Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm 5, takımın fıstıklarıııınasılsınız herşey yolundadır umarımmmm

maşallah luc.mmm sonuçlar harika demekkii yalnız bir sorum olacak bitanemm bu yağ tüylenme filan yapıyormu acaba gözlemledinmi hiç:26:

bende bunun yoğurt versiyonlusunu çok seviyorumm

bence incelme süper canımmmm merakla bekliyrum bende kızlaa da söyledim deneyin diye ama işte tüylenme yaparmı acaba:44::44: inş yapmaz bitanemm birde hmmcığımın dediği gibi korse giyme işi bu sıcakta zor gibi

iyiyim bitanem şükür ne alıyorum ne veriyorum ramazanda sporum biraz aksıyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum yine de

hmmcımm idolünü değiştirmişsinnnnn yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada

Ben tatli sorunuma cozum bulabilirsen derdm tasam kalmiyr cnm onceden daha cok yydun smdi sutlu tatli yada dondurnayla snirladim kendimi

kızlar sabah kilomu bildircem ama bu hafta misafir falan derkwn biraz kacamak oldu. umarım sabah moralim bozulmaz ( sabah gorusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaptanim tartildim iftar öncesi kilom aynı gram gitmemiş geceleri giricem bayram sonrası yada bayramda telefonda net yapıp aranızda olucam sadece ramazan bitene kadar geceleri burdayim bilginiz olsun

Kilom: 57.7

Sahur menüm : 3 kaşık haşlanmış makarna(taze nane ve yoğurt)
Karpuz ve salatalık dikkat ediyorum yazamasamda kendime bugün 2,5litre su

Eklentiler

• $1405641055090.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Hepinize günaydın o tatlı uykudan uyanıp işe gelmiş bulunmaktayım
dun akşam kendıme söz verdım ben buraya girmeyi çok istemiştim ılk 2 hafta geçmek bilmemişti ve sizlele birlikte yaklaşık 9 kilo gitti şimdi kendimce sebeblerden dolayı giremiyorum ama bu şekılde olmaz dedim artık aranıza döndüm

Sahur menüm : 3 kaşık haşlanmış makarna(taze nane ve yoğurt)
Karpuz ve salatalık dikkat ediyorum yazamasamda kendime bugün 2,5litre su

merhabe eminim bir çok arkadaş makarna olmasaydı diyecek ama insan bazen ne yiyeceğini şaşırıyor e bazende canımız istiyor menun güzel olmuş arkadaşım afiyet olsun

Tatlim.incir cok guzel sut yapio bi arasyraym hurmaninda sut yapici ozelligi varsa yerm tabi
Tsk ederm ttlm

bu hafta iftardan önce tartılamadım sabahleyın tarıldım 67 geldim ama vaktımız var mı en son ne zaman bildirilmeli ki işten cıkınca tartılsaydım normalde 66lardaydım ama zamanda yoksa 67 baz alalım

Tsk ederm ttlm suyu col icmisim farkinda dglm cnm ya son litreyi ocerken hesapladim batti balik yan gder dedm son litrwyide ictm cok scak emzrrlnde cok terliyrm kiyafetmi degstryrm o derece twrliyrm ttlm haliyle cok su kaybedyrm cok susuyrm :)

:)) valla emzrrken o kadar cok su kaybi yasiyrn ki daha tutmasam icerim cnm inan

Gunydiiiin bugun coook yogunum misadr ordusu gelyr 24 kisi agrliycm onun icin gremeyebilirim sagolsun cnm kizimda gece hic uyutmadi bzi napacaz bugun bakalm

kilom 86.9 hesabi nasil yapyrduk canlae bana bi anlatsaniz

Menum
kiymali 1yumurtali omlet cay 6 zeytn 1 dilm.ekmek

ara 2 kuru incir

oglen 3 yk tavuk sakatat 3yk patatez yemgi 3 yk bulgur plavi 1 dilim.ekmek

ara 2 kuru incir

aksam 3 yk tavuk sakatat 2yk taze fasulye 1kase corba 1 dilim ekmek su 4litre

Msj syim 39 benim.spa uyumusken bende uyuyaym opuldunuuuizzz gremezsem kbakmayn lutfn

tatlımmmm merhabaaa :) tüylenme şu ana kadar olmadı canım benim..gerçi ben çok tüysüz bir insanımdır çok şükür...kaşlarım bile 2 ayda çıkar o sebeple hiç bunu düşünmedim ama okuduğım yerlerde de uçucu yağların tüylenme yapmadığı yazıyordu yani badem-hint vb yğlar gibi tüyleri besleme özelliği yokmuş canım biberiye ve limon yağının

korseye de çok alıştım tatlım yaa, vallahi bi zorluğu yok korkmayın..giden cm leri görünce korseye bile katlanıyor insan :)

Günaydıınnn kızlarrr :)
Bugün çok mutluyummm:)
Bugün tartıldım veeeee sonuç 61.5 yüzde hesabıyla sanırsam 1.4.
iyi diye düşünmekteyimm ama emin olamadım yorumlarınızı bekliyorum.
Toplam Mesaj sayım 45.

Dün ki menüm

Sabah Kahvaltımda;
*1 haşlanmış yumurta
*1-2 dilim kaşar peynir
*3 adet siyah zeytin
*salatalık
*Tarçınlı bir bardak süt
*1 Dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün
*bir avuç kuru üzüm

Öğle yemeği
* Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
*2 yk bulgur pilavı
*1 Kase yoğurt

Ara öğün
*bir avuç kuru üzüm

Akşam yemeği(kahvaltı gibi oldu biraz)
*3 Adet köfte
* Yanında domatesli biberli patates kavurma
*Bir dilm Tam buğday ekmeği
*2 bardak çay
*1-2 dilim kaşar peynir
*Salatalık

Akşam yemeğini saat 7 gibi yedim.
Gece 12 yattım o arada canım çook tatlı çektii bende hemen yeşil elma yedim o birazcık bastırdı :))

Haftasonu akrabalarla toplanıcaz umarım çok kaçırmam dikkat etmem lazımmm pek giremeyebilirim. Ama menümü hergün bildiricem kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…