide huysuz kizim baslaynca tmm oluyr gremedim kizlar k.bkmayn nasilsiniz bakalm
oglen 2 dilim kek
aksam 1porsiyon tavuk yahni 4yk porinc plavi 1 kase corba tadmlik patates patlivn biber kizartmasi(sutum cekiyr dye yemek zorundaym)
Su hesaplayamadm ama 4 ltteyi gecmistr spor yarm saat yuruys duzenli yapamyrm sporu
Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(
Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor(
Zeynepcim nasılsın ? Yoğunluğun bitince uğra takıma yine özletme kendini. Ne güzel kilo serüveni tamamlanmış,sıra sıkı bir vücutta.
.
canım kaptancım, hiç yalnız bırakır mıyım ben sizi... ben de dostluk mezara kadar :) seviyorum hepinizi...
dün tam yamuldum hakkaten, artık daha sakin ilerleme kararı aldım, her bulduğum karışımı içmeyeceğim :)
Bende bir an önce incelmek istiyorum dediğin gibi sakin davranmak gerekiyor sanırım en güzeli bu :)
bebişim yahu sen yine neler deniyorsun. ???
Ramazandan sonra güzel bir sıkılaşma programına paşlayacagım ve artık sıkılaşacagaım.
Menum.
Sahur
Yumurte
Peynir
Zeytin
Salatalik
Badem
Ekmek
Iftar
Noohut
Pilav
Et
Corba
Karpuz
Sahur: 1,5 kaşık pilav
2 kaşık et sote bol bol su
İftar: çorba
1 tavuk baget 5 tane mantının makarnası sadece
2 kaşık salata
hurma
Ara: Yeşilçay + piko
Su ve sporu daha sonra eklerim canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oglen 2 dilim kek
hiç sorma kuzum yaaa, bana ne oldu, ne deniyorum ve de neden deniyorum inan ben de farkında değilim :)
ahahahah senin canın sıkılmış bellii
vallahi takmayınca daha güzel kilo veriliyor.
Örnek ben işte =))
Onca ay taktım gram gram gitti şimdi takmıyorum mezun oldum diye(aslında takmam lazım ama ramazan diye saldım ) ama çok şükür güzel gidiyorum
bebiişim sende topla kendini ayol sen ki istediğini yapabilen lucisin aaa
haklısın canım...aslında düşünüyorum da sanırım koruma sürecini fazla uzun tutarak sıkıldım ben, diyete devam etmiş olsaydım şimdi çoktaan 60 ı görmüştüm...gerçi anlayamadığım bi durum içerisindeyim...hayatım boyunca 68 kg olmayı hedeflemişken şu an 67 kg olan ben neden mutsuzum ve 60 olmak istiyorum ve nasıl bu psikolojiye girdim....
tatlım zayıflamak özellikle sıkılaşmak gerçekten sabır işi.
Sen elinden geleni yap her sabah aynı sporu yapma farklı seylerde dene ve elbetteki yiyeceklerinede dikkat et elbette güzel sonuçlar alacaksın.
Birde eğer görsel kayıp istiyorsan ölçülerinide mutlaka kaydetmelisin
İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor işte :)) Ama ben 55 olayım daha fazlasını istemem o yeter bana :))
Çok şanslısın hedefine ulaşmışssın ve dahasını istiyorsun sağlıklı yaşam bağımlılık mı yapıyor nedir ? :)
Zeynepcim nasılsın ? Yoğunluğun bitince uğra takıma yine özletme kendini. Ne güzel kilo serüveni tamamlanmış,sıra sıkı bir vücutta.
Afiyet olsun Bengü. Pilavın miktarı nasıldı ?
Afiyet olsun Siyamum. Güzel olmuş. Piko da 100 küsür kaloriydi sanırım.
Hadi sütün çekiyor şekerim anladım da 2 dilim kek yemeden geçmiyor mu
Brokolicim ne kadar bir azalma var ? Sen jilian yapıyordun değil mi ? Ağır sporlar yaptığımızda ( ki alışık değilsen yürüyüş bile yapabilir.) Kas şişmesi dediğimiz bir olay gözükür. Tartıda kilo vermemiş hatta almış bile çıkabilirsin. Vücut alışınca ya da 1-2 gün dinlenince bu şişlik inerek tartı güzel sonuçlar verir.
inşallah canımcım
bu sene tanıdığım bir çok insan bir önceki zamanlara göre daha az misafir alıyor. Nedenini bilmiyorum ancak bende öyleyim.
Zaten geç çıkıyorum iftarla aramda 1 saat kalıyor haftaiçi misafirsiz geçiriyorum
tatlım zayıflamak özellikle sıkılaşmak gerçekten sabır işi.
Sen elinden geleni yap her sabah aynı sporu yapma farklı seylerde dene ve elbetteki yiyeceklerinede dikkat et elbette güzel sonuçlar alacaksın.
Birde eğer görsel kayıp istiyorsan ölçülerinide mutlaka kaydetmelisin
kızlar merhaba
sizleri burayı hiç unuturmuyum ayıp ediyorsunuz
Tamemn belirttiğim sebeplerden dolayı aranıza gelemiyorum
iş yerim eskisi gibi rahat değil artık. (iş sorunlarımı hepiniz biliyorsunuz artık )
bebişim yahu sen yine neler deniyorsun. ???
Ramazandan sonra güzel bir sıkılaşma programına paşlayacagım ve artık sıkılaşacagaım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?