- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.941
canım zaten ilk 2 hafta deneme süreci olduğundan genel listeye girmeyeceksin takım içi listede olacaksın...ben de genel listede değilim, cuma günüü hm arkadaşımız sana tarif eder, ben de unuttum nasıl yapıyorduk :)
canım ben hurmayıı zaten çok severim otursam 1 kilo yiyebilirim sanırım zaten besleyici değeri de çok fazla..diyette öğünde 7 yazıyor ama ben 5 ile doyunca 5 te bırakıyorum... bi denemelisin tadını seveceğini umuyorum..diyetten de ziyade en azından tadına bakmak için dene derim..boyum 1.68 tatlım
Haklısın zor valla kollontaicim. Ev sahibin umarım anlayışlı bir insandır da gecikirse sorun çıkarmaz.
Cidden hepimizin ağzındaki laflar bunlar sürekli Lucim. Yalnız resmen küçük çocuk gibi eğitmişsin eşini tebrik ederim seni.Benimkisi yalnızca 1 ay bana yakın beslenip 10 kg verdi yahu. Sorun ben de yani direkman.
Brokolicim sigortası falan olmuyor mu kaybolunca?
Aaa ne güzel kan merkezinde çalışıyorsun demek ki? Kan mı alıyorsun yoksa bağışçı toplamak için falan mı? Ben artık içeri giriyorum, önce kan değerime bakar mısınız diyorum ondan sonra form dolduruyorum. Sinir oluyorum o kadar doldur doldur düşük çıkınca. Bir de fobim erkek hemşireler. Yıllar önce bir kez, bir erkek hemşire kolumu mosmor yapmıştı, hala aklım gidiyor onlar almaya kalkarsa, hatta bazen rica ediyorum
Anladım teşekkür ederim cuma günü okur ogreniriz o zaman :)
yani ucundan belki bi ısırabilirim :) yemedigim o kadar cok sey var ki yazsam buraya nasıl kilo aldın dersinhormon tedavisi gordum 3 yıl oyle aldım... meyvelerin cogunu yiyemiyorum karpuz incir falan da dahil buna cips cerez abur cubur agzıma suremiyorum hurma lokum vb bayram seyleri de hic yiyemediklerimden ;( senin boyun iyiymis canım aynı kilodayız nerdeyse ama ben sende 15 cm kısayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yaa anladm, ben yiyerek içerek kilo alanlardanm..o sebeple hep tetikte kontrol altında olmalıyım... kilonun boyla orantılı olması gerekiyor haklıısın yoksa insan daha kilolu duruyor... güzel veriyorsun ama sabırla devam inşallah :)
vallahi tatlım eğitmekten ziyade artık nasıl tavır geliştireceğimi öğrendim... baktım hep alttan alınca bu sefer ben mutsuz oluyorum... herkesin iradesi var..inan çocuğumda olsa aynı şekilde davranırım yerse yesin yemezse yemesin... nasılsa acıkınca yiyecek, ölecek değil ya açlıktan... bize saygı göstermek zorundalar :)
aaa ne gzel kan merkezindesin demek... ben de çok bağışta bulundm yıllarca ab - benim kan grubum pek bulunmuyor diye fırsat buldukça bağışlardım eskiden... uzun zaman oldu bağışlamayalı tekrar vermeli aslında iyi oldu hatırlattığınız :)
ev sahibim de ev arkadasımda kıl beni geren onlar zaten hmcim.. oyle olmasalar hic kasmıycam kendimi. bakalım canm hayırlısı bu hafta bi is bulursam rahat edicem biraz
az once cıktım tartıya 69 diyo baska bisey demiyo. 3 gundur wc sorunum da var ay catlıycam sinirimden kendime bi yesil cay yapayım belki ise yarar. cuma artı cıkmak istemiyorum
Tesekkur ederim canım.Ciğere bayılırım yaa afiyet olsun caanimm
menun harika ya çok hafif afiyet olsun tatlım yaa
Sabret lazım kuzum. Biz yediğimiz için bu haldeyim zaten
Merak ettim nasıl yapıyorsun tatlım her öğün hurması yiyorum sadece hurması da çok severim. Anlatır misin biraz diyetini
Evet yaaa hep ayni demekki. Üstüne bide cocuk eklendi. Aman çocuğum sunu yesin bunu yesin. Ama o bi çatal yiyip birakiyor. Kalanlar hep anneye.. .artik yemezleeeeeeeerrrrrrrrrr.. ......:) sen de haklısın canım ama hep böyle gelip yapışıyor bu kilolar hep birileri mutsuz olmasın derdindeyiz ben de öyle yaptım yıllarca aman üzülmesin aman ben yemezsem o da yemez diye diye 90 ları gördüm ya... bekarken 68 den yukarı çıkmazdım...ah bu eşlerrr
gunaydınlr herkese... nasıl olsun hmcim sıkıntılı biraz ya. basvur bekle basvur bekle ha donduler ha donecekler diye bekliyorum kira gunu de geldi sinir stres anlayacgın... bu hafta sonuna kadar bulmus olacagım umarım...
kızlar bi haftalık bozuk duzenin ardından kahvaltım budur :) bardaktaki form cay... yedikten bi saat sonra da leslie 5 mille devam edicem :)))
yani ben 152 falanım boyuma gore 47 falan olmam lazım ama ben 55 diyorum en fazla inecegim kilo. cunku kemik yapım cok kalın ve ust camasır bedenim 100 hani altı kaval ustu sishane acayip bisey olurum heralde 47 lere dusersem :)))
Brokolicim gecmiş olsun çok sinir bozucu bir durum kollontai canım dualarım seninle inş bir an önce bulunuşun iş hm cim geçmiş olsun baş dönmesi sende çok sık oluyor luci canım hurmanın wc ye çıkarması çok güzel yaa sırf bunun için yapılır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet yaaa hep ayni demekki. Üstüne bide cocuk eklendi. Aman çocuğum sunu yesin bunu yesin. Ama o bi çatal yiyip birakiyor. Kalanlar hep anneye.. .artik yemezleeeeeeeerrrrrrrrrr.. ......
aynı bennnn... üst bedenin kalın olması maalesef çok büyük dezavantaj hiç ince olamıyorsun...ben de öyleyim canım... kollar sırt göğüsler iri bacaklar incecik... balon gibiyim diyorum bacaklarda uçan balonun ipi
aynı bennnn... üst bedenin kalın olması maalesef çok büyük dezavantaj hiç ince olamıyorsun...ben de öyleyim canım... kollar sırt göğüsler iri bacaklar incecik... balon gibiyim diyorum bacaklarda uçan balonun ipi
Benimde tam tersi maşallah değirmen tekeri gibi basen var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?