- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.721
Çok doğru diyorsun tatlım insan isteklerini yapamıyor. Ne yapacağımıza başkaları karar veriyor artık. Memurlukta oturduğun yerde para kazanılırken, özelde insanlar mahfoluyor ama aldıkları para orta da. En nefret ettiğim şey memurlukken şu an memur ssayılırım. Kendime bişeyler katmak için neler yapıyorum çnükü burdaki insanlar maaşımı alıyım o yeter derdinde. İnsan buralarda körelir gerçekten. Bende yüksek lisans için başvuru yapıcam önümüzdeki ay.
günaydınlarrr
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim gizemli canım merqk etmiştim bende nerde bu kız diye şimdi listeyi hazırlayacağım kusura bakmayın liste biraz gecikti
Bende uzun bir süre burdayım bu gidişle beraberiz :)
Hiç sıkma canını bir kapı kapanırken öbürü açılır. Hiç unmadığın zamanda çıkıyor karşına güzel şeyler. Dikkat et kendine.
Hangi bölüm mezunusun canım? Belediyelerde de kadrolu olarak çalışmak zor öyle girsen çok rahat edersin. Öbür türlü her seçimde çıkarılma korkusu olacak o daha da sıkıntılı bir durum. kpssye biraz zorlarsan bişeyler olabilir aslında.
Çok doğru diyorsun tatlım insan isteklerini yapamıyor. Ne yapacağımıza başkaları karar veriyor artık. Memurlukta oturduğun yerde para kazanılırken, özelde insanlar mahfoluyor ama aldıkları para orta da. En nefret ettiğim şey memurlukken şu an memur ssayılırım. Kendime bişeyler katmak için neler yapıyorum çnükü burdaki insanlar maaşımı alıyım o yeter derdinde. İnsan buralarda körelir gerçekten. Bende yüksek lisans için başvuru yapıcam önümüzdeki ay.
Kolay gelsinnn lucii.
bayram temizliğini annem yaptı evime sağolsunn :)
zeynep cim kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın fırın için olan manyak bişey ben gecen sene almıştım ilk şimdiye kadar almadığıma pişman olmuştum loc zaten tyartışılmazHerkeslere Günaydınnn
evet kaptancım loc verdim hem yüzey için hem fırın için ( aspiratör fırın ocak vs )
kullandınmı cok memnun kullananlar ben ilk defa denicemm
ahahahah yaşasın temizlik
kızlar siz su kadarını söylüyorum burdan mezun olduktan sonra hiç ama hiç dikkat etmedim hemde ramazanda oooooo
yemek değilde kalorili ne varsa gömüdüm çikilatadır pizzzadır
Ama inanın mezun olduğum kilodan en fazla 1 kg fazlasını gördüm ve oda bir sonraki güne kadar
Çok saskınlardayım aylarca burda kendimizi kastık kac gram verdik şimdi onnca dikkatsizliğe rağmen almıyorum hatta veriyorumm
Elbette ki hayatımı böyle sürdürmeyecegim ramazandan sonra kendime eskisi gibi cekidüzen vereceğim
ama demem o ki sanırım kafaya çok takıyoruz.
Yada şimdilik ben kiloyu güzel sabitlediğim için böyle bilemiyorum
Sadece sizinle fikirlerimi paylaşmak istedim.
çok parlak değil tatlım 100 gr gitti iftardan önce tartıldım doğru dürüst wc ye çıkamamıştım sonrasında wc ye çıktım ama iftarı yapınca bi işe yaramdı anlayacağınHoşuma gitmeyen durum aynen bu Brokolicim. Bütün ay yatsamda, çalışsam da aynı parayı alacağım nasıl olsa o zamanyatayım yeni şeyler öğrenmeye ne gerek var düşüncesindeki insanlar. İnsan biraz gelişmeye açık olacak. Benim babaannem ölmeden önce 70 yaşlarında işte, bana rica ederdi gözlerinden çok zor okurdu bana bir şeyler okur musun diye, geceleri saatlerce okurdum dinlerdi bayıla bayıla.
Sen de durumlar ne kaptanım ?
kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç sıkma canını tatlım :)Ne yazık ki kilom 82.6. Hayır şimdiye kadar yaptığım en kaçamaksız diyeti yapıyorum hem de ihtimallerimi zorlayarak. Bir sürü şeye hayır diyerek. Nasıl gitmiyor kilom anlamış değilim. Bayram sonrası hurma diyeti beni bekler.
Ardından da protein ..
Herkeslere Günaydınnn
evet kaptancım loc verdim hem yüzey için hem fırın için ( aspiratör fırın ocak vs )
kullandınmı cok memnun kullananlar ben ilk defa denicemm
ahahahah yaşasın temizlik
kızlar siz su kadarını söylüyorum burdan mezun olduktan sonra hiç ama hiç dikkat etmedim hemde ramazanda oooooo
yemek değilde kalorili ne varsa gömüdüm çikilatadır pizzzadır
Ama inanın mezun olduğum kilodan en fazla 1 kg fazlasını gördüm ve oda bir sonraki güne kadar
Çok saskınlardayım aylarca burda kendimizi kastık kac gram verdik şimdi onnca dikkatsizliğe rağmen almıyorum hatta veriyorumm
Elbette ki hayatımı böyle sürdürmeyecegim ramazandan sonra kendime eskisi gibi cekidüzen vereceğim
ama demem o ki sanırım kafaya çok takıyoruz.
Yada şimdilik ben kiloyu güzel sabitlediğim için böyle bilemiyorum
Sadece sizinle fikirlerimi paylaşmak istedim.
iyiyim biraz daha canım ankaraya memleketim gidiyorum sevdiceğime kavuşacğım sonunda :)) onun için çok mutluyum 9 gün tatilim var. Umarım olur canım. Kpssye geçen sene köpek gibi çalıştım resmen. Ben biyoloji bölüm mezunuyum. formasyonum var isg sertifikam kalite sertifikam var :) Ama şu an çok farklı bi kurumsal yerde çalışıyorum.tatsızbrokolicim nasılsın evet cnm beraberiz ya :) ist uni sinema mezunuyum sozelciyim yani. mat 1 yapıyprum ama 2 de sıkıntılarım var. kpssden 90 da alsan benim bolumun ataması cok az bide oyle bi tarih soruyolarki calısarak yapılmaz onlar ben tarihte soru kacırmazdım tarihten cok mat yaptımbelediyede tanıdık bulduk yoksa imkansız girmek ama kultur as ya da basın yayına kadrolu olarak gircem tabi olursa zor ama bakalım umarım olur
tatsızbrokolicim yl icin nereye basvurmayı dusunuyosun ales kac??? cogu uninin basvuru sureci bitti kacırmayasın???
kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6
zeynep cim kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın fırın için olan manyak bişey ben gecen sene almıştım ilk şimdiye kadar almadığıma pişman olmuştum loc zaten tyartışılmaz
bu arada kilo verme konsundaki tespitlerin çok doğru biz beyni kilitliyoruz kafaya takıyoruz o yüzden veremiyoruz
çok parlak değil tatlım 100 gr gitti iftardan önce tartıldım doğru dürüst wc ye çıkamamıştım sonrasında wc ye çıktım ama iftarı yapınca bi işe yaramdı anlayacağın
muhteşemsin kollontai
Hiç sıkma canını tatlım :)
Ya ne kadar güzel inş bizde böyle güzel günler göreceğiz :))
iyiyim biraz daha canım ankaraya memleketim gidiyorum sevdiceğime kavuşacğım sonunda :)) onun için çok mutluyum 9 gün tatilim var. Umarım olur canım. Kpssye geçen sene köpek gibi çalıştım resmen. Ben biyoloji bölüm mezunuyum. formasyonum var isg sertifikam kalite sertifikam var :) Ama şu an çok farklı bi kurumsal yerde çalışıyorum.
Ales puanım 78. Not ortalamam da 75 civarında yds ye girmedim hiç çalışmadım çünkü çoğu yer dil istemiyor. Bakalım nasıl olacak zaten şu an Giresundaym giresun üni rahat alıyor diye duymuştum. Ben biyokimya da y.lisans yapmak istiyorum.
Tebriklerrr harikasın tatlımmm :)
kaptanıııııııım
eski kilo 69.7
yeni kilo 68.1
fark 1.6
***5.TAKIM 371. ETAP***
toplight (75,10/75,0/0,10/%0,13)izinli
hm22( 82.7/82,6/0,10/%0,12 )
bengu84(68,8/68,40/0,40/%0,58)
14SERAP38( 67,00/)
kollontai (69,70/68,10/1,60/%2,30)
gizemli1105(86,9/86,00/0,90/%1,04 )
tatsızbrokoli(61,50/61,20/0,30/%0,49 )
siyamum (57,7/56,6/1,10/%1,91)
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,53
kızlar listeyi düzenledim
zeynep cim kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın fırın için olan manyak bişey ben gecen sene almıştım ilk şimdiye kadar almadığıma pişman olmuştum loc zaten tyartışılmaz
bu arada kilo verme konsundaki tespitlerin çok doğru biz beyni kilitliyoruz kafaya takıyoruz o yüzden veremiyoruz
çok parlak değil tatlım 100 gr gitti iftardan önce tartıldım doğru dürüst wc ye çıkamamıştım sonrasında wc ye çıktım ama iftarı yapınca bi işe yaramdı anlayacağın
muhteşemsin kollontai
Gunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilometers 68.8
Bu hafta 68.4
Giden 0.4
Gecmisi OKudum SIMdi ama alintilayip Yorum yapmayi ogleden sonra yapicam sanirim. SIMdi evden cikmam lazim. Opuldunuz.. .
Hiç sıkma canını tatlım :)
iyiyim biraz daha canım ankaraya memleketim gidiyorum sevdiceğime kavuşacğım sonunda :)) onun için çok mutluyum 9 gün tatilim var. Umarım olur canım. Kpssye geçen sene köpek gibi çalıştım resmen. Ben biyoloji bölüm mezunuyum. formasyonum var isg sertifikam kalite sertifikam var :) Ama şu an çok farklı bi kurumsal yerde çalışıyorum.
Ales puanım 78. Not ortalamam da 75 civarında yds ye girmedim hiç çalışmadım çünkü çoğu yer dil istemiyor. Bakalım nasıl olacak zaten şu an Giresundaym giresun üni rahat alıyor diye duymuştum. Ben biyokimya da y.lisans yapmak istiyorum.
Tebriklerrr harikasın tatlımmm :)
hmcim dıkma canını gercekten, aslında az ve saglıklı yemeeli aldıgımızdan fazlasını yakmalı mevzu bu ama ben anladım bi ara gidiyo bi ara gitmiyo. hep aynı tarz beslwniyorum 68 de takılıyım 3 gundur sanırım bi uerde duruyo aonra tekrar veriyoz falan acele etmeyelim tek dusuncem su ben bu 15 kiloyu 4 yılda aldım haliyke 4 ayda veremem
hm cim ben bayramdan sonra işyerinden 3 hafta izin aldım son hafta ankaraya döneceğim o zamana kadar mersinde ve memlekette olacağım yanımda tartı taşımayacağım için izne ayırdım kendimi bu dönemde fırsat buldukça girmeye çalışırım nete ama sadece cepten girebileceğim için artık takımın bütün sorumluluğu sende canım
püsküüt tatilden dönsün kaptan yardımcısı olarak seni yazdıracağım lily yi silip luci de buralarda artık gözüm arkada kalmaz dimi?
canımcım beni hesap etme ben de bayram ve sonrasında bi süre buralarda olamayacağım..zaten biliyorsun ki sizleri bırakıp gitmemek adına buralardayım.sen listedeki ve aktif arkadaşlardan birini al kaptan yardımcısı olarak hmciğimin yanına...elimden geldiğince yine yapmaya çalışırım ama eşimin de izinli dönemine denk gelecek olamayabilirim...
anlaşılan sende bayram sonrası izin kullanacaklardansın tamam o zaman tatlım
kızlar kaptan yardımcısı olmak isteyen var mı? ben ve hm olmadığında listeleri hazırlayacak ve gerektiğinde ana paylaşıma ekleyecek eğer istekli olan varsa onu yazalım değilse ben seçeceğim birinizi ona göre :)
kızlar bugün dilara koçakın vicdan çorbasına başladım, Allah affetsin ama pek tatsız bi çorba2 gün dayanabildiğim kadar dayanacağım bu çorbaya detoks niyetine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?