Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tek tek alıntılayamadım Afedersiniz kızlar. Bugün orucu bozmak zorunda kaldım başağrısı mide bulantısı soğuk geçti sanırım gece. Allah affetsin ins. Bugün girebildikce burdayım pek bişey yiyememde zaten iylesene kadar görüşürüz kendinize iyi bakın bol eksili günler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmcim canımın içi bugün biberiye ve limon yağı karışımına da başladım süründüm üstüne giydim korsemi :) bakalım ne olacak bu sefer sürdüreceğim uzun süre

Hadi bakalım lucim görelim etkisini, limonu bilmem ama biberiye yağı çok etkili, ben eve geçince kendim yapmak istiyorum yağını da bakalım. Ayrıca sadece sıkılaştırma değil bence ödem azaltarak kilo da verdiriyor. Tabi sen de ödem pek olmadığı için kilo olarak etkilemeyebilir.

Kaptanım yeni gelen arkadaşlara bir soralım kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa olsun, yoksa ben olurum. Kaptanlık konusunda sen çok güzel bir kaptansın. Ben zaten daimi üyeyim, hep buralardayım, genel, özel listeler hiç fark etmez hepsini elimden geldikçe yapmaya çalışırım ama kaptanımız sen kal.

Kendin zor fark edersin brokolicim, şimdi bir de sürekli inceleyince kendini, sana iyice görünmez. Gayet güzel 700 gram bence hiç sıkma canını.

Pek güzel olmuş menün. Bizim Lilymiz vardı takımda, o da ne zamandır yazmıyor hayırsız. Onun menüleri de böyle sağlıklı olurdu çok beğenirdim. Bu sıralarda da favori menülerim hep sen de. Tebrik ederim.

Sıkıntılı mı hala işte durumlar Zeynepcim ? Aman sen canını sıkma da yoğunluk falan hepsi geçer, daha çok sohbet ederiz.

Tatlim disardaydm ayak ustu atstrdim kekleri simit pogaca yycktm sokakta satilanlardan almak istemedm pastanede bulamadm kek kucuk ince dilimli keklerdendi anca kesti

Bak bana hala bahane buluyorr.
Yavrucum sen nerede yaşıyorsun ? Eğer mahrumiyet bölgesi değilse bir büfeye bile girsen bulursun form bisküvi. Bu yeni çıkanlar krakerler var bir paket 120 kalori kadar. Afiyet ile yersin. O 2 dilim kekin çeyreğini alır, tam bir çıtır anne olma konusunda hızlı adımlarla yürürsün. Gizem bu sıralarda senin menülerine taktım, kızmıyorsun dimi ?

Var ya şu dönemde bir dikkat etsen ne kilolar verilir daha 2 aylık olmadı bebeğin. O yaşını doldurunca sen 36 beden gezersin. Ben yanında ufak çocuğu olup, güzel fiziği olan kadınları görünce eşimi dirsekliyorum Bak bak hatunları görüyor musun maşallah çocuk doğurmuş hala taş gibi diyorum. Eşim bana böyle bir atarak, tövbe tövbe milletin kocası hatunları kesiyor bizim hatun kesiyor, söyle bak başka eğilimlerin varsa diyor

Geçmiş olsun Siyamumcum, demek senin belirtilerin hastalık belirtisi imiş. Nane limonu aman ihmal etme, çok rahatlatıyor beni.

Cok guzel cnm ramazan yazin olunca siyu sormuyrm sahurda ve iftarda bardak bardam gdyrdur zatn :)
Tesekkur Ederim canim Evet Cok su iciyorum.

Canim bu Sabirsizlik DIYetin en buyuk dusmani. DIYetleri yarida biraktiran sebep. Uzun Araliklarla tartilip haftada yarim kiloya razi Olmadan bu is Olmayacak Ben Kendimden bunu anladim.

Pilav Uc Kasikti canim.

Ah yavrum. SIMdi Eski Haline Gore ne Kadar mukemmel Gorundugunu dusun. O bile yeter aslinda ama.bende ZAyifken dimdiki dombik Halime Goredaha takintiliydim. Insanoglu ne.garip.

Miktarlari Ozellikle Pilavin AZdi. Ama Hicks Olmada Iyiydi. Misafirin yaninda ev Sahibi Olarak yedim ma'aaaaaalesef.

Supersiiiiiinnnnnnnnn. ............

Gecmis Olsun canim. Bende gecen Sene hasta Olmustum orucu bozup bir hafta tutamamistim.

Yok ttlim valla aklimi basima getrdin dyebilirim:) guzelim kek daha cazip geldi valla napiim tatliyi cok sevyrm ama artk yok aklimi basima almama lazim dedgn gibi bu dnemi dwgerlwndirmrm lazim.dogumdan ciktim 10 kilo gtmis 15 gun sonra tartildim 7 kilo daha gtmis smdi haftada 1 kilo versem oh mis gbi :)

Tsk ederm ttlm ins byle kararlilikla ilerlerim

Benim de diyet bahanemdir genelde, ne yapayım yiyecek bir şey yoktu Bu sefer öyle yapmıyorum. Malum her akşam dışarıda yiyoruz. Çook fazla kaçırabileceğim şey oluyor, hele o tatlılar Ama tatlılara göz bile atmıyorum, bunlar cıs deyip eliyorum. Genelde ya ızgara yiyorum ya da çok sıkılıp ev yemeği tarzı şeyler. Hele gündüz dışarıda yesem, kahvaltıda kesin uçarım. O yüzden form bisküvi, grissini, ayran gibi şeyler ile öğünlerimi atlatıyorum. Ki bunu yapabilmemin en büyük sebebi 5. takımdır. Ne yiyecek olsam sizi düşünüp sizden güç alıyorum, üstelik bu tartıya çok zor yansıyor. Ahh bir diyetimin karşılığını alabilsem heralde uçarım. O yüzden sen kıymetini bil Gizemcim. İstediğin bedenleri rahat rahat giy. Hafta sonu bir kaç bir şey alayım dedim inan zevk bile alamadım. Önceden beğendiğim modelleri seçerdim, şimdi uygun bedenleri bulup, uygun kesimler ile eşleştiriyorum. Şanslı isem elimde 1-2 parça kalıyor eleme sonucunda alıp çıkıyorum onları da.

Eve gecip duzenli yemeye baslayinca kikolarda gder ttlm takma kafana sen aslnda sabah kahvaltini gecstrmesen yumirta salatalik domates tarI seyler yesen grissiniden dha olumlu sonuc alirsin ttlm byerde okumustum aklimda kaldiginca yazaym kaloriyi gune orantili dagitmak gerekir ana ogunkerde cok dusuk kalorili syler yiyince daha cok kilo vermeyi beklemeyn ne kadar ekmek o kadar kofte siz 15 kalorilik domates yerseniz bunye en fazla 30 kaloriyi yakar 160kalorilk yumurta yerseniz bunye 400 e yakin yakar maksat cok dusuk kalori almak degil kitle ondeksinize uygun kaloriyi almak tarzinda bi yaziydi bde mide bossa metabolizma uyurmus mide doluysa metabolzma calisirmis yani ana ogunlerini atlama onun harcnde saat basi 1 salatalik ye mesela o zamn metabolizma surekli calisrmis ben bunu hamilelikte grdun elmde domates dalatalikla gezdim doguma grerkn cok az kilo almistim cnm kiyafet konusunda bende hic aliavers yapmak istemyrm uzun zamndr tarzm olan seyleri gyemiyrm dedgn gbi begendigimi degl bana olani aliyrm

Evet sürekli ayna karşısında bakınıp duruyorum haklısın sanırım :) Bundan sonra biraz ara vericem hem tartıya hemde boydan aynaya :))
Böyle hafif şeyler yediğim zaman o kdar rahat oluyorum ki anlatamam. Bide midem de reflü var zaten yediklerime hep dikkat etmeye çalışıyorum. Akşam yemekleri şimdi annemden olsada sabah menülerini ben belirliyorumm :))

:))) haklısın canım... aslında istediğim kiloda olup halimden memnunken neden hala takmaktayım onu anlamış değilim...hastalık mı oldu ne :)

canım buna artık bir son ver. sen hedeflediğin kilona geldin.

yahu sen her sabah 3 saatlik sporla güne başlayan akşam kmlerce yürüyüşle günü sonlandırırdın.

daha kendine ne yapabilirsin.

Yapma Allah askına aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz aza kanaat eden zaten çoğu bulamaz evet asma sen tamda hedefini buldun be yavrum

Sağlığın önemli lütfen gözardı etme bunları

@tatsız brokolicim 1 cm deyip geçme inanılmaz mutlu edşyor insanı.

Ben burda 8 kilo verdim ama vücudum hep yumusadı o bacaklarım hele püffff

kıyafetle belli olmuyor sıkı gibi duruyor ancak o iç çamaşırlarıyla ben görüyorum kendimi o nedenle 1 cm benim için önemli.

En kısa zamanda sıkılaşma maratonuna başlayacagım

Bizim sadece ilk 2 gun bostu gerisi hep doluydy bu hafta braz daha var haftaya tamamem.bos ins smdilik tabi oda

misafir severim aslında evimin bereketidir. Muhabbet esle dostla bağlantılarının kopmaması güzel.

Ancak herşeyin güzel olmasını isteyen biri olarak hafta içi misafir benim için ölüm oluyor çalıştığım için.

Ancak arkadaşlarım olabilir kardeşim olabilir onlarda sıkıntı yaşamıyorum rahatım

Bu hafta bende full doluyum ama bu defa ben misafir oluyorum

bunu kabullenmek cok güzel bir durum.

Sadece senin için geçerli değil.

Hastaydım yemek yapamadım pizza söyledik. Kan sekerim düştü bi tatlı yedim. Herkes çok ısrar etti. .... bla bla blaa

senin iraden olduktan zsonra kaçamakların canı cehenneme

ben bazı zamanlarda basardım bazı zamanlarda başaramadım

Ama sağlıklı yaşamaya adım atmış insanlar olarak bahanelerin arkasına sığınmak yerine açık bir sekilde istedim ve yedim demeyi öğrenmeliyiz.

malesef canım benim iş yerinde sorunlar bitmez. Çok şükür kişisel problemleri kalmadı. ancak yönetim kadrosu eksikliğimiz nedeniyle çalışma zamanlarımız fazlalaştı.

Mesela bayramın 2. ve 3. günü çalışıyorum (normalde eğitmen olduum için resmi tatil dini bayramlarda çalışma zorunluluğum yok )

Misafr guzel ama yorgun geldgn bir isin,hastgn yada surekli aglyn bbgn olmadgnda guzel ttlm :) sen neede calsyrsun meskegn ne

Kesinlikle haklısın, hem kahvaltı keyfini severim ben. İnsanın gözü doyuyor, artık umarım eve geçince. Yoksa çok sağlıksız geliyor bana da bu beslenme. Senin dediğinin tam tersini yapıyorum, hem az kalori hem akşam daha yoğun. Neyse son 15 gün diye düşünüyorum düzenimi kurmak için.

Ben de utanmasam hamile bölümünden alışveriş yapacağım ama problem göbekle değil ki resmen basenimden doğum yapacak gibiyim.

Yoğunlukta zor Zeynepcim ama bireysel problemler yaşayacağınıza yoğun, yorgun ama huzurlu olmak daha iyidir sanırım.

Misafr guzel ama yorgun geldgn bir isin,hastgn yada surekli aglyn bbgn olmadgnda guzel ttlm :) sen neede calsyrsun meskegn ne

çağrı merkezinde eğitmenlik yapıyorum canım

ayrnı zamanda kaliteylede ilgileniyorum

hani çağrı merkezinde diyorlar ya " görüşmelerimiz kayıt altında" diye işte o görüşme kayıtlarını ben inceliyorum

Yoğunlukta zor Zeynepcim ama bireysel problemler yaşayacağınıza yoğun, yorgun ama huzurlu olmak daha iyidir sanırım.

bizim şirkette ark ortamı olmasa huzur denilen bişi yok malesef.

Hakkımızda hayırlısı yahu bişi diyemiyorum.

Slm 5. takımın fıstıklarıııı uzun süredir gelemedim hazır boşken bir bakayım dedimmm nasılsınız herşey yolundadır inşallah

lucimmm sahalara geri dönmüşş hoşgeldin bitanemmm biberiye yağını portakal yağını duymuştıum ama limon yağı ilginç geldi demek oda etkili:44::44:
kuzum fazla takıntı yapmamaya çalış 67 de fıstık gibisin maşallahh 65 ol yeter bence bu takıntı değil de aslında bizler eskiye dönmeye korkuyoruz o yüzden tüm bu dikkatimiz

hmmcım evin yerleşince düzenli beslenirsin artık dışardan yediğin için mümkün olduğunca sağlıklı seçimler yapmalısın

gizemli cnmm kaybedecek zamnın yok bitanemm bir lokma yediğin zamanda lezzet aynı 1 tepsi yesende aynı o yüzden mümkün olduğunca nefsini öldürecek kadar tadınlık yemeye çalış sonrası gelsin cıvıl cıvıl alışveriş

hepinize sğalıklı kalıvı kilo vermeler dilerimmmm kaçtım şimdilikk

tatlı şirinem doğru diyorsun vallahi eskiye dönme korkusu sanırım bu... limon yağını aktar önerdi biberiye ve limonu karıştırda kullan dedi... bu sefer tüm gn korseli geziyorum sabahtan sürüp ...bakalım incelecek mi şu belim...sen nasılsın neler yaptın tatlıcık?

kızlaaar meraba int siz kaldım tatilin orta yerinde. nasılsınız nasıl gidiyor. ben kalori hesabı devam ediyorum gunluk 800 kalorinin ustune cıkmıyorum. bakalım bu hafta tartı ne diycek???

Kızlar bugünkü menümü yazayım ..

Sabah ; Meyveli yoğurt

Öğle : 2 adet minik bahçe armutu, 2 ader grissini ve bol su ( Kabızlık sorunu yaşamamak için uğraşıyorum.)

Akşam : Tavuk ızgara ve yoğurt

Iyi geceler kizlar menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Yesil cay
Ekmek
Salatalik domates
Zeytin

Iftar
Corba
Tavuk
Salata
Yarim dilum ekmek

Sonra Meyve.

Iyi geceler kizlar menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Yesil cay
Ekmek
Salatalik domates
Zeytin

Iftar
Corba
Tavuk
Salata
Yarim dilum ekmek

Sonra Meyve.
Menün süper afiyet olsun cuma tartıya yansıcak inanıyorum :)

Çok az yiyorsun ve hepsi protein canım

Buarada Teşekkürler iyileştim çok şükür aranızda olurum yarın :)

Benimde simitim kocamn gobek onceden vardida dogumdan sonra karnimi ski ski sardim az bsey kaldi sinav mi mekik mi hangisi oldugunu bilmiurm sirtustu yatio vucudunu kaldiriysun ya ondan cekyrm ama duzemli olmuyi istr ttlm bi gun ckyrm 2gun ckemyrm duzensiz ins bizim gunlerimizde duzene grer

Kayitlarda sacma sapan konusmalar gecyr mu cnm ? Cok merak ederm o kaytlari kufur edenler dalga gecenler flan oluyrmus oyle mi grcekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…