Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşuma gitmeyen durum aynen bu Brokolicim. Bütün ay yatsamda, çalışsam da aynı parayı alacağım nasıl olsa o zamanyatayım yeni şeyler öğrenmeye ne gerek var düşüncesindeki insanlar. İnsan biraz gelişmeye açık olacak. Benim babaannem ölmeden önce 70 yaşlarında işte, bana rica ederdi gözlerinden çok zor okurdu bana bir şeyler okur musun diye, geceleri saatlerce okurdum dinlerdi bayıla bayıla.

günaydınlarrr
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim gizemli canım merqk etmiştim bende nerde bu kız diye şimdi listeyi hazırlayacağım kusura bakmayın liste biraz gecikti

Sen de durumlar ne kaptanım ?

tatsızbrokolicim nasılsın evet cnm beraberiz ya :) ist uni sinema mezunuyum sozelciyim yani. mat 1 yapıyprum ama 2 de sıkıntılarım var. kpssden 90 da alsan benim bolumun ataması cok az bide oyle bi tarih soruyolarki calısarak yapılmaz onlar ben tarihte soru kacırmazdım tarihten cok mat yaptım belediyede tanıdık bulduk yoksa imkansız girmek ama kultur as ya da basın yayına kadrolu olarak gircem tabi olursa zor ama bakalım umarım olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatsızbrokolicim yl icin nereye basvurmayı dusunuyosun ales kac??? cogu uninin basvuru sureci bitti kacırmayasın???

kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6

***5.TAKIM 371. ETAP***

toplight (75,10/75,0/0,10/%0,13)izinli
hm22( 82.7/82,6/0,10/%0,12 )
bengu84(68,8/68,40/0,40/%0,58)
14SERAP38( 67,00/)
kollontai (69,70/68,10/1,60/%2,30)
gizemli1105(86,9/86,00/0,90/%1,04 )
tatsızbrokoli(61,50/61,20/0,30/%0,49 )
siyamum (57,7/56,6/1,10/%1,91)

5. TAKIM ORTALAMASI : %0,53

kızlar listeyi düzenledim

Son düzenleme:
zeynep cim kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın fırın için olan manyak bişey ben gecen sene almıştım ilk şimdiye kadar almadığıma pişman olmuştum loc zaten tyartışılmaz
bu arada kilo verme konsundaki tespitlerin çok doğru biz beyni kilitliyoruz kafaya takıyoruz o yüzden veremiyoruz

çok parlak değil tatlım 100 gr gitti iftardan önce tartıldım doğru dürüst wc ye çıkamamıştım sonrasında wc ye çıktım ama iftarı yapınca bi işe yaramdı anlayacağın

kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6

muhteşemsin kollontai

Gunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilometers 68.8
Bu hafta 68.4
Giden 0.4
Gecmisi OKudum SIMdi ama alintilayip Yorum yapmayi ogleden sonra yapicam sanirim. SIMdi evden cikmam lazim. Opuldunuz.. .

bengü cüm haid aşağıdasın görüyorum ne yaptuın ? bi de serap kaldı
sesi çıkmadı serap ın yaa genelde akşam iftardan önce tartılır haber verirdi:26::26:

tebrik ederim canım regli olmana ragmen güzel gitmiş

Son düzenleme:
Hiç sıkma canını tatlım :)

Ya ne kadar güzel inş bizde böyle güzel günler göreceğiz :))

iyiyim biraz daha canım ankaraya memleketim gidiyorum sevdiceğime kavuşacğım sonunda :)) onun için çok mutluyum 9 gün tatilim var. Umarım olur canım. Kpssye geçen sene köpek gibi çalıştım resmen. Ben biyoloji bölüm mezunuyum. formasyonum var isg sertifikam kalite sertifikam var :) Ama şu an çok farklı bi kurumsal yerde çalışıyorum.

tatsızbrokolicim yl icin nereye basvurmayı dusunuyosun ales kac??? cogu uninin basvuru sureci bitti kacırmayasın???

Ales puanım 78. Not ortalamam da 75 civarında yds ye girmedim hiç çalışmadım çünkü çoğu yer dil istemiyor. Bakalım nasıl olacak zaten şu an Giresundaym giresun üni rahat alıyor diye duymuştum. Ben biyokimya da y.lisans yapmak istiyorum.

kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6

Tebriklerrr harikasın tatlımmm :)

tsk ederiiim

anladım canm ben giresunda oldugunu bilmiyodum:) bende ist uniye basvurdum dil istiyolar tabi ama kendi okulum 5inde dil sınavı var ales 85 okul70 puan dili verirsem hocalarla aram iyi de bakcez artık. bende bi is guvenligi firmasında calısıyodum halkla iliskiler uzmanı olarak patron battı bizi de attı :))

hmcim dıkma canını gercekten, aslında az ve saglıklı yemeeli aldıgımızdan fazlasını yakmalı mevzu bu ama ben anladım bi ara gidiyo bi ara gitmiyo. hep aynı tarz beslwniyorum 68 de takılıyım 3 gundur sanırım bi uerde duruyo aonra tekrar veriyoz falan acele etmeyelim tek dusuncem su ben bu 15 kiloyu 4 yılda aldım haliyke 4 ayda veremem

kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6

Oh maşallah tebrik ederim.

Eline sağlık kaptanım. Sen ne kadar izinlisin ?

Olsun kaptanım artık bayram sonrası veririz biz de ne yapalım.

Gunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilometers 68.8
Bu hafta 68.4
Giden 0.4
Gecmisi OKudum SIMdi ama alintilayip Yorum yapmayi ogleden sonra yapicam sanirim. SIMdi evden cikmam lazim. Opuldunuz.. .

Tebrik ederim Bengücüm.

Ayy sevdiğine mi kavuşacaksın Bengücüm ne güzel. Allah başka dert vermesin ne diyeyim gerçekten zor şey o mesafeler.Biz de zamanında hep Ankara'da buluşurduk, hala çook özeldir Ankara ama yeri gelir 6-8 ay görüşemezdik. Ne kötü şeydi öyle, valla bazen konuşması geçiyor aramızda hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Umarım bir an önce tamamen kavuşursunuz.

Valla kollontaicim, benimkisi hiç gitmiyor. Son zamanlarda ufacık bile kaçamak yapmıyorum, akşamları yürüyüşümü mümkün oldukça yapıyorum. Ama en fazla 100- 200 gram. 2 sorunum var 1.si tuvalet sorunu 2.si tiroit. Başka da neden bulamıyorum ki artık.

hm cim ben bayramdan sonra işyerinden 3 hafta izin aldım son hafta ankaraya döneceğim o zamana kadar mersinde ve memlekette olacağım yanımda tartı taşımayacağım için izne ayırdım kendimi bu dönemde fırsat buldukça girmeye çalışırım nete ama sadece cepten girebileceğim için artık takımın bütün sorumluluğu sende canım
püsküüt tatilden dönsün kaptan yardımcısı olarak seni yazdıracağım lily yi silip luci de buralarda artık gözüm arkada kalmaz dimi?

canımcım beni hesap etme ben de bayram ve sonrasında bi süre buralarda olamayacağım..zaten biliyorsun ki sizleri bırakıp gitmemek adına buralardayım.sen listedeki ve aktif arkadaşlardan birini al kaptan yardımcısı olarak hmciğimin yanına...elimden geldiğince yine yapmaya çalışırım ama eşimin de izinli dönemine denk gelecek olamayabilirim...

bende aynı seyleri söylemek istiyorummm

aspiratördeki seyleri hiç birşeyle çıkartamadım kafayı yedim resmen

yarın ikisinide deneyeceğim memnun kalacagımı düşünüyorum bende

Ya ne kadar güzel inş bizde böyle güzel günler göreceğiz :))

inşallahh tatlım bende çok isterim herkesin görmesini

Ancak sunu söyleyebilirm kesinlikle sok diyetlerden uzak durulmalı ne kadar uzun vadede veriliyor o kadar iyi ve sabit kalıyor kilolar

ben sahsen bilinçli uzun vadede vermedim ama suan cok daha ii anlıyorum

ama malesef kilo verme sürecnde hep en kolay yollar daha cazip geliyor.

anlaşılan sende bayram sonrası izin kullanacaklardansın tamam o zaman tatlım

kızlar kaptan yardımcısı olmak isteyen var mı? ben ve hm olmadığında listeleri hazırlayacak ve gerektiğinde ana paylaşıma ekleyecek eğer istekli olan varsa onu yazalım değilse ben seçeceğim birinizi ona göre :)

kızlar bugün dilara koçakın vicdan çorbasına başladım, Allah affetsin ama pek tatsız bi çorba 2 gün dayanabildiğim kadar dayanacağım bu çorbaya detoks niyetine....

evet canım hadi ben izinli olsam neyse de eşim de izinli olunca 24 saat bi arada tatilde girip ilgilenemeyebilirim, sonradan ceza alma durumumuz olmasın, o sebeple

kızlar bugün dilara koçakın vicdan çorbasına başladım, Allah affetsin ama pek tatsız bi çorba 2 gün dayanabildiğim kadar dayanacağım bu çorbaya detoks niyetine....

o nasılmış ki yaa ben de bayramdan sonra 1-2 günde olsa şu hurma diyetini deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…