- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.741
o nasılmış ki yaa ben de bayramdan sonra 1-2 günde olsa şu hurma diyetini deneyeceğim
hm cim ben bayramdan sonra işyerinden 3 hafta izin aldım son hafta ankaraya döneceğim o zamana kadar mersinde ve memlekette olacağım yanımda tartı taşımayacağım için izne ayırdım kendimi bu dönemde fırsat buldukça girmeye çalışırım nete ama sadece cepten girebileceğim için artık takımın bütün sorumluluğu sende canım
püsküüt tatilden dönsün kaptan yardımcısı olarak seni yazdıracağım lily yi silip luci de buralarda artık gözüm arkada kalmaz dimi?
anladım canm ben giresunda oldugunu bilmiyodum:) bende ist uniye basvurdum dil istiyolar tabi ama kendi okulum 5inde dil sınavı var ales 85 okul70 puan dili verirsem hocalarla aram iyi de bakcez artık. bende bi is guvenligi firmasında calısıyodum halkla iliskiler uzmanı olarak patron battı bizi de attı :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bengünün de öyle mi bilmiyorum ama benimki öyle uzaklarda kuzumAyy sevdiğine mi kavuşacaksın Bengücüm ne güzel. Allah başka dert vermesin ne diyeyim gerçekten zor şey o mesafeler.Biz de zamanında hep Ankara'da buluşurduk, hala çook özeldir Ankara ama yeri gelir 6-8 ay görüşemezdik. Ne kötü şeydi öyle, valla bazen konuşması geçiyor aramızda hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Umarım bir an önce tamamen kavuşursunuz.
.
Kaptanim anlamadim ne demistin?bengü cüm haid aşağıdasın görüyorum ne yaptuın ? bi de serap kaldı
sesi çıkmadı serap ın yaa genelde akşam iftardan önce tartılır haber verirdi:26::26:
tebrik ederim canım regli olmana ragmen güzel gitmiş
Yok canim yanlis anlasilmis. Tum sevdiklerim yanimda.
Ayy inş olur canım istediğin :) isg sertifikasını yeni almıştım duruyor ama sıkııntılı bir iş o da hiç gerek yok o yüzden :)) Sonuçta maaş aldığın yeri denetliyorsun hatası varsa bakanlığa bildiriyorsun adam seni istediği an çıkarabilir :)
Bengünün de öyle mi bilmiyorum ama benimki öyle uzaklarda kuzum
Ve öyle zor oluyor kii anlatamam gerçekten. 2 aydır görüşmüyoruz çok özledim valla bir an önce gitmek istiyorum.
Tesekkur Ederim canim. Canim benim yanlis anlasilmis Yorumlar alt Alta olunca. Benim sevdiklerim yanimda:))))))Oh maşallah tebrik ederim.
Eline sağlık kaptanım. Sen ne kadar izinlisin ?
Olsun kaptanım artık bayram sonrası veririz biz de ne yapalım.
Tebrik ederim Bengücüm.
Ayy sevdiğine mi kavuşacaksın Bengücüm ne güzel. Allah başka dert vermesin ne diyeyim gerçekten zor şey o mesafeler.Biz de zamanında hep Ankara'da buluşurduk, hala çook özeldir Ankara ama yeri gelir 6-8 ay görüşemezdik. Ne kötü şeydi öyle, valla bazen konuşması geçiyor aramızda hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Umarım bir an önce tamamen kavuşursunuz.
Valla kollontaicim, benimkisi hiç gitmiyor. Son zamanlarda ufacık bile kaçamak yapmıyorum, akşamları yürüyüşümü mümkün oldukça yapıyorum. Ama en fazla 100- 200 gram. 2 sorunum var 1.si tuvalet sorunu 2.si tiroit. Başka da neden bulamıyorum ki artık.
SIMdiden Iyi Tatiller Kaptancim.hm cim ben bayramdan sonra işyerinden 3 hafta izin aldım son hafta ankaraya döneceğim o zamana kadar mersinde ve memlekette olacağım yanımda tartı taşımayacağım için izne ayırdım kendimi bu dönemde fırsat buldukça girmeye çalışırım nete ama sadece cepten girebileceğim için artık takımın bütün sorumluluğu sende canım
püsküüt tatilden dönsün kaptan yardımcısı olarak seni yazdıracağım lily yi silip luci de buralarda artık gözüm arkada kalmaz dimi?
bende aynı seyleri söylemek istiyorummm
aspiratördeki seyleri hiç birşeyle çıkartamadım kafayı yedim resmen
yarın ikisinide deneyeceğim memnun kalacagımı düşünüyorum bende
inşallahh tatlım bende çok isterim herkesin görmesini
Ancak sunu söyleyebilirm kesinlikle sok diyetlerden uzak durulmalı ne kadar uzun vadede veriliyor o kadar iyi ve sabit kalıyor kilolar
ben sahsen bilinçli uzun vadede vermedim ama suan cok daha ii anlıyorum
ama malesef kilo verme sürecnde hep en kolay yollar daha cazip geliyor.
***5.TAKIM 371. ETAP***
toplight (75,10/75,0/0,10/%0,13)izinli
hm22( 82.7/82,6/0,10/%0,12 )
bengu84(68,8/68,40/0,40/%0,58)
14SERAP38( 67,00/)bildirimde bulunmadı
kollontai (69,70/68,10/1,60/%2,30)
gizemli1105(86,9/86,00/0,90/%1,04 )
tatsızbrokoli(61,50/61,20/0,30/%0,49 )
siyamum (57,7/56,6/1,10/%1,91)
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,82
kızlar saat 14 ü geçti serap hala bildirimde bulunmadı bu şekilde listeyi ana paylaşıma ekliyorum
Ayy inş olur canım istediğin :) isg sertifikasını yeni almıştım duruyor ama sıkııntılı bir iş o da hiç gerek yok o yüzden :)) Sonuçta maaş aldığın yeri denetliyorsun hatası varsa bakanlığa bildiriyorsun adam seni istediği an çıkarabilir :)
Bengünün de öyle mi bilmiyorum ama benimki öyle uzaklarda kuzum
Ve öyle zor oluyor kii anlatamam gerçekten. 2 aydır görüşmüyoruz çok özledim valla bir an önce gitmek istiyorum.
Kızlar aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bi kaç yerden de okudum arkadaşlarımda dedi. Şu lahana suyu çok etkiliymiş deneyen var mı ya da faydasını gören ?
Yok canim yanlis anlasilmis. Tum sevdiklerim yanimda.
KOCAM+KIZIM+AILEM+ARKADADLARIM. ..
:)))))))))
Tesekkur Ederim canim. Canim benim yanlis anlasilmis Yorumlar alt Alta olunca. Benim sevdiklerim yanimda:))))))
Allah tum sevenleri Kavustursun. ...
SIMdiden Iyi Tatiller Kaptancim.
Evet canim o Yerler Zor cikiyor. Amwayin firin temizleyicisi bu Konuda OKdukca Iyi..
.
Masallah canim Sana. ..Herkeslere Günaydınnn
evet kaptancım loc verdim hem yüzey için hem fırın için ( aspiratör fırın ocak vs )
kullandınmı cok memnun kullananlar ben ilk defa denicemm
ahahahah yaşasın temizlik
kızlar siz su kadarını söylüyorum burdan mezun olduktan sonra hiç ama hiç dikkat etmedim hemde ramazanda oooooo
yemek değilde kalorili ne varsa gömüdüm çikilatadır pizzzadır
Ama inanın mezun olduğum kilodan en fazla 1 kg fazlasını gördüm ve oda bir sonraki güne kadar
Çok saskınlardayım aylarca burda kendimizi kastık kac gram verdik şimdi onnca dikkatsizliğe rağmen almıyorum hatta veriyorumm
Elbette ki hayatımı böyle sürdürmeyecegim ramazandan sonra kendime eskisi gibi cekidüzen vereceğim
ama demem o ki sanırım kafaya çok takıyoruz.
Yada şimdilik ben kiloyu güzel sabitlediğim için böyle bilemiyorum
Sadece sizinle fikirlerimi paylaşmak istedim.
Cok saol canim. Zora is bencede dis Tedavisi. Hic sevmiyorum.
Bu iyi olmuş kızlar günün konuısuyla yazacak şeyler çoğalır iyi fikir
Geçmiş olsun canım ya. Diş sıkıntısıyla çok uğraştım. ama gittikçe sıkıntı çıkıyor bıraktım artık bende :) Çokta dikkat eder özen gösteririm dişlerime ama hiç fayda etmez.
Salata nın her hali makbul ama tavuklusu daha bir güzel oluyorr :) Menün çok güzel canım. Activvia hiç denemedim. Bir de onu denicem bu hafta
Süpersin siyamum ya tebrik ederim canımm :)
Sıkma canını tatlım wc sıkıntısındandır yoksa o kadar dikkat ediyorsun mutlaka gidecek onlarda
Harikasın gizemli yaa tebrik ederim
Tebrikler canim. New Guzel gitmis.kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6
Herkes EKside ne GuZel. Tebrikler. ...***5.TAKIM 371. ETAP***
toplight (75,10/75,0/0,10/%0,13)izinli
hm22( 82.7/82,6/0,10/%0,12 )
bengu84(68,8/68,40/0,40/%0,58)
14SERAP38( 67,00/)
kollontai (69,70/68,10/1,60/%2,30)
gizemli1105(86,9/86,00/0,90/%1,04 )
tatsızbrokoli(61,50/61,20/0,30/%0,49 )
siyamum (57,7/56,6/1,10/%1,91)
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,53
kızlar listeyi düzenledim
Aslında brokolinin yazdığını fark ettim bengücüm, biliyorum senin kızın olduğunu ve evli olduğunu ama nedense elim Benfgü yazmış.
bu amway ürünlerine nasıl ulaşabilirim ? Ve neleri tavsiye edersiniz bana bir akıl verseniz.
hmcim onemli olan vazgecmememiz gidecek bu kilolar elbet...
tatsızbrokolicim isg isi cok riskli gercekten ben c sınıfını bile onermiyorum yani. hapiste bissuru a sınıfı uzman var sakat is valla.
Avon Gibi Elden satiliyor canim. Internette de satiliyor canim.
Ben loc ve oven cleaner I begendim canim.
Tesekkurler tatlim.Cok guzel cnm cok iyi gdysn
Tesekkur Ederim canim.Bakalım Zeynepcim artık olan oldu ne desem boş.
Bana da pek saçma gelmişti temizlik yapmayı özlemek de demek normali buymuş
Geçmiş olsun Bengü.
Harita olmuş afiyet olsun.
Tebrik ederim çok güzel olmuş.
Ahh o sorun yok mu .. Öldürdü bitirdi beni resmen.
Hoşgeldin Gizem. Tebrik ederim.
Sikma canini. Yoksa insan DIYeti birakiyor. Odem sokucu Cay yazmistim gecen hafta. Ben onun Faydasini gormustum tavsiye Ederim canim. .Ne yazık ki kilom 82.6. Hayır şimdiye kadar yaptığım en kaçamaksız diyeti yapıyorum hem de ihtimallerimi zorlayarak. Bir sürü şeye hayır diyerek. Nasıl gitmiyor kilom anlamış değilim. Bayram sonrası hurma diyeti beni bekler.
Ardından da protein ..
Ne Guzel bayramda yediklerimizi diger haftaya Kadar Eritiriz iste:)))))).Kollontai canım genelde bayramlarda millet bi yerlere gidince tartı sorunu oluyor o yüzden haftaya bildirim yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne guzel vermissin canim tebrikler.. ..İlk kilo bildirimi bendeeen :)
Geçen hafta=57.7
Bu hafta 56.6
Fark=1,1kg
Yüzde: 1,94
Tesekkurler tatlim.
Tesekkur Ederim canim.
Sikma canini. Yoksa insan DIYeti birakiyor. Odem sokucu Cay yazmistim gecen hafta. Ben onun Faydasini gormustum tavsiye Ederim canim. .
Ne Guzel bayramda yediklerimizi diger haftaya Kadar Eritiriz iste:)))))).
Ne guzel vermissin canim tebrikler.. ..
Nerelere kullanılıyor Bengücüm ?
Bu arada ben hazır tecrübeleri hatunlar varken bir soru daha sıkıştırayım araya. Bu duşa kabindeki su lekelerine çözümünüz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?