Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bengücüm kesinlikle içsesin doğru söylüyor sen uyma onlara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaah ah her dogru her yerde söylenmezki caniiimmm:)))) evet içsesler hep dogruyu söylüyorlar.. ...

Aslinda düşününce canimin çektiği seyler sayesinde aldım kiloları. Düşmanımı iyi tanımalıyim. Ama düşmanlarımda sevilmicek gibi değilki arkadas. Ne zararlıysa tadi cok guzel..
Neyse ama eskisi gibi degilim. Çokda canım çekmiyo. Çekersede Ceksin deyip kendime bi uğraş buluyorum ve su içiyorum.. .
İyi geceler herkese.. .

Siyamum canım yanlış hatırlamıyorsam evine geri döndün ama ne mesaj sayın ne de menülerin yok yoksa ben cepten kaçırdım mı

Merhabalar öncelikle kaptanim evimdeyim diyete devam etmeye çalışıyorum fakat internet yok telefona paket yaptım oda su gibi gidiyor her gün ugramaya yazmaya çalışıyorum k.bakmayin msj sayım için menü eklerim bundan sonra burdan kopmak zaten istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sen eve gidince int olayın düzene girdi sanmıştım

Akşam akşam hatta gece gece midem kazındı(((birkaç fındık ile kapattım geceyi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım seninde kabul ettiğin şekilde günde 1 msj yazarak katılım sağlanmaz o yüzden lütfen biraz bu konuda dikkatli olursan sevinirim

Ben sen eve gidince int olayın düzene girdi sanmıştım

Bizim internet apartmanda ortak kullanım olduğu için diğerleri tatilden henüz dönmedi bu yüzden olana kadar mobil veri kullanıyorum girmeye ozen gösteriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım ama bütçeni zorlamadan girersen sevinirim

huhuuuu kızlar günaydınlarrrr :) hurma diyetimin 2. gününden herkese kucak dolusu selamlarrrr gece uyuuyamadım açlıktan haaa, bi kıvrandım bi kıvrandım anlatamam..ama yemedim tabi ki hiç bir şey... aç yatılan gecelerin sabahında olduğu gibi sabah gayet dinç ve tok uyandım... ama inanılmaz susamışım uyanır uyanmaz daldım suya ... su içince de tartılamadım zaten 3 ya da 4.gün tartılayıım istiyordum...henüz kahvaltı hurmalarımı yemedim... ilk günkü deneyimlerimi paylaşayım isterim:

-bu hurma gerçekten tok tutuyor, gün içinde hiç zorluk çekmedim. akşam erken yediğim için gece 11-12 gibi midem kazındı ama zaten akşam 5.30 da tıka basa yemek de yeseydim o saatlerde yine kazınacaktı midem, sorun yok yani

-sabah bekunis içmişim gibi wcye çıktım, çok güzel bağırsak çalıştırıyor, şaşkınım :))))

-hurma gerçekten de kan şekerini dengeliyor sanırım hiç açlıktan baş dönmesi, el ayak titremesi, halsizlik yaşamadım en güzeli de gün içinde gelen tatlı krizlerinden eser yokkk

-halsizlik yaşamadığım gibi enerjimi de yükseltti leslie bile yapabildim ki az sonra bugünkü leslie mi yapacağım..

sonuç itibariyle mutlu bir diyet süreci geçirmekteyim..pis boğazlıktan ötürü canım bazı şeyleri çekebiliyor gün içinde ama irademe hakim olup yemiyorum... bu sabah çok hafif uyandım karın bölgem resmen bi tık daha inikti...

şimdilik hislerim bunlar gün içinde tekrar hislerimi bol bol paylaşırım sizinle... öptüüüm hepiniziii

Meraba arkadaşlarr bende artık burdayım :)) bu sabah itibariyle 68.9 um ve kahvaltımı yazayım bir domates bir salatalık , yaklaşık bir kibrit kutusu peynir ,bi iki lokma da patates kızartmasi yedim çok içimde kalmisti *-* ekmek yemedim pek ara öğünde de meyve yemeyi düşünüyorum 80gram patates kızartmasi 450 kalori civarında diye okudum o kadar yoktur umarim toplasan 6 7 taneydi *-* yarim saat fazla bisiklet surerim artik

Hurma diyeti nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin

Hurma diyeti nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin

yarencim merhaba... yeni katıldın sanırım aramıza..öncelikle hoşgeldin... ilk sayfadaki kuralları okudun mu canım? okuyup kabul ediyorum yazman gerekiyor, şayet yazdınsa ve ben atladıysam kusuruma bakma :)

hurma diyeti toplam 7 gün yapılıyor... sabah, öğle, akşam 7 şer adet taze hurma ve 1 kase yoğurt (ben yoğurdun içine nane, acı pul biber ve limon da koyuyorum) bol su... şekersiz içecekler serbest

Ayy pek güzel haberler bunlar Lucim.
Ramazan bitti diye hurma kalkmış sanki her yerden. Dün baktım yoktu. Büyük marketlerde uzaktaydı ama ben de istiyorum bu hurma işini. Tabi akşam yemeği için eşimi ikna etmem lazım öncesinde. Akşamları ben yemesem ne yapar bilemedim hiç dışarıda olunca o da yemem diye tutturursa benim iş yatar.

Menum
Sabah
Kuru kayısı ve su

Kahvalti
Zeytin
Peynir
Ekmek
Domates biber
Yesil cay

Ara
Yogurt. Elma

Aksam
Etli taze fasulye
Yogurt
Ekmek

Biraz sonra yeesil cay.

Yarim saat de yürüdum.

Brokolicim hayırdır önemli birşey yoktur umarım?

Bengü ben birisi birşey yerken nedense kendimi daha iradeli hissediyorum.
Evet yapıyorum çok iyiyim moduna giriyorum.

Kaptanım haklısın bu sıralarda ben de ihmal ettim, daha dikkatli olacağım.

NAsıl gidiyor süreç kollontaicim?

Hoşgeldin takıma yaren ..

Ne güzel anlatmışsın Lucicim özellikle bağırsakları çalıştırması çok iyiymiş. Bakalım nasıl gidecek kilolar. Bu hurma diyetini uygulamayı pek istiyorum bakalım.

Son düzenleme:
canım merhaba..çok geçmiş olsun...hayrdr? paylaşmak ister misin?

Hayırdır canım ne oldu

Supersin canım ya merakla bekliyorum.

Hayirdir canım gecmis olsun.

Kızlar Günaydın öncelikle. Pazar günü yola çıkarken yazmıştım o gün yolculukta bavulum kayboldu kıyafetlerim herşeyle gitti. Bavulu kaç gündür arıyorlar bir türlü bulunamadı ise gidip geliyorum üstüme giyecek kıyafet yok sinirlerim alt üst ya. Erkek arkadaşımın aldığı altın kolye, annem Mikser takımı koymuştu. Kendimi motive etmek için yeni eşofman takımları spor ayakkabıları almıştım hepsi gitti. Başka biri almış bavulumu o kişiye de ulaşılamıyor. Çok canım sıkkın kızlar.

Bugün yine başım dönüyor benim nedense ..
Menü yazmaya da başlayayım kızlar ne kadar kötü de olsa ..

Sabahtan akşama kadar çook kahve
1 tane ayran

Akşam:

- 1 ayran
- 1 porsiyon ciğerim 1/2 si ( 1/2 sini kedi yedi. Her akşam bizimle yemek yiyen kedinin göbeği çıktı son 1 haftadır.)

Dün akşam yemeğinde ;
Kepekli sebzeli bulgur pilavı
4-5 yk naneli yoğurt yedim
Aksam saat 9 dan sonrada 1 soda içtim
bol su icmeye çalışıyorum ama canım pek istemiyor.
.

Ayy Brokolicim nasıl bir şans o ama çok büyük ihtimalle bilerek yapmıştır alan kişi yoksa niye en azından haber vermesin. Güvenlik kameralarını falan izleyemiyorlar mı? Ya da eşyaların sigortası falan yok mu?

Guzel haberini alınca sevindim canım. İnsallah eksileri istedigin gibi gorursun.
Hosgeldin yaren.
Tekrar gecmis olsun canım. Alan kisi nasil alir baskasinin bavulunu hayret ne giciklayici. Umarim bulunur.
Gecmiis olsun canım. Sıcaktanmi yoksa bi saglik sorunundanmi. Canım. Doktora gittiniz.

Ne güzel anlatmışsın Lucicim özellikle bağırsakları çalıştırması çok iyiymiş. Bakalım nasıl gidecek kilolar. Bu hurma diyetini uygulamayı pek istiyorum bakalım.

canım benim faydam oluyorsa ne mutluu bana :) ben aktardan buldurdum hurmayı, özellikle yaş hurma pek bi gzel, aktarlara bakarsan bulabilirsin...

eşini de ikna etmeni öneririm, zaten dün ki beslenmene bakıyorum da pek bi zayıf canım benim ...tüm gn kahve ve akşam yenilen yemek yetersiz gibi duruyor... gerçi benim de bu şekilde beslendiğim çok oldu ama insan sevdiğine kıyamıyor demek ki azıcık uyarmak istiyor :)

hurma candır diyorum ben yine de ...az sonra lesliemi yapacağım kaldıramadım kendimi bi türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…