- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.901
Aaaah ah her dogru her yerde söylenmezki caniiimmm:)))) evet içsesler hep dogruyu söylüyorlar.. ...Bengücüm kesinlikle içsesin doğru söylüyor sen uyma onlara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bengücüm çok haklısın tatlım ama sabııırrr... ben de eşime yemekler yaparken içim gitti bugün((( ama hurmaya devam kızlar..5.30 gibi yedim hurma ve yoğurdumu şu an yeşil çayımı içiyorm.. aç hissetmiyorum ama canım çekiyor bir şeyleri, sabırrrr diyorum...sabah olsun kavuşayım hurmalarıma :)
Siyamum canım yanlış hatırlamıyorsam evine geri döndün ama ne mesaj sayın ne de menülerin yok yoksa ben cepten kaçırdım mı
Kızlar bayramdan sonra adaptasyon süreci dedik ama sayfayı çok ihmal ediyorsunuz serap cuma güne kadar izin istedi onun dışında bengü düzenli olarak mesajlarını yazıyor luci ve eskisi kadar sık olmasa da hm burda ama siyamum kollontai tatsızbrokoli gizemli nin ya bir Yada hiç mesajları yok ben bile izinli olduğum halde fırsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen biraz toparlanın cep telden giriş yapmak msj yazmak çok zor olsada gene takip etmeye çalışıyorum lütfen kızlar eğer düzenli giriş yapamıyoruz vakit ayırmıyoruz diyorsanız bir süre izinli olabilirsiniz
Merhaba :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar öncelikle kaptanim evimdeyim diyete devam etmeye çalışıyorum fakat internet yok telefona paket yaptım oda su gibi gidiyor her gün ugramaya yazmaya çalışıyorum k.bakmayin msj sayım için menü eklerim bundan sonra burdan kopmak zaten istemiyorum
Akşam akşam hatta gece gece midem kazındı(((birkaç fındık ile kapattım geceyi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba :)
Ben sen eve gidince int olayın düzene girdi sanmıştım
Bizim internet apartmanda ortak kullanım olduğu için diğerleri tatilden henüz dönmedi bu yüzden olana kadar mobil veri kullanıyorum girmeye ozen gösteriyorum
huhuuuu kızlar günaydınlarrrr :) hurma diyetimin 2. gününden herkese kucak dolusu selamlarrrrgece uyuuyamadım açlıktan haaa, bi kıvrandım bi kıvrandım anlatamam..ama yemedim tabi ki hiç bir şey... aç yatılan gecelerin sabahında olduğu gibi sabah gayet dinç ve tok uyandım... ama inanılmaz susamışım uyanır uyanmaz daldım suya ... su içince de tartılamadım zaten 3 ya da 4.gün tartılayıım istiyordum...henüz kahvaltı hurmalarımı yemedim... ilk günkü deneyimlerimi paylaşayım isterim:
-bu hurma gerçekten tok tutuyor, gün içinde hiç zorluk çekmedim. akşam erken yediğim için gece 11-12 gibi midem kazındı ama zaten akşam 5.30 da tıka basa yemek de yeseydim o saatlerde yine kazınacaktı midem, sorun yok yani
-sabah bekunis içmişim gibi wcye çıktım, çok güzel bağırsak çalıştırıyor, şaşkınım :))))
-hurma gerçekten de kan şekerini dengeliyor sanırım hiç açlıktan baş dönmesi, el ayak titremesi, halsizlik yaşamadım en güzeli de gün içinde gelen tatlı krizlerinden eser yokkk
-halsizlik yaşamadığım gibi enerjimi de yükseltti leslie bile yapabildim ki az sonra bugünkü leslie mi yapacağım..
sonuç itibariyle mutlu bir diyet süreci geçirmekteyim..pis boğazlıktan ötürü canım bazı şeyleri çekebiliyor gün içinde ama irademe hakim olup yemiyorum... bu sabah çok hafif uyandım karın bölgem resmen bi tık daha inikti...
şimdilik hislerim bunlar gün içinde tekrar hislerimi bol bol paylaşırım sizinle... öptüüüm hepiniziii
Hurma diyeti nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin
canım benim yaaa nerelerdesin kuzum..kimsecikler olmuyor buralardabengüm vardı az onla sohbet ettik herkes ceee deyipp kaçıyor... bugün hurmada ilk günüm..leslie de yaptım pek bi hafif hissetmekteyim kendimi galiba olacak bu iş bu sefer..hurma ve yoğurt hem tok ttuyor hem de bahsettiğim gibi hiç tatlı krizine girmedim buugün...uzun süredir her gün tatlı krizlerine girmekteydim..az sonra akşam hurmalarıımı yiyeceğim başla kuzum sen de...bu hrmalar hem de pek vitaminli ve faydalıymış
Kızlar merhabalar. Başıma Kötü şeyler geldi kaç gündür yazamıyorum.
Bugün ki menüm
Kahvaltı;
Domates biber ve yulaflı omlet
2 yeşil zeytin bi dilim ekmek
Öğlen yemeği;
Yarım kase yoğurtlu çorba
1.5 lt yakın su içtim ama 1 haftadır spor hiç yapamıyorum.
Menum
Sabah
Kuru kayısı ve su
Kahvalti
Zeytin
Peynir
Ekmek
Domates biber
Yesil cay
Ara
Yogurt. Elma
Aksam
Etli taze fasulye
Yogurt
Ekmek
Biraz sonra yeesil cay.
Yarim saat de yürüdum.
Hersey iyi hos da
Karşımda esim ve kızım aksamlari hep sevdiğim seyleri yiyip duruyolar yemekten sonra. Bi insanin sabri bu kadar zorlanmazki canım toooooooooobe tooobee cık cık.........
Bende oyle biseylerle oyalanıyorum gariban gariban.
Sonra içimden bi ses diyoki
Hu Huuuuu kiziiiim sen bu kiloları uykuda almadın heralde.onlarin yediğinin zamaninda bilmem kac katini yedinde aldin diyor. Kırıp dizimi oturuyom bende. İçsesim dogru diyooo. ....
Kızlar bayramdan sonra adaptasyon süreci dedik ama sayfayı çok ihmal ediyorsunuz serap cuma güne kadar izin istedi onun dışında bengü düzenli olarak mesajlarını yazıyor luci ve eskisi kadar sık olmasa da hm burda ama siyamum kollontai tatsızbrokoli gizemli nin ya bir Yada hiç mesajları yok ben bile izinli olduğum halde fırsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen biraz toparlanın cep telden giriş yapmak msj yazmak çok zor olsada gene takip etmeye çalışıyorum lütfen kızlar eğer düzenli giriş yapamıyoruz vakit ayırmıyoruz diyorsanız bir süre izinli olabilirsiniz
haklısın kaptanım benim de biraz is arama sureci sorunlu geciyo tartıda da 69 u gorunce aklım basıma geldi yine.. tekrar duzenimi olusturcam yarından itibaren...
Meraba arkadaşlarr bende artık burdayım :)) bu sabah itibariyle 68.9 um ve kahvaltımı yazayım bir domates bir salatalık , yaklaşık bir kibrit kutusu peynir ,bi iki lokma da patates kızartmasi yedim çok içimde kalmisti *-* ekmek yemedim pek ara öğünde de meyve yemeyi düşünüyorum 80gram patates kızartmasi 450 kalori civarında diye okudum o kadar yoktur umarim toplasan 6 7 taneydi *-* yarim saat fazla bisiklet surerim artik
huhuuuu kızlar günaydınlarrrr :) hurma diyetimin 2. gününden herkese kucak dolusu selamlarrrrgece uyuuyamadım açlıktan haaa, bi kıvrandım bi kıvrandım anlatamam..ama yemedim tabi ki hiç bir şey... aç yatılan gecelerin sabahında olduğu gibi sabah gayet dinç ve tok uyandım... ama inanılmaz susamışım uyanır uyanmaz daldım suya ... su içince de tartılamadım zaten 3 ya da 4.gün tartılayıım istiyordum...henüz kahvaltı hurmalarımı yemedim... ilk günkü deneyimlerimi paylaşayım isterim:
-bu hurma gerçekten tok tutuyor, gün içinde hiç zorluk çekmedim. akşam erken yediğim için gece 11-12 gibi midem kazındı ama zaten akşam 5.30 da tıka basa yemek de yeseydim o saatlerde yine kazınacaktı midem, sorun yok yani
-sabah bekunis içmişim gibi wcye çıktım, çok güzel bağırsak çalıştırıyor, şaşkınım :))))
-hurma gerçekten de kan şekerini dengeliyor sanırım hiç açlıktan baş dönmesi, el ayak titremesi, halsizlik yaşamadım en güzeli de gün içinde gelen tatlı krizlerinden eser yokkk
-halsizlik yaşamadığım gibi enerjimi de yükseltti leslie bile yapabildim ki az sonra bugünkü leslie mi yapacağım..
sonuç itibariyle mutlu bir diyet süreci geçirmekteyim..pis boğazlıktan ötürü canım bazı şeyleri çekebiliyor gün içinde ama irademe hakim olup yemiyorum... bu sabah çok hafif uyandım karın bölgem resmen bi tık daha inikti...
şimdilik hislerim bunlar gün içinde tekrar hislerimi bol bol paylaşırım sizinle... öptüüüm hepiniziii
canım merhaba..çok geçmiş olsun...hayrdr? paylaşmak ister misin?
Hayırdır canım ne oldu
Supersin canım ya merakla bekliyorum.
Hayirdir canım gecmis olsun.
Kızlar Günaydın öncelikle. Pazar günü yola çıkarken yazmıştım o gün yolculukta bavulum kayboldu kıyafetlerim herşeyle gitti. Bavulu kaç gündür arıyorlar bir türlü bulunamadı ise gidip geliyorum üstüme giyecek kıyafet yok sinirlerim alt üst ya. Erkek arkadaşımın aldığı altın kolye, annem Mikser takımı koymuştu. Kendimi motive etmek için yeni eşofman takımları spor ayakkabıları almıştım hepsi gitti. Başka biri almış bavulumu o kişiye de ulaşılamıyor. Çok canım sıkkın kızlar.
Guzel haberini alınca sevindim canım. İnsallah eksileri istedigin gibi gorursun.huhuuuu kızlar günaydınlarrrr :) hurma diyetimin 2. gününden herkese kucak dolusu selamlarrrrgece uyuuyamadım açlıktan haaa, bi kıvrandım bi kıvrandım anlatamam..ama yemedim tabi ki hiç bir şey... aç yatılan gecelerin sabahında olduğu gibi sabah gayet dinç ve tok uyandım... ama inanılmaz susamışım uyanır uyanmaz daldım suya ... su içince de tartılamadım zaten 3 ya da 4.gün tartılayıım istiyordum...henüz kahvaltı hurmalarımı yemedim... ilk günkü deneyimlerimi paylaşayım isterim:
Hosgeldin yaren.Meraba arkadaşlarr bende artık burdayım :)) bu sabah itibariyle 68.9 um ve kahvaltımı yazayım bir domates bir salatalık , yaklaşık bir kibrit kutusu peynir ,bi iki lokma da patates kızartmasi yedim çok içimde kalmisti *-* ekmek yemedim pek ara öğünde de meyve yemeyi düşünüyorum 80gram patates kızartmasi 450 kalori civarında diye okudum o kadar yoktur umarim toplasan 6 7 taneydi *-* yarim saat fazla bisiklet surerim artik
Tekrar gecmis olsun canım. Alan kisi nasil alir baskasinin bavulunu hayret ne giciklayici. Umarim bulunur.Kızlar Günaydın öncelikle. Pazar günü yola çıkarken yazmıştım o gün yolculukta bavulum kayboldu kıyafetlerim herşeyle gitti. Bavulu kaç gündür arıyorlar bir türlü bulunamadı ise gidip geliyorum üstüme giyecek kıyafet yok sinirlerim alt üst ya. Erkek arkadaşımın aldığı altın kolye, annem Mikser takımı koymuştu. Kendimi motive etmek için yeni eşofman takımları spor ayakkabıları almıştım hepsi gitti. Başka biri almış bavulumu o kişiye de ulaşılamıyor. Çok canım sıkkın kızlar.
Gecmiis olsun canım. Sıcaktanmi yoksa bi saglik sorunundanmi. Canım. Doktora gittiniz.Bugün yine başım dönüyor benim nedense ..
Menü yazmaya da başlayayım kızlar ne kadar kötü de olsa ..
Sabahtan akşama kadar çook kahve
1 tane ayran
Akşam:
- 1 ayran
- 1 porsiyon ciğerim 1/2 si ( 1/2 sini kedi yedi.Her akşam bizimle yemek yiyen kedinin göbeği çıktı son 1 haftadır.)
Ne güzel anlatmışsın Lucicim özellikle bağırsakları çalıştırması çok iyiymiş. Bakalım nasıl gidecek kilolar. Bu hurma diyetini uygulamayı pek istiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?