Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o nasılmış ki yaa ben de bayramdan sonra 1-2 günde olsa şu hurma diyetini deneyeceğim

canım bizim lahana çorbasının kabaklı versiyonu... kabak,soğan,domates,biber, nane,maydanoz,dereotu, biraz bulgur, az z.yağı, bool isot, karabiber, kimyon...düdüklüde kaynat blenderdan geçir... zaten lahana çorbası gibi oluyor görüntüsü de tadı da

Kaptanım ben büyük ihtimal ile buralarda olacağım ama bayramdan sonra bizim taşınma işleri olacak biliyorsun, eşim de izin alacak. İşleri halledince iznim bitmeden bir yerlere gitsek diyor ama bizim planlar hiç belli olmuyor son ana kadar 2 kişi olunca. Olur da bir problem çıkar ise diye bu liste işini herkes bilse çok iyi olur. Ben telefondan da elimden geldikçe buralarda olurum bir yere gitsek bile ama işi riske atmamak adına diyorum sadece.

***5.TAKIM 371. ETAP***

toplight (75,10/75,0/0,10/%0,13)izinli
hm22( 82.7/82,6/0,10/%0,12 )
bengu84(68,8/68,40/0,40/%0,58)
14SERAP38( 67,00/)bildirimde bulunmadı
kollontai (69,70/68,10/1,60/%2,30)
gizemli1105(86,9/86,00/0,90/%1,04 )
tatsızbrokoli(61,50/61,20/0,30/%0,49 )
siyamum (57,7/56,6/1,10/%1,91)

5. TAKIM ORTALAMASI : %0,82

kızlar saat 14 ü geçti serap hala bildirimde bulunmadı bu şekilde listeyi ana paylaşıma ekliyorum

Ayy inş olur canım istediğin :) isg sertifikasını yeni almıştım duruyor ama sıkııntılı bir iş o da hiç gerek yok o yüzden :)) Sonuçta maaş aldığın yeri denetliyorsun hatası varsa bakanlığa bildiriyorsun adam seni istediği an çıkarabilir :)

Bengünün de öyle mi bilmiyorum ama benimki öyle uzaklarda kuzum
Ve öyle zor oluyor kii anlatamam gerçekten. 2 aydır görüşmüyoruz çok özledim valla bir an önce gitmek istiyorum.

Kızlar aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bi kaç yerden de okudum arkadaşlarımda dedi. Şu lahana suyu çok etkiliymiş deneyen var mı ya da faydasını gören ?

Yok canim yanlis anlasilmis. Tum sevdiklerim yanimda.
KOCAM+KIZIM+AILEM+ARKADADLARIM. ..
:)))))))))
Tesekkur Ederim canim. Canim benim yanlis anlasilmis Yorumlar alt Alta olunca. Benim sevdiklerim yanimda:))))))
Allah tum sevenleri Kavustursun. ...
SIMdiden Iyi Tatiller Kaptancim.

Evet canim o Yerler Zor cikiyor. Amwayin firin temizleyicisi bu Konuda OKdukca Iyi..
.

Kaptanım gelirse ekleriz, gelmezse yapacak bir şey yok artık ne yapalım.

Brokolicim karışıklık olmuş kusura bakma. Özlemez misin hiç yahu özlenir tabi. Bir de ben özleyip özleyip çocuğa sarardım valla. Dır dır konuşurdum, problem çıkaracak yer arardım sonra görünce herşey uçup giderdi. Çok zordur ama ben hep diyorum yıllarca o kadar uzak mesafelerde olmasaydık şimdi beraber olmanın kıymetini bu kadar iyi bilir miydik bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı evleneli, bazen hala şaka gibi geliyor uyanınca yanımda görmek. Hatta arada ben erken uyuyunca bakıyorum eşim ben uyurken gelip yanımda konuşuyor ama çaktırmıyorum devam etsin diye

Kızlar aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bi kaç yerden de okudum arkadaşlarımda dedi. Şu lahana suyu çok etkiliymiş deneyen var mı ya da faydasını gören ?

Ben bir kere denedim brokolicim ve fikrim mide bulandırıp yemek yemeyi engelleyerek kilo verdirdiği yönünde. En azından ben bütün gün ağzıma bir şey koyamamıştım.

Aslında brokolinin yazdığını fark ettim bengücüm, biliyorum senin kızın olduğunu ve evli olduğunu ama nedense elim Benfgü yazmış.

bu amway ürünlerine nasıl ulaşabilirim ? Ve neleri tavsiye edersiniz bana bir akıl verseniz.

hmcim onemli olan vazgecmememiz gidecek bu kilolar elbet...
tatsızbrokolicim isg isi cok riskli gercekten ben c sınıfını bile onermiyorum yani. hapiste bissuru a sınıfı uzman var sakat is valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim Sana. ..
Cok saol canim. Zora is bencede dis Tedavisi. Hic sevmiyorum.
kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6

Tebrikler canim. New Guzel gitmis.
Herkes EKside ne GuZel. Tebrikler. ...

Avon Gibi Elden satiliyor canim. Internette de satiliyor canim.

Vazgeçmeyelim tabi şekerim, uğraşmak bile yeter ne diyelim.

Ben loc ve oven cleaner I begendim canim.

Nerelere kullanılıyor Bengücüm ?

Bu arada ben hazır tecrübeleri hatunlar varken bir soru daha sıkıştırayım araya. Bu duşa kabindeki su lekelerine çözümünüz nedir ?

Cok guzel cnm cok iyi gdysn
Tesekkurler tatlim.
Tesekkur Ederim canim.
Sikma canini. Yoksa insan DIYeti birakiyor. Odem sokucu Cay yazmistim gecen hafta. Ben onun Faydasini gormustum tavsiye Ederim canim. .
Kollontai canım genelde bayramlarda millet bi yerlere gidince tartı sorunu oluyor o yüzden haftaya bildirim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne Guzel bayramda yediklerimizi diger haftaya Kadar Eritiriz iste:)))))).
İlk kilo bildirimi bendeeen :)

Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
Yüzde: 1,94

Ne guzel vermissin canim tebrikler.. ..

Biraz uğraştırıcı bir çaydı hatırlatığım kadarı ile ve ne yazık ki benim düzenim oturmadığından şu sıralar pek yapamıyorum öyle şeyleri. Hatta ne zamandır yeşil çay dahi içmiyorum.

Nerelere kullanılıyor Bengücüm ?

Bu arada ben hazır tecrübeleri hatunlar varken bir soru daha sıkıştırayım araya. Bu duşa kabindeki su lekelerine çözümünüz nedir ?

Local genel temizlik Sivisi. Mesela Hali duvar Kapi cam pimapen perde yikama Koltuk silme. Amazed Miktarini ayarlamak onemli. Mesela cam silerken cok koyarsak suya Camda bulaniklik Kaliyor. Deterjani Camdan cikarmak Zor oluyor.
Mesela Hali silerken UC Dort litre suya Ceyrek Cay bardagindan daha AZ Koyuyorum(Kucuk Eski tip Cay bardagi)
Cam silme suyuna bir Kapak vs,....
Perde yikanirken Ceyrek Cay bardagi.
Firin temizleyici(oven cleaner yazan) firinda aspiratorde ve tencere tavalarin altindaki yag lekesi olursa.
Amazed aspiratorun boyasina ZARAr Vermemesi icing Kucuk bi Yerinde denemeliskn.
Dusakabinde ise cillitbang, Marc, Ernet Gibi banyo temizleycileri fislatip Araba fircasiyla yada bezle ovup cok AZ ovman yeterli duruluyorum.
Musluk UCunda yada Tuvaletin sifon suyunun geldigi Noktalarda sari Kirec lekesi olursa Kirec Cozucu dokup fircalayip duruluyorum. Fayans Aralarina gelirse Eritir. Getirmemek lazim. Bide mermere gelmemeli Kirec Cozucu. Iste Boyle.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…