- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.681
İşte herkesin hayatında farklı sorunlar Kollantaicim. Nerede çalışıyordun ? Halledebildin mi icra işini ? Genellemek gibi olmasın ama özellikle özel sektör acımasız. Yalnız mı yaşıyordun sen ? Ne çok sordum değil mi ? Aslında matematiğin iyi ise özellikle Tmden girilecek bölümler için kendin hazırlanmak daha iyi değil mi ? Ya da sadece matematikten özel ders falan ?
tek sorunum matematik aslında ama dersane de hembi genel tekrar olur hemde duzen olur kendi basına oyle oturupta calısn biri deglm. ev arkadasım var cnm. iki kisiyiz. yapılandırma yaptım kartlara simdilik. bayram donusu oylee yada boyle bi is bulmam lazım. ama bulırum sanırım ist uni mezunuyum bizim okul para ediyo biraz bakalım. ozel tabi. kpss de 70 puann yaptım. atanırmıyım bilmiyorum simdi ist buyuksehir beled. yi zorluyorum belediyeye girsem rahat ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En önemlisi o düzeni sağlamak zaten kollontaicim sonrası hallediliyor. Umarım belediye falan olur. Her ne kadar devlet ile bağlantılı yerlerin çalışma düzenleri idealistliğe çok aykırı olsa da ne yazık ki idealistliğin ekmek su verdiği dönemde değiliz. Umarım iş olayını halledersin de en azından bir yönden rahatlamış olursun.
oyle canm ya asla memur olmam derken mwmurlugun pesine dustum turkiyede cok zor ozelde calısmak. bakalım artık bi doneyim evime sırayla cozecegim artık sorunları.
Ne yazık ki çoğu kişi aynı sözler ile başlayıp sonunda mecburen memurluğu seçmek zorunda kalıyor. Öyle bir ülkedeyiz ki en büyük suç idealist olup sevdiğin işte en iyisini yapmak için uğraşmak. Tabi ne güzel ki hala bunu başarabilen kişiler nadir de olsa var. Bu da ufak bir umut ışığı oluyor işte. Neyse şimdilik bunlar ile sıkma sen canını, bir tatilinin tadını çıkar nasıl olsa dönüşte hepsini halledersin tek tke.
oyle canm ya yasadıkca sorun yok bi sekilde yuruyoruz. avukat olunca hwpsi gececek
Aynen öyle bunları hep tecrübe olarak düşünüp önüne, hedefine bakmak lazım. Umarım her şey gönlüne göre olur.
kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu
Ellerine sağlık Lucim, bir gazla bitirdin değil mi herşeyi ? Darısı yapmayanların başına
maşallah kızlar döktürmüşsünüz ben de bizim spor klübünün genel kurul toplantısı vardı biraz vakit geçsin diye oraya gittim o da uzadıkça uzadı az önce gelebi,ldim lucim sen maşallah bayram temizliğini bitirmişsin
bugünde konumuz sinema olmuş bu konuda ben çok eksiğim yazdıklarınızı okudum ama pek bişey anlamadımfırsat bulursam boş vakiterimde bende izleyeyim bari
vallahi canımcım sayende :) oraya o mu olsun bu mu olsun derken ayaklandırdım evii :)
maşallah kızlar döktürmüşsünüz ben de bizim spor klübünün genel kurul toplantısı vardı biraz vakit geçsin diye oraya gittim o da uzadıkça uzadı az önce gelebi,ldim lucim sen maşallah bayram temizliğini bitirmişsin
bugünde konumuz sinema olmuş bu konuda ben çok eksiğim yazdıklarınızı okudum ama pek bişey anlamadımfırsat bulursam boş vakiterimde bende izleyeyim bari
Kadir geceniz Mubarek Olsun kizlar. Dualarinizin Kabul Olmasi dilegiyle.. ...
kızlar eve yenı geldım sırf buraya bakmak için oğlanı eşime verdım bakalım o uyutacak bugun çok kaynatılmış tam sohbet ortamı varmış kaçırmışım çok mutluyum tam 10 kilo vermişim allahım şükürler olsun ama gerıde 5 kaldı inş onuda tamamlarsam koruma dönemine gececeğim
Hatunlar baya kaynatmış evdi dekorasyondu bütün konuşmaları tek tek okudum :)
Kaptanım yarın gece giricem kilomu göbek bolgem resmen eridi bacaklarda tık yok galiba ben en zor verilen yerden verdim
Kızlar bugün Small beden gömlek aldım bacakları da eriteyim kilolarım gitsin inadı bırakmaya başladılar :) çok mutlu oldum
Önümüzdeki hafta internetimde açılıyor daha çok uğrar sohbete katılırım
günaydın fıstıklarrrr, nasılsınız bakalım... bugün yürüyüşe çıkmayacağım zira çoook işim var evde...temizlik, ütü çamaşır hepsini bitirmeliyim tatile hazır olayım. eşim evdeyken iş yapmayı hiç sevmiyorum o sebeple her şey birikiyor.
bugün cumaaa e hadi kilo bildiren yok mu hiççç??? geçen haftasonu resmen aç kurt gibi yiyeceğe içeceğe saldıran ben pazartesi 71 i görerek resmen bunalıma girmiştim... neyseki 4 gndür süren çalışmalarım neticesinde bu sabah tekrar 68 ime kavuşmanın mutluluğu içerisindeyimşu iniş çıkışlar koruma sürecinde çok can sıkıcı oluyor...ama gerçekten her gün tartılmak gerekiyor.. tartılmadan devam etseydim çok rahat 75 lere tırmanacakmış kilo... süürekli kontrol altında tuutmak gerekiyor vallahi, aman pek zor iş bu iş... neyse çok şükür oldukça hafif hissediyorum kendimi bugün, ödemim de var oysa... bugün de bol su içip aç bırakmayı planlıyorum kendimi..aç derken kontrollü ve az beslenme uygulayacağım...
hepinize keyifli güzel bol eksileri göreceğiniz bir gün dilerim... öptüm çoook, buralarda olacağım
kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu
Kızlar tercih sonuçları açıklandı ne yazık ki olmamış.
En son kaç ile aldı bilmiyorum ama sanırım 2-3 bin ile kaçırdım. En sevmediğim şeydir bir şeyin ucundan olmaması, pek de heveslenmiştim. Beklemiyordum ama üzüldüm işte yine de. Oturup bir plan yapmam lazım. Öğretmenlik yapmak istemiyorum ki ben .:26:
hoşgeldin canııım... dinlendiriyorum kendimi de henüz bitmedi yarına bıraktm biraz da... şimdi çamaşır ütü faslı başlarrrr....
film izle tabi yavrum yaa sinema ayrı bi dnya içine girince çıkamıyorsun... ben yaklaşık 1 yıldır tv izlemedim diyebilirim çok nadir biri geldiğinde açılırsa haberler ve dünya kupası maçları haricinde... her akşam mutlaka en az 1 film seyrederiz eşimle... pazar günleri de 5 te 5 yaparız tüm gn :)
Ohh ne güzel olmuş valla. İnsan temizlik yapmayı özler mi şekerim ? Evimize geçsek de temizlik yapsam diye düşünüyorum.
..
süppersin serapcım tebrik ederim canımmm.... ne kadar zamanda gitti 10 kg?
çoğu gitmiş azı kalmış gider elbet o da, tebrikler canım
Çok teşekkur ederım 2 ay da gitti
kkda sorun mu var nee??? alıntılayamadım...zeyim saol tatlışım rahatladım vallahi ama daha çook iş var...yarına bıraktım birazını da...yoruldum bu günlük bu kadar yeter dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?