- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.421
kızlar bu sabah yine ölçtm kendimi ve 1 er cm daha gitmiş...pazartesiden beri belimden ve karnımdan 4 er cm gitmiş oldu... kg 68 di bu sabah...yememe dikkat edemiyorum ama yaa...çok üzgnüm..gün içinde ne güzel haşlama patateslerimi yemiştim ki akşam eşimle bol kalorili bi kahvaltı yaptım..eşim kahvaltı seviyor akşamları ben de kahvaltıya hiç ama hiç dayanamıyorum yahuuuu...ne halt edecem bilemiyorum...dün uzun süüredir görmediğim arkadaşlarımla buluştum şok oldular görünüşüme ve sakın 1 kg bile verme çok iyisin böyle dediler, azıcık gururum okşandı :) ne güzel böyle iltifatlar duymak darısı başınıza inşallah fıstıklar
canım tatlı krizlerin için önerim: ben de zamanında çok işe yaradı, az yağlı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç ya da elmayı rendele üstüne dök tarçını ye, tatlı krizini acayip engelliyor
tatlı şirinem doğru diyorsun vallahi eskiye dönme korkusu sanırım bu... limon yağını aktar önerdi biberiye ve limonu karıştırda kullan dedi... bu sefer tüm gn korseli geziyorum sabahtan sürüp ...bakalım incelecek mi şu belim...sen nasılsın neler yaptın tatlıcık?
günaydın canım bi denemeni öneririm ben de çok işe yaradı... ama illa tatlı yiyeceğim diye şartlarsan kendini önüne geçemezsin tatlı krizinin... önce beynine hükmetmelisin, her istediğinde tatlı yiyemeyeceğini anlamalı :)
bu haftaki listemizi de hazırlayalım
***5.TAKIM 370. ETAP***
toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80
5. TAKIM ORTALAMASI : %
siyamum mun internet sorunu düzelirse siyamum u da listeye alabiliriz bakalım yarın ondan haber bekleyeceğiz
Sahur menüm : 3 kaşık haşlanmış makarna(taze nane ve yoğurt)
Karpuz ve salatalık dikkat ediyorum yazamasamda kendime bugün 2,5litre su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lucim ne kadar ödem attım desek de içtiklerimiz ile vücudun her yerindekileri götürmüyor sanırım, çok büyük ihtimalle ödem atıyor ama bu gayet güzel bir şey, sonuçta ödem yağ hücrelerin etrafını sararak erimelerini engelliyor hain.
Neyse bakalım az kaldı, evime bir geçeyim hepsi olacak tek tek.
Bence haftada 1 vücuduna dinlenmek için izin ver brokolicim, en azından 30 day yapma, yerine leslie falan yapabilirsin basit cardio.
Umarım kurtulur kaptanım o ilaçtan, daha yaşı küçük vücudu adapte olabilir. Sürekli ilaç çok sıktı beni bir de unutuyorum dönem dönem.
Nasıl yüzdün mü brokolicim?
Kuru incir yerine hurma yesen nasıl olur Gizem ? İncir kan şekerinde hızlı yükselme ve düşüşe neden olabiliyor.
Afiyet olsun, kaçamaksız güzel bir menü olmuş.
Afiyet olsun Gizemcim.
bu haftaki listemizi de hazırlayalım
***5.TAKIM 370. ETAP***
toplight (74,6/)
hm22( 82.9/ )
GizemYst(64,10/)2. defa kilo bildirmedi
bengu84(69,10/)
14SERAP38( 67,50/)
kollontai (69,1/)
gizemli1105(88/ ) yeni üye hedef 80
5. TAKIM ORTALAMASI : %
siyamum mun internet sorunu düzelirse siyamum u da listeye alabiliriz bakalım yarın ondan haber bekleyeceğiz
Evet bugün ara verdim tatlım artık. 10.gün oluyordu aralıksız. Bugün bünyemi dinlendiricem spor yapmadım sabah ama akşam belki biraz bacak hareketleri yaparım.
Yüzdümm özlemişimm denizii :) Dün normalde hava aşırı sıcakta güneş hiç gitmek bilmedi. Akşam işten çıkmama doğru hava birazcık kapandı. Yine de ggittim sahile annemle babamda ordaydı. Bi girdim denize sıcacık :)) Pek kuruyamadan eve döndüm ama yüzebildimm doya doya :)
oooo su çok bol olmuş gizemli suyu tüketmek güzelde 4 lt sonrası biraz sakıncalı diye duymuştum.
Menüne bayıldım ara öğünlerin çok sağlıklı elmayada incirede bayılırım. Acıktığımı hissettiğim anda ilk isteyeceğim aparatif şeyler araasında bunlar.
Ben bunu uygulasam heralde açlıktan ölürümm :) Ben yemek yemeyi seviyorum o yüzden heralde bu kdar aç kalmazdım. İradenize sağlık kızlarr
Sütü zaten çok severim bi de tarçınlı olduu muu harikaa oluyor mutalaka deneyin kızlar tok tutuyor hemde ben bazen kahvaltılarda içiyorum.
Tesekkurler canim. Insallah. ....
Ya nasil iciyon kiziim bu Kadarini. Benim en Cok UCbucuk litre Olmustur.
Tesekkurler canim.
Ne Guzel Yaaa. Ben Ramazan gelding Ben sport yapmiyorum. Tebrikler.
Ayyyy ne Guzel sekerim.. ...seni kiniyorum Siddetle. Belki kinarsam basima gelir:))))))))))))
Slm 5, takımın fıstıklarıııınasılsınız herşey yolundadır umarımmmm
maşallah luc.mmm sonuçlar harika demekkii yalnız bir sorum olacak bitanemm bu yağ tüylenme filan yapıyormu acaba gözlemledinmi hiç :26:
bende bunun yoğurt versiyonlusunu çok seviyorumm
bence incelme süper canımmmm merakla bekliyrum bende kızlaa da söyledim deneyin diye ama işte tüylenme yaparmı acaba:44::44: inş yapmaz bitanemm birde hmmcığımın dediği gibi korse giyme işi bu sıcakta zor gibi
iyiyim bitanem şükür ne alıyorum ne veriyorum ramazanda sporum biraz aksıyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum yine de
hmmcımm idolünü değiştirmişsinnnnnyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
Gunydiiiin bugun coook yogunum misadr ordusu gelyr 24 kisi agrliycm onun icin gremeyebilirim sagolsun cnm kizimda gece hic uyutmadi bzi napacaz bugun bakalm
kilom 86.9 hesabi nasil yapyrduk canlae bana bi anlatsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?