- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.341
hmcim canımın içi bugün biberiye ve limon yağı karışımına da başladım süründüm üstüne giydim korsemi :) bakalım ne olacak bu sefer sürdüreceğim uzun süre
haklısın hm cim benim de face kayıtlı hayırsız arkadaşım ama hiç saolsun buraya gelip yazmadı bu arada tatlım püsküüt e söyleyeceğim seni kaptan yardımcısı olarak yazsın hatta ben bayramdan sonra 3 hafta izne ayrılacağım pc başında olamayacağım eğer istersen senin taşınma işin bitsin seni kaptan olarak yazalım uyar mı tatlım sana?
Evet yeni başladımArasıra yürüyüş yapıyordum ama hiç böyle tempolu çalışmamıştım. Umarım şu bir ayı pes etmeden bitirebilrim.
Ya şu an belki bana görünmüyor ama annem biraz fark etti. 62.4 ten 61.7 diydim bugün tartıldığımda ama yine de hemen sonuç almak istiyor insan sabah uykumdan vazgeçip spor yapıyorum millet bana deli dese yeri :))
Bende bir an önce incelmek istiyorum dediğin gibi sakin davranmak gerekiyor sanırım en güzeli bu :)
Dün ki menüm
Sabah yulaf+süttü
Öğlen bir kase yoğurtlu çorba ve 2 yk sebze yemeği yedim
Akşam a da mangalda tavuktan 1 parça yedim ve yine çorba ve bol salata
dün toplam 2 lt su içtim.
bBugün sabah ta
1 haşlanmış yumurta
maydonoz semizotu
1-2 dilim kaşar peynir
Salatalık
2 yeşil zeytin
ve yeşil çayımı içtim.
Şimdi iş yerinde 2 bardağa yakın su içtim. öğlene kadar 1 lt olur. Su miktarlarını biraz çoğaltıcam.
Sabah yine jillian 2. level ı yaptım.
inşallah canımcım
bu sene tanıdığım bir çok insan bir önceki zamanlara göre daha az misafir alıyor. Nedenini bilmiyorum ancak bende öyleyim.
Zaten geç çıkıyorum iftarla aramda 1 saat kalıyor haftaiçi misafirsiz geçiriyorum
tatlım zayıflamak özellikle sıkılaşmak gerçekten sabır işi.
Sen elinden geleni yap her sabah aynı sporu yapma farklı seylerde dene ve elbetteki yiyeceklerinede dikkat et elbette güzel sonuçlar alacaksın.
Birde eğer görsel kayıp istiyorsan ölçülerinide mutlaka kaydetmelisin
kızlar merhaba
sizleri burayı hiç unuturmuyum ayıp ediyorsunuz
Tamemn belirttiğim sebeplerden dolayı aranıza gelemiyorum
iş yerim eskisi gibi rahat değil artık. (iş sorunlarımı hepiniz biliyorsunuz artık )
bebişim yahu sen yine neler deniyorsun. ???
Ramazandan sonra güzel bir sıkılaşma programına paşlayacagım ve artık sıkılaşacagaım.
Tatlim disardaydm ayak ustu atstrdim kekleri simit pogaca yycktm sokakta satilanlardan almak istemedm pastanede bulamadm kek kucuk ince dilimli keklerdendi anca kesti
Bugun dusundum hergun bir kacamak yapmisim 'sutun cekiyor' un arkasina siginmisim hm nin dedgi gbi 2 keke ne gerek var dmi ama ucundan isir yeter bde hep yedklerimle ilgili bahane uretmisim artik buna bir son veryrmmmm elimde oturdugum yerden 500 kalori yakmak gbi bir firsat varken bunu degerlendrmeliyum dmi zayflamak ocin spora ble ihtyacm yok ken ben niye gidim gidim vereym ki demi ama iste byle oturdum dusundum kendimi gaza getrdm ins bundan snra agzima gem vuruyrm ama yemeklere :)
Tek tek alıntılayamadım Afedersiniz kızlar. Bugün orucu bozmak zorunda kaldım başağrısı mide bulantısı soğuk geçti sanırım gece. Allah affetsin ins. Bugün girebildikce burdayım pek bişey yiyememde zaten iylesene kadar görüşürüz kendinize iyi bakın bol eksili günler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur Ederim canim Evet Cok su iciyorum.Cok guzel cnm ramazan yazin olunca siyu sormuyrm sahurda ve iftarda bardak bardam gdyrdur zatn :)
Canim bu Sabirsizlik DIYetin en buyuk dusmani. DIYetleri yarida biraktiran sebep. Uzun Araliklarla tartilip haftada yarim kiloya razi Olmadan bu is Olmayacak Ben Kendimden bunu anladim.Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(
Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor(
Pilav Uc Kasikti canim.Zeynepcim nasılsın ? Yoğunluğun bitince uğra takıma yine özletme kendini. Ne güzel kilo serüveni tamamlanmış,sıra sıkı bir vücutta.
Afiyet olsun Bengü. Pilavın miktarı nasıldı ?
Afiyet olsun Siyamum. Güzel olmuş. Piko da 100 küsür kaloriydi sanırım.
Hadi sütün çekiyor şekerim anladım da 2 dilim kek yemeden geçmiyor mu
Brokolicim ne kadar bir azalma var ? Sen jilian yapıyordun değil mi ? Ağır sporlar yaptığımızda ( ki alışık değilsen yürüyüş bile yapabilir.) Kas şişmesi dediğimiz bir olay gözükür. Tartıda kilo vermemiş hatta almış bile çıkabilirsin. Vücut alışınca ya da 1-2 gün dinlenince bu şişlik inerek tartı güzel sonuçlar verir.
Ah yavrum. SIMdi Eski Haline Gore ne Kadar mukemmel Gorundugunu dusun. O bile yeter aslinda ama.bende ZAyifken dimdiki dombik Halime Goredaha takintiliydim. Insanoglu ne.garip.kızlar merhabaaaa, günaydınlarrr :) dün sersem gibi evi cadı kazanına döndürdüm yok ödem attırıcı, yok inceltici derken bulduğum tüm karışımları uygulayarak akşam saatlerinde mide krampları geçirdim resmennnn.... gördüm ki sakin olmak gerek bir anda yüklenmek hataymış... sevgili nescafem ve ben güne başladık... hayrlısı bakalım :) bengücüm çay tarifin için teşekkür ederim tatlım, oldukça teferruatlıymış senin çay
haklısın canım...aslında düşünüyorum da sanırım koruma sürecini fazla uzun tutarak sıkıldım ben, diyete devam etmiş olsaydım şimdi çoktaan 60 ı görmüştüm...gerçi anlayamadığım bi durum içerisindeyim...hayatım boyunca 68 kg olmayı hedeflemişken şu an 67 kg olan ben neden mutsuzum ve 60 olmak istiyorum ve nasıl bu psikolojiye girdim....
Miktarlari Ozellikle Pilavin AZdi. Ama Hicks Olmada Iyiydi. Misafirin yaninda ev Sahibi Olarak yedim ma'aaaaaalesef.
Afiyet olsun menun gayet güzel protein karbohidrat yağ hepsinden var ama miktarları önemli tabi
Piko yu unutmuştum bak tatlı istediğimde bende piko yiyebilirim kalorisi de düşük :))
misafirler ramazanın gülü gülü :)) hele o iftar sofraları kalabalık kalabalık çok severimm:)
Afiyet olsunn gizemli. Yediklerin hem kendin hem bebiş için önemlli
Supersiiiiiinnnnnnnnn. ............Bugun dusundum hergun bir kacamak yapmisim 'sutun cekiyor' un arkasina siginmisim hm nin dedgi gbi 2 keke ne gerek var dmi ama ucundan isir yeter bde hep yedklerimle ilgili bahane uretmisim artik buna bir son veryrmmmm elimde oturdugum yerden 500 kalori yakmak gbi bir firsat varken bunu degerlendrmeliyum dmi zayflamak ocin spora ble ihtyacm yok ken ben niye gidim gidim vereym ki demi ama iste byle oturdum dusundum kendimi gaza getrdm ins bundan snra agzima gem vuruyrm ama yemeklere :)
Gecmis Olsun canim. Bende gecen Sene hasta Olmustum orucu bozup bir hafta tutamamistim.Tek tek alıntılayamadım Afedersiniz kızlar. Bugün orucu bozmak zorunda kaldım başağrısı mide bulantısı soğuk geçti sanırım gece. Allah affetsin ins. Bugün girebildikce burdayım pek bişey yiyememde zaten iylesene kadar görüşürüz kendinize iyi bakın bol eksili günler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım lucim görelim etkisini, limonu bilmem ama biberiye yağı çok etkili, ben eve geçince kendim yapmak istiyorum yağını da bakalım. Ayrıca sadece sıkılaştırma değil bence ödem azaltarak kilo da verdiriyor. Tabi sen de ödem pek olmadığı için kilo olarak etkilemeyebilir.
Kaptanım yeni gelen arkadaşlara bir soralım kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa olsun, yoksa ben olurum. Kaptanlık konusunda sen çok güzel bir kaptansın. Ben zaten daimi üyeyim, hep buralardayım, genel, özel listeler hiç fark etmez hepsini elimden geldikçe yapmaya çalışırım ama kaptanımız sen kal.
Kendin zor fark edersin brokolicim, şimdi bir de sürekli inceleyince kendini, sana iyice görünmez. Gayet güzel 700 gram bence hiç sıkma canını.
Pek güzel olmuş menün. Bizim Lilymiz vardı takımda, o da ne zamandır yazmıyor hayırsız.Onun menüleri de böyle sağlıklı olurdu çok beğenirdim. Bu sıralarda da favori menülerim hep sen de. Tebrik ederim.
Sıkıntılı mı hala işte durumlar Zeynepcim ? Aman sen canını sıkma da yoğunluk falan hepsi geçer, daha çok sohbet ederiz.
Bak bana hala bahane buluyorr.
Yavrucum sen nerede yaşıyorsun ? Eğer mahrumiyet bölgesi değilse bir büfeye bile girsen bulursun form bisküvi. Bu yeni çıkanlar krakerler var bir paket 120 kalori kadar. Afiyet ile yersin. O 2 dilim kekin çeyreğini alır, tam bir çıtır anne olma konusunda hızlı adımlarla yürürsün.Gizem bu sıralarda senin menülerine taktım, kızmıyorsun dimi ?
Var ya şu dönemde bir dikkat etsen ne kilolar verilir daha 2 aylık olmadı bebeğin. O yaşını doldurunca sen 36 beden gezersin. Ben yanında ufak çocuğu olup, güzel fiziği olan kadınları görünce eşimi dirsekliyorumBak bak hatunları görüyor musun maşallah çocuk doğurmuş hala taş gibi diyorum. Eşim bana böyle bir atarak, tövbe tövbe milletin kocası hatunları kesiyor bizim hatun kesiyor, söyle bak başka eğilimlerin varsa diyor
Geçmiş olsun Siyamumcum, demek senin belirtilerin hastalık belirtisi imiş. Nane limonu aman ihmal etme, çok rahatlatıyor beni.
Tesekkur Ederim canim Evet Cok su iciyorum.
Canim bu Sabirsizlik DIYetin en buyuk dusmani. DIYetleri yarida biraktiran sebep. Uzun Araliklarla tartilip haftada yarim kiloya razi Olmadan bu is Olmayacak Ben Kendimden bunu anladim.
Pilav Uc Kasikti canim.
Ah yavrum. SIMdi Eski Haline Gore ne Kadar mukemmel Gorundugunu dusun. O bile yeter aslinda ama.bende ZAyifken dimdiki dombik Halime Goredaha takintiliydim. Insanoglu ne.garip.
Miktarlari Ozellikle Pilavin AZdi. Ama Hicks Olmada Iyiydi. Misafirin yaninda ev Sahibi Olarak yedim ma'aaaaaalesef.
Supersiiiiiinnnnnnnnn. ............
Gecmis Olsun canim. Bende gecen Sene hasta Olmustum orucu bozup bir hafta tutamamistim.
Yok ttlim valla aklimi basima getrdin dyebilirim:) guzelim kek daha cazip geldi valla napiim tatliyi cok sevyrm ama artk yok aklimi basima almama lazim dedgn gibi bu dnemi dwgerlwndirmrm lazim.dogumdan ciktim 10 kilo gtmis 15 gun sonra tartildim 7 kilo daha gtmis smdi haftada 1 kilo versem oh mis gbi :)
Benim de diyet bahanemdir genelde, ne yapayım yiyecek bir şey yoktuBu sefer öyle yapmıyorum. Malum her akşam dışarıda yiyoruz. Çook fazla kaçırabileceğim şey oluyor, hele o tatlılar Ama tatlılara göz bile atmıyorum, bunlar cıs deyip eliyorum. Genelde ya ızgara yiyorum ya da çok sıkılıp ev yemeği tarzı şeyler. Hele gündüz dışarıda yesem, kahvaltıda kesin uçarım. O yüzden form bisküvi, grissini, ayran gibi şeyler ile öğünlerimi atlatıyorum. Ki bunu yapabilmemin en büyük sebebi 5. takımdır. Ne yiyecek olsam sizi düşünüp sizden güç alıyorum, üstelik bu tartıya çok zor yansıyor. Ahh bir diyetimin karşılığını alabilsem heralde uçarım. O yüzden sen kıymetini bil Gizemcim. İstediğin bedenleri rahat rahat giy. Hafta sonu bir kaç bir şey alayım dedim inan zevk bile alamadım. Önceden beğendiğim modelleri seçerdim, şimdi uygun bedenleri bulup, uygun kesimler ile eşleştiriyorum. Şanslı isem elimde 1-2 parça kalıyor eleme sonucunda alıp çıkıyorum onları da.
Kendin zor fark edersin brokolicim, şimdi bir de sürekli inceleyince kendini, sana iyice görünmez. Gayet güzel 700 gram bence hiç sıkma canını.
Pek güzel olmuş menün. Bizim Lilymiz vardı takımda, o da ne zamandır yazmıyor hayırsız.Onun menüleri de böyle sağlıklı olurdu çok beğenirdim. Bu sıralarda da favori menülerim hep sen de. Tebrik ederim.
:))) haklısın canım... aslında istediğim kiloda olup halimden memnunken neden hala takmaktayım onu anlamış değilim...hastalık mı oldu ne :)
İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor işte :)) Ama ben 55 olayım daha fazlasını istemem o yeter bana :))
Çok şanslısın hedefine ulaşmışssın ve dahasını istiyorsun sağlıklı yaşam bağımlılık mı yapıyor nedir ? :)
Tamam ölçülerime de bakıyım bi bugün belki 1 cm filan incelince mutlu olurum :)) gaza gelip daha çok spor yaparım :)
kendimden gözlemliyorum ki bu halden memnun olmama- aç gözlülük ciddi bi hastalık, kendimi telkin ederek kurtulmaya çalışıyorum bir yandan da aslında... yaman bi çelişki yaşadığım...belki de başarma hırsının son bulamaması...adı her neyse iyi bir şey değilmiş... 90 kiloyken kendimi bu kadar rahatsız ve takıntılı hissetmemekteydim... hem memnunum hem memnuuniyetsiz ....
Bizim sadece ilk 2 gun bostu gerisi hep doluydy bu hafta braz daha var haftaya tamamem.bos ins smdilik tabi oda
Bugun dusundum hergun bir kacamak yapmisim 'sutun cekiyor' un arkasina siginmisim hm nin dedgi gbi 2 keke ne gerek var dmi ama ucundan isir yeter bde hep yedklerimle ilgili bahane uretmisim artik buna bir son veryrmmmm elimde oturdugum yerden 500 kalori yakmak gbi bir firsat varken bunu degerlendrmeliyum dmi zayflamak ocin spora ble ihtyacm yok ken ben niye gidim gidim vereym ki demi ama iste byle oturdum dusundum kendimi gaza getrdm ins bundan snra agzima gem vuruyrm ama yemeklere :)
Hadi bakalım lucim görelim etkisini, limonu bilmem ama biberiye yağı çok etkili, ben eve geçince kendim yapmak istiyorum yağını da bakalım. Ayrıca sadece sıkılaştırma değil bence ödem azaltarak kilo da verdiriyor. Tabi sen de ödem pek olmadığı için kilo olarak etkilemeyebilir.
Kaptanım yeni gelen arkadaşlara bir soralım kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa olsun, yoksa ben olurum. Kaptanlık konusunda sen çok güzel bir kaptansın. Ben zaten daimi üyeyim, hep buralardayım, genel, özel listeler hiç fark etmez hepsini elimden geldikçe yapmaya çalışırım ama kaptanımız sen kal.
Sıkıntılı mı hala işte durumlar Zeynepcim ? Aman sen canını sıkma da yoğunluk falan hepsi geçer, daha çok sohbet ederiz.
Bak bana hala bahane buluyorr.
Yavrucum sen nerede yaşıyorsun ? Eğer mahrumiyet bölgesi değilse bir büfeye bile girsen bulursun form bisküvi. Bu yeni çıkanlar krakerler var bir paket 120 kalori kadar. Afiyet ile yersin. O 2 dilim kekin çeyreğini alır, tam bir çıtır anne olma konusunda hızlı adımlarla yürürsün.Gizem bu sıralarda senin menülerine taktım, kızmıyorsun dimi ?
Var ya şu dönemde bir dikkat etsen ne kilolar verilir daha 2 aylık olmadı bebeğin. O yaşını doldurunca sen 36 beden gezersin. Ben yanında ufak çocuğu olup, güzel fiziği olan kadınları görünce eşimi dirsekliyorumBak bak hatunları görüyor musun maşallah çocuk doğurmuş hala taş gibi diyorum. Eşim bana böyle bir atarak, tövbe tövbe milletin kocası hatunları kesiyor bizim hatun kesiyor, söyle bak başka eğilimlerin varsa diyor
Geçmiş olsun Siyamumcum, demek senin belirtilerin hastalık belirtisi imiş. Nane limonu aman ihmal etme, çok rahatlatıyor beni.
canım buna artık bir son ver. sen hedeflediğin kilona geldin.
yahu sen her sabah 3 saatlik sporla güne başlayan akşam kmlerce yürüyüşle günü sonlandırırdın.
daha kendine ne yapabilirsin.
Yapma Allah askına aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz aza kanaat eden zaten çoğu bulamaz evet asma sen tamda hedefini buldun be yavrum
Sağlığın önemli lütfen gözardı etme bunları
@tatsız brokolicim 1 cm deyip geçme inanılmaz mutlu edşyor insanı.
Ben burda 8 kilo verdim ama vücudum hep yumusadı o bacaklarım hele püffff
kıyafetle belli olmuyor sıkı gibi duruyor ancak o iç çamaşırlarıyla ben görüyorum kendimi o nedenle 1 cm benim için önemli.
En kısa zamanda sıkılaşma maratonuna başlayacagım
misafir severim aslında evimin bereketidir. Muhabbet esle dostla bağlantılarının kopmaması güzel.
Ancak herşeyin güzel olmasını isteyen biri olarak hafta içi misafir benim için ölüm oluyor çalıştığım için.
Ancak arkadaşlarım olabilir kardeşim olabilir onlarda sıkıntı yaşamıyorum rahatım
Bu hafta bende full doluyum ama bu defa ben misafir oluyorum
bunu kabullenmek cok güzel bir durum.
Sadece senin için geçerli değil.
Hastaydım yemek yapamadım pizza söyledik. Kan sekerim düştü bi tatlı yedim. Herkes çok ısrar etti. .... bla bla blaa
senin iraden olduktan zsonra kaçamakların canı cehenneme
ben bazı zamanlarda basardım bazı zamanlarda başaramadım
Ama sağlıklı yaşamaya adım atmış insanlar olarak bahanelerin arkasına sığınmak yerine açık bir sekilde istedim ve yedim demeyi öğrenmeliyiz.
malesef canım benim iş yerinde sorunlar bitmez. Çok şükür kişisel problemleri kalmadı. ancak yönetim kadrosu eksikliğimiz nedeniyle çalışma zamanlarımız fazlalaştı.
Mesela bayramın 2. ve 3. günü çalışıyorum (normalde eğitmen olduum için resmi tatil dini bayramlarda çalışma zorunluluğum yok )
Eve gecip duzenli yemeye baslayinca kikolarda gder ttlm takma kafana sen aslnda sabah kahvaltini gecstrmesen yumirta salatalik domates tarI seyler yesen grissiniden dha olumlu sonuc alirsin ttlm byerde okumustum aklimda kaldiginca yazaym kaloriyi gune orantili dagitmak gerekir ana ogunkerde cok dusuk kalorili syler yiyince daha cok kilo vermeyi beklemeyn ne kadar ekmek o kadar kofte siz 15 kalorilik domates yerseniz bunye en fazla 30 kaloriyi yakar 160kalorilk yumurta yerseniz bunye 400 e yakin yakar maksat cok dusuk kalori almak degil kitle ondeksinize uygun kaloriyi almak tarzinda bi yaziydi bde mide bossa metabolizma uyurmus mide doluysa metabolzma calisirmis yani ana ogunlerini atlama onun harcnde saat basi 1 salatalik ye mesela o zamn metabolizma surekli calisrmis ben bunu hamilelikte grdun elmde domates dalatalikla gezdim doguma grerkn cok az kilo almistim cnm kiyafet konusunda bende hic aliavers yapmak istemyrm uzun zamndr tarzm olan seyleri gyemiyrm dedgn gbi begendigimi degl bana olani aliyrm
Evet sürekli ayna karşısında bakınıp duruyorum haklısın sanırım :) Bundan sonra biraz ara vericem hem tartıya hemde boydan aynaya :))
Böyle hafif şeyler yediğim zaman o kdar rahat oluyorum ki anlatamam. Bide midem de reflü var zaten yediklerime hep dikkat etmeye çalışıyorum. Akşam yemekleri şimdi annemden olsada sabah menülerini ben belirliyorumm :))
canım buna artık bir son ver. sen hedeflediğin kilona geldin.
yahu sen her sabah 3 saatlik sporla güne başlayan akşam kmlerce yürüyüşle günü sonlandırırdın.
daha kendine ne yapabilirsin.
Yapma Allah askına aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz aza kanaat eden zaten çoğu bulamaz evet asma sen tamda hedefini buldun be yavrum
Sağlığın önemli lütfen gözardı etme bunları
@tatsız brokolicim 1 cm deyip geçme inanılmaz mutlu edşyor insanı.
Ben burda 8 kilo verdim ama vücudum hep yumusadı o bacaklarım hele püffff
kıyafetle belli olmuyor sıkı gibi duruyor ancak o iç çamaşırlarıyla ben görüyorum kendimi o nedenle 1 cm benim için önemli.
En kısa zamanda sıkılaşma maratonuna başlayacagım
misafir severim aslında evimin bereketidir. Muhabbet esle dostla bağlantılarının kopmaması güzel.
Ancak herşeyin güzel olmasını isteyen biri olarak hafta içi misafir benim için ölüm oluyor çalıştığım için.
Ancak arkadaşlarım olabilir kardeşim olabilir onlarda sıkıntı yaşamıyorum rahatım
Bu hafta bende full doluyum ama bu defa ben misafir oluyorum
bunu kabullenmek cok güzel bir durum.
Sadece senin için geçerli değil.
Hastaydım yemek yapamadım pizza söyledik. Kan sekerim düştü bi tatlı yedim. Herkes çok ısrar etti. .... bla bla blaa
senin iraden olduktan zsonra kaçamakların canı cehenneme
ben bazı zamanlarda basardım bazı zamanlarda başaramadım
Ama sağlıklı yaşamaya adım atmış insanlar olarak bahanelerin arkasına sığınmak yerine açık bir sekilde istedim ve yedim demeyi öğrenmeliyiz.
malesef canım benim iş yerinde sorunlar bitmez. Çok şükür kişisel problemleri kalmadı. ancak yönetim kadrosu eksikliğimiz nedeniyle çalışma zamanlarımız fazlalaştı.
Mesela bayramın 2. ve 3. günü çalışıyorum (normalde eğitmen olduum için resmi tatil dini bayramlarda çalışma zorunluluğum yok )
Misafr guzel ama yorgun geldgn bir isin,hastgn yada surekli aglyn bbgn olmadgnda guzel ttlm :) sen neede calsyrsun meskegn ne
Yoğunlukta zor Zeynepcim ama bireysel problemler yaşayacağınıza yoğun, yorgun ama huzurlu olmak daha iyidir sanırım.
Slm 5. takımın fıstıklarııııuzun süredir gelemedim hazır boşken bir bakayım dedimmm nasılsınız herşey yolundadır inşallah
lucimmm sahalara geri dönmüşş hoşgeldin bitanemmmbiberiye yağını portakal yağını duymuştıum ama limon yağı ilginç geldi demek oda etkili:44::44:
kuzum fazla takıntı yapmamaya çalış 67 de fıstık gibisin maşallahh 65 ol yeter bence bu takıntı değil de aslında bizler eskiye dönmeye korkuyoruz o yüzden tüm bu dikkatimiz
Menün süper afiyet olsun cuma tartıya yansıcak inanıyorum :)Iyi geceler kizlar menum
Sahur
Yumurta
Peynir
Yesil cay
Ekmek
Salatalik domates
Zeytin
Iftar
Corba
Tavuk
Salata
Yarim dilum ekmek
Sonra Meyve.
Kızlar bugünkü menümü yazayım ..
Sabah ; Meyveli yoğurt
Öğle : 2 adet minik bahçe armutu, 2 ader grissini ve bol su ( Kabızlık sorunu yaşamamak için uğraşıyorum.)
Akşam : Tavuk ızgara ve yoğurt
Kesinlikle haklısın, hem kahvaltı keyfini severim ben. İnsanın gözü doyuyor, artık umarım eve geçince. Yoksa çok sağlıksız geliyor bana da bu beslenme. Senin dediğinin tam tersini yapıyorum, hem az kalori hem akşam daha yoğun. Neyse son 15 gün diye düşünüyorum düzenimi kurmak için.
Ben de utanmasam hamile bölümünden alışveriş yapacağım ama problem göbekle değil ki resmen basenimden doğum yapacak gibiyim.
Yoğunlukta zor Zeynepcim ama bireysel problemler yaşayacağınıza yoğun, yorgun ama huzurlu olmak daha iyidir sanırım.
çağrı merkezinde eğitmenlik yapıyorum canım
ayrnı zamanda kaliteylede ilgileniyorum
hani çağrı merkezinde diyorlar ya " görüşmelerimiz kayıt altında" diye işte o görüşme kayıtlarını ben inceliyorum
bizim şirkette ark ortamı olmasa huzur denilen bişi yok malesef.
Hakkımızda hayırlısı yahu bişi diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?