Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tek sorunum matematik aslında ama dersane de hembi genel tekrar olur hemde duzen olur kendi basına oyle oturupta calısn biri deglm. ev arkadasım var cnm. iki kisiyiz. yapılandırma yaptım kartlara simdilik. bayram donusu oylee yada boyle bi is bulmam lazım. ama bulırum sanırım ist uni mezunuyum bizim okul para ediyo biraz bakalım. ozel tabi. kpss de 70 puann yaptım. atanırmıyım bilmiyorum simdi ist buyuksehir beled. yi zorluyorum belediyeye girsem rahat ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En önemlisi o düzeni sağlamak zaten kollontaicim sonrası hallediliyor. Umarım belediye falan olur. Her ne kadar devlet ile bağlantılı yerlerin çalışma düzenleri idealistliğe çok aykırı olsa da ne yazık ki idealistliğin ekmek su verdiği dönemde değiliz. Umarım iş olayını halledersin de en azından bir yönden rahatlamış olursun.

oyle canm ya asla memur olmam derken mwmurlugun pesine dustum turkiyede cok zor ozelde calısmak. bakalım artık bi doneyim evime sırayla cozecegim artık sorunları.

Ne yazık ki çoğu kişi aynı sözler ile başlayıp sonunda mecburen memurluğu seçmek zorunda kalıyor. Öyle bir ülkedeyiz ki en büyük suç idealist olup sevdiğin işte en iyisini yapmak için uğraşmak. Tabi ne güzel ki hala bunu başarabilen kişiler nadir de olsa var. Bu da ufak bir umut ışığı oluyor işte. Neyse şimdilik bunlar ile sıkma sen canını, bir tatilinin tadını çıkar nasıl olsa dönüşte hepsini halledersin tek tke.

oyle canm ya yasadıkca sorun yok bi sekilde yuruyoruz. avukat olunca hwpsi gececek

oyle canm ya yasadıkca sorun yok bi sekilde yuruyoruz. avukat olunca hwpsi gececek

Aynen öyle bunları hep tecrübe olarak düşünüp önüne, hedefine bakmak lazım. Umarım her şey gönlüne göre olur.

kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu

maşallah kızlar döktürmüşsünüz ben de bizim spor klübünün genel kurul toplantısı vardı biraz vakit geçsin diye oraya gittim o da uzadıkça uzadı az önce gelebi,ldim lucim sen maşallah bayram temizliğini bitirmişsin
bugünde konumuz sinema olmuş bu konuda ben çok eksiğim yazdıklarınızı okudum ama pek bişey anlamadım fırsat bulursam boş vakiterimde bende izleyeyim bari

hoşgeldin canııım... dinlendiriyorum kendimi de henüz bitmedi yarına bıraktm biraz da... şimdi çamaşır ütü faslı başlarrrr....

film izle tabi yavrum yaa sinema ayrı bi dnya içine girince çıkamıyorsun... ben yaklaşık 1 yıldır tv izlemedim diyebilirim çok nadir biri geldiğinde açılırsa haberler ve dünya kupası maçları haricinde... her akşam mutlaka en az 1 film seyrederiz eşimle... pazar günleri de 5 te 5 yaparız tüm gn :)

vallahi canımcım sayende :) oraya o mu olsun bu mu olsun derken ayaklandırdım evii :)

Ohh ne güzel olmuş valla. İnsan temizlik yapmayı özler mi şekerim ? Evimize geçsek de temizlik yapsam diye düşünüyorum.

Bu sıralarda günün konusunu seçiyoruz ondan devam ediyoruz

Kızlar bu arada haftaya cuma bildirim yapmayacağız, bilgisi olmayanların bilgisine ..

Kadir geceniz Mubarek Olsun kizlar. Dualarinizin Kabul Olmasi dilegiyle.. ...

Amin canım seninde kadir gecen mübarek olsun

10 kilo vermiş biri olara 5 kiloda güzel bir sekilde gidecektir.

ah ah benimde derdim bacaklarımda seni iyi anlıyorum o nedenle

kızlar öldüm yahu bayram temizliğimi yapmış bulunmaktayım.... yuffff pek zor oldu

bugünün perş olduğunu herkes söylemiş zaten

bende temizliğe başlayacagım ctesi günü hatta oruç bile tutamayacım evi ayaga kaldırıcamm

senin ellerine sağlık şimdiden ne rahatlamışsındır bebişim

hmcım herseyde bir hayır vardır bugün olmadı diye üzüldüğüne yarın şükrettirir Allahım

O nedenle hakkında hayırlısı olsun inşallah

maşallah lucim 5te 5 he

Eşinde senin gibi sinema severmiş ne güzel.

Bende hoşuma giderse izlerim aslında çok fazla açmıyorum kendimi çeşitlere.

Aslında izlemek lazım dediğin gibi.

Ohh ne güzel olmuş valla. İnsan temizlik yapmayı özler mi şekerim ? Evimize geçsek de temizlik yapsam diye düşünüyorum.

..

temizlik yapmayı özlemekmi dedi biri ???

ben tabiki.

haftada bir temizlik yapabiliyorum çalıştığım için bazen eşim izin vermiyor dışarı çıkarıtyor beni o hafta bitiyor benim için oooo bir sonraki haftasonunuiple çekiyorum .

Evde temizlik yapmayınca rahat oturamıyorum

kkda sorun mu var nee??? alıntılayamadım...zeyim saol tatlışım rahatladım vallahi ama daha çook iş var...yarına bıraktım birazını da...yoruldum bu günlük bu kadar yeter dedim

yarın bildirim yapıyoruz dimi kaptancım??? haftaya cuma niye bildirim yok kiii

kkda sorun mu var nee??? alıntılayamadım...zeyim saol tatlışım rahatladım vallahi ama daha çook iş var...yarına bıraktım birazını da...yoruldum bu günlük bu kadar yeter dedim

ayyy canım benim neyseki yarılamıssın ben napayımmm

amwyden 2 tane ürün sipariş verdim geldi evi gıcır gıcır yapacagım Allahın izni ile

Kizlaaarr masallah bugun yine cook Muhabbet varmis. Kollontaicim insallah islerin yoluna girer is sorunu Cok yipratiyor insani.Tatil donusu Halledersin insallah.

Lucicim Kolay gelsin.

Bended IKi Gundur hastanedeyim dish dolgusu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…